-
@dimsabas said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Άρθρο με μπόλικο γκάζι για τον Realzeus:
https://cartalk.gr/tha-echoun-piasei-100-chlm-ora-mechri-diavaseis-afti-tin-protasi/
Ωωωωωωω η τελειότερη σελίδα, επέτρεψε μου!!!!
Κρεμάω σαγόνια.... -
Ρε Μπουρούσαρε, τώρα θα σου ζητάνε τα δύο χιλιάρικα που δε θα αποζημιωθούν. Θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω...
https://cartalk.gr/giannis-mpourousis-apegklovizei-ochimata-stin-attiki-odo/
-
25 εκατομμύρια ψυχές, 30.000 οχήματα, αντιγραφή στο έπακρο, 1.000 παλιά Volvo που κοντεύουν να κλείσουν 60 χρόνια ζωής, πολυτελείς Mercedes και Rolls-Royce, η Βόρεια Κορέα είναι η πιο ιδιαίτερη αυτοκινητιστικά χώρα του πλανήτη.
-
Μιας και που κάθομαι και ξεφυλλίζω το Cartalk.gr ,παρατηρώ ευχάριστες γραφιστικές αναβαθμίσεις αλλά παρατηρώντας τις καρτέλες βλέπω ότι δεν έχεις βάλει ακόμα "logo" .
-
@yem said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Μιας και που κάθομαι και ξεφυλλίζω το Cartalk.gr ,παρατηρώ ευχάριστες γραφιστικές αναβαθμίσεις αλλά παρατηρώντας τις καρτέλες βλέπω ότι δεν έχεις βάλει ακόμα "logo" .
Δεν είναι logo αυτό yem, είναι favicon. Και συνήθως δεν αλλάζει από το διαχειριστικό του site, αλλά θέλει πρόσβαση πιο εσωτερικά στα αρχεία
-
@nickthetrib said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
@yem said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Δεν είναι logo αυτό yem, είναι favicon. Και συνήθως δεν αλλάζει από το διαχειριστικό του site, αλλά θέλει πρόσβαση πιο εσωτερικά στα αρχεία
Αλλάζει και από το διαχειριστικό του Wordpress το favicon, νομίζω από το Site Identity στα settings του theme.
-
Να πάρει! Κι αυτό σαν το σήμα της ακατανόμαστης είναι..
-
@panormus772 said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Να πάρει! Κι αυτό σαν το σήμα της ακατανόμαστης είναι..
χαχαχ
αργατε ολοι, αργατε...
εδω και καιρο τοιμαζεται το λογκο αλλα δεν ειναι ετοιμον.
για αυτο εμεινε το φαου λάικ του γουορντπρες.
ε, ειναι και που εκανε και χαρηγεια η φαου 17000000 στον ντιμσαβα να γραψει οτι τα πετρελαια βγαζουν στην εξατμιση μανωλιες.
απο τον ντισαβά η απαντησις απο την ντέι ουάν οτι τοιμαζεται το λογκο αλλα ακομη ετοιμον νοτ.... -
Θεματάρα και τελείως χειροποίητη:
είστε περισσότερο μπασκετικοί ή γκαζιάρηδες; 11 ερωτήσεις για να ανακαλύψετε τι κρύβετε στο υποσυνείδητο: -
Θεματάρα και τελείως χειροποίητη:
είστε περισσότερο μπασκετικοί ή γκαζιάρηδες; 11 ερωτήσεις για να ανακαλύψετε τι κρύβετε στο υποσυνείδητο:Αν και είμαι λίγο μπασκετικός (Άρης, για), προφανώς τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν τα αυτοκινητιστικά, καθότι τρελαμένος με την ρόδα. Αυτά με το πλυντήριο κλπ, δεν τα ήξερα όμως και ούτε με αφορούν. Όταν όμως είδα την ερώτηση για τον Φασούλα, θυμήθηκα σε μια έκθεση (δεν θυμάμαι αν ήταν ΔΕΘ ή έκθεση αυτοκινήτου) στην Θεσσαλονίκη, όπου έγραφε το ταμπελάκι σε ένα Range Rover πρώτης γενιάς ότι αγοράστηκε από τον Φασούλα και γελούσαμε γιατί ξέραμε τον ιστορία με το Μίνι (που μάλλον είναι αστικός μύθος που βγήκε από την ταινία "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" και τον Hightower με το Civic πρώτης γενιάς) και λέγαμε ότι επιτέλους θα κάθεται σαν άνθρωπος...
-
Ο Φασούλας νομίζω είχε μια Ζ3 coupe.
Το είχα δει στην τηλεόραση σε δόκιμη με τον Στεφανη, εκτός αν ήταν αυτοκίνητο δοκιμής. Δεν χωρούσε εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο.
Ο Φώτσης τι έπαθε και ειναι τόσο ψηλός;
Κατά τα άλλα θυμάμαι τον jordan ως μπασκετμπολίστα στις φάσεις με τις ασσίστ και τον σκοτυ πιπεν στα περιφερειακά.
Στα άλλα μόνο αυτοκίνητο. Τίποτα άλλο.
-
Μιλάω για τέλη '80, αρχές '90 Λαπ. Παίζει να ήσουν και αγέννητος τότε...
-
αυριο εχει σετα-αμπουδιωτισα-βρωμονερα
με τζιβια και νιβια
θες φωτο δημοσιογραφε ή μπας και εχεις καμμια τετρακουνα αντρικη να ακολουθησεις? ε? -
Εδώ στην Νίκαια είχε ο Καμπούρης μαγαζί ( Free throw ) πιτσιρικάς τον είχα δεί να μπαίνει σε ένα μάλλον σουζούκι Vitara soft top και μου έκανε εντύπωση ότι δεν χώραγε και έκανε "καρούμπαλο" στην υφασμάτινη οροφή με το κεφάλι του !
-
@gatoz said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
με τζιβια και νιβια
θες φωτο δημοσιογραφε ή μπας και εχεις καμμια τετρακουνα αντρικη να ακολουθησεις? ε?Έχω πισωκίνητο με 32 κιλά ροπής και ESP που απενεργοποιείται. Κερνάω λουκούμι όποιον βρει τι είναι!
-
με τζιβια και νιβια
θες φωτο δημοσιογραφε ή μπας και εχεις καμμια τετρακουνα αντρικη να ακολουθησεις? ε?Έχω πισωκίνητο με 32 κιλά ροπής και ESP που απενεργοποιείται. Κερνάω λουκούμι όποιον βρει τι είναι!
Το λουκούμι μου παρακαλώ
-
@dgrgtc said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
με τζιβια και νιβια
Το λουκούμι μου παρακαλώ
Το αμάξι μου!
Το είχα 7 χρόνια...
Στο ίδιο χρώμα
-
με τζιβια και νιβια
Το λουκούμι μου παρακαλώ
Ε, μισό, αυτό έχει 10 κιλά λιγότερα. Και δεν έχει "ESP που απενεργοποιείται", απλώς δεν έχει καθόλου.
-
με τζιβια και νιβια
Το λουκούμι μου παρακαλώ
Ε, μισό, αυτό έχει 10 κιλά λιγότερα. Και δεν έχει "ESP που απενεργοποιείται", απλώς δεν έχει καθόλου.
-
με τζιβια και νιβια
iD3/4 ή τα αντίστοιχα Cupra ή Skoda? Κάτι σε αυτήν την πλατφόρμα πάντως.
Αν το βρήκα δεν τρώω λουκούμι, αλλά μια σβέλτη βόλτα την πηγαίναμε παρέα.
Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;