-
Δεδομένου ότι υπάρχει περίπτωση να πουληθεί άμεσα το υπάρχον αυτοκίνητο, ιδανικά θα ήθελα να το αντικαταστήσω με ένα suvoειδές με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
*Αξιόπιστο (εξ ού και το made in japan)
*Ψηλό/άνετο/ευρύχωρο (όσο το δυνατό)
*Ιδανικά diesel, αλλά δεν αποκλείω βενζίνη
*4κίνηση (μάλλον δεν υπάρχει κάτι, απλά το αναφέρω ως επιθυμία και όχι ως προϋπόθεση)-Το 1o κακό είναι ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει βάλει ως στόχο να εξαφανίζει τα diesel.
-Το 2ο κακό είναι ότι ή εγώ δεν πήρα τις αυξήσεις που θα έπρεπε ή οι τιμές ανεβαίνουν καθημερινά με τρελό ρυθμό. Μαξ μπάτζετ θα βάλω ~20.000, οπότε μάλλον μτχ;
-Το 3ο κακό έχει να κάνει με τα μεταχειρισμένα που κοστίζουν περισσότερα χρήματα απ όσο έκαναν καινούρια. Και αυτο αν θα μπορούσε κάποιος να μου το εξηγήσει, είμαι όλος αφτιά.Καταλαβαίνω ότι αν εψαχνα ένα χρόνο πριν ίσως έβρισκα κάτι, αλλά τώρα δεν βλέπω φως.
Επίσης αν παίζει καμία προωθητική ενέργεια, κανένα ξεστοκάρισμα που να έχει πάρει το αφτί σας... -
Diesel και Ιαπωνία δεν υπάρχει πια καινούργιο.
-
Εαν θες 4κίνηση και ντήζελ σε Ιάπωνα και σε αυτά τα λεφτά, μόνο Suzuki Vitara/S Cross ή Μιτσούμπα ASX. Γενικά σε ντήζελ σε αυτά τα λεφτά, αυτά τα 3 μπορώ να σκεφτώ. Τα Μάζντα είναι αρκετά πιο ακριβά και η Χόντα τα έχει σκοτώσει εδώ και καιρό. Επίσης υπάρχει και η Νισσάν, αλλά αυτά είναι Αγγλικά ουσιαστικά οπότε από αξιοπιστία μέτρια πράγματα από όσο λένε, αν και το μοτέρ είναι αιωνόβιο!!
-
#mono_vitara
φερε απο γερμανια 1.4 S allgrip αυτοματο
το καλυτερο βιταρα εβερ
με ας πουμε μεχρι 80000km
οχι οτι εχει καποιο θεμα ή εχει ακουστει κατι. ουτε με 200000+ που εχουν πολλα πλεον
euro 6
θα σου ερθει κομπλε στο 20αρικο
ομως γερμανια γιατι ιταλια κλπ ειναι απατεςΑρΕς
ειδε και εδωθε σιτροενια -
Νομίζω και οι Κορεάτες πουλάνε ακόμη diesel αλλά δεν νομίζω να είναι κοντά στο 20αρικο.
-
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
#mono_vitara
το καλυτερο βιταρα εβερΝτήζελ λέει ο άνθρωπος.....αχαχα!!! Επίσης με 20.000 που έχει όριο, ούτε ζωγραφιστό αυτό που του λές!
-
@fanis75 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
#mono_vitara
το καλυτερο βιταρα εβερΝτήζελ λέει ο άνθρωπος.....αχαχα!!! Επίσης με 20.000 που έχει όριο, ούτε ζωγραφιστό αυτό που του λές!
υμεις πολυδωρος?
*Ιδανικά diesel, αλλά δεν αποκλείω βενζίνη -
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318526166-honda-hr-v
μόνο 4κινητο δεν είναι.
-
Επίσης ο νηματοθέτης αναφέρει και στον τίτλο made in Japan...
Παρότι εκτιμώ ιδιαίτερα το Vitara, ΔΕΝ είναι made in Japan...
-
-
Suzuki Ignis αλλά για δύο άτομα.
Αλλά αν ρίξεις λίγο νερό στο made in japan, εγώ θα κοίταζα yaris cross.
-
@antoniokon said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Σωστά, Ουγγαρία κατασκευή
-
mono vitara δεν υπάρχει κατι αλλο
Οι τιμες είναι προσφορα και ζήτηση. Και όταν υπάρχει όπως τώρα πολλη ζητηση χωρίς να μπορούν να ανταπεξέλθουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε αυτή και καθηστερώντας παράλληλα με αυξήσεις είναι πολύ λογικό να ανεβαίνουν τα μεταχειρισμένα
Αστα μόλις αγόρασα και γω μεταχειρισμένο diesel μικρό εργάτη για το καθημερινο σπίτι δουλειά και το χρυσοπλήρωσα σε σχεση με ότι έκανε πριν από 1-2 χρόνια. Πονεσε αυτό. Αλλά πάντα έτσι πάει αυτό. Αν μπορούσα να περιμενω και άλλο θα το έκανα
-
-
Eγώ λέω για japan αλλά όντως η φάση είναι "ότι καλύτερο μπορώ να πάρω".
Το βιτ είναι μικρό ρε γμτ.Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σε vitara, asx, qashqai (x-trail) φάση.
Το βιτ είναι όντως πολύ μικρό νομίζω.
Το asx ακόμα παίζει στη σκέψη μου, βρίσκεις κανένα. οκ μίζερο βέβαια.
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων. -
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το βιτ είναι μικρό ρε γμτ.Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σε vitara, asx, qashqai (x-trail) φάση.
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων.το βιτ εχει περισσοτερους βεβαια χωρους απο asx
και εμενα με τα δυο γομαρια και τη γατα μια χαρα μας εβγαλε απο χωρους
και κραταει και μεταπωλητικη που το μιτσου δεν εχει
το κιου-κιου μου θυμιζει ματσμποξ ρεπλικα
και φυσικα τετρα μονο η σουζ τοσο καλη
το s πεταει κιολας στο δρομο με 8.5 0-100 και 200+ τελικη -
@antoniokon said in Προσιτό SUV made in Japan;:
καλά ναι σιγούρα. ότι είναι made εκεί και δεν έχει εργοστάσιο να βγάζει στην Ευρώπη είναι ακομα πιο ακριβό όμως
-
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων.αν θες τετρακίνηση και μεγαλύτερους χώρους αλλά μπορείς να αποχωριστείς την Ιαπωνία για κατι γαλλικό, υπάρχει και το Duster.
-
@cirus said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων.αν θες τετρακίνηση και μεγαλύτερους χώρους αλλά μπορείς να αποχωριστείς την Ιαπωνία για κατι γαλλικό, υπάρχει και το Duster.
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχχ
ααχαχαχαχαχ -
@cirus said in Προσιτό SUV made in Japan;:
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχχ
ααχαχαχαχαχμια χαρά είναι το duster ρε συ. Είναι και πιο μεγαλούτσικο αρα θα έχει και μεγαλύτερους χώρους.. Ενταξει η ποιοτητα των πλαστικών είναι λίγο κάπως. Μα σαμπως και το βιτάρα ποιοτικά έχει? απλά λίγο καλύτερα
Προσιτό SUV made in Japan;