-
Για να κλείσω το θέμα.
Εμένα η ένσταση μου ήταν στο ότι το αμάξι χαρακτηρίστηκε μια χαρά...αλλά για τα δικά μου κριτήρια όταν καει 1 λίτρο λάδι σε κάθε γέμισμα τοτε σίγουρα δεν είναι μια χαρά....
και προς Θεού δεν δίνω δίκιο στον αγοραστή και στις απειλές του.
-
@gtsartsal said in Έμπλεξα με τρελό:
Για να κλείσω το θέμα.
Εμένα η ένσταση μου ήταν στο ότι το αμάξι χαρακτηρίστηκε μια χαρά...αλλά για τα δικά μου κριτήρια όταν καει 1 λίτρο λάδι σε κάθε γέμισμα τοτε σίγουρα δεν είναι μια χαρά....
και προς Θεού δεν δίνω δίκιο στον αγοραστή και στις απειλές του.
Ας έπαιρνε ένα Τεσλα που δεν καίει καθόλου λάδι, ούτε καν βενζίνη. Αλλά ξέχασα, κάνει 60 χιλιάρικα και ο Αλβανός νεάντερταλ ηθελε να ξοδέψει μόνο 7. Συγκινήθηκα τώρα. Θα κλάψω
-
Ελάτε τώρα ... πήρε tsi με 140 αλογα για να γουστάρει γκάζι που πατάει το 85% απο ότι σύγχρονο υβριδικό ,ή τρικύλινδρο ή 1.6 και 1.5 πετρελαιάκι κυκλοφορεί στο δρομο και να το παίζει και μούρη με το γκολφάκι με bbs και δερματα και τον χαλάει το 1λιτρο λαδάκι που θα βάζει μια φορά το μήνα;
Πάρτο πίσω και πούλα το ένα δεκάρικο σε κάποιον άλλο εκεί που έχουν πάει οι τιμές των αυτοκινήτων.
Ανάρπαστο θα γίνει. -
@vagkirk said in Έμπλεξα με τρελό:
Ελάτε τώρα ... πήρε tsi με 140 αλογα για να γουστάρει γκάζι που πατάει το 85% απο ότι σύγχρονο υβριδικό ,ή τρικύλινδρο ή 1.6 και 1.5 πετρελαιάκι κυκλοφορεί στο δρομο και να το παίζει και μούρη με το γκολφάκι με bbs και δερματα και τον χαλάει το 1λιτρο λαδάκι που θα βάζει μια φορά το μήνα;
Πάρτο πίσω και πούλα το ένα δεκάρικο σε κάποιον άλλο εκεί που έχουν πάει οι τιμές των αυτοκινήτων.
Ανάρπαστο θα γίνει.Σωστός. 15€ έχει 1lt Castrol που είναι ότι πρέπει. Ε, σα να καίει 6-7 lt βενζίνη το μήνα παραπάνω. Έχει αμαξάρα όμως.
-
Να παρακαλάς να μην κρεμάσει και ο ουρανός και έχει συνέχεια το πανηγύρι.
-
Στο αρχικό ποστ αναφέρθηκε 1 λίτρο λάδι στο γέμισμα με βενζίνη... οπότε αν κάποιος κάνει 1000 η 1500 χλμ το μήνα, μάλλον θέλει 3 λίτρα λάδι δλδ 45 ευρώ το μήνα.,540 ευρώ το χρόνο.... ούτε φόρο πολυτελείας να πληρωνε.
-
@gtsartsal said in Έμπλεξα με τρελό:
Στο αρχικό ποστ αναφέρθηκε 1 λίτρο λάδι στο γέμισμα με βενζίνη... οπότε αν κάποιος κάνει 1000 η 1500 χλμ το μήνα, μάλλον θέλει 3 λίτρα λάδι δλδ 45 ευρώ το μήνα.,540 ευρώ το χρόνο.... ούτε φόρο πολυτελείας να πληρωνε.
Υπερβολή ήταν αυτό που είπε για να το κάνει δραματικό. Γύρω στο μισό λίτρο έβαζα στο γέμισμα. Εκτός ξέρω γω αν οδηγούσε σαν μανιακός στους κόφτες ή κάτι τέτοιο. Αλλά εδώ τον χάλαγε ακόμα και η κατανάλωση βενζίνης..τι να λέμε τώρα. Ο τύπος απλά ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα γιατί κάτι άλλο είχε σκοπό να κάνει. Ίσως ήθελε να με εκβιασει για λεφτά επειδή ήρθε σπίτι και είδε οτι έχω μια σχετική άνεση. Θα τον είχα διώξει από την πρώτη στιγμή αν είχα υποψίες αλλά το στυλ του και το ντύσιμο και το γεγονός ότι μίλαγε καλά Ελληνικά δεν μου κίνησαν υποψίες. Παιδιά προσέξτε πολύ τις αγγελίες και μην φέρνετε ποτε κανέναν σπιτι σας. Υπάρχει πολύ περίεργος κόσμος εκεί έξω.
-
Αν ήτανε να λένε την αλήθεια στους αγοραστές Βαγγέλη, θα είχαν σταματήσει οι συναλλαγές μεταχειρισμένων πριν 15 χρόνια τουλάχιστον.
Αλλά κι ο τύπος ήθελε να " το ξέρει εσύ τί είμαι εγώ" κι έψαχνε σηματάκι κι άλογα να δείξει όταν πάει στο χωριό, δεν γούσταρε ένα μεταχειρισμένο φιατάκι στα μισά λεφτά...
Τα συγκεκριμένα αμάξια είναι γι αυτούς που τα ξέρουν και παρ όλα αυτά τα θέλουν.Σε κάθε περίπτωση απειλές και τέτοια είναι απαράδεκτα.
-
Όλοι στην παραπάνω υπόθεση παίρνουν αυτό που τους αναλογεί.. Οικογενειακές ιστορίες
-
Τελικά όμως δεν ξεκαθαρίστηκε το θέμα..
Μόνο τα μοντέλα του 2009-2011 καίνε λάδια που είπε ο Αντυα, ή και του 2007 που ήταν το συγκεκριμένο ?Γιατί εμένα και το δικό μου γκόλφ του 1976, το λαδάκι του το ήθελε και ας είχε μόνο 50 ατίθασα και φρέναρε με συσκευή αμμοδιασποράς, όπως το ασημένια βέλη...
-
@criuser said in Έμπλεξα με τρελό:
Μόνο τα μοντέλα του 2009-2011 καίνε λάδια που είπε ο Αντυα, ή και του 2007 που ήταν το συγκεκριμένο ?Γιατί εμένα και το δικό μου γκόλφ του 1976, το λαδάκι του το ήθελε και ας είχε μόνο 50 ατίθασα και φρέναρε με συσκευή αμμοδιασποράς, όπως το ασημένια βέλη...
Ναι τα τουρμπάτα VAG εκείνης της σειράς μέχρι το 2009 - 10 το καίγανε το λαδάκι τους, αλλά δεν ήταν τα μόνα. Π.χ το Τοyota Avensis εκείνης της εποχής ήταν ακόμα χειρότερο. Αλλά σοβαρά τέτοιο γλυκό γκαζι και ροπή με 140 άλογα και ποιοτικο πάτημα σήμερα δεν το βρίσκεις πουθενα στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Ακόμα θα το οδηγούσα με ευχαρίστηση αν δεν είχα πάει σε ηλεκτρικό (ID4). Σιγά το πρόβλημα τώρα να προσθέτεις λίγο λαδάκι για να οδηγείς τέτοια αμαξάρα. Μην τρελαθούμε
-
Εντάξει είναι προφανής η οξεία και ανίατος vagitis....
-
Εντάξει είναι προφανής η οξεία και ανίατος vagitis....
Χεχε.. Ναι έχω το μικρόβιο πράγματι. Είχα και ένα Tiguan και η γυναίκα μου οδηγεί Polo
-
Καλά άλλοι έχουν πιο σκληρά μικρόβια...
Εχουν πάρει 16 αυτοκίνητα ίδιας μάρκας και έχουν 3 αυτή την στιγμή...Και έχουν πείσει συγγενείς τους να πάρουν άλλα 10...
-
Καλά άλλοι έχουν πιο σκληρά μικρόβια...
Εχουν πάρει 16 αυτοκίνητα ίδιας μάρκας και έχουν 3 αυτή την στιγμή...Και έχουν πείσει συγγενείς τους να πάρουν άλλα 10...
και οχι μονο τους συγγενεις τους....
σου εχω πει οτι με ψαχνει αγριεμενη η αδερφη μου? ε? -
Μου το έχεις πει και εγώ σου έχω πει να της πεις να δει την ταινία Κριστίν..
-
@azmo said in Έμπλεξα με τρελό:
Ναι τα τουρμπάτα VAG εκείνης της σειράς μέχρι το 2009 - 10 το καίγανε το λαδάκι τους, αλλά δεν ήταν τα μόνα. Π.χ το Τοyota Avensis εκείνης της εποχής ήταν ακόμα χειρότερο. Αλλά σοβαρά τέτοιο γλυκό γκαζι και ροπή με 140 άλογα και ποιοτικο πάτημα σήμερα δεν το βρίσκεις πουθενα στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Ακόμα θα το οδηγούσα με ευχαρίστηση αν δεν είχα πάει σε ηλεκτρικό (ID4). Σιγά το πρόβλημα τώρα να προσθέτεις λίγο λαδάκι για να οδηγείς τέτοια αμαξάρα. Μην τρελαθούμε
Δεν το λες και προβληματακι όταν κάποια στιγμή καταρρέει το πιστόνι από το συνεχές blow-by και θες γενική επισκευή.
-
@teo-mak said in Έμπλεξα με τρελό:
Δεν το λες και προβληματακι όταν κάποια στιγμή καταρρέει το πιστόνι από το συνεχές blow-by και θες γενική επισκευή.
Θα σε φτάσει κοντά στα 200k χιλιόμετρα. Άμα θες να το κρατήσεις κι άλλο, κάνεις την επισκευή.
Για κάτσε να δούμε τα σύγχρονα 3-κύλινδρα όταν φτάσουν εκεί τι θα χρειστούν. Για όλες τις μάρκες μιλάω. -
@andya3 said in Έμπλεξα με τρελό:
@teo-mak said in Έμπλεξα με τρελό:
Θα σε φτάσει κοντά στα 200k χιλιόμετρα. Άμα θες να το κρατήσεις κι άλλο, κάνεις την επισκευή.
Για κάτσε να δούμε τα σύγχρονα 3-κύλινδρα όταν φτάσουν εκεί τι θα χρειστούν. Για όλες τις μάρκες μιλάω.Όντως, αν εξαιρέσεις αυτο το θεματακι με το λαδι, γενικά αποδείχτηκε σκυλί. Δεν έχει βγάλει κανενα μηχανολογικο ή άλλου είδους πρόβλημα στα 190.000 χλμ εκτός τις προγραμματισμένες συντηρήσεις, την στιγμή που βλέπεις καινούργια αυτοκίνητα να μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία. Φίλος με 3008 το έχει συνέχεια στο συνεργείο, κολλάει η οθόνη, χαλάει το αυτόματο κιβώτιο, πιάνει υγρασία και κάτι τέτοια τρελά. Είναι έτοιμος να το σουτάρει
-
Τα έχουν τα θεματάκια τους τα vag, αλλά όχι στο δραματικό βαθμό που εμφανίζουν κάποιοι στο forum. Γενικά αν το προσέχεις τ' αμάξι μπορείς να το κρατήσεις πολλά χρόνια. Δε σκορπάει. Ανά διαστήματα βέβαια θα βάζεις το χέρι στην τσέπη, αλλά οι βλάβες δεν είναι δραματικές, ούτε δικαιολογούν ατάκες του τύπου "το ξαναγόρασα τ' αμάξι".
Οι Γάλλοι παλιά ήταν δράμα. Τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι βελτιώθηκαν. Δεν έχω προσωπική άποψη για τα σύγχρονα Γαλλικά.
Έμπλεξα με τρελό