-
παραείναι φουτουριστικό στην εξωτερική σχεδίαση, δεν ξέρω.
-
Το εξωτερικό είναι έντονα αμφιλεγόμενο.
Το εσωτερικό όμως είναι ωραίο και φαίνεται σαφώς αναβαθμισμένο από το προηγούμενο. -
Αν τιμολογηθεί καλά ως ηλεκτρικό, νομίζω θα πιάσει πάντως.
-
Στην Κορέα μιλάνε για μία τιμή μεγαλύτερη κατά 3000€ από το απερχόμενο...
Στην δική μας αγορά δεν ξέρω... -
στην δική μας επειδή είμαστε άπλες και κάνουμε ουρά για 12μηνη αναμονή βάλε 5 χιλιάρικα να είσαι μέσα.
-
@georgekn said in Hyundai Kona 2023:
Στην Κορέα μιλάνε για μία τιμή μεγαλύτερη κατά 3000€ από το απερχόμενο...
Στην δική μας αγορά δεν ξέρω...Εμείς συνήθως τη έχουμε μεγαλύτερη, τη τιμή.
-
@i-hasu said in Hyundai Kona 2023:
στην δική μας επειδή είμαστε άπλες και κάνουμε ουρά για 12μηνη αναμονή βάλε 5 χιλιάρικα να είσαι μέσα.
Το καλό είναι ότι πιο πάνω υπάρχει και το Tucson... οπότε ίσως το συγκρατήσει στα 24000-25000... μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξουν και οι κινητήρες και οι εξοπλιστικές εκδόσεις...
Το πρώτο σε 1.0 πρίν 3 χρόνια το αγόραζες με 17500 σε μια μεσαία έκδοση... βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το τωρινο.
-
@georgekn said in Hyundai Kona 2023:
@i-hasu said in Hyundai Kona 2023:
Το καλό είναι ότι πιο πάνω υπάρχει και το Tucson... οπότε ίσως το συγκρατήσει στα 24000-25000... μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξουν και οι κινητήρες και οι εξοπλιστικές εκδόσεις...
Το πρώτο σε 1.0 πρίν 3 χρόνια το αγόραζες με 17500 σε μια μεσαία έκδοση... βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το τωρινο.
Ναι, ανεβαίνει πολύ σαν κατηγορία και σε επίπεδο. Δεν νομίζω ότι είναι ενδεικτική η προηγούμενη τιμή.
-
Γιατί το Tuscon δεν θα πάρει;
-
-
Συνεχίζει και μου αρέσει όπως και το πρώτο Κονα, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί γιατί πρέπει τα πίσω φανάρια να είναι τόσο ξένο σώμα από τα υπόλοιπα. Πολύ χαμηλά όλα.
-
Για την konaμα γινονται όλα γιέ του. Στα βάζουν χαμηλά για να τα σπας εύκολα.
Και εμένα μου αρέσει, ιδιαίτερα όσο μεγαλώνω μου αρέσουν τα εσωτερικά με πολλές θήκες και ποτηροθηκες.
-
Αυτό πολυμεγαλωσε μου φαίνεται και πλησιάζει επικίνδυνα το τουσόν. Είμαι πολύ περίεργος πως θα τιμολογηθει σε σχέση μαζι του.
R.I.P στο προηγούμενο Kona με 21 χιλ... -
Φθηνά αυτοκίνητα μόνο με χρονομηχανή πλέον.
-
Νομίζω το πιο ενδιαφέρον Hyundai θα είναι..
Τι να το κάνεις το παλιό Kona; έχουν Bayon για φθηνό..
Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη..
Από μένα είναι, ΝΑΙ!
-
Και το εσωτερικό αρκετά όμορφο. Αν είναι και η ποιότητα υλικών οκ, θα πάει καλά. (εξωτερικά εξακολουθεί και δεν με γεμίζει)
-
Ρε παιδιά, όποιος δεν κάνει ραπελ και κάητ σέρφινγκ, να το πάρει το αμάξι ή δεν κάνει;
-
@piliourits said in Hyundai Kona 2023:
Ρε παιδιά, όποιος δεν κάνει ραπελ και κάητ σέρφινγκ, να το πάρει το αμάξι ή δεν κάνει;
Επειδή εμείς είμαστε πρωταθλητές ρακομελ, τσιπουρεν και κοψιδιν, κάτσε σε PSA καλύτερα που μας χωράνε!
-
@piliourits said in Hyundai Kona 2023:
Tι να το κάνεις τότε το lifestyle suv?? πάρε ένα χαμηλό ή ένα τζιπ της προκοπής. Αυτά τα αμάξια είναι για trendy, lifestyle ανέμελους ανθρώπους.
-
Αυτό παίζει σε διαστάσεις Qashqai πια...
Απο έξω δεν ξέρω αν μου αρέσει...απο μέσα ναί...χωρίς να τρελένομαι για την οθόνη cinemascope πάντως...
Hyundai Kona 2023