-
@dettol said in Stellantis Group:
Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς….

οι τύποι που φτιάχνουν το αππ της πεζο ειναι εντελώς vibe coders.
Αν έχουν προγραμματιστές. Είναι πιθανό να προσλαμβάνουν απο το fiver.@lap πας παραλία, αφήνεις το χρέπι πάνω στον καρόδρομο, λίγο πριν φύγεις απο την παραλία ιδρωμένος στους 50C , ξεχνάς να πατήσεις το preconditioning και πας στο αυτοκίνητο και βράζει, ανοιγεις παραθυρα, τα κλασσικα.
ΑΛΛΑ, ΑΝ, μία στις 20, δεν το ξεχάσεις, το πατάς και ξεκινάει το αυτοκίνητο να δουλεύει στο φουλ τον κλιματισμο για 5-10 λεπτάκια και οταν πας ειναι μπούζι.
-
Οπότε πολύ σωστά την κατήργησαν το καλοκαίρι.
Απόλυτα λογικό.
-
Προς αποφυγήν της υπερθέρμανσης του συστήματος αφαιρέθηκε η λειτουργία μάλλον

-
Είναι λογικό, γιατί στην Γαλλία δεν έχουν αιρκοντίσιον στα σπίτια, όπως είδαμε με τους καύσωνες πρόσφατα...

-
@jousis said in Stellantis Group:
Η νέα αναβάθμιση του app χάλασε (εξαφανίστηκε εντελώς) το preconditioning.
Πάνω στην ώρα για καλοκαιρινές διακοπές

Αν έχετε στελαντις, ΜΗΝ αναβαθμίσετε το αππ.
Μείνετε με την παλιά έκδοση μέχρι τον Οκτώβρη.Αδερφέ μου είχες τόσα χρόνια το e-208 και δεν τους έχεις μάθει.
Πότε update!!! Μεταξύ σοβαρού και αστείου είχα απαγορεύσει στο service να περάσουν update..
Για ένα μεταφυσικό λόγο το infotainment στο 2008 έστρωσε όταν έβαλα με dongle wireless CarPlay. Σταμάτησε να κολλάει η κάμερα, σταμάτησε να κολλάει ο οθόνη και να μαυρίζει και το precondition έπαιζε πάντα άψογα .
-
@george1977 said in Stellantis Group:
Πότε update!!! Μεταξύ σοβαρού και αστείου είχα απαγορεύσει στο service να περάσουν update..
Γιατί, είχαν update να σου περάσουν;
Εμένα μετά το πρώτο που έφτιαχνε την καμπύλη φόρτισης (την έκανε τούρμπο) δεν πέρασαν ποτέ τίποτα άλλο.Στο app πάντα κρατούσα apk απο τις προηγούμενες εκδόσεις αν χρειαστεί να το περάσω χεράτα. Δεν ξέρετε εσείς με τα χρέπια τα iphone, δεν σας επιτρέπει ο μάγειρας ο τιμ εύκολα.
-
Εμένα μου έχουν κάνει 1-2 αναβαθμίσεις και έχω κάνει και μία μόνος μου στους χάρτες.
Μετά βαρέθηκα.
-
Μετά την ενημέρωση που έκανες μόνος σου, μίκρυναν οι αποστάσεις μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας
-
@george1977 said in Stellantis Group:
Γιατί, είχαν update να σου περάσουν;
Εμένα μετά το πρώτο που έφτιαχνε την καμπύλη φόρτισης (την έκανε τούρμπο) δεν πέρασαν ποτέ τίποτα άλλο.Στο app πάντα κρατούσα apk απο τις προηγούμενες εκδόσεις αν χρειαστεί να το περάσω χεράτα. Δεν ξέρετε εσείς με τα χρέπια τα iphone, δεν σας επιτρέπει ο μάγειρας ο τιμ εύκολα.
Αχαχαχαχαχαχ. Τιναφτα ρε; Να κρατάς παλιό apk; Που είμαστε; Στο 2010; Δεν πάνε να έχουν την πιο άνετη ανάρτηση και την καλύτερη οδηγική εμπειρία στα βουνά; Αν είναι να ζω με το άγχος στην καθημερινότητα, τι να τα κάνω ;
-
@dettol said in Stellantis Group:
Αν είναι να ζω με το άγχος στην καθημερινότητα, τι να τα κάνω ;
ξέρεις γιατί είχα το αππ;
όχι για το preconditioning γιατί πάντα το ξεχνούσα και όταν το θυμόμουν το αυτοκίνητο ήταν σε κάποιο κωλοξεφωτο που δεν έπιανε.το είχα για να βλέπω την μπαταρία γιατί δεν είχα ποσοστό πουθενά στο αυτοκίνητο

ψάξε e208 allure (η πιο φθηνή) dashboard να δεις. είχε δείκτη βενζίνης για την μπαταρία. -
είχε δείκτη βενζίνης για την μπαταρία.
Αγαπώ stellantis. Το τέλειο αυτοκίνητο για content
-
@lap said in Stellantis Group:
είχε δείκτη βενζίνης για την μπαταρία.
Αγαπώ stellantis. Το τέλειο αυτοκίνητο για content
stellantis is a state of mind

-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό μήνα
Θα ήθελα την γνώμη σας πριν πάω στην αντιπροσωπεία 3008 πετρέλαιο μοντέλο 2018 αυτόματο κάθε φορά που πατάω το κουμπί sport η αλλαγή ταχύτητας από 2η σε 3η γίνεται κανονικά αλλά από 3η σε 4η ροπιαζει μέχρι 4000 στροφές και μετά με βγάζει βλάβη κινητήρα με το κλασικό λαμπάκι στο καντράν και την επόμενη μέρα αφού το περπατήσω μερικά χλμ φεύγει η ένδειξηΚαλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, καλές διακοπές όσοι αδειούχοι.
3008 hybrid 2026 η εφαρμογή δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. Δηλαδή ενώ είναι περασμένο το πλαίσιο και βρίσκει το αυτοκίνητο και τα connect plus και one καμία λειτουργία δεν δουλεύει όπως ονομάζει η εφαρμογή. Όλα είναι χειροκίνητα, η τοποθεσία τα χιλιόμετρα κτλ. Δεν συζητώ να το ανοίγω και να κλείνω το αυτοκίνητο από απόσταση, ούτε καν.
Η Peugeot που επικοινώνησα είπε ότι έχει θέματα η εφαρμογή εδώ και καιρό.
Εσάς σας δουλεύει ? Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη
Ευχαριστώ πολύΣτην αρχή δεν δούλευε τίποτα. Μετά έβγαζε μόνο τα υπολοιπομενα χλμ με το καύσιμο. Τωρα τελευταία, βγάζει σύνολο χλμ και τελευταία θέση παρκαρίσματος.
Πληροφορίες διαδρομής, ποτέ!
Επίσης κανείς από τα κεντρικά δεν ξέρει γιατί.
Το κλείδωμα, ξεκλείδωμα κλπ έπαιζαν από την αρχή.Είναι προβληματική σε πολλά. Ακόμη και όταν με χίλιους κόπους λειτούργησε και συνδέθηκε, ο αλγόριθμος πχ που βγάζει την κατανάλωση δείχνει κάτι νούμερα εξωπραγματικά μεγάλα.
Πρέπει να την φτιάξουν από την αρχή.Και εμένα τα ιδια
Εδώ και πολύ καιρό δεν δουλεύει. Μην πω χρόνια δεν δουλεύει
Μόνιμα έχει θέματα, δεν λειτουργεί και ούτε έχουν απάντηση γιατί δεν λειτουργεί σωστά.
Καλησπέρα στην ομάδα.ενω πατάω το κλειδί να κλειδώσει,ξεκλειδώνει αμέσως.αυτο συμβαίνει σε 3008.γνωριζει κανείς κάτι;
Καλησπέρα! Σε συνέχεια του προηγουμένου post μου, το αμάξι μετά από λίγες ώρες λειτουργίας έσβησε η ένδειξη του καταλύτη, αλλά έμεινε η ένδειξη check engine, μετά έφυγε και η ενδειξη του κινητηρα, ομως μετα απο μια μερα ξαναεβγαλε την ενδειξη για τον κινητηρα, και μετα απο λιγο ξαναεβγαλε ενδειξη για καταλυτη, σημερα, ενω το αμαξι ξεκινησε και με τις δυο ενδειξεις, εφυγε η ενδειξη του καταλυτη αλλα παρέμεινε η ενδειξη για τον κινητηρα. Πραγματικα δεν βγαζω ακρη!
-
Πρόκειται περί μεμονωμένων περιστατικών, ψωνίστε άφοβα
-
@gatoz said in Stellantis Group:
Καλησπέρα στην ομάδα.ενω πατάω το κλειδί να κλειδώσει,ξεκλειδώνει αμέσως.αυτο συμβαίνει σε 3008.γνωριζει κανείς κάτι;
Έχει ξεχάσει το δεύτερο κλειδί μέσα στο αυτοκίνητο.
-
είπαμε, στελαντις μονο ηλεκτρικά.
Τα άλλα χαλάνε. -
Μήπως φταίει ο τονισμός;
Μήπως είναι Στελλαντίς και όχι Στελλάντις;Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ!
-
Μπορεί να το κάνεις ως εμπειρία. Άλλοι πληρώνουν αδρά για να ζήσουν τέτοιες συγκινήσεις. Οι κάτοχοι στελαντις τις έχουν δωρεάν ως πακέτο με το όχημα και μάλιστα με lifetime συνδρομή! Tesla premium connectivity και μαλακιες…
-
@katafractos17 said in Stellantis Group:
@gatoz said in Stellantis Group:
Έχει ξεχάσει το δεύτερο κλειδί μέσα στο αυτοκίνητο.
Κλασσική ανοησία πολλών...
Η εφαρμογή πάντως στην Σιτροέν δουλεύει καλά όπως και στην Οπελ.
Στο Πεζώ δεν ξέρω γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να την κατεβάσει.

Τα υπόλοιπα που λέει το περίκλειστο αντιδημοκρατικό παρεάκι είναι αδιάφορα ψέμματα, αφού δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση οι υπόλοιποι σε αυτά....

-
Γενικά δεν είναι από τα καλύτερα της Πεζω, εγώ το έχω για πολύ γενική χρήση..
Stellantis Group