-
Δεν σε καταλαβαίνω... Είναι VFM είπαμε, ότι καλύτερο και ιδανικότερο για την πόλη (για να το πάρουν άλλοι, όχι εμείς)
-
@lap said in Citroen Ami:
Μήπως είχες καθαρίσει καλά τα αυτιά σου και σου φάνηκε;
Μιλάμε για όχημα των 70+ χιλιάδων ευρώ.
-
Εγώ έχω δει ΑΜΙ στην Κηφισίας και στην Μεσογείων, δεξιά και σε λεωφορειολωρίδες που επιτρέπεται. Με τα 45 χλμ μια χαρά πήγαινε.
Εχω δει και κάτι κινεζιές, οι οποίες είναι αισθητικά πολύ χειρότερες, αλλά προχτές είδα κινεζιά στην Μεσογείων που πήγαινε με 15-20 χλμ, δεν ξέρω τον λόγο, στην δεξιά λωρίδα βέβαια, αλλά δημιούργησε πρόβλημα.
-
@criuser said in Citroen Ami:
Εγώ έχω δει ΑΜΙ στην Κηφισίας και στην Μεσογείων, δεξιά και σε λεωφορειολωρίδες που επιτρέπεται. Με τα 45 χλμ μια χαρά πήγαινε.
Εχω δει και κάτι κινεζιές, οι οποίες είναι αισθητικά πολύ χειρότερες, αλλά προχτές είδα κινεζιά στην Μεσογείων που πήγαινε με 15-20 χλμ, δεν ξέρω τον λόγο, στην δεξιά λωρίδα βέβαια, αλλά δημιούργησε πρόβλημα.
Σε λεωφορειοδρομο επιτρέπεται. Μάλιστα! Αν ο ίδιος κουβάς είχε θερμικό κινητήρα,θα απαγορευόταν γιατί θα εμπόδιζε!!!!
Ότι να'ναι. -
@dimsabas said in Citroen Ami:
Μήπως είχες καθαρίσει καλά τα αυτιά σου και σου φάνηκε;
Μιλάμε για όχημα των 70+ χιλιάδων ευρώ.
Κουράγιο, μην στεναχωριέσαι.... Τα έχει αυτά το επάγγελμα του δοκιμαστή
-
@yem said in Citroen Ami:
Δεν σε καταλαβαίνω... Είναι VFM είπαμε, ότι καλύτερο και ιδανικότερο για την πόλη (για να το πάρουν άλλοι, όχι εμείς)
Αυτό με εκνευρίζει πιο πολύ στο όχημα. Το ότι προσφέρουν τέτοιο αμάξωμα στους πελάτες τους. Ρε γαμωτο ολόκληρη Σιτροέν είσαι, έχεις τεράστιες γραμμές παραγωγής και οικονομια κλίμακας χάλυβα. Δεν είσαι μικρή φάμπρικα που ψάχνει να αγοράσει ρομποτς, πρώτες υλες και εγκαταστάσεις γραμμών παραγωγής. Εισαι παγκόσμιος κατασκευαστης. Βγάλε ένα σωστό αμάξωμα να γίνεις το benchmark της κατηγορίας και ας έχεις 50 χλμ/ώρα τελική. Βλακείες περί δήθεν μείωσης κόστους, τα πιστεύουν οι αδαείς. Όποιος λίγο έχει ασχοληθεί με κοστολογήσεις γελάει. Πουλάνε ολόκληρα αυτοκίνητα σε αγορές τρίτων χωρών με κανονικό αμάξωμα, ανέσεις , κλιματισμό και κινητήρες και καταλύτη στα 10.000 ευρώ. Και ζητούν το ίδιο ποσό για ένα πλαστικό κουτί με μια αστεία μπαταρία και μοτέρ από πλυντήριο ρούχων
-
-
Απέκτησε ανταγωνιστή το Ami. Δεν επιδοτήτε βέβαια αυτό.
Και χωράει ένα άτομο λιγότερο. Είναι όμως πιο fun.https://www.drive.gr/news/tehnologia/mia-polythrona-grafeioy-me-teliki-tahytita-195-kmh
-
Χαχαχα αυτό ναι. Αυτό είναι ωραίο. Αν βγει και σε αναπαυτική πολυθρόνα με μηχανισμό για τα πόδια από κάτω θα ήταν εξαιρετική πρόταση αγοράς.
Θα ήταν ακόμα καλύτερο να έχει mode που να γυρίζει ανάποδα από την κατεύθυνση που τρέχει. Δηλαδή να είσαι σε μποτιλιάρισμα και να βλέπεις μπροστά σου έναν που καθετε σε πολυθρόνα και αράζει και σε κοιτά καταματα
-
Να πηγαίνουμε σε ποδηλατόδρομους.
-
@gatoz said in Citroen Ami:
@zulmardis said in Citroen Ami:
@gatoz said in Citroen Ami:
Συγχωρα με αλλά στους δρόμους που οδηγείς και από τον τρόπο που προσεγγίζεις το θέμα είσαι
1. Είτε ένα ποιοτικό τρολλ.χαχαχ
αυτο ακριβως
ειναι η ολη σημειολογια βλεπεις, οι λεπτομερεις
το λογκο και το 'εκαλη'
που δειχνει μερακλη γαλλοφιλοΣυγγνώμη που θα το πω, αλλά πως βγήκε το συμπέρασμα πως μου αρέσει η Γαλλική κουλτούρα και όχι η κουβανέζικη? από την περιοχή? δηλαδή αν έμενα κάπου άλλου ας πούμε δυτικά?
Απ' ότι φαίνεται κάποιοι προτιμάνε καυσαέριο, τρύπιες εξατμίσεις, ηχορύπανση και τις παράνομες κόντρες στις εθνικές με εκατοντάδες θανατηφόρα ατυχήματα.
#teleio
Έχω μείνει και στο Αιγάλεω;
Άσε μας ρε βουπιτη.
-
Λοιπόν βλέπω συχνά πλέον κάποιο αμι. Όλα ίδια είναι άρα μπορεί να είναι και το ίδιο. Όντως μοιάζει με κάδο σκουπιδιών που τον παρέσυρε η πλημμύρα και κόβει βόλτες στον δρόμο. Αλλά είναι χαριτωμένος κάδος
Αλλά τεσπα είναι πολύ ωραία η θέση οδήγησης που έχει. Πόσο κρίμα να μην ήταν πιο σοβαρό ως πρότζεκτ. Σαν σχέδιο είναι πολύ καλο, έχει αυτό το κάτι που δεν μπορώ να εντοπίσω αλλα είναι ωραίο. -
Ολοι βλέπουμε αρκετά να κυκλοφορούν.
Στο εργοστάσιο ανεβάζουν συνέχεια την παραγωγή και το ετοιμάζουν ως Τοπολίνο, οπότε θα είναι σε 3 μάρκες.
-
Λοιπόν βλέπω συχνά πλέον κάποιο αμι. Όλα ίδια είναι άρα μπορεί να είναι και το ίδιο. Όντως μοιάζει με κάδο σκουπιδιών που τον παρέσυρε η πλημμύρα και κόβει βόλτες στον δρόμο. Αλλά είναι χαριτωμένος κάδος
Αλλά τεσπα είναι πολύ ωραία η θέση οδήγησης που έχει. Πόσο κρίμα να μην ήταν πιο σοβαρό ως πρότζεκτ. Σαν σχέδιο είναι πολύ καλο, έχει αυτό το κάτι που δεν μπορώ να εντοπίσω αλλα είναι ωραίο.Λαπ είσαι άρρωστος;; έχεις πυρετό;; έβγαλε το στόμα σου καλό λόγο για το αμι;; αύριο πρωί στον γιατρό...
-
Πάντως ειναι ο πιο χαριτωμένος κάδος σκουπιδιών που έχω δει.
Μπα, εγκεφαλικό πρέπει αν έχω πάθει.
Χαχαχα
Δεν έχω εμμονές, αυστηρός στην κριτική μου ναι είμαι αλλά αν κάτι είναι τουλαχιστον εμφανησιακα ενδιαφέρον, το λέω.
Όπως είπα και σε άλλα ποστς, είναι κρίμα που είναι αρκετά έως πολύ ψεύτικο ως κατασκευή. Θα μπορούσε να ήταν το Benchmark της κατηγορίας. Αυτή η θέση οδήγησης που έχει το παρμπρίζ τόσο μακρυά είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Μακάρι να την υιοθετήσουν και άλλοι.
-
https://www.newsauto.gr/news/ta-prota-silence-irthan-tin-ellada-ta-odigis-apo-16-eton/
Έσκασε ο αντίπαλος του Ami, 13.000 η καλή έκδοση, και η απλή με άδεια μοτοποδηλάτου 8-9.00. τιμές μετά την επιδότηση..
-
Κλείδωσε η ταρίφα πάντως στα 9-10.000 € για να έχεις ένα ηλεκτρικό κουτί που πιάνει 45 χλμ/ωρα με το ζόρι...
-
Περιμέναμε το 4θεσιο spring ή το Zoe στα 18κ και μας έρχονται κουβαδάκια παραλίας με 13+
-
To AMI είναι στα 5-6000 άρα πολύ πιο κάτω οπότε δεν έχει αντίπαλο προς το παρόν.
-
@criuser said in Citroen Ami:
To AMI είναι στα 5-6000 άρα πολύ πιο κάτω οπότε δεν έχει αντίπαλο προς το παρόν.
Βασικά στα €7.350 ειναι και πάνω, χωρίς τίποτα....οπότε μάλλον το silence είναι πολύ καλύτερο με A/C και κανονικά παράθυρα. Άστο, όσο και μέτοχος να είναι κάποιος, το ΑΜΙ απλά είναι Α Θ Λ Ι Ο...!!
Citroen Ami