-
Ζητάμε επίσημα από την MG να δώσει για δοκιμή το MG ZS HYBRID PLUS. Εμείς ως αγοραστές δεν αγοραζουμε αν δεν δοκιμάσει το car talk.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Ζητάμε επίσημα από την MG να δώσει για δοκιμή το MG ZS HYBRID PLUS. Εμείς ως αγοραστές δεν αγοραζουμε αν δεν δοκιμάσει το car talk.
Σκασίλα μας.
MG -
Καθρεφτάκι.
Ένωσις υποψήφιων αγοραστών "Ότι πει ο Μήτσος"
-
@lap said in CarTalk.gr:
Καθρεφτάκι.
Ένωσης υποψήφιων αγοραστών "Ότι πει ο Μήτσος"
Εγώ απάντησα όπως θα απαντoύσε η MG, όχι προσωπικά σε σένα.
-
Μονο ΜG ή γενικα ο ομιλος Σ. Δεν σου δινει αμαξια?
-
Και εγώ στην MG απάντησα.
Παιδιά είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια κάνα 2χιλιαρο κάτω έπρεπε να το δίνουν, δηλαδή πήραν και αυτών τα μυαλά αέρα, αλλά είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.
Βασικά είναι το επόμενο στάδιο της αυτοκίνησης και το ένιωσα όταν μετά μπήκα στα δικά μας θερμικά mild hybrid. Μοιάζουν ξαφνικά όλα προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα.
Μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση που σχεδόν τα ισοπεδώνει όλα,και περνά από τις λακούβες με μια αίσθηση σαν σανίδα σε νερό. Το powertrain είναι μεταξένιο. Πραγματικά ούτε mercedes με μετατροπέα ροπής δεν έχει τόσο smooth κύλιση. Αυτός ο ο ηλεκτροκινητήρας με τα 140 άλογα κινεί κυρίως το αυτοκίνητο και πραγματικά η αίσθηση είναι ιδιαι με ev.
Θα ήθελα να το εξετάσει ο Μήτσος με την μεγάλη εμπειρία του και να εντοπίσει αυτά που δεν εντοπιζε ο καθημερινός οδηγός σε μια απλή βόλτα. Αλλά πέσαμε σε σούπερ Έλληνες managers που νομίζουν πως η δημοσιογραφία αυτοκινήτων είναι telemarketing.
Βαλκάνια
-
@lap said in CarTalk.gr:
Και εγώ στην MG απάντησα.
Παιδιά είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια κάνα 2χιλιαρο κάτω έπρεπε να το δίνουν, δηλαδή πήραν και αυτών τα μυαλά αέρα, αλλά είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.
Βασικά είναι το επόμενο στάδιο της αυτοκίνησης και το ένιωσα όταν μετά μπήκα στα δικά μας θερμικά mild hybrid. Μοιάζουν ξαφνικά όλα προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα.
Μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση που σχεδόν τα ισοπεδώνει όλα,και περνά από τις λακούβες με μια αίσθηση σαν σανίδα σε νερό. Το powertrain είναι μεταξένιο.
Βαλκάνια
την ίδια αίσθηση αποκομίζεις αν οδηγήσεις οποιαδήποτε σύγχρονο b suv και μετά μπεις σε Suzuki
Τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση είχα με το baleno, δεν γνωρίζω πόσο καλύτερη έχει το swift σου, αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ καλύτερο. -
Μπορώ να κάνω block/ingore σε έναν συντονιστή;;;
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Ε, το ίδιο άτομο τα διαχειρίζεται αυτά. Δεν πολυσκάω, γιατί χωρίς μικτή ασφάλεια, δε θα ασχολιόμουν έτσι κι αλλιώς. Αλλά 2-3 πραγματικά ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως αυτό, ήθελα να τα δοκιμάσω. Ας είναι.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Ε, το ίδιο άτομο τα διαχειρίζεται αυτά. Δεν πολυσκάω, γιατί χωρίς μικτή ασφάλεια, δε θα ασχολιόμουν έτσι κι αλλιώς. Αλλά 2-3 πραγματικά ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως αυτό, ήθελα να τα δοκιμάσω. Ας είναι.
Και αυτό έγινε επειδή δεν είχες εκθειάσει κάποιο μοντέλο τους; Το mg zs αν θυμάμαι καλά;
-
Αφού και οι ίδιοι τα λένε. Εαν τους πεις το ZS hybrid plus είναι παρόμοιο με το ατμοσφαιρικό και απλοϊκό ZS, γουρλωνουν τα μάτια και λένε καμία σχέση. Απλως ίδιο όνομα.
Δηλαδή σκέψου εάν έχουν τέτοια συμπεριφορά σε έναν δοκιμαστή τι θα γίνει εάν παρουσιαστεί θέμα με το αυτοκίνητο και τονίσουμε κάποια αρνητικά του σύμφωνα με την δική μας άποψη. Θα μας κρατούν μούτρα;Ήθελα να ήξερα, η MG Europe κρατά μουτρα στο euroncap, που δεν τους βάζουν 5 αστέρια;; Η ευτυχώς δεν έχουν Έλληνες υπεύθυνους ;
Κρίμα, θέλουμε να διαβάσουμε για τα μοντέλα τους από όσους εμπιστευομαστε και δεν μπορούμε.
-
Ήταν λίγο πιο σύνθετο. Με πήρε αυτός Πέμπτη μεσημέρι και με ξέχεσε που είχε δημοσιευτεί κείμενο αναγνώστη για το Hybrid. Αυτό εδώ. Είπε τρεις φορές ότι δεν μπορεί να λέγεται σοβαρή σελίδα αυτοκινήτου, μια σελίδα όπου γράφει ο κάθε τυχαίος. Ήθελα να τον βρίσω κατάμουτρα, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Τον είχε εκνευρίσει η αναφορά στο τράνταγμα από το χειρόφρενο. Η πλάκα είναι ότι γενικώς, η κριτική ήταν άκρως θετική.
Ανέφερε μάλιστα ότι θέλουν να διαβάζουν μόνο τις δικές μου κριτικές, που είναι εμπεριστατωμένες και μπλα μπλα μπλα. Ε, Παρασκευή βράδυ έσκασαν τα δύο αστέρια του ZS, η χαμηλότερη βαθμολογία που έχω βάλει ποτέ. Είχα γράψει ήδη το κείμενο, αλλά μπορεί να το πήρε ότι το έθαψα εκδικητικά. Κι όμως, αυτά που έγραφα, τα πίστευα και τα πιστεύω. Δεν άλλαξα ούτε τελεία για να πάρω ρεβάνς.
Κάπου εκεί πρέπει να έσπασε το ήδη ραγισμένο γυαλί. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για στελέχη που έχουν συνηθίσει στις δοκιμές copy paste του Δελτίου Τύπου, δεν είναι μαθημένοι να διαβάζουν την αλήθεια. Εγώ το έχω πάντα στο μυαλό μου, ότι απευθύνομαι σε επαγγελματίες που έχουν μάθει τελείως αλλιώς. Στο χλιαρό, στο όλα καλά.
Μετά έπεσαν και οι 5.000 λέξεις τούτου εδώ και έδεσε το γλυκό. Πλέον, δε θέλουν ούτε να με ξαναδούν μπροστά τους.
-
.
Μετά έπεσαν και οι 5.000 λέξεις τούτου εδώ και έδεσε το γλυκό. Πλέον, δε θέλουν ούτε να με ξαναδούν μπροστά τους.
Μα είναι τελείως ηλίθιοι; Τέτοια διαφήμιση σαν αυτό το άρθρο δεν μπορεί να κάνει κανένας δημοσιογράφος! Μιλάμε για αριστούργημα, αναλυτικό, με όμορφο λόγο και γραμμένο με αγάπη για το όχημα. ΤΕΤΟΙΑ άρθρα θα έπρεπε να αναζητούν!!!! Κρίμα κρίμα κρίμα…. για αυτούς
-
Εγώ έγραψα το πρώτο και για να είμαι ειλικρινής το έγραψα βιαστικά από το μέρος.
Όταν το διάβασα πάλι βρήκα πολλά λάθη και αν δεν το διαβάσεις προσεκτικά ίσως να μην καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.
Αλλά από εκπρόσωπο εταιρίας αυτοκινήτου δεν το δέχομαι.
Είναι πολυτέλεια για όλους μας ή τουλάχιστον για τους περισσότερος να βρίσκουμε χρόνο για πράγματα πέραν δουλειάς οικογένειας κλπ..
-
Dettol, ο χαμός είχε γίνει πριν από αυτό. Ίσως μάλιστα και να θεωρήθηκε ως εξιλέωση ή δεν ξέρω και γω πώς τα σκέφτονται.
Όσο για το πρώτο κείμενο, βρήκα εξαιρετικά προσβλητικά τα λόγια του για την απόλυτη απαξίωση της σελίδας, εφόσον φιλοξενεί εντυπώσεις μη ειδικών. Μακριά από τοξικούς ανθρώπους.
-
@dettol said in CarTalk.gr:
.
Μα είναι τελείως ηλίθιοι; Τέτοια διαφήμιση σαν αυτό το άρθρο δεν μπορεί να κάνει κανένας δημοσιογράφος! Μιλάμε για αριστούργημα, αναλυτικό, με όμορφο λόγο και γραμμένο με αγάπη για το όχημα. ΤΕΤΟΙΑ άρθρα θα έπρεπε να αναζητούν!!!! Κρίμα κρίμα κρίμα…. για αυτούς
Εεε καλα για το συγκεκριμένο μαγαζι μιλαμε, νοοτροπια 1970. Οχι οτι γενικα ειναι καλυτεροι οι αλλοι, ελαχιστοι ειναι σωστοι. Εαν γνωρισεις τος υπευθυνους τυπου των εισαγωγικων θα γελασεις με τους περισσοτερους, μπακαλικο της γειτονιας ειναι.
-
Εγώ θα διαφωνήσω με τον φιλο πιο πάνω τώρα που τα διαβάζω ξανά αφού το δοκίμασα. Το αυτοκίνητο δεν ήταν έτσι όπως το περιέγραψε.
Για την φύση του ήταν πολυ γρήγορο, ενώ η ανάρτηση ήταν πολύ καλή. Ποτέ δεν τερμάτιζε και δεν ακουγόταν υπερβολικά.
Κατά τα άλλα, υπερβολικός ζήλος από κάποιους υπευθύνους, κρίμα.
-
Όλοι έχουμε πολλές ΓΤΠ εμπειρίες από εισαγωγείς κι αντιπροσώπους.
Το αρθράκι είχε κάποια λαθάκια, πχ 7+ δευτερόλεπτα το κατοσταρι έχουν μόνο τα διλιτρα υβριδικά τογιότα, όχι τα μικρότερα και τα Σιτροεν. -
Και αυτό κάπου τόσο έχει, χοντρικά
Είναι πολύ γρήγορο για τα 1,5λιτρα του
-
@piliourits said in CarTalk.gr:
Όλοι έχουμε πολλές ΓΤΠ εμπειρίες από εισαγωγείς κι αντιπροσώπους.
Το αρθράκι είχε κάποια λαθάκια, πχ 7+ δευτερόλεπτα το κατοσταρι έχουν μόνο τα διλιτρα υβριδικά τογιότα, όχι τα μικρότερα και τα Σιτροεν.Ποιος μίλησέ για το κατοστάρι;
CarTalk.gr