-
-
-
Η Ισμήνη περνάει τη BMW γενεές δεκατέσσερις και συμφωνώ απόλυτα μαζί της.
-
Απλά,όμορφα και "παντελονατα ".
Σεβασμός. -
Και καλά κάνει!! Που ειναι οι εποχές του Γιαλουρίδη!;!;
-
Της σχολίασα και στο Facebook, συμφωνώ κι εγώ και δεν θα μου λείψει καν να διαβάζω έτοιμα ξύλινα δελτία τύπου σε ακόμα ένα σάιτ.
Καλά το πιο αστείο είναι ότι λέει ότι δεν την καλούν σε παρουσιάσεις σε πίστα γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος δημοσιογράφος που δεν έχει ιδέα..!XAXA -
Σε κανέναν δε λείπουν τα Δελτία Τύπου. Οι δοκιμές όμως λείπουν. Η Ισμήνη ωρύεται γιατί είναι και γυναίκα κι είναι (πώς να το πω διακριτικά) στη φύση της να γκρινιάζει λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον έχει πάρει ένα σωρό BMW για δοκιμή. Τι να πω κι εγώ που δεν έχουν απαντήσει ποτέ σε κανένα μου μήνυμα; Το απόλυτο γράψιμο;
Εν τω μεταξύ, όλο σκούζει ότι τα παίρνει για δοκιμή τελευταία και της γράφω ότι εγώ τα παίρνω πάντα μετά από αυτήν. Ας γράφει "προτελευταία"! -
Σε κανέναν δε λείπουν τα Δελτία Τύπου. Οι δοκιμές όμως λείπουν. Η Ισμήνη ωρύεται γιατί είναι και γυναίκα κι είναι (πώς να το πω διακριτικά) στη φύση της να γκρινιάζει λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον έχει πάρει ένα σωρό BMW για δοκιμή. Τι να πω κι εγώ που δεν έχουν απαντήσει ποτέ σε κανένα μου μήνυμα; Το απόλυτο γράψιμο;
Εν τω μεταξύ, όλο σκούζει ότι τα παίρνει για δοκιμή τελευταία και της γράφω ότι εγώ τα παίρνω πάντα μετά από αυτήν. Ας γράφει "προτελευταία"!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι τραβάς κι εσύ!
-
Εν τω μεταξύ, όλο σκούζει ότι τα παίρνει για δοκιμή τελευταία και της γράφω ότι εγώ τα παίρνω πάντα μετά από αυτήν. Ας γράφει "προτελευταία"!Καλομαθε και αυτή. Γνώσεις έχει αλλά εσχατως πουλάει και λίγο δικαιωματισμο ενώ σε πολλά νομίζει ότι μπορεί να κράζει ελεύθερα.
-
Εν τω μεταξύ, όλο σκούζει ότι τα παίρνει για δοκιμή τελευταία και της γράφω ότι εγώ τα παίρνω πάντα μετά από αυτήν. Ας γράφει "προτελευταία"!η αποψη μου γνωστη. οχι τοσο κολακευτικη. για καμμια απο τις δυο πλευρες.
-
η αποψη μου γνωστη. οχι τοσο κολακευτικη. για καμμια απο τις δυο πλευρες.
Ποια είναι αυτή? Γιατί εγώ δεν την ξέρω, άρα δεν είναι γνωστή!! χαχαχα
Βασικά για τις BMW την ξέρω την άποψη σου, λάθος ειναι και την έχεις επειδή σκίζουν τα γαλλόχρεπα και τα βιταρόχρεπα...αλλά για την Ισμήνη δεν την ξέρω.
-
Δε θα ξεχάσω πριν αρκετά χρόνια που είχα πάει παρέα να δούμε μια bmw με κοντινό μου πρόσωπο που έχει τα φράγκα για πολύ καλό αυτοκίνητο. Δεν μιλούμε για σειρά 1,2, x1 κτλ. Μιλάμε για πιο πάνω.
Πήγαμε με φόρμες διότι μας κάνουν να νιώθουμε .....άνετα.
Το τι απαξίωση είδα από τον πωλητή δεν λέγεται. Μας απομάκρυνε από το καλό το όχημα και μας είπε χαρακτηριστικά...." Εσείς εδώ!!!"
Μας έκρινε εμφανσησιακα από τα ρούχα μας.
Χαχαχα πήγαμε εκεί, είδαμε μια σειρά 1 η δεν θυμάμαι ποιο αλλο ήταν και μετά φυγάμε.
Λέγαμε να τον βγάλουμε φωτογραφία για να δείχνουμε τη φάτσα του για πως είναι ένας πανηλίθιος πωλητής που μόλις έχασε μια καλή πώληση
-
για να κανω τον συνηγορο του διαβολου καλοπροαιρετα, ειναι υποχρεωμενη η καθε αντιπροσωπεια να δινει αυτοκινητα για μερες, σε ανεξαρτητους δοκιμαστες που απλα εχουν μια σελιδα στο internet η καναλι στο youtube? η προτεραιοτητα της περαν του κλασικου ειδ. τυπου δεν ειναι test rides σε υποψηφιους πελατες;
-
@dimitrioskosmas said in BMW FORUM:
για να κανω τον συνηγορο του διαβολου καλοπροαιρετα, ειναι υποχρεωμενη η καθε αντιπροσωπεια να δινει αυτοκινητα για μερες, σε ανεξαρτητους δοκιμαστες που απλα εχουν μια σελιδα στο internet η καναλι στο youtube?
Δεν είναι ακριβώς έτσι, εφόσον ο ανεξάρτητος δοκιμαστής έχει άδεια δημοσιογράφου και άρα δεν είναι ένας "απλός" δοκιμαστής με μια σελίδα αλλά δημοσιογράφος που αυτή είναι η δουλειά του.
-
M2 , XM αλλά και ...isetta . Στο Golf της Γλυφάδας !
https://theitalianjob.gr/bmw-joyland/ -
δεν με αφήνει για μεγάλης ανάλυσης φωτό
οπότε
http://theitalianjob.gr/bmw-joyland-update/ -
Καλησπέρα
ψάχνω για το παγούρι ψυκτικού F20 2013 (17137609469) όπου το "γνήσιο" έχει κόστος 120€!. Τα aftermarket τα βρίσκω από 60€-75€ απλά δεν είμαι σίγουρος πια μάρκα να επιλέξω. κοιτάω mahle που είναι από τα πιο ακριβά aftermarket. Έχετε να προτείνεται κάποιο δοκιμασμένο? -
Καλησπέρα
ψάχνω για το παγούρι ψυκτικού F20 2013 (17137609469) όπου το "γνήσιο" έχει κόστος 120€!. Τα aftermarket τα βρίσκω από 60€-75€ απλά δεν είμαι σίγουρος πια μάρκα να επιλέξω. κοιτάω mahle που είναι από τα πιο ακριβά aftermarket. Έχετε να προτείνεται κάποιο δοκιμασμένο?Γνωστό "ευάλωτο" σημείο της σειράς. Εμένα είναι σκάσει στα 60.000χλμ περίπου. Βάλε ένα επώνυμο, Mahle εχουν καλή φήμη και ίσως να είναι και ΟΕΜ (τι μάρκα είναι αυτό που έχει τώρα - BMW θα λεει το σήμα αλλά κάπου θα γράφει και τον κατασκευαστή)
-
Γνωστό "ευάλωτο" σημείο της σειράς. Εμένα είναι σκάσει στα 60.000χλμ περίπου. Βάλε ένα επώνυμο, Mahle εχουν καλή φήμη και ίσως να είναι και ΟΕΜ (τι μάρκα είναι αυτό που έχει τώρα - BMW θα λεει το σήμα αλλά κάπου θα γράφει και τον κατασκευαστή)
Δεν μπόρεσα να διακρίνω την μάρκα του κατασκευαστή.. κάπου διάβασα ότι είναι mehr αλλά δεν έχω μπορέσει να το επιβεβαιώσω.. Πάντως τα 120€ μου φαίνονται πάρα πολλά για το γνήσιο για αυτό το ψάχνω. Υποτίθεται και να βρεθεί η μάρκα ότι η BMW έχει δικά της specs που ζητάει από το κάθε κατασκευαστή.. Δεν ξέρω σε τι % ποστόστο ισχύει..
-
ή φήμη και ίσως να είναι και ΟΕΜ (τι μάρκα είναι αυτό που έχει τώρα - BMW θα λεει το σήμα αλλά κάπου θα γράφει και τον κατασκευαστή)
Δες σε καποιο site οπως daparto.de ποια ανταλλακτικα προτεινει
BMW FORUM