-
Μπήκε παραγγελία σήμερα. Tiguan 1.5 eTSI More Cipressino Green, με έξτρα HD Matrix LED, MY 2027, τελική τιμή με κλειδί 39,450€. Παράδοση σε 3,5-4 μήνες...
-
@ernest said in VW Tiguan 2024:
Μπήκε παραγγελία σήμερα. Tiguan 1.5 eTSI More Cipressino Green, με έξτρα HD Matrix LED, MY 2027, τελική τιμή με κλειδί 39,450€. Παράδοση σε 3,5-4 μήνες...
με το καλο να παραλαβεις!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι, να το χαρείς.
-
17αρες 18αρες; Πάντως είναι που θετικό ότι ακόμα και με αυτά τα extras κρατιέται ακόμα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 40k.
Το αυτοκίνητο είναι απόλαυση, με το καλό αδερφέ. Επίσης το χρώμα που διάλεξες στον διαμορφωτή δεν μου άρεσε αλλά από κοντά όσες φορές το είδα μου άρεσε! Νταξει πες χέστηκα τι αρέσει σε εσένα, το ακούω! Το χρώμα και αν δεν είναι υποκειμενικό.
Αυτό που θέλω όταν με το καλο παραλάβεις είναι να μου πεις αν όταν το More συνδυάζεται με Led Martix έχει φωτιζόμενα σήματα εμπρός πίσω. Ξέρω ουσιαστικά καγκουρια είναι αλλά έχω δει αρκετά VW με φωτιζόμενα πρόσφατα και τα θεωρώ άκρως εντυπωσιακά (σε κάθε όχημα)
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Το αυτοκίνητο παραγγέλθηκε με τις 17" ζάντες, όπως το ήθελα.
Το χρώμα ήταν έρωτας με την 1η ματιά...Αν κάποτε μου έλεγε κάποιος ότι θα πάρω πράσινο αυτοκίνητο, μπορεί και να τον έβριζα. Φαίνεται πως το πράσινο κάνει μεγάλο comeback με πολλά ενδιαφέροντα παραδείγματα από διαφορετικούς κατασκευαστές. Στην έκθεση το είχαν σε Cipressino Green και για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή.
Για τα φωτιζόμενα σήματα θα το ψάξω κι εγώ και εννοείται θα ενημερώσω όταν με το καλό παραλάβω.
Η τιμή προκύπτει με έκπτωση 1.000€ (προωθητική του dealer μου είπαν). -
Σιγά σιγά ανατέλλει το πράσινο και η αλλαγή κοντοζυγώνει .
Καλοτάξιδο.
-
Καλοτάξιδο. Το πράσινο είναι υπέροχο χρώμα, έστω και αν κάποιοι το βεβήλωσαν στο παρελθόν με τις πολιτικές τους και τις πράξεις τους.
-
Σε αυτήν την αγγελία η έκδοση, το χρώμα και οι ζάντες όπως το επέλεξα.
@sabas_thess φαίνεται να έχει τα φωτιζόμενα λογότυπα εμπρός-πίσω! -
Βρέθηκα χθες σε μια αντιπροσωπεία VW και περιεργάστηκα κάμποση ώρα στατικά τα διάφορα μοντέλα τους.
Τι ωραίο αμάξι αυτό το Tiguan! Στην αρχή που βγήκε δε μου άρεσε και τόσο αλλά πλέον μου έχει "κάτσει" πολύ καλά. Επίσης σου αποπνέει πολλή ποιότητα παντού μες την καμπίνα. Ωραίες λεπτομέρειες μέσα, ωραία σχεδίαση, μαλακά πράγματα σχεδόν παντού και φοβεροί χώροι. Ειλικρινά μου φαίνεται ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο προιόν της μάρκας!
Από την άλλη μου άρεσε εξωτερικά πολύ το baby Tiguan δηλ. το νέο T-Roc αλλά ξεκάθαρα στο εσωτερικό φαίνεται ένα με δύο κλικ πιο φτωχό σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό.
Με απογοήτευσαν στο εσωτερικό σαν υλικά πάρα πολύ 2 αμάξια που μου αρέσουν όποτε τα βλέπω: το id3 και κυρίως το T-cross που η κονσόλα του μου θύμισε φτωχολογιά κ σχεδίαση 10ετίας και πίσω.
*Είναι πανέμορφα τα νέα τιμόνια της VW σε όλα της τα μοντέλα! -
@sargus said in VW Tiguan 2024:
Βρέθηκα χθες σε μια αντιπροσωπεία VW και περιεργάστηκα κάμποση ώρα στατικά τα διάφορα μοντέλα τους.
Τι ωραίο αμάξι αυτό το Tiguan! Στην αρχή που βγήκε δε μου άρεσε και τόσο αλλά πλέον μου έχει "κάτσει" πολύ καλά. Επίσης σου απαοπνέει πολλή ποιότητα παντού μες την καμπίνα. Ωραίες λεπτομέρειες μέσα, ωραία σχεδίαση, μαλακά πράγματα σχεδόν παντού και φοβεροί χώροι. Ειλικρινά που φαίνεται ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο προιόν της μάρκας!
Από την άλλη μου άρεσε εξωτερικά πολύ το baby Tiguan δηλ. το νέο T-Roc αλλά ξεκάθαρα στο εσωτερικό φαίνεται ένα με δύο κλικ πιο φτωχό σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό.
Με απογοήτευσαν στο εσωτερικό σαν υλικά πάρα πολύ 2 αμάξια που μου αρέσουν όποτε τα βλέπω: το id3 και κυρίως το T-cross που η κονσόλα του μου θύμισε φτωχολογιά κ σχεδίαση 10ετίας και πίσω.
*Είναι πανέμορφα τα νέα τιμόνια της VW σε όλα της τα μοντέλα!Το Τ-Cross και η πρώτη γενιά T-Roc (pre-facelift) είναι γνωστές για το κάκιστο εσωτερικό τους ...
-
Καλοταξιδο ευχομαι, να το χαρεις με Υγεια! Το χρωμα τα σπαει!!
-
Καλοταξιδο.
VW Tiguan 2024