-
Ο Λαπ ανακαλυψε ότι ένα χαμηλο στρίβει καλύτερα από ένα περίπτερο...
-
Γιατί βάζουν διαφορετικές λήψεις όταν τραβάνε από εμπρός και όταν τραβάνε από πίσω;
Έχουν μόνο μια κάμερα και κάνουν τις δοκιμές πολλές φορές;Επίσης τι νόημα έχει η σύγκριση της οδικής συμπεριφοράς δύο SUV, με δύο μικρού και μικρομεσαίου μεγέθους χαμηλών αυτοκινήτων;
-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Φαντάζεστε πριν την αγορά κάθε αυτοκινήτου να έπρεπε να παραδίδονται στον πελάτη 30 bullets εγκεκριμένα από εγκριτους φορείς και να λένε περί κατανάλωσης, οδικής συμπεριφοράς, rating από euroncap κλπ, κόστος ενδεικτικου τρακαρισματος, πόσο κάνουν τα 19αρια λάστιχα vs 17, suv vs station κλπ???
-
@kapelis said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Φαντάζεστε πριν την αγορά κάθε αυτοκινήτου να έπρεπε να παραδίδονται στον πελάτη 30 bullets εγκεκριμένα από εγκριτους φορείς και να λένε περί κατανάλωσης, οδικής συμπεριφοράς, rating από euroncap κλπ, κόστος ενδεικτικου τρακαρισματος, πόσο κάνουν τα 19αρια λάστιχα vs 17, suv vs station κλπ???
Μόλις έβαλες βόμβα στα θεμέλια του Καπιταλισμού και του καταναλωτισμού!!!
-
@kapelis said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Μόλις έβαλες βόμβα στα θεμέλια του Καπιταλισμού και του καταναλωτισμού!!!
Μπα.....στην βλακεία μόνο!! Γιατί ο άνθρωπος οφείλει να κάνει τα παραπάνω που σωστά αναφέρει ο kapelis από μόνος του και να μην θέλει κράτος "πατερούλη". Εαν είναι βλάκας καλά να πάθει, διότι δυστυχώς έχουμε μάθε να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους! Και ο καπιταλισμός δυστυχώς ευνοεί τους βλάκες....δες Αμερίκα που ο άλλος καίγεται από τον ζεστό καφέ ή κόβεται από την προπέλα της βάρκας και κάνει μύνηση. Στο σοβιέτ δικαίως θα τον είχαν πετάξει στα γκούλαγκ!!
-
Μα ο καταναλωτισμός, και κατ' επέκταση ο Καπιταλισμός, εκεί βασίζονται Φάνη μου, στις αυθόρμητες αγορές (impulse purchases). Αν καθήσει να σκεφτεί ο αγοραστής τι πραγματικά χρειάζεται, καταρρέει το σύστημα, γιατί θα αγοράζει τα αναγκαία μόνο (Soviet style). Marketing 101.
-
Μα ο καταναλωτισμός, και κατ' επέκταση ο Καπιταλισμός, εκεί βασίζονται Φάνη μου, στις αυθόρμητες αγορές (impulse purchases). Αν καθήσει να σκεφτεί ο αγοραστής τι πραγματικά χρειάζεται, καταρρέει το σύστημα, γιατί θα αγοράζει τα αναγκαία μόνο (Soviet style). Marketing 101.
Διαφωνώ! Βασίζεται - όπως και η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους - στην απληστία. Απληστία για γνώσεις, εξουσία, υλικά αγαθά κλπ. Εαν είμασταν ευχαριστημένοι οι άνθρωποι με ένα πιατο φαγητό και τίποτε άλλο ακόμα σε σπηλιές θα μέναμε. Αυτό μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα και ο πιο ανεπτυγμένος εγκέφαλος.
-
-
BMW X1: Ο νέος τιμοκατάλογος του Γερμανικού SUV
BMW X1 sDrive18i: 38.450 €
BMW X1 sDrive20i: 39.480 €
BMW X1 xDrive23i: 45.950 €
BMW X1 sDrive18d: 49.250 €
BMW X1 xDrive20d: 50.650 €
BMW X1 xDrive23d: 54.600 €
BMW X1 xDrive25e: 49.950 €
BMW X1 xDrive30e: 52.550 €
iX1 xDrive30: από 54.990 €
(46.990 € με κρατική επιδότηση 8.000 € μέσω του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”).Τι γίνεται ρε σεις;
Τα PHEV της X1 βγαίνουν πιο φθηνά πλέον από τα PHEV του 3008.
Θα τρελαθούμε τελείως. -
Οχι γιατί οι γερμανοί τα μόνα που έχουν στάνταρ είναι το τιμόνι και οι 4 ρόδες.
Ολα τα άλλα είναι έξτρα... -
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ολα τα άλλα είναι έξτρα...Μπα όχι πια. Παίζει τα πακέτα των Χ1 που έρχονται Ελλάδα να έχουν περισσότερο εξοπλισμό από το 3008. Πάνε οι εποχές που θυμάσαι (και εγώ μαζί), πλέον έρχονται τούμπανο!
-
Εκείνο που δεν σταματά να αυξάνει είναι το επιτόκιο της το σεππε το έχει φτάσει στο 10.54%!!!
-
Κι εγώ αυτό νομίζω.
Έρχονται με καλό εξοπλισμό.
Ιδίως τα PHEV. -
@tkin73 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Εκείνο που δεν σταματά να αυξάνει είναι το επιτόκιο της το σεππε το έχει φτάσει στο 10.54%!!!
Εδώ έχουν φτάσει 5% τα στεγαστικά!! Το πρόβλημα με τα επιτόκια είναι παγκόσμιο δυστυχώς και υπάρχουν τράπεζες (στην Ευρώπη) που σταματάνε έργα λόγω αύξηση των επιτοκίων, αφού πλέον δεν βγαίνει το business plan.
-
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια είχα πάει να δω το Χ2. Το σκεφτόμουν.
Είχανε στην έκθεση ένα καλοεξοπλισμένο με απίστευτα υψηλότερη του καταλόγου τιμή. Ρωτάω τις διαφορές από το βασικό.
Ειλικρινής ο πωλητής μου λέει: Τίποτα ίδιο. Τι εννοείς τίποτα; Τίποτα. Μόνο ο διακόπτης για τα φώτα νομίζω μου λέει! -
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ολα τα άλλα είναι έξτρα...Μπα όχι πια. Παίζει τα πακέτα των Χ1 που έρχονται Ελλάδα να έχουν περισσότερο εξοπλισμό από το 3008. Πάνε οι εποχές που θυμάσαι (και εγώ μαζί), πλέον έρχονται τούμπανο!
Εγώ σύγκρινα πάντως το αυτόματο βενζίνης Χ1 και ήταν πάνω από 40000 με τον 1.5. Το δε ντίζελ ακόμα πιο πάνω και δίλιτρο. Αυτά χωρίς να βάλω κανένα έξτρα.
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις 5 αιρκρος φεβ με 180 άλογα, ακόμα και 225.
Κάπου πιο πάνω το 3008, που αντίθετα στα ντίζελ είναι φτηνότερο από το 5 αιρκρός.Εν τω μεταξύ το σάιτ της μπεμβέ είναι φοβερά δύσχρηστο για να δεις εξοπλισμούς και να βάλεις έξτρα.
-
Εγώ σύγκρινα πάντως το αυτόματο βενζίνης Χ1 και ήταν πάνω από 40000 με τον 1.5. Το δε ντίζελ ακόμα πιο πάνω και δίλιτρο. Αυτά χωρίς να βάλω κανένα έξτρα.
Εχουν καλο εξοπλισμο χωρις εξτρα παντως, ερχονται με πακέτο xline συνηθως. Αλλα πρεπει να πας απο εκει για να το μαθεις. Όμως ειναι και 10 κλάσεις ανώτερο από 3008....δεν έχουν σχέση!
-
Δεν ξέρω, είναι ακριβή η μπεμβέ, δεν πήγα από εκεί...
-
@spi_duster said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σε εμενα ετυχε. Ειναι και τα 2 καταπληκτικα οχηματα. Απλα η Gla ειναι αλλο αυτοκινητο. Λιγοτερο φανταχτερο, με μικροτερο χωρο αποσκευων λιγοτερο εξυπνο αυτοματο κιβωτιο στις μικρες ταχυτητες. Απο εκει και μετα η συνολικη αισθηση μετα απο αρκετα χλμ ειναι hi end.
Ναι υπαρχει αμεσα καποιος στην οικογενεια που θεωρει την Χ1 καλυτερη μα δικαιολογημενα... Στα παιδια αρεσουν πολυ οι λεντ πορτοκαλί φωτισμοι στις πορτες το σημα της Χ1 στο δαπεδο απο το φως του καθρεπτη και τα φωτακια στα εξωτερικα πομολα τη νυχτα. Η ολη εικονα του αυτοκινητου ενθουσιαζει οπως και η προσλαμβανουσα οδηγικη ευχαριστηση αλλα μερκ δεν ειναι.Αφού είχες και τα δύο αυτοκίνητα, θα μπορούσες να αναφερθείς λίγο στους χώρους που έχουν.
Εννοώ για μία τετραμελή οικογένεια ποιο είναι το πιο άνετο από τα δύο. Και πόσο διαφορά μεταξύ τους έχουν;
Ευχαριστώ -
@kostashagi said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Εννοώ για μία τετραμελή οικογένεια ποιο είναι το πιο άνετο από τα δύο. Και πόσο διαφορά μεταξύ τους έχουν;
H X1 και σε χώρους αλλά και συνολικά...αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο σε ολους τους τομείς.
Το συγκριτικό των 4Τ έβγαλε την Χ1 ξεκάθαρο νικητή. Ειδικά σε θέμα ανάρτησης, ποιότητας κύλισης, κρατήματος κλπ.
BMW X1 3rd Generation 2022