-
@georgekn said in Hyundai Kona 2023:
Αυτό παίζει σε διαστάσεις Qashqai πια...
Απο έξω δεν ξέρω αν μου αρέσει...απο μέσα ναί...χωρίς να τρελένομαι για την οθόνη cinemascope πάντως...Έχει να πέσει "πρώτη προβολή"...
-
@yem said in Hyundai Kona 2023:
Αυτό παίζει σε διαστάσεις Qashqai πια...
Απο έξω δεν ξέρω αν μου αρέσει...απο μέσα ναί...χωρίς να τρελένομαι για την οθόνη cinemascope πάντως...Έχει να πέσει "πρώτη προβολή"...
P@rnhub???
-
Πόσο να κοστίζει άραγε. Μπορούμε να προβλέψουμε;
-
Έχοντας συμβουλευθεί τη γυάλινη σφαίρα μου, η distinctive του Kona θα βρίσκεται λέει κάπου μεταξύ των premium και exclusive Tucson.
-
@jamesd said in Hyundai Kona 2023:
Έχοντας συμβουλευθεί τη γυάλινη σφαίρα μου, η distinctive του Kona θα βρίσκεται λέει κάπου μεταξύ των premium και exclusive Tucson.
Στο 40αρι δηλαδή κι αυτό...
-
Από 30 έως 40.000€ στην Ολλανδία.
https://dmassets.hyundai.com/is/content/hyundaiautoever/Prijslijst-Hyundai-KONApdf
-
Αν το πάρουμε αναλογικά κάνα 36αρι το distinctive HEV. Βέβαια με το Niro εκεί κοντά κατι μου λέει ότι θα 1,5 με 2Κ χαμηλότερα. Καταλήγω στα 34 περίπου, για να δούμε…
-
Η HYUNDAI είχε 2 Bsuv πριν το KONA και το BAYON
Τωρα που το KONA μεγάλωσε κατα πολύ εχει 2 στην C-SUV κατηγορία το KONA και το TUCSON
δεν καταλαβαίνω την πολιτική της αλλά ήταν σίγουρο ότι θα είχε ακριβύνει κατα πολύ αφού αλλαξε κατηγορία. Ουσιαστικά δεν εχει καμία σχέση με το προηγούμενο
Μου αρεσει πολύ που σχεδιαστικά πάει σε extreme αλλαγες.
Και το Tucson και τωρα το KONA εχουν πολύ προχώρημένο design. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι αλλά σίγουρα δεν είναι αδιάφορο που για μένα είναι το χειρότερο.
Πιστεύω θα τα πάει καλά στις πωλήσεις (δεν βάζω μέσα την Ελλάδα, γενικά λέω, ειμαστε ιδιαίτερη και μικρή αγορα που ψωνίζουμε κυρίως VFM μικρά αυτοκίνητα). Για να δούμε
-
-
@netgeo said in Hyundai Kona 2023:
Τιμές Γαλλίας:
Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι, αλλά το Stonic ξεκινάει από 21.140€ στην Γαλλία..
-
Καλά έτσι όπως πάει, τον Ιούνιο με την 2η φουρνιά παραγωγής, θα παω να πάρω ένα Tesla M3 να τελειώνω.
-
Kona spotting...σε εξωτερικό χώρο.
-
@elteo said in Hyundai Kona 2023:
Kona spotting...σε εξωτερικό χώρο.
Εισ'ωραιος! Trekkies 4 ever!
-
-
Γ@μάτοι οι Κύλωνες!
-
Βattlestar Galactica. Θεική σειρά. Τι μου θύμισες!
-
Πλησιάζει...
https://www.hyundai.gr/models/hyundai-kona-2023/ -
Αμαξαρα
-
https://m.youtube.com/watch?v=8EryJ4EA5DI&pp=ygUJa29uYSAyMDIz
Απίστευτα οικονομικο δείχνει! Δεν εμφανίστηκε ποτέ πάνω απο 5.5 κατανάλωση ότι και αν έκανε! Ακόμα και από στάση που έπιασε τα 100.
Για κάποιο λόγο πάνω από τα 110 σταματούσε να δείχνει την ταχύτητα. 110 με 2.6 κατανάλωση πήγαινε!
Αυτό το υβριδικό με τα 141 είναι το ίδιο με του Νίρο;
Πάντως αρκετός θόρυβος στην καμπίνα. Σαν τιμές λέτε να βγει φθηνότερο από το Νίρο ή μια από τα ίδια;
Τα 466 λτ που ανακοινώνουν αφορά και το υβριδικό μοντέλο ή μόνο το συμβατικό; -
Κοιτώντας τα αγγλικό site, αν πάρουμε τη διαφορά τιμής μεταξύ Tucson και Kona, ένα καλό εξοπλισμένο Kona ενδέχεται να τιμολογηθεί εδώ κοντά στο Kia Niro. Adios δηλαδη
Hyundai Kona 2023