-
Πέρασα προ ολίγου από τη Λάμδα στην Καλυφτάκη. Τιμιότατο το Jaecoo 7 εκ πρώτης όψεως. Κάνει τσεκ πολλά από τα κουτάκια μου αλλά θα ήθελα να το οδηγήσω για να μη φάμε καμιά φόλα κυρίως σε ότι αφορά φασαρία στον αυτοκινητόδρομο κτλ. Δυναμικά χαρακτηριστικά μου είναι αδιάφορα στο συγκεκριμένο.
Τρομερά κακή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι κάτω από το δάπεδο στο πορτ μπαγκάζ δεν υπάρχει κάποιο organizer και είναι η 12V μπαταρία και διάφορες καλωδιώσεις σε κοινή θέα. Υποψιάζομαι ότι ήταν έλλειψη του συγκεκριμένου εκθεσιακού καθώς φυσικά ο πωλητής δε γνώριζε να απαντήσει ή μάλλον για την ακρίβεια είπε ότι "όλα έτσι έρχονται".
Αυτό που επίσης με ανησυχεί ειναι το τραγικό 6+ για τα 80-120χαω που μετράει αυτος εδω.
-
@criuser said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Ότι πεις Φάνη...
Εβγα έξω τώρα από τον μοντ...

Μα ειμαι μοντ....χαχαχα!!
-
@fanis75 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Μα ειμαι μοντ....χαχαχα!!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που έριξες μπαν στο λαπ 'γιατί ξέρει' ;
Πριν αγοράσεις κινέζικο ήσουν πιο ενεργός.
Τί μας κρύβεις ; -
Τον είδα με μαγιό στη Μύκονο και τον φωτογράφησα. Από τότε μου κάνει όλα τα χατήρια
-
@stefan147 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Πέρασα προ ολίγου από τη Λάμδα στην Καλυφτάκη. Τιμιότατο το Jaecoo 7 εκ πρώτης όψεως. Κάνει τσεκ πολλά από τα κουτάκια μου αλλά θα ήθελα να το οδηγήσω για να μη φάμε καμιά φόλα κυρίως σε ότι αφορά φασαρία στον αυτοκινητόδρομο κτλ. Δυναμικά χαρακτηριστικά μου είναι αδιάφορα στο συγκεκριμένο.
Τρομερά κακή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι κάτω από το δάπεδο στο πορτ μπαγκάζ δεν υπάρχει κάποιο organizer και είναι η 12V μπαταρία και διάφορες καλωδιώσεις σε κοινή θέα. Υποψιάζομαι ότι ήταν έλλειψη του συγκεκριμένου εκθεσιακού καθώς φυσικά ο πωλητής δε γνώριζε να απαντήσει ή μάλλον για την ακρίβεια είπε ότι "όλα έτσι έρχονται".
Αυτό που επίσης με ανησυχεί ειναι το τραγικό 6+ για τα 80-120χαω που μετράει αυτος εδω.
Θα έλεγα να έχεις υπόψιν και το Tiguan των 272 ίππων με 27 kWh μπαταρία (20 προς χρήση phev) και φόρτιση 50 kwh
Edit: τώρα είδα το 40Κ λτπφ οπότε δες αν καλύπτεσαι σε επιδόσεις από αυτό των 204 ps (αυτό έχω κι εγώ κι έχω μερικές δημοσιεύσεις στο σχετικό topic του Tiguan).
-
Sad but true αλλά η πιο λογική επιλογή είναι το rav4 δυστυχώς στην style plus έκδοση για να είσαι κάτω από το όριο των 40.000
Γενικά η συμβουλή μου είναι να μην πάρεις plugin εαν φοβάσαι τον φόρο. Είναι σχεδόν βεβαιότητα ότι οι απαλλαγές για τα plugin θα τελειώσουν.
Πάρε ένα ηλεκτρικό να σου αρέσει στο όριο αυτό.
-
Cupra terramar phev vz 272hp..
-
@fiverg said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Θα έλεγα να έχεις υπόψιν και το Tiguan των 272 ίππων με 27 kWh μπαταρία (20 προς χρήση phev) και φόρτιση 50 kwh
Edit: τώρα είδα το 40Κ λτπφ οπότε δες αν καλύπτεσαι σε επιδόσεις από αυτό των 204 ps (αυτό έχω κι εγώ κι έχω μερικές δημοσιεύσεις στο σχετικό topic του Tiguan).
Αν ειναι να παρω VAG θα ειναι μονο με τα 272hp και Formentor γιατι το ξερω καλά το αμαξι και μου αρέσει αρκετά. Το Tiguan μπορώ να το παρω ως R-Line (με μια διαφορα απ την τσέπη μου γύρω στα 60€ το μηνα) αλλα να μην προσθέσω ουτε βίδα απο εξοπλισμο και εχει αρκετές ελλείψεις που δε θέλω να συμβιβαστώ μαζί τους. Αντίστοιχα και το Terramar που βγαζει πολυ υψηλά μισθώματα, υψηλότερα του Tiguan, καθως μάλλον οι leasing φοβούνται την υπολειμματικη του αξία.
-
@george1977 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Sad but true αλλά η πιο λογική επιλογή είναι το rav4 δυστυχώς στην style plus έκδοση για να είσαι κάτω από το όριο των 40.000
Γενικά η συμβουλή μου είναι να μην πάρεις plugin εαν φοβάσαι τον φόρο. Είναι σχεδόν βεβαιότητα ότι οι απαλλαγές για τα plugin θα τελειώσουν.
Πάρε ένα ηλεκτρικό να σου αρέσει στο όριο αυτό.
Εχω ηδη ενα ηλεκτρικό το οποίο ειναι μάλλον και το καλύτερο του είδους. Θα ηταν αυτοκτονικο όμως να παρω και δεύτερο. Η αλήθεια ειναι όμως ότι ετσι οπως τα χουν κανει οι επιλογές σε ηλεκτρικο ειναι πολυ περισσότερες και πιο αξιόλογες πια.
Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου