οκ, αν καταφερω την προωρη συνταξις, την αλλη την προωρη την εχω ηδη, ο σκοπος ειναι στη πραγματικοτις αποσυρση στο σπιτι στη ναυπακτος και εξορμησεις καθε λιγο στο σπιτι στο κρικελο, στα βουνα. βοντον εχω και εμουα κατι στρεμματακια στη λακωνια και κατι περισσοτερα στα χανια. άντε και κατι ριζες ευβοια. μαζι με ενα σπιτι καλο. αλλα δεν εχω κουραγιο για τπτ. αλλοι μαζευουν, αλλοι παιρνουν, αλλοι τα ζουν.
η ζωη σε τετοιες μικρομεσαιες πολεις με εξαιρετη φυση, βουνο και θαλλασα, προσβαση σε αστικα κεντρα, Πατρα-Αθηνα, και περιθαλψη, στα 14km ανοιχτου δρομου ειναι το πανεπιστημιακο, ειναι ονειρο: ξυπνημα με ξεσκουριασμα με περπατηματοτρεξιμο απο ψανη μεχρι Παλιοπαναγια, ελληνικος στο ενετικο λιμανι, τσιπουρα στο γριμποβο, υπνος, καφες στο καστρο, φαγητο στο νιουκαστλ-νιοκαστρο. ρουτινα ζωης που σπαει μονο για μπανακι σε χιλιαδου, αλητεια στη μπλου λέικ στο μοναστηρακι, ανεβαζμα ανω χωρα ή τρικορφο, πανηγυρι στα κλεπα. ααααχχχχχχχχχχχχχ
βεβαια μετα απο τοσες ωρες που εχει γραψει το κοντερ στη δουλεια θα ελεγα οτι θα μπορουσα να την κανω ηδη καθως τα γατια λιγο-πολυ τον δρομο τους τον βρηκανε και γιουρα θα επαιρνα καλα για να αποσυρσις. αλλα υπαρχουν αλλες και 30 οικογενειες που θελω να ειμαι μαζι τους και να τις κανω και 50.
ΑρΕς
αμπάουτ αρκαντια, οκ, μου αρεζει, αλλα δεν συγκρινεται με την ευρυτανια. και απο χωρια πλην τουριστικωνε που τα γουσταρω πολυ, μονο τροπαια-βυζικι θα πηγαινα. καποια στιγμη σκεφτομουνα να παρω εκει μια εστιαση, το παλιο ναυαγιο του χασομερη για τους γνωστες, με ενα φιλο να εχω ενα κονακι αποσυμπιεσης αλλα δεν βγαινανε τα γιουρα.
ΑρΕς 1.1
αργιθεα σιβιλ την γυριζα απο τοτες που να τουνελ απο γ.κορακου ηταν χωματινα με δρομο χωματινο. πραγματι εκειθε ειναι μακρυτερα και απο τα μερη του προφητη Ηλια. Ευρυτανια ομως, οκ τη λατρευω, ειναι πιο ζωντανη και καλυτερα προσβασιμη.