-
@realzeus said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Καλοτάξιδο!
(Περιμένω να ακούσω ότι είμαι τσεκουράτος στρατιωτικός, αλλά ρε συνονόματε, καμιά φορά μια λέξη τα λέει όλα. Χαχα).
Συνονόματε ευχαριστώ πολύ, για έναν στρατιωτικό που τα λέει τσεκουρατα όντως μια λέξη τα λέει ολα
-
Καταπληκτική επιλογή! Έχω εκφράσει πολλές φορές ότι είναι κορυφαία επιλογή σε coupé crossover, τουλάχιστον από το Focus Active που "φοριόταν" πολύ εδώ μέσα εμένα μου είχε φανεί καλύτερο.
Επίσης, σήμερα ήθελα να γράψω ότι οι τιμές του Xceed έτσι όπως έχει καταντήσει η φάση, τις λες μέχρι και συμφέρουσες, οπότε το γράφω εδώ επί της ευκαιρίας.
Όμως χω δει μαύρα κάποιες φορές, οπότε δεν το ανέφερα, το C4 δεν το έχω δει ποτέ σε μαύρο!
Πρόσφατα είδα ένα μαύρο (μάλλον το χρώμα που πήρες) πολύ προσεγμένο, ήρθε δίπλα μου στα φανάρια, και μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό. Επίσης απίστευτη μου φάνηκε και μία πέρλα που είδα σχετικά πρόσφατα.
Ένα κίτρινο και ένα σκούρο μπλέ έχω δει κάποιες φορές (πρέπει να μένουν κάπου εδώ κοντά, Αγία Παρασκευή/Χαλάνδρι) και δεν μου φάνηκαν τόσο εντυπωσιακά.
Τώρα που ανέβηκαν οι τιμές στο C4 νομίζω είναι η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του. Πολύ καλή επιλογή. Συγχαρητήρια, και να το χαρείτε με υγεία!
-
Καλοτάξιδο, πάρα πολύ όμορφο, θυμίζει κάτι από Panamera στο πίσω μέρος. Δεν ξέρω βέβαια αν το μαύρο κολακεύει τις ιδιαίτερες γραμμές του. Περιμένω άρθρο, θα σε πρήξω.
-
Καλά αφού δεν το αλλάζεις και θα με αφήσεις ταπί,
Καλόταξιδο Άλεξ, να το χαρείτε όσο δεν πάει.
-
@dublin said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Επίσης, σήμερα ήθελα να γράψω ότι οι τιμές του Xceed έτσι όπως έχει καταντήσει η φάση, τις λες μέχρι και συμφέρουσες, οπότε το γράφω εδώ επί της ευκαιρίας.
Ευχαριστώ Dublin να σαι καλά φίλε. Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που όταν με πήρανε τηλ και πήγα να το δω μόλις μου είπαν τιμή λέω οκ παλιότερα μπορεί να μου φαινόταν ψιλόακριβό αλλά εκεί που φτάσανε τώρα οι τιμές αν σου αρέσει κιόλας το αμάξι συμφέρει, ναι έχει κάποιες ελλειψεις σχετικά με αλλα
Πχ δεν έχει αισθητήρες πίσω, φωτοχρωματικό καθρέπτη και ηλεκτρικό χειρόφρενο για μένα που δεν τα είχα ποτέ εκτός από αισθητήρες δεν μου λέει κάτι. -
@dimsabas said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Καλοτάξιδο, πάρα πολύ όμορφο, θυμίζει κάτι από Panamera στο πίσω μέρος. Δεν ξέρω βέβαια αν το μαύρο κολακεύει τις ιδιαίτερες γραμμές του. Περιμένω άρθρο, θα σε πρήξω.
Είπαμε φίλε εννοειται μόλις έρθει κάνω τα πρώτα χλμ θα γράψω τα πάντα, ιστορια που πέρασα, θετικά του αυτοκινήτου αλλά και τα αρνητικά.
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
@dimsabas said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Είπαμε φίλε εννοειται μόλις έρθει κάνω τα πρώτα χλμ θα γράψω τα πάντα, ιστορια που πέρασα, θετικά του αυτοκινήτου αλλά και τα αρνητικά.
Πλάκα πλάκα dimsabas επειδή δεν το χω τόσο πολυ και ειλικρινά θέλω να γράψω στην σελίδα σου αλλά δεν ξέρω πως. Πρέπει να κάνω εγγραφή τι πρέπει να κάνω.
-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
εξαιρετική επιλογή Άλεξ πάντως, το αμαξι και σε diesel που το πήρες.
Αντε δεν βλέπω την ώρα να το κάνεις βόλτες και να μας γράψεις για αυτό
-
Ευχαριστώ πολύ criuser και cirus να στε καλά παιδιά, όπως έγραψα και παραπάνω σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις.
Υ. Γ Σήμερα πήγαμε βόλτα Κορωνησια (οποίος γνωρίζει) και σκεφτόμουν να ήμουν με το καινούργιο και να είχα και μια φωτογραφική ήταν γεμάτο πουλιά, ερωδιού γλάρους, πελεκάνου, φλαμίνγκο, ήταν πανέμορφα. Έλεγα τι ωραία να τραβούσα φωτο το xceed με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσα -
Με γεια και να το χαρείς.
Αν και εμφανισιακά μου άρεσε, ποτέ δεν πήγα να το δω... Μάλλον το όνομα μου κάνει κάτι ακόμα (δικό μου θέμα βέβαια). -
@antonakis said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Αν και εμφανισιακά μου άρεσε, ποτέ δεν πήγα να το δω... Μάλλον το όνομα μου κάνει κάτι ακόμα (δικό μου θέμα βέβαια).Φιλε μου σε συμβουλεύω μα πας να το δεις και να το οδηγήσεις.Σε ευχαριστώ πολυ
-
Θα το κάνω, αλλά ελπίζω να μην αρχίσω τα 1ο, 2ο κι εγώ.
(Έχω ήδη κάνει παραγγελία άλλο) -
Θα το κάνω, αλλά ελπίζω να μην αρχίσω τα 1ο, 2ο κι εγώ.
(Έχω ήδη κάνει παραγγελία άλλο)Χαχα φίλε μου μην το κάνεις μετά άστο μείνε εκεί που είσαι. Ποιο έχεις κλείσει?
-
Αν και εμφανισιακά μου άρεσε, ποτέ δεν πήγα να το δω... Μάλλον το όνομα μου κάνει κάτι ακόμα (δικό μου θέμα βέβαια).Τα kia είναι επιπέδου vw και ανώτερα. Ιδιαίτερα στο εξωτερικό τα kia που υπάρχουν κοντραρουν στα ίσα πολυτελή γερμανικά αυτοκίνητα.
Κακως για εμένα που κόλλας σε ονόματα, πέφτεις θύμα παραφιλολογίας.
-
Όμορφο αυτοκίνητο. Καλοταξιδο! Έχω δει από κοντά το κλασσικό κίτρινο και έχω εντυπωσιαστει
-
Ευχαριστώ πολύ criuser και cirus να στε καλά παιδιά, όπως έγραψα και παραπάνω σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις.
Υ. Γ Σήμερα πήγαμε βόλτα Κορωνησια (οποίος γνωρίζει) και σκεφτόμουν να ήμουν με το καινούργιο και να είχα και μια φωτογραφική ήταν γεμάτο πουλιά, ερωδιού γλάρους, πελεκάνου, φλαμίνγκο, ήταν πανέμορφα. Έλεγα τι ωραία να τραβούσα φωτο το xceed με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσαΤι μου θύμισες...
Την Μυρταριά του Πατέντα...
Ολόκληρη παράκαμψη έκανα γυρνώντας από Γιάννινα...
-
@antoniokon said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Υ. Γ Σήμερα πήγαμε βόλτα Κορωνησια (οποίος γνωρίζει) και σκεφτόμουν να ήμουν με το καινούργιο και να είχα και μια φωτογραφική ήταν γεμάτο πουλιά, ερωδιού γλάρους, πελεκάνου, φλαμίνγκο, ήταν πανέμορφα. Έλεγα τι ωραία να τραβούσα φωτο το xceed με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσαΤι μου θύμισες...
Την Μυρταριά του Πατέντα...
Ολόκληρη παράκαμψη έκανα γυρνώντας από Γιάννινα...
Ωωω φίλε έχεις έρθει στα μέρη μας δηλαδή. Οπότε ξέρεις πόσο όμορφα είναι για βόλτα με αυτοκίνητο αυτή η περιοχή, εννοείται με στάση Πατέντα για ψαράκι ουζάκι κτλ κτλ
-
Υ. Γ Σήμερα πήγαμε βόλτα Κορωνησια (οποίος γνωρίζει) και σκεφτόμουν να ήμουν με το καινούργιο και να είχα και μια φωτογραφική ήταν γεμάτο πουλιά, ερωδιού γλάρους, πελεκάνου, φλαμίνγκο, ήταν πανέμορφα. Έλεγα τι ωραία να τραβούσα φωτο το xceed με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσαΤοπίο σπάνιας ομορφιάς. Ελπίζω να το προστατεύσουν οι άνθρωποι της περιοχής και να μην συμβούν τα αίσχη άλλων περισσότερο γνωστών περιοχών.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το νέο όχημα!
-
Υ. Γ Σήμερα πήγαμε βόλτα Κορωνησια (οποίος γνωρίζει) και σκεφτόμουν να ήμουν με το καινούργιο και να είχα και μια φωτογραφική ήταν γεμάτο πουλιά, ερωδιού γλάρους, πελεκάνου, φλαμίνγκο, ήταν πανέμορφα. Έλεγα τι ωραία να τραβούσα φωτο το xceed με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσα
Πολύ ωραία βόλτα.. Αν και θα έμπαινες στο σχετικό τοπικ μετά το πέρας της να ρωτήσεις για τις κουτσουλιές. Χαλάλι όμως!
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της