-
@npapanik said in Hyundai Kona 2023:
@chris__7 said in Hyundai Kona 2023:
@talosrb said in Hyundai Kona 2023:
εχει χαμηλο build quality για αυτο εχει και χαμηλη τιμη.Βεβαια απο γαλλογερμανικα 1000 φορες καλυτερο
To χαμηλό build quality ισχύει και για το kοna τελευταίας γενιας?
εγω σου λεω για το τελευταιας γενιας σε οτι εχω δει σε βιντεακια της αμερικης.Εκει βεβαια ειναι και αλλη η αγορα οπου τα hyundai-kia τα εχουν για πεταμα.Παντως εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα το συγκεκριμενο.Δηλαδη αν τρακαρεις μπροστα 2 φαναρια (τα χαμηλα) φτανεις σε τετραψηφιο αριθμο για να τα αλλαξεις
Το για πέταμα οφείλεται κυρίως σε κάποιους που έχουν κολλήσει με το recall των Theta II, το οποίο παρεπιμπτόντως έκανε την Hyundai να δώσει 10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες ΟΛΩΝ των οχημάτων της.
Οι πωλήσεις άλλα λένε 956.803 Hyundai & Kia:
Η Stellantis τι πουλάει στο US of A ;;;
Και βλέπω και τεράστια πτώση σε σχέση με πέρσι, τους πήραν χαμπάρι και οι χαζοαμερκανοι;Οι Ιάπωνες όλοι , ειδικά η Τουοτα, Χόντα , Subaru, Mazda έχουν καλές πωλήσεις στις ΗΠΑ.
Αξιοπιστία και κορυφαίες VFM επιλογές ακόμη και σε σχέση με τους δικούς του κατασκευαστές, μεγάλη δύναμη η Ιαπωνία, αλλη μια ισχυρή υπενθύμιση της εκδίκησης που πήραν για την σατανική και άνανδρη επίθεση επί αμάχων των ΗΠΑ στη χώρα τους... -
@vagkirk said in Hyundai Kona 2023:
@npapanik said in Hyundai Kona 2023:
@talosrb said in Hyundai Kona 2023:
εχει χαμηλο build quality για αυτο εχει και χαμηλη τιμη.Βεβαια απο γαλλογερμανικα 1000 φορες καλυτερο
To χαμηλό build quality ισχύει και για το kοna τελευταίας γενιας?
εγω σου λεω για το τελευταιας γενιας σε οτι εχω δει σε βιντεακια της αμερικης.Εκει βεβαια ειναι και αλλη η αγορα οπου τα hyundai-kia τα εχουν για πεταμα.Παντως εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα το συγκεκριμενο.Δηλαδη αν τρακαρεις μπροστα 2 φαναρια (τα χαμηλα) φτανεις σε τετραψηφιο αριθμο για να τα αλλαξεις
Το για πέταμα οφείλεται κυρίως σε κάποιους που έχουν κολλήσει με το recall των Theta II, το οποίο παρεπιμπτόντως έκανε την Hyundai να δώσει 10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες ΟΛΩΝ των οχημάτων της.
Οι πωλήσεις άλλα λένε 956.803 Hyundai & Kia:
Η Stellantis τι πουλάει στο US of A ;;;
Jeep...
Hyundai Kona 2023