-
Livraison à partir de 03/2027
(α, καλά... με την παλιά πλατφόρμα και 2027)
Η τιμή είναι οκ. Εκεί που υπέθετα.
-
-
-
-
Όχι ρε παιδιά ντροπή!
Μόνο κάτι τεράστιες ζάντες έβαλαν και κόκκινα πατάκια.
Το Corsa GSE είναι πολύ καλύτερη υλοποίηση από τους Γερμανούς.
-
Κανένα δεν αξίζει, είναι μια obsolete πλατφόρμα, σε 1 μήνα ανακοινώνεται το νέο 208 (λογικά) στην εντελώς νέα πλατφόρμα.
Ούτε τζάμπα δεν το αγοράζεις αυτό τώρα.
Μπορεί να μην στήσουν καν γραμμή παραγωγής. -
-
@a-d-p said in Peugeot 208 II [2019]:
Turbo 100
Ωραίο rebranding μήπως και ξεχαστεί το όνομα Puretech.Έχω δει Ιταλικά βιντεάκια που το δοκιμάζουν στο Lancia Y , φουλ προώθηση ως κάτι καινούργιο, με μανιουαλ κιβώτιο λέει που σπανίζει πλέον, σε ένα έλεγε πως έχει και τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας, πάρα πολύ οικονομικό, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το hybrid!!!
Χαμός θα γίνει με τα Τούρμπο 100 , λογικά θα τον φοράνε και τα νέα Fiat Grizzly.Πολύ καλή τιμή τα 19.000 , πιο ωραίο όμως κατά την άποψη μου το Ypsilon και σε αυτή την έκδοση δεν έχει την πιατέλα στο ταμπλό.
Lancia έχουμε στην Ελλάδα;
δεν έχω δει.Επίσης από ποτέ να μπαίνει ο τούρμπο 100 , τα C3 και Panda που κυκλοφορούν έχουν τον προηγούμενο κινητήρα;
-
Λάντσια εδώ και χρόνια υπάρχει αποκλειστικά στην Ιταλία και με ένα και μόνο μοντέλο, το Υ.
-
@vagkirk said in Peugeot 208 II [2019]:
@a-d-p said in Peugeot 208 II [2019]:
Turbo 100
Ωραίο rebranding μήπως και ξεχαστεί το όνομα Puretech.Έχω δει Ιταλικά βιντεάκια που το δοκιμάζουν στο Lancia Y , φουλ προώθηση ως κάτι καινούργιο, με μανιουαλ κιβώτιο λέει που σπανίζει πλέον, σε ένα έλεγε πως έχει και τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας, πάρα πολύ οικονομικό, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το hybrid!!!
Χαμός θα γίνει με τα Τούρμπο 100 , λογικά θα τον φοράνε και τα νέα Fiat Grizzly.Πολύ καλή τιμή τα 19.000 , πιο ωραίο όμως κατά την άποψη μου το Ypsilon και σε αυτή την έκδοση δεν έχει την πιατέλα στο ταμπλό.
δεν έχω δει.Είχα δει πριν καιρό άρθρο που έλεγε ότι εντός του έτους θα υπήρχε κινητικότητα σχετικά με την επιστροφή της μάρκας, από κει και πέρα, ότι είδες κι εσύ, είδαμε και όλοι οι υπόλοιποι επ' αυτού....
-
Τα Σε 3, Πάντα, 3 αιρκρος είναι καινούργια μοντέλα και φοράνε τον καινούργιο κινητήρα από την αρχή.
-
@vagkirk said in Peugeot 208 II [2019]:
δεν έχω δει.Όταν είσαι συνέχεια στον Αντίλογο για να βριζεις τον Μητσοτάκη, που να βρεις χρόνο να διαβάσεις κάνα νέο για αυτοκίνητα

https://forum.4troxoi.gr/post/11000205924 -
μπλα μπλα μπλα, μια απο τα ίδια.
Λοιπόν, ένα σημείο...Όταν βάλεις στο σπορτ, κόβει το regen λεει για να έχεις την αίσθηση μόνο των κανονικών, να είναι πιο καλή, πιο σπορτιφ.
Α, καταπληκτικά, πολύ ωραία ιδέα, τρομεροί οι τεχνική της πεζό σπορτ, πως τα κατάφεραν;α, με ενημερωνουν απο το κοντρολ, οτι απλά απομονώνουν το κύκλωμα που βάζει το regen, που στο 208 ήταν τα πρώτα mm του travel του πενταλ.
Και τί κάνει τώρα σε αυτά τα πρώτα mm; Τίποτα. Deadzone.
gti με deadzone στο ΦΡΕΝΟ.

DOA μοντέλο είναι έτσι κι αλλιώς, δεν απασχολεί κανέναν, αλλά τρομερή αρπαχτή, δουλειά του ποδαριού. Ντροπή.
υγ. παραμένει το πιο ομορφο χατς γαμώτο... κόλαση.
-
@jousis said in Peugeot 208 II [2019]:
Και τί κάνει τώρα σε αυτά τα πρώτα mm; Τίποτα. Deadzone
Είσαι άδικος, είναι αναφορά στο παρελθόν της μάρκας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ως psa , υπάρχει αρχική νεκρή διαδρομή στο δάγκωμα του φρένου, μέχρι και ο ραλος είχε, στα πρώτα χιλιοστά του πατήματος, μετά όλα καλά.
Είναι κληρονομιά!
-
άρα δεν είναι λες bug, είναι feature ?

-
Φρένο σφουγγάρι είχε το νισσάν τσέρυ που είχα. Μακρυά από μένα.
-
Εγώ περιμένω το 2027 που θα προσφέρει το 208 με σύστημα διεύθυνσης drive by wire
-
-
Καλό ακούγεται! 101 άλογα τούρμπο με καδένα,και σωστή τιμή με πληρέστατο εξοπλισμό. Εάν αποδειχθεί και αξιόπιστο,θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάποιον ειδικά που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα στην πόλη!
-
@atari70 said in Peugeot 208 II [2019]:
Καλό ακούγεται! 101 άλογα τούρμπο με καδένα,και σωστή τιμή με πληρέστατο εξοπλισμό. Εάν αποδειχθεί και αξιόπιστο,θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάποιον ειδικά που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα στην πόλη!
Σημερινά 19000€ ήταν 13500€ το 2006 και 15500€ το 2016, μια χαρά τιμή έχει
Peugeot 208 II [2019]