-
@jousis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ο άλλος λέει, θα δώσω 500ευρώ για να ντυθώ καλά ή 1300 για να νοικιάσω χουρακαν;
Σορτσάκι και λαχανί χούρακαν it is.Να το ζυγίσετε όταν κάνετε την επόμενη χαζομάρα baby shower,gender reveal

υγ κυριε μοντ, δεν κανω διαφημιση, απλα το αυτοκινητο ειναι του συγκεκριμενου, φαινεται στην πινακιδα, μην με τιμωρήσετε

Ναι και από πίσω στο Mercedes Van είναι οι μπράβοι του κυρίου

-

Με κόκκινες πινακίδες, μάλλον τα άλλα 20 παιδιά, δεν ξέρω.
Αλλά για πες εσυ στην γυναίκα στο επόμενο , γυναίκα, ας μην δώσουμε 2Κ για την βάφτιση, να δώσουμε 1Κ , λίγο πιο οικονομικά, να πάρω μια χούρακαν.
Θα σε πάρει χούρικειν και θα σε σηκώσει (μάλλον, δεν ξέρω, μπορεί να είναι petrolhead η κοπέλα)

-
@jousis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Με κόκκινες πινακίδες, μάλλον τα άλλα 20 παιδιά, δεν ξέρω.
Αλλά για πες εσυ στην γυναίκα στο επόμενο , γυναίκα, ας μην δώσουμε 2Κ για την βάφτιση, να δώσουμε 1Κ , λίγο πιο οικονομικά, να πάρω μια χούρακαν.
Θα σε πάρει χούρικειν και θα σε σηκώσει (μάλλον, δεν ξέρω, μπορεί να είναι petrolhead η κοπέλα)

Έχουμε κλείσει με τις βαπτίσεις οπότε Μάλλον την χουρακαν θα προτιμήσει, αν και θα θέλει να οδηγήσει αυτή (εννοείται ότι θα παντρευομουν πετρολχεντ

) -
Το παράδοξο της ρέγγας
Λοιπόν, μόλις γύρισα από το σούπερ (είναι ανοιχτό στην περιοχή μου) και πήρα σπαλομπριΤζόλες μουσκαρίσιες προς 17,90 το κιλό.
Δίπλα, ανάμεσα σε άλλα, είχε ρέγγες προς 9 ευρώ το κιλό.
Και όμως. Πριν από 15 χρόνια το μοσχαρίσιο κρέας είχε 9-10-11 ευρώ το κιλό και οι ρέγγες 9, μάλιστα οι ρέγγες ήταν πιο ακριβές και από τη φέτα που τότε είχε 7-8 ευρώ ενώ τώρα έχει πετάξει στα 12-14.
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες? -
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το παράδοξο της ρέγγας
Λοιπόν, μόλις γύρισα από το σούπερ (είναι ανοιχτό στην περιοχή μου) και πήρα σπαλομπριΤζόλες μουσκαρίσιες προς 17,90 το κιλό.
Και όμως. Πριν από 15 χρόνια το μοσχαρίσιο κρέας είχε 9-10-11 ευρώ το κιλό και οι ρέγγες 9, μάλιστα οι ρέγγες ήταν πιο ακριβές και από τη φέτα που τότε είχε 7-8 ευρώ ενώ τώρα έχει πετάξει στα 12-14.
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες? -
Το παράδοξο της ρέγγας
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες?Εντάξει πλάκα κάνεις. Ο αφθώδης πυρετός και η ζήτηση για κρέας το έχει καταστήσει ακριβότερο. Στις ρέγγες δεν υπάρχουν αυτοί οι παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση της τιμής τους.
Μου αρέσει να τις βάζω στην τοστιέρα για να τις ψήσω. Τσιρίζει η γυναίκα μου. Θα πάρω δεύτερη τοστιέρα και μετά θα τσιρίζει γιατί ξόδεψα λεφτά για δεύτερη τοστιέρα.
Αχάριστη. Πάω να της κάνω εύκολη τη ζωή και δε μου λέει ούτε ένα ευχαριστώ.
Το κακό είναι πως δεν τρώει ρέγκα. Ούτε πατσά....
Γυναίκες..... -
Το παράδοξο της ρέγγας
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες?Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο πληθωρισμος δεν ειναι εισαγομενος ;
Τα παλια χρονια τα πρωινα της κυριακης χασαπικα μπακαλικα και φουρνοι ηταν ανοιχτα το πρωι της κυριακης . Κοσμος αγοραζε το κρεας του το βαζαν στο ταψι και το πηγαιναν στον φουρνο . Πολλες φορες εδιναν εντολη στον χασαπη το εκανε χαρτοδεμα και το πηγαινε ο ιδιος στον φουρνο , λουκουμι. -
Το παράδοξο της ρέγγας
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες?Για πρέπει να τους κλαίνε οι ρέγγες....

-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το παράδοξο της ρέγγας
Γιατί ανέβηκαν όλα τα πράγματα, ΕΚΤΟΣ από τις ρέγγες?Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο πληθωρισμος δεν ειναι εισαγομενος ;
Τα παλια χρονια τα πρωινα της κυριακης χασαπικα μπακαλικα και φουρνοι ηταν ανοιχτα το πρωι της κυριακης . Κοσμος αγοραζε το κρεας του το βαζαν στο ταψι και το πηγαιναν στον φουρνο . Πολλες φορες εδιναν εντολη στον χασαπη το εκανε χαρτοδεμα και το πηγαινε ο ιδιος στον φουρνο , λουκουμι.Πιτσιρικάς μέχρι τα 10 μου περίπου ήταν κλασσικό να πηγαίνω το ταψί στον φούρνο και να το παίρνω βέβαια, όπου έπεφτε και το σχετικό τσιμπολόγημα σε πατάτες κυρίως μέχρι να φτάσω σπίτι.
Κοντά ήταν, κάπου 60 - 70 μέτρα.
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το παράδοξο της ρέγγας
Τα παλια χρονια τα πρωινα της κυριακης χασαπικα μπακαλικα και φουρνοι ηταν ανοιχτα το πρωι της κυριακης . Κοσμος αγοραζε το κρεας του το βαζαν στο ταψι και το πηγαιναν στον φουρνο . Πολλες φορες εδιναν εντολη στον χασαπη το εκανε χαρτοδεμα και το πηγαινε ο ιδιος στον φουρνο , λουκουμι.Πιτσιρικάς μέχρι τα 10 μου περίπου ήταν κλασσικό να πηγαίνω το ταψί στον φούρνο και να το παίρνω βέβαια, όπου έπεφτε και το σχετικό τσιμπολόγημα σε πατάτες κυρίως μέχρι να φτάσω σπίτι.
Κοντά ήταν, κάπου 60 - 70 μέτρα.
Σε μας εχουν μεινει κλασσικα που γελαμε μεχρι τωρα
α) η χοντρουλα κορη του φουρναρη εφαγε το μπουτι παπιας και την αναποδογυρισε για να μην φαινεται , και ο τσακωμος πελατη με φουρναρη .
β) πατερας πηρε με μηχανακι το ταψι το εβαλε στο τιμονι και το κραταγε με το ενα χερι , αντιθετα ερχομενος ο γιος του με ποδηλατο , και οι 2 κοιταζαν πισω για να μιλησουν σε καποιον και συγκρουστηκαν . Ολο το κρεας με τις πατατες στον δρομο . -
Μην τα βάφεις μαύρα, όπως οι κασιδιάρηδες και οι Αρχιμανδρίτες!
Ρίξε ένα άνετο ολόλευκο απάνω σου, και βουρ στο χωιό
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]