-
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι προωθούν πολύ καλύτερα την Χ1 σε σχέση με την ΑΤ. Από 39.500 η Χ1 xline advance έχει χρώμα μεταλλικό,ηλεκτροχρωμ.καθρέπτες,εργοστασ.συναγερμό,αυτοματα φώτα κ.ά. , πράγματα τα οποία θες κανένα 2000-2.500 ευρώ για την ΑΤ2.
Κρίμα,γιατί εμένα μου άρεσε η ΑΤ 220i, συμμαζεμένη σε διαστάσεις,με πολύ καλή χωροταξία κι άνεση. -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
41,5 χιλιάρικα η διαμόρφωση της xline που έκανα εγώ
Προσθεσες τις 19αρες και κάτι ακόμα που δεν μπορέσα να εντοπίσω, αλλά τουλαχιστον σωστά ξεκίνησες να χτίζεις από το xline advanced ..
Εχε υπόψη σου οτι με το xline advanced βάζεις χωρίς επιπλεόν κόστος και μεταλλικό χρώμα! Διάλεξες το απλό alpine white, καλύτερο το mineral weiss (μεταλλικό περλέ)Nομίζω ότι το κάτι παραπάνω που αναφέρεις είναι η Έκδοση Essence. χωρίς να είμαι σίγουρος.
-
@panormus772 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Κρίμα,γιατί εμένα μου άρεσε η ΑΤ 220i, συμμαζεμένη σε διαστάσεις,με πολύ καλή χωροταξία κι άνεση.
Δεν πουλάνε τα βανάκια, SUV μέχρι να σβήσει ο ήλιος!! SUV θέλει ο κόσμος, αυτά προωθούν και καλά κάνουν!! Δεν υπάρχει σαν σουβ, εαν καλομάθεις στο ύψος, την άνεση και την ορατότητα. Ειδικά για το ασθενές φύλλο...η γυναίκα μου ούτε να ακούσει για χαμηλό (άσχετα εαν καραγουστάρει την Κορόλα!!).
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Κρίμα,γιατί εμένα μου άρεσε η ΑΤ 220i, συμμαζεμένη σε διαστάσεις,με πολύ καλή χωροταξία κι άνεση.
Δεν πουλάνε τα βανάκια, SUV μέχρι να σβήσει ο ήλιος!! SUV θέλει ο κόσμος, αυτά προωθούν και καλά κάνουν!! Δεν υπάρχει σαν σουβ, εαν καλομάθεις στο ύψος, την άνεση και την ορατότητα. Ειδικά για το ασθενές φύλλο...η γυναίκα μου ούτε να ακούσει για χαμηλό (άσχετα εαν καραγουστάρει την Κορόλα!!).
Ο.κ., η ΑΤ δεν είναι Χ1- ή γενικότερα SUV-, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλή όσο ένα hatch Β ή C,έχεις αέρα στο μπες-βγες.Αποδεκτή σχεδίαση για ΜPV (ιδίως πίσω και πλάι).Έχει πολύ καλή εκμετάλλευση χώρων,ίσως και με πιο άνεση κι ησυχία στο δρόμο,χαμηλότερη κατανάλωση (λόγω βάρους και διαστάσεων από αντίστοιχο SUV) και σε μήκος <4.40μ. που κάπως "μαζεύεται" μες στην πόλη.
Γενικώς πολύ αδικημένα -ειδικά στην Ελλάδα- τα MPV oχήματα. -
Γενικώς πολύ αδικημένα -ειδικά στην Ελλάδα- τα MPV oχήματα.
Συμφωνούμε!!! Αλλά ο κόσμος μίλησε....θέλουν SUV!! Βλέπεις ότι στα ίδια χρήματα ο κόσμος προτιμάει b suv από τα πολύ ανώτερα c hatch. Άβυσσος.....
-
Μπήκα και έριξα μία γρήγορη ματιά.
Το τωρινό μοντέλο μου αρέσει περισσότερο. -
What a beauty )
-
Δηλαδή το ότι σκύβεις για να μπεις σε ένα αμάξι είναι κριτήριο για να μην επιλέγονται τα χαμηλά αυτοκίνητα;ο χώρος αποσκευών να το καταλάβω, οι χώροι για τους επιβατεσ και αυτούς αλλά το σκύψιμο με ξεπερνάει. Εκτός αν μιλαμε για ηλικίες πάνω από 65. Δηλαδή η ορατότητα δεν είναι καλη στα hatch;
-
@strom said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δηλαδή το ότι σκύβεις για να μπεις σε ένα αμάξι είναι κριτήριο για να μην επιλέγονται τα χαμηλά αυτοκίνητα;ο χώρος αποσκευών να το καταλάβω, οι χώροι για τους επιβατεσ και αυτούς αλλά το σκύψιμο με ξεπερνάει. Εκτός αν μιλαμε για ηλικίες πάνω από 65. Δηλαδή η ορατότητα δεν είναι καλη στα hatch;
- Δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά των αγοραστών.
- Ίσως δεν κατάλαβες, ήταν λίγο ειρωνικό το ποστ (πειράζω τον Πάνορμο!)
- Ναι πάρα πολλοί αγοράστες αναφέρουν ορατότητα (που όντως με το hatch δεν βλέπεις πάνω από το μπροστά αμάξι ειδικά εαν είναι αψηλό) και ευκολία εισόδου.
-
Το ότι δεν σκύβεις για να μπεις σε ένα αμάξει και δεν σηκώνεσαι για να βγεις, για κάποιους είναι ευκολία άρα και ατού.
-
Και μικρότερο μήκος για τους ίδιους χώρους άρα ευκολότερο παρκάρισμα.
-
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Και μικρότερο μήκος για τους ίδιους χώρους άρα ευκολότερο παρκάρισμα.
Αυτό ισχύει περισσότερο με τα MVP. Τα SUV -εκτός από το παραπάνω ύψος από το έδαφος που προσφέρουν-- με τη συνεχόμενη αύξηση των διαστάσεων από τη C κατηγορία και πάνω, (από τα 4.38μ. του QQ πριν 7-8 χρόνια,έφτασαν στα 4.50+) έχουν χάσει την ευκολία στο παρκάρισμα.
Κι οι Γάλλοι criu, ήταν μάστορες στα MPV (Citroen,Renault,Peugeot)...
-
Το ότι δεν σκύβεις για να μπεις σε ένα αμάξει και δεν σηκώνεσαι για να βγεις, για κάποιους είναι ευκολία άρα και ατού.
Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Χώροι, αξιοπιστία, κατανάλωση, ιπποδύναμη, κινητήρας, εκπομπές, CO2, ανάρτηση, ποιότητα κύλισης, τιμή, τετρακίνηση, ποιότητα καμπίνας, και πόσα άλλα οκ. Αλλά να είσαι 20-60 και να έχεις ως κριτήριο αν θα σκύβεις για να μπεις στο αυτοκίνητο μου προκαλεί τρομερή εντύπωση, απλά σε εμένα. Τρομερή πάντως η νέα x1, για να την πάρεις σωστή βέβαια πολύ ακριβή αλλά τα αξίζει. Ποια tonale και q3, μια κατηγορία μόνη της είναι
-
ΥΓ: BMW χωρίς όλο τον κατάλογο των έξτρα δεν είναι bmw, απλό είναι.
Όλα αυτά τα ανούσια μπιμπλίκια τα είχες χρησιμοποιήσει ποτέ; Χαχα
Ποια tonale και q3, μια κατηγορία μόνη της είναι
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε...
-
Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Χώροι, αξιοπιστία, κατανάλωση, ιπποδύναμη, κινητήρας, εκπομπές, CO2, ανάρτηση, ποιότητα κύλισης, τιμή, τετρακίνηση, ποιότητα καμπίνας, και πόσα άλλα οκ. Αλλά να είσαι 20-60 και να έχεις ως κριτήριο αν θα σκύβεις για να μπεις στο αυτοκίνητο μου προκαλεί τρομερή εντύπωση, απλά σε εμένα. Τρομερή πάντως η νέα x1, για να την πάρεις σωστή βέβαια πολύ ακριβή αλλά τα αξίζει. Ποια tonale και q3, μια κατηγορία μόνη της είναι
Σας πληρώνουν καλά εκεί στην αντιπροσωπεία ?
Το ωράριο είναι καλό ?
Εχει και μπόνους ?
-
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σας πληρώνουν καλά εκεί στην αντιπροσωπεία ?
Το ωράριο είναι καλό ?
Εχει και μπόνους ?
ποια αντιπροσωπεία και ποιο ωράριο λες φίλε μου? μάλλον μπερδεύτηκες με άλλο post.
-
-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
ΥΓ: BMW χωρίς όλο τον κατάλογο των έξτρα δεν είναι bmw, απλό είναι.
Όλα αυτά τα ανούσια μπιμπλίκια τα είχες χρησιμοποιήσει ποτέ; Χαχα
Εννοείται!!! Κάθε μέρα. π.χ ηελκτρ. ανδιπλ, καθρέπετες κάθε μέρα στα στενά της πόλης. Xenon φώτα κάθε βράδυ. Adaptive Steering καθημερινά και σε πόλη και σε ταξίδει. Συναγερμό κάθε μέρα όπως και το clima. κλπ. Εαν είχα και ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες επίσης κάθε μέρα αφού αλλάζανε οι οδηγοί 2-3 φορές την ημέρα και είναι σπαστικό να φτιάχνεις συνέχεια την θέση οδήγησης.
-
Μα η διαφορά στην τιμή για όλα αυτά κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και έτσι δεν θα έχεις θέμα με τα στενά της πόλης και έχεις και δύο αυτοκίνητα για την οικογένεια.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο -
@lap said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Μα η διαφορά στην τιμή για όλα αυτά κοστίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και έτσι δεν θα έχεις θέμα με τα στενά της πόλης και έχεις και δύο αυτοκίνητα για την οικογένεια.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόποΔεν συμφωνώ, καμία σχέση. Και γιατί να κυκλοφορώ με την μπουρούχα στην πόλη αντί με την αυτοκινητάρα μου? Κατάδικος είμαι? Μου θυμίζει αυτούς που αγοράζουν ακριβό ρολόι (ή ρούχα) και τα φοράνε μόνο σε γάμους και γιορτές και καθημερινά κυκλοφορούν με το κάσιο.
BMW X1 3rd Generation 2022