-
@fanis75 said in Xpeng forum:
@jousis said in Xpeng forum:
1 εσύ, 1 η σύζυγος, στέλνες και το παιδί σε 2 λαϊκές Τετάρτη κ Σάββατο, λογικό να μην γεμίζεις.
Λαϊκή δεν πάμε, τι μας πέρασες!?!?! Μόνο μπουτίκ φρούτων!

Επίσης, κρέατα δεν παίρνουμε απο ΣΜ, οπότε αυτά ειναι άλλο run σε χασάπη. Αλλά και η γυναίκα λίγα παίρνει για να μπορεί να κουβαλήσει. Και 3-4 φορές τον χρόνο πάμε παρέα, γεμίζουμε 1 καρότσι και ναι τότε γεμίζει αρκετά ο χώρος αποσκευών, αλλά και πάλι έχει χώρο, δεν ειναι τίγκα.
καλα καταλαβα. Πηγαινετε 10 φορες την εβδομαδα για ψωνια. Οχι με πορτμπαγαζ αυτοκινητου ακομα και με καλαθακι ποδηλατου ειστε οκ.
-
@dettol said in Xpeng forum:
καλα καταλαβα. Πηγαινετε 10 φορες την εβδομαδα για ψωνια. Οχι με πορτμπαγαζ αυτοκινητου ακομα και με καλαθακι ποδηλατου ειστε οκ.
10 οχι, αλλά 5-6 σίγουρα για να ειναι φρέσκα τα φαγητά. Στοκ μονο σε χαρτιά και απορρυπαντικά.
-
Τόσο ενδιαφέροντα τα χπενγκ που τελικά μιλάμε για μπρόκολα, λαχανίδες και κωλόχαρτα.
Για να καταλάβετε γιατί τα γαλλόχρεπα τα πληρώνουμε +10Κ
-
@dg79 said in Xpeng forum:
Δυο κωλόχαρτα και κανά απορρυπαντικό να πάρεις, πάει το μισό πορτμπαγκαζ

Και το μισό πορτοφόλι.

-
@dettol said in Xpeng forum:
αλλα αναθεμα και αν μπορουν να καταλαβουν κατι περα απο το "ακριβο κινεζικο".
Ούτε μπορούν ούτε τους νοιάζει.
Ο κόσμος έξω δεν είναι τα φόρουμ σχετικών όπως εδώ.Και τεσλα μην νομίζεις οτι αγοράζουν γιατί ξέρουν οτι είναι καλύτερο.
Ιδέα δεν έχουν τί το κάνει καλύτερο ή χειρότερο. -
@ilias-a said in Xpeng forum:
@jousis said in Xpeng forum:
(αν δω αστυνομικούς κατεβεβάζω την γυναίκα με τα μισά ψώνια).
Αρχοντας, οπως τα παλια χρονια στα χωρια, ο αντρας πανω στο γαιδουρι και η γυναικα απο πισω να κουβαλα τα ξυλα στην πλατη.

Έχω τέτοια φωτογραφία, ο παππούς στο μουλάρι και η γιαγιά μου φορτωμένη ξύλα με τα πόδια

Εγώ πάλι απορώ που πηγαίνετε σούπερ μάρκετ, ας είναι καλά ο
https://www.sklavenitis.gr/

-
@a-d-p said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Έχω τέτοια φωτογραφία, ο παππούς στο μουλάρι και η γιαγιά μου φορτωμένη ξύλα με τα πόδια
Σοβαρα μιλουσα.
-
Συγνώμη εσείς ολόκληροι ΑΣΤΟΙ δεν σας φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι;;;; Έχουν παρόμοια υπηρεσία κάποια supermarkets εδώ και κάποια έτη.
Πλέον μας κάνουν και τα supercars με μικρό πορτπαγκαζ
-
-
Asking pro car designers: What's the point of concept cars anymore?
Many people are saying: the vibes are just off with today’s concept cars. Why? We sat down with current and former design heads from Toyota, Honda, Stellantis, GM, and Hyundai to find out. -
Κωλόχαρτα, θαρρείς και ζούμε στον μεσαίωνα...
-

Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!