-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Η αποδειξη οτι το μονο που κανει τον ανθρωπο-οδηγο να τηρει τους νομους ειναι ο φοβος του προστιμου και οι υπολοιπες συνεπειες, Γερμανος οδηγος στην πατριδα του συνεπεστατος, στη δικια μας Ελληναρας.
Οσοι κινουνται τακτικα στη νοτια Πελοποννησο το βλεπουν καθε καλοκαιρι που ο τοπος γεμιζει απο Γερμανους και Αυστριακους.https://www.enikos.gr/society/pos-egine-to-trochaio-me-2-travmaties-astynomikous-tis-dias-stin-athinon-souniou-arnitiko-to-alkotest-ston-germano-odigo/2626468/?_gl=12fg3ag_upMQ.._gaMTc2Njc2MzUxOC4xNzg2MjYxNzA2_ga_BVRMVNRRQQ*czE3ODYyNjE3MDUkbzEkZzAkdDE3ODYyNjE3MDUkajYwJGwwJGgw
ΝΑΙ ΑΛΛΑ, ο Γερμανός, ο Άγγλος , ο Γάλλος όπως διάβασες παραπάνω, στη χώρα του τι κάνει, το πρόβατο..??!!
**Εδώ όταν έρχονται, θεωρούνται εισαγωγή συναλλάγματος και εισπρακτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα ο ΚΟΚ να εφαρμόζεται σκληρά κι αμείλικτα μόνο στους ιθαγενείς, τους εντόπιους εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε, διότι πως να δυσαρεστήσεις τον τουρίστα που σου τα ακουμπάει..?? **
Πως να βάλεις τον αλλοδαπό να φορέσει ζώνη σε εκείνα τα ανοικτά βανάκια, ή κράνος στα σκουτεροειδή που νοικιάζονται με το κιλό και χωρίς να δείχνουν άδεια οδήγησης στα νησιά..??!!
Εδώ φτάσαμε τα μισά μηχανάκια να οδηγούνται με Α2 άδεια οδήγησης αυτοκινήτου λες και έχουν καμμία σχέση..!!!Συγνώμη τι υπηκόοτητας ήταν αυτοί που κάνανε αναστροφή με το αυτοκίνητο και στούκαραν επάνω τους 2 δημόσιοι υπάλληλοι αστυνομικοί;
**ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, για έναν ολόκληρο λαό, τους Γερμανούς π.χ. που είναι 85 μύρια από την
οδηγική συμπεριφορά 2 πολιτών τους..??!!
Αν πας στα Ιόνια π.χ. ,ή στην Κρήτη δεν θα βρεις ξεσούρωτο Άγγλο..!!
Υπ΄όψιν η Γερμανία είναι μια χώρα για μένα, που μου στέρησε εμμέσως το παιδί μου και έχω μόνο ένα παιδί..
Δεν τρέφω και τα καλύτερα αισθήματα γιαυτούς, αλλά και για έναν άλλο λόγο, μεγάλωσα με όλες τις (αντιπολεμικές) ταινίες, με τα εγκλήματα πολέμου που έκανε αυτός λαός στη διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου , οπότε μη θεωρήσει κάποιος ,ότι διάκειμαι ευμενώς προς αυτούς..!!Πριν απαντησεις σε καποιον κανε εναν κοπο και διαβασε το τι εχει γραψει.
Τους Αγγλους δεν τους αναφερα πουθενα, Γερμανους, Αυστριακους και Ιταλους μονο εκρινα γιατι θεωρω οτι αυτοι σε καποια πραγματα ειναι οι μπροσταριδες στην Ευρωπη.
Στα 30 σχεδον χρονια που παω τακτικοτατα στη νοτια Πελοποννησο εχω δει αμετρητα σκηνικα απο δαυτος, μπορει να μην ειναι η πλειοψηφια αλλα σιγουρα ειναι ενα σεβαστο ποσοστο.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ στα Ιόνια, να δεις ποιοι είναι οι μπροστάρηδες...!!
Η Πελοπόννησος είναι γεμάτη από βόρειους με σπίτια, αλλά γερόντια, ΕΖΗΣΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ, από Πύλο Φοινικούντα μέχρι Οίτυλο Αρεόπολη , Μάνη και Ελαφόνησο πριν τα χοτέλ, τα Ιόνια είναι φουλ στη νεολαία που οδηγάει και κυκλοφορεί, πολύ πιο επικίνδυνα τα πράγματα.
Αν πας στη Γερμανία , Αυστρία , Ιταλία σήμερα και στην Αγγλία θα καταλάβεις την ΔΙΑΦΟΡΑ της οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και της αστυνόμευσης αυτών των χωρών στο θέμα οδήγηση..!! -
https://showmystreet.com/#odn34_ejmt8_2n.b_1c31
Εγώ είμαι πριν τη στάση σε εκείνο το ρεύμα, με το XTZ, χαλαρά. Αριστερά στον δρόμο έχει STOP. Βλέπω ένα SUV να πηγαίνει και στο STOP τπτ. Ευθεία. Ούτε καν σταμάτησε. Θα σου γμσω ρε πο....
Δε σταματώ και συνεχίζει να μην σταματάει μέχρι που πατώ την κόρνα και βλέπω φίλερ να περνάει από μπροστά μου η πόρτα του. Δεν ξέρω ποια. Μια πόρτα είδα.
Φρέναρα. Τελικά εγώ κόλωσα.
Σου έχω ότι έχεις και δεν έχεις. Τάπα το XTZ πάω δίπλα με την κόρνα τερμα και τον κλείνω με τη μηχανή. Όλα φιμέ όταν πήγα στα πλάγια για να τον σταματήσω. Με το δεξία χέρι άνετα έπιανα την πόρτα του. Βασικά σκέφτηκα να πάρω μαζί μου τον καθρέπτη του. Αλλά έπρεπε να απλώσω το χέρι που κρατώ το γκάζι.
Μες τις φωνές εγώ, δεν το είδες το ΣΤΟΠ και διαγώνια τον μπλοκάρω. Έκοψε. Σταμάτησε εντελώς.
Βγαίνει από το αμάξι μια κυρία 68 με 70....Χίλια συγνώμη με σπασμένα Ελληνικά. Κοιτώ πινακίδα.
Γερμανική Τέρρυ μου.
Δεν έχω κάμερα. Αλλά δε με νοιάζει ποιος με πιστεύει και ποιος όχι. Πρόβλημά του.
Πήγε η κυρία στα Ldl που είναι εκεί τα Γερμανικά, και μετά ποιο ΣΤΟΠ; Χίλια συγνώμη ξανά και ξανά.
Κατάλαβα. Κόλλησε. Κατέβηκα αμέσως από τη μηχανή. Την αγκάλιασα. Εντάξει εντάξει. Συγνώμη και από εμένα που σας τρόμαξα με τις φωνές μου.
Δεν σας είδα. Ειλικρινά δεν σας είδα. Εντάξει κυρία όλα. Εντάξει. Μη μου μείνει και στον τόπο.
Λοιπόν.
Κοιτάξτε το δρόμο. Ακόμη και ΣΤΟΠ να μην έχει. Είμαι από Δεξιά. Όμως έχει ολόκληρο ΣΤΟΠ.
Όμως. Μπράβο της που ζήτησε συγνώμη.
Η Ελληνίδα; Άντε γμησου ρε. καλά έκανα. Λέμε. Συνήθως. -
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
https://showmystreet.com/#odn34_ejmt8_2n.b_1c31
Εγώ είμαι πριν τη στάση σε εκείνο το ρεύμα, με το XTZ, χαλαρά. Αριστερά στον δρόμο έχει STOP. Βλέπω ένα SUV να πηγαίνει και στο STOP τπτ. Ευθεία. Ούτε καν σταμάτησε. Θα σου γμσω ρε πο....
Δε σταματώ και συνεχίζει να μην σταματάει μέχρι που πατώ την κόρνα και βλέπω φίλερ να περνάει από μπροστά μου η πόρτα του. Δεν ξέρω ποια. Μια πόρτα είδα.
Φρέναρα. Τελικά εγώ κόλωσα.
Σου έχω ότι έχεις και δεν έχεις. Τάπα το XTZ πάω δίπλα με την κόρνα τερμα και τον κλείνω με τη μηχανή. Όλα φιμέ όταν πήγα στα πλάγια για να τον σταματήσω. Με το δεξία χέρι άνετα έπιανα την πόρτα του. Βασικά σκέφτηκα να πάρω μαζί μου τον καθρέπτη του. Αλλά έπρεπε να απλώσω το χέρι που κρατώ το γκάζι.
Μες τις φωνές εγώ, δεν το είδες το ΣΤΟΠ και διαγώνια τον μπλοκάρω. Έκοψε. Σταμάτησε εντελώς.
Βγαίνει από το αμάξι μια κυρία 68 με 70....Χίλια συγνώμη με σπασμένα Ελληνικά. Κοιτώ πινακίδα.
Γερμανική Τέρρυ μου.
Δεν έχω κάμερα. Αλλά δε με νοιάζει ποιος με πιστεύει και ποιος όχι. Πρόβλημά του.
Πήγε η κυρία στα Ldl που είναι εκεί τα Γερμανικά, και μετά ποιο ΣΤΟΠ; Χίλια συγνώμη ξανά και ξανά.
Κατάλαβα. Κόλλησε. Κατέβηκα αμέσως από τη μηχανή. Την αγκάλιασα. Εντάξει εντάξει. Συγνώμη και από εμένα που σας τρόμαξα με τις φωνές μου.
Δεν σας είδα. Ειλικρινά δεν σας είδα. Εντάξει κυρία όλα. Εντάξει. Μη μου μείνει και στον τόπο.
Λοιπόν.
Κοιτάξτε το δρόμο. Ακόμη και ΣΤΟΠ να μην έχει. Είμαι από Δεξιά. Όμως έχει ολόκληρο ΣΤΟΠ.
Όμως. Μπράβο της που ζήτησε συγνώμη.
Η Ελληνίδα; Άντε γμησου ρε. καλά έκανα. Λέμε. Συνήθως.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ και δύο και τρεις φορές...!!!
Τα αντανακλαστικά ενός ανθρώπου 70 ετών , όπως είμαι κι εγώ, η αντίληψη και όλα τα συναφή, δεν γίνεται να είναι όπως όταν στα 30 του, κι αν θέλει να συνεχίσει να οδηγεί κάποιος σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να μειώσει ταχύτητες μήπως και μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οδήγησης , χωρίς από την άλλη πλευρά να είναι επικίνδυνος για το σύνολο...!!
ΠΟΙΟ ΧΤΖ έχεις..?? Γιατί υπάρχουν πολλά, π.χ. ΧΤΖ 1200 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΝΕΡΕ με άξονα , μηχανάρα άθραυστη που καταργήθηκε κάπου το 2018-19 αν θυμάμαι καλά, έκοψαν το μοτέρ στα μισά κυβικά, ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ..!! -
@terryp117
Απορία: γιατί ολόκληρες οι δημοσιεύσεις σου είναι Bold ?
Υποτίθεται ότι τα χρησιμοποιούμε για να δώσουμε έμφαση, αλλιώς χάνουν το νόημά τους. -
-
-
-
Στο βιντεο με την bmw , αυτη ειναι πρακτικη για να διακοψει την πικνη κινηση? Να κανει ενα κενο δλδ ?
Κουφος τροπος. Προβλεπεται αυτη η βλακεια ? Ασε που παραλιγο να του φυγει τοσο αποτομα που το εκανε
Και 2ον, θα δημιουργήσει πυκνη κινηση στους πισω, οπότε ποιο το όφελος?
Δεν ξερω αν ειναι συχνη πρακτικη σ αυτους, αλλά εμενα μου μοιαζει για ενα οργανο , που του ηρθε να παιξει, νομιμα, χωρις να του πει κανεις κατι -
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ξερω αν ειναι συχνη πρακτικη σ αυτους, αλλά εμενα μου μοιαζει για ενα οργανο , που του ηρθε να παιξει νομιμα χωρις να του πει κανεις κατι
(απο όσο ξέρω)
είναι γενική τακτική για να δημιουργηθεί ένας θύλακας χωρίς κίνηση που θα βοηθήσει στο να ... ... (διάφορα).Πχ, στην συγγρού ένας ηλίθιος πέρασε με πατίνι και έφτασε στην νησίδα όπου και αποκλείστηκε (σενάριο επιστημονικής φαντασίας).
Ένα περιπολικό δημιουργεί ένα traffic break να σπάσει λίγο η κίνηση έτσι ωστε ένας άλλος πιο μπροστά να την διακόψει πιο εύκολα να απεγκλωβίσουν το μ/νο.https://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_break
@A-d-P το χρησιμοποιούν οι εδώ άσχετοι ή βγαίνει ο μπάρμπας με τα χέρια ψηλά και λέει στοπ στοπ στοπ;
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ξερω αν ειναι συχνη πρακτικη σ αυτους, αλλά εμενα μου μοιαζει για ενα οργανο , που του ηρθε να παιξει νομιμα χωρις να του πει κανεις κατι
(απο όσο ξέρω)
είναι γενική τακτική για να δημιουργηθεί ένας θύλακας χωρίς κίνηση που θα βοηθήσει στο να ... ... (διάφορα).Πχ, στην συγγρού ένας ηλίθιος πέρασε με πατίνι και έφτασε στην νησίδα όπου και αποκλείστηκε (σενάριο επιστημονικής φαντασίας).
Ένα περιπολικό δημιουργεί ένα traffic break να σπάσει λίγο η κίνηση έτσι ωστε ένας άλλος πιο μπροστά να την διακόψει πιο εύκολα να απεγκλωβίσουν το μ/νο.https://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_break
@A-d-P το χρησιμοποιούν οι εδώ άσχετοι ή βγαίνει ο μπάρμπας με τα χέρια ψηλά και λέει στοπ στοπ στοπ;
Δεν το ηξερα. Ενδιαφερον. Ο τροπος ειναι λιγο παραξενος
-
Δεν το ηξερα. Ενδιαφερον. Ο τροπος ειναι λιγο παραξενος
και ο τύπος το ευχαριστήθηκε λίγο παραπάνω και οι άλλοι πίσω ήταν ζώα, δεν το έπιασαν αμέσως.

Άλλο παράδειγμα που σκέφτηκα είναι ίσως κάποιο σκοτωμένο ζωάκι ή άλλο αντικείμενο που πρέπει να μαζέψει ένα άλλο όργανο πιο κάτω. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι ή σταματάνε εντελώς την ροή.
Θα μας πει ο adp αν ξέρει. -
Δεν γνωρίζω παιδιά, εδώ στο Κορδελιό δεν έχουμε αυτοκινητόδρομο,
αλλά είναι μάλλον γερμανική πρακτική, για να διακοπεί ομαλά (εκτάκτως) η κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο,Δείτε παρακάτω πώς ακολουθούν σαν τα πρόβατα, που λέει και ο boldακιας

Και εδώ το ίδιο βίντεο με σχολιασμό
ΑΝ ΠΕΡΆΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΟΎΝ ΤΟ ΔΊΠΛΩΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ
-
Στο αλλο βιντεο το κανει πιο ομαλα. Ο αλλος εκανε λες και περναγε τεστ με κορινες
-
Στο αλλο βιντεο το κανει πιο ομαλα. Ο αλλος εκανε λες και περναγε τεστ με κορινες
Θα ηταν ο @jousis της Autobahnpolizei

-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Και εδώ το ίδιο βίντεο με σχολιασμό
Εγω δλδ που τα εξήγησα ωραία με ελληνικά, έβαλα ΚΑΙ πηγή δεν σου έκανε, έπρεπε πάλι να βάλεις (βίντεο με) ΑΙ.
Καλα στο αλλο βιντεο το αουντι, εντελώς βλάκας.
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εγω δλδ που τα εξήγησα ωραία με ελληνικά
Εννοείται ότι δεν διάβασα τι έγραψες 🤭

-
@nass said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117
Απορία: γιατί ολόκληρες οι δημοσιεύσεις σου είναι Bold ?
Υποτίθεται ότι τα χρησιμοποιούμε για να δώσουμε έμφαση, αλλιώς χάνουν το νόημά τους.ΕΧΩ κάποιο πρόβλημα με την όραση και με διευκολύνει το να γράφω με αυτόν τον τρόπο..
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.