-
Αχ ρε Σπύρο όσο σε εκτιμώ τόσο με απογοητεύεις με αυτά τα ξύλινα κείμενα πολιτικής ορθότητας.
Καλά αμάξια ολα αλλά όπως λέει και ο Βασίλης όχι ίδια! -
σχεδόν όλα τα σημερινά αυτοκίνητα καλύπτουν τις ανάγκες μετακίνησης κι ενδεχομένως ευχαρίστησης σε πολύ μεγάλο βαθμό. ωστόσο, θα πρέπει να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα, όχι δικίνητα-τετρακίνητα κλπ. επίσης, οι εταιρείες πλέον έχουν... ξεχειλώσει τα μοντέλα, πριν 2 χρόνια το tiguan είχε μήκος 4,3 μ και τώρα σχεδόν 4,5 μ. στις διάφορες έρευνες αξιοπιστίας παίζει ρόλο και το τι περιμένει ο καθένας από το αυτοκίνητό του, πόσο το κακομεταχειρίζεται αλλά και πόσο ακριβές είναι οι βλάβες (για να τις θυμάσαι περισσότερο καιρό).
και μην παραβλέπουμε και το έξτρα κέρδος των εταιρειών/εισαγωγέων που κοστολογούν όσο θέλουν τα διάφορα έξτρα των αυτοκινήτων, ποντάροντας στην ανάγκη (πραγματική ή τεχνητή) των καταναλωτών.
για αυτό βολεύει το ίντερνετ και τα φόρουμ, για πληρέστερη ενημέρωση και καλύτερες επιλογές των καταναλωτών. οι αφορισμοί πάντως σίγουρα δεν βοηθάνε κανένα.
-
Καλημέρα! Στέφανε και Βασίλη ο συνονόματος μου δε νομίζω ότι γράφει κάτι ξύλινο ή ισοπεδωτικό. Προφανώς και δεν είναι ίδια τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ενώ σίγουρα είναι πολύ καλά κι ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του, την υποκειμενικότητα του και τη τσέπη του.
Βέβαια στο θέμα αξιοπιστίας πάσχουν και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Παρόλα αυτά οι Γερμανοί έχουν επιβάλει παγκοσμίως το όνομα τους ως premium επιλογές χωρίς πολλές φορές να το δικαιολογούν οι αστοχίες τους. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι εξίσου σημαντική με κατά καιρούς καινοτόμες τεχνολογίες. Πάντα κατά τη γνώμη μου υποβόσκει η γενικότερη αντιπαλότητα Γάλλων και Γερμανών.
Κι αν βάλουμε και τους Ιταλούς στο παιγνίδι με τη φινέτσα και τα γεμάτα ψυχή αμάξια τους, τότε οι επιλογές τουλάχιστο σε ευρωπαϊκά επίπεδο γίνονται περισσότερο ενδιαφέρουσες.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα Σπύρε! Η διαφωνία μου εδράζεται στην τάση του μηνύματος του αγαπημένου φίλου να περάσει το ότι λίγο πολύ τα αυτοκίνητα αυτά είναι παραπλήσια. Συμφωνώ μαζί του στο ότι οι διαφορές κ οι αποστάσεις έχουν μειωθεί, ενώ έχω κατ' επανάληψη καταγράψει ότι είναι σχεδόν ΟΛΑ υπερκοστολογημένα! Εδώ εξαίρεση αποτελεί από τα παραπάνω μόνο το Kuga! Επίσης όπως γράφει ο Σπύρος όντως κάθε αμάξι έχει τα θετικά κ τα αρνητικά του σε κάθε τομέα. Από εκεί κ πέρα όμως υπάρχουν κ ξεκάθαρες διαφορές που αποτυπώνονται όχι μόνο σε όσα έχουμε γράψει αρκετοί χρήστες εδώ μέσα που έχουμε οδηγήσει τα αυτοκίνητα αλλά κ στα συγκριτικά που υπάρχουν στο νετ κ καθόλου τυχαία - καταγράφουν τα ίδια!
Παραθέτω ενδεικτικά link!
https://m.youtube.com/watch?v=X4IxKHfj5XI
https://m.youtube.com/watch?v=lgsjAyzITHA -
Καλημέρα Βασίλη. Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αντε πάλι τα ιδια...
-
Τόση διαφωνία για ψηλά μπαούλα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τόση διαφωνία για ψηλά μπαούλα;Μπήκα σήμερα σε κάτι χαμηλά (Lotus, Lambo) και έκανα κανένα τέταρτο για να μπω και να βγώ...γεράματα!
Οπότε καλύτερα τα ψηλά, να μπαινοβγαίνω εύκολα και να βλέπω...στα χαμηλά χωστά δεν έβλεπα πουθενά τίποτα!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τόση διαφωνία για ψηλά μπαούλα; [emoji38]
Μπήκα σήμερα σε κάτι χαμηλά (Lotus, Lambo) και έκανα κανένα τέταρτο για να μπω και να βγώ...γεράματα! [emoji38]
Οπότε καλύτερα τα ψηλά, να μπαινοβγαίνω εύκολα και να βλέπω...στα χαμηλά χωστά δεν έβλεπα πουθενά τίποτα!!!
Ασε γιατι προχτες ειχα διπλα ενα mx5 στη μερια του συνοδηγου και δεν το εβλεπα. Ευτυχως παντα εχω τους καθρεπτες σε τετοια θεση που βλεπω περισσοτερα
-
Καλησπέρα,
Επιτέλους παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή το απόγευμα! Δεν θα πω σχόλια ακόμη, θέλω πρώτα να έχω μία καλή πρώτη εικόνα οπότε θα επανέλθω σε μερικές ημέρες.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως η Peugeot είχε κανονίσει μία έκπληξη και την ώρα της παραλαβής έσκασε μύτη ο Βασίλης Σαριμπαλίδης με μία κάμερα και από εκεί που εκείνος έκανε review στα video του κατέληξα να κάνω εγώ για το 3008 (για το οποίο βασικά δεν είχε και βίντεο με τα χαρακτηριστικά του στο κανάλι του) και έγινε ψιλοχαμός
Ακολουθούν φωτογραφίες, δεν φαίνεται το σαλόνι σε όλο του το μεγαλείο λόγω του ήλιου οπότε θα επιστρέψω ξανά με νέες του εσωτερικού
-
ΕντυΠωσιαΚο...καλοταξιδο!
-
Καλορίζικο βρε φίλε . Ιδιαίτερο . Καλά χιλιόμετρα .
-
Όμορφο!!
Καλοτάξιδο και καλορίζικο! -
Πανέμορφο! Ασφαλή και απολαυστικά χλμ να εχεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτά είναι...πολλά και καλά χριστουγεννιάτικα χιλιόμετρα
-
Ο ορισμός του ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ !!! Καλοτάξιδο !
-
Καλοτάξιδο και καλές γιορτές, ευκαιρία να το χαρείς περισσότερο.
-
Πράγματι τούμπανο
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! -
Εξαιρετική επιλογή! Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!
-
Η Καρντάσιαν των SUV !!! Καλορίζικο
Peugeot 3008 2016