-
Λοιπόν όπως όλοι ξέρετε έψαχνα αυτοκίνητο 2χρονια και κάτι. Λόγω πολλών χλμ diesel ή υβριδικο.
Πρώτο ήταν το civic αλλά όταν το αποφάσισα κατάργησαν το diesel
2o mazda 3 ή cx30 ακριβώς το ίδιο τέλος το diesel.
3η επιλογή i30 fastback
Πηγαίνοντας για το i30 λέω δεν πάω να δω και το peugeot 2008? Το βλέπω μου άρεσε βάζω παραγγελία. Τελικά έπειτα από κάτι στραβές νευριαζω το ακυρώνω, αυτή ήταν η 4η επιλογή.
5η κοιτούσα το chr αλλά μια μέρα λέω για πλάκα δεν πάω να οδηγήσω το Puma? Εντάξει για μένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που είχα οδηγήσει μαζί με xceed, βάζω παραγγελία γιατί υπήρχε ενα(μάλλον είναι πλέον το κλασσικό παραμύθι) με παράδοση 2μηνες.Περνανε 2μηνες περνάνε 3, 4,5 μαθαίνω τέλος τα diesel η ford και όσα ήταν παλιές παραγγελίες θα μπουν παραγωγή αλλά ποτέ άγνωστο και με σειρά προτεραιότητας, τελικά μαθαίνω από ένα φίλο (γιατί για μένα φίλος είναι πλέον και όχι γνωστός) πως ΘΑ ξεκινήσουν να μπαίνουν παραγωγή Απρίλιο του 22.Βαλτε ποτέ θα ήταν παραλαβή και με σειρά προτεραιότητας. Οπότε 5η επιλογή το Puma.
Την ώρα που γίνονται όλα αυτά με την ford σκάει τηλ από toyota.
Κ. Άλεξ υπάρχει ετοιμοπαραδοτο chr club bitone λευκό με μαύρη οροφή με 26κατι όχι 27 κάτι γιατί το είχε παραγγείλει κάποιος και τελικά το μετάνιωσε
Ωραία λέω ποτέ έρχεται?
Εδώ είναι στην αντιπροσωπεία
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙ.
Τελικά ύστερα από πολύ σκέψη και συζήτηση με έναν καλό φίλο άρχισα να σκέφτομαι πως δεν θα δω τα προτερήματα ενός υβριδικού στο 100% με την χρήση που κανω.Συν ότι είμαι λάτρης του χειροκίνητο. Οπότε 6η επιλογή chr.
Πηγαίνοντας λοιπόν να το κλείσω γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή και χρειαζόμουν αυτοκίνητο χθες, χτυπάει τηλ από άλλη αντιπροσωπεία ακριβώς έξω από την είσοδο της toyota. Κάνω αναστροφή πάω εκεί δίνεται μια καλή προσφορά καλά δώρα και το αυτοκίνητο τσεκαρισμένο πως θα είναι εδώ 20 Φλεβάρη. (Φανή εγώ μπέρδεψα τις ημερομηνίες). Οπότε έκλεισα εκεί. Που? Θα το μάθετε όταν παραλάβω μην το γκαντεμιάσω και αυτο. Το μόνο στοιχείο που μπορώ να δώσω είναι πως το πήρα μαύρο λόγω αρχηγού γεεθα (συζηγος).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ -
Θεοφράστου, εσύ?
-
@kkostask said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Θεοφράστου, εσύ?
Το φιλοσοφισα πολύ λες εε? Χαχαχα άστα να πάνε, ταινία θα με κανουν.
-
-
@yem said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
xaxaaxaxaxax
@alex-mix έτσι όπως το πας θα κάνεις review για τον @dimsabas στο επετειακό του 1 χρόνου , χαχαχαχαχαχΆντε φιλαράκι με το καλό να παραλάβεις
Άστα να πάνε φίλε χάχα. Αφού ήταν έτοιμες οι αντιπροσωπείες να βάλουν φώτο μου και να λέει απαγορεύεται η εισοδος. Ευχαριστώ πολυ
-
Να συμπληρώσω πως απ όλες τις αντιπροσωπείες πήρα πίσω τα λεφτά της προκαταβολής, την επόμενη μέρα και μιλάμε για 4 με 5χιλ ευρώ.
Επίσης για μένα η καλύτερη σε εξυπηρέτηση ήταν η Toyota podas και ειδικά ο Χρήστος Θέμος πωλητής εκεί.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω τα παραπάνω? Αν όχι ας διαγραφεί το post αλλά τα καλά να λέγονται παιδιά. -
Καλά κάνεις και λες και τα καλά γιατί έχουμε συνηθίσει να γράφουμε μόνο τα άσχημα.
-
Η αγορά είναι όντως χάος φίλε μου.
Και γω έδωσα προκαταβολή σήμερα και βάζω ξυπνητήρι για το εξάμηνο...
... ελπίζω σε κάποια ακύρωση. -
Άντε με το καλό Αλέξανδρε....πήρες εξαιρετικό (και πανέμορφο) αυτοκίνητο!!
-
Με το καλό Αλέξανδρε να παραλάβεις! Όχι δε πρόλαβα να δω τι έγραψες θα το κάνω μετά και θα γράψω αναλόγως ️
-
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Να συμπληρώσω πως απ όλες τις αντιπροσωπείες πήρα πίσω τα λεφτά της προκαταβολής, την επόμενη μέρα και μιλάμε για 4 με 5χιλ ευρώ.
Επίσης για μένα η καλύτερη σε εξυπηρέτηση ήταν η Toyota podas και ειδικά ο Χρήστος Θέμος πωλητής εκεί.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω τα παραπάνω? Αν όχι ας διαγραφεί το post αλλά τα καλά να λέγονται παιδιά.Τον καλύτερο θα ήταν να κρατούσε ο καθένας τα λεφτά της προκαταβολής και στο τέλος να αγόραζες ποδήλατο...
Χεχεχε
-
ρε συ αλεξ, μηπως εγινες της οικογενειας? υπαρχουν κατι σκρος ετοιμοπαραδοτα απο οσο ξερω...
-
@fanis75 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Άντε με το καλό Αλέξανδρε....πήρες εξαιρετικό (και πανέμορφο) αυτοκίνητο!!
Μόνο ο Φάνης ξέρει!
-
@gatoz said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
ρε συ αλεξ, μηπως εγινες της οικογενειας? υπαρχουν κατι σκρος ετοιμοπαραδοτα απο οσο ξερω...
Όχι γάτε, ήθελα κάποιο φεγγάρι να πάρω suzuki και μου αρέσει το across αλλά όπως είπα πήρα diesel γιατί κάνω πολλά χλμ.
Μπορείτε ελεύθερα να ποντάρετε . Αλλά όπως είπα θα το γράψω είτε το βρείτε είτε όχι όταν παραλάβω.
Άντε για τον γάτο θα πω πως μπορεί να είμαι και ο μοναδικός στην Ελλάδα που το πήρε μαύρο. Μέχρι εκεί η συνέχεια σε 20 με 25 μέρες -
308 diesel.
All in -
@lap said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω τα παραπάνω? Αν όχι ας διαγραφεί το post αλλά τα καλά να λέγονται παιδιά.Τον καλύτερο θα ήταν να κρατούσε ο καθένας τα λεφτά της προκαταβολής και στο τέλος να αγόραζες ποδήλατο...
Χεχεχε
Ποδήλατο και μεταχειρισμένο
-
Ωραίο "μάντεψε πιό" ...
Πόσοι έχουν Diesel και μάλιστα ετοιμοπαράδοτα ?
Peugeot - Opel - Citroen - Huyndai - Kia ??? -
Ποιο είναι πανέμορφο;
Νιάου νιάου στα φωτοβολταϊκά
-
@gatoz said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Όχι γάτε, ήθελα κάποιο φεγγάρι να πάρω suzuki και μου αρέσει το across αλλά όπως είπα πήρα diesel γιατί κάνω πολλά χλμ.
Μπορείτε ελεύθερα να ποντάρετε . Αλλά όπως είπα θα το γράψω είτε το βρείτε είτε όχι όταν παραλάβω.
Άντε για τον γάτο θα πω πως μπορεί να είμαι και ο μοναδικός στην Ελλάδα που το πήρε μαύρο. Μέχρι εκεί η συνέχεια σε 20 με 25 μέρεςπαντως σε τεσσερο εχω και εγω ενα μαυρο, οπως και 3008 eat8. μοιαζουν με το οπελ. χαχαχ
το πετυχα?
....μην ταξεις σε γατο, μην
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της