-
-
To ενα είναι ίδιο με το Φροντέρα, σε έκδοση minecraft-εμετού Panda και το άλλο ίδιο με το Capri της Ford, πάλι σε εμετική σχεδίαση.
Βρήκαν αυτή την σχεδιαστική βλακεία τώρα και θα την κοπανάνε παντού, θα πονέσουν τα ματάκια μας.
-
@fanis75 said in Fiat Grizzly 2026:
To ενα είναι ίδιο με το Φροντέρα, σε έκδοση minecraft-εμετού Panda και το άλλο ίδιο με το Capri της Ford, πάλι σε εμετική σχεδίαση.
Βρήκαν αυτή την σχεδιαστική βλακεία τώρα και θα την κοπανάνε παντού, θα πονέσουν τα ματάκια μας.
Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η εκδοχή της Fiat , από Frontera και C3 aircross.
Το Fastback μοιάζει με 3008 -
Και εμένα μου αρέσουν πολύ!
Σαν επόμενες γενιές των Dacia Duster.
Αν έρθουν και στις τιμές που μας έχει συνηθίσει πολύ πρόσφατα η εισαγωγική θα είναι πολύ καλές περιπτώσεις.
Το SUV όσο έχει το Aircross C3 με μια φθηνή βασικη με 100 άλογα , και το fastback 2 χιλιάρικα φθηνότερα από το 408 θα είναι ιδανικά.
Τέλειο θα ήταν να έρθουν και με τον diesel με το EAT 8 στα 24-25 χιλιάρικα.
-
@vagkirk said in Fiat Grizzly 2026:
Και εμένα μου αρέσουν πολύ!
Σαν επόμενες γενιές των Dacia Duster.
Αν έρθουν και στις τιμές που μας έχει συνηθίσει πολύ πρόσφατα η εισαγωγική θα είναι πολύ καλές περιπτώσεις.
Το SUV όσο έχει το Aircross C3 με μια φθηνή βασικη με 100 άλογα , και το fastback 2 χιλιάρικα φθηνότερα από το 408 θα είναι ιδανικά.
Τέλειο θα ήταν να έρθουν και με τον diesel με το EAT 8 στα 24-25 χιλιάρικα.
Λογικά θα έχουν παρόμοια τιμή, αφού ουσιαστικά είναι η ίδια (φτηνό)πλατφόρμα smart car
https://www.italpassion.fr/en/stellantis/stellantis-reveals-details-of-smart-car-platform-for-future-fiat-models/https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Modular_Platform#Smart_Car_Platform
Το 408 πατάει στην EMP2 V3 δλδ
308 III,
Astra L κτλΕνώ το 3008 II, στην STLA Medium δλδ
Peugeot 3008 III
Peugeot 5008 III
Opel Grandland II
Citroën C5 Aircross II
Jeep Compass III
DS No. 8
DS No. 7
Lancia Gamma -
-
Πολύ ωραία είναι!
Το C3 Aircross είναι ή μεγαλύτερη πλατφόρμα της Stellantis;
Edit: Α καλά, τώρα το είδα ...το ίδιο είχα ρωτήσει αμέσως παραπάνω ένα μήνα πριν...
(Με διέλυσαν μου φαίνεται τα χάπια της πίεσης και τα ηρεμιστικά που παίρνω σαν καραμέλες τελευταία)
-
Δηλαδή Grizzly?
Ούτε αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για αγροτικό με προορισμό τα βουνά της Μοντάνα δεν θα σκεφτόταν τέτοιο όνομα. -
@katafractos17 said in Fiat Grizzly 2026:
Δηλαδή Grizzly?
Ούτε αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για αγροτικό με προορισμό τα βουνά της Μοντάνα δεν θα σκεφτόταν τέτοιο όνομα.Μικρό Fiat --> Panda (αρκουδάκι). Μεγάλο Fiat --> Grizzly
Αν βγάλουν κανένα τεράστιο --> Polar Bear -
Ιδιαίτερα πάντως είναι.
Διαφορετικά από τα αδέρφια τους.
Ενδιαφέρον που το χάτς φτάνει τα 4,50 μ και έχει 600 λίτρα αποσκευές.
Ενδιαφέρον που στο εσωτερικό μας έδειξε μόνο την κλασσική κεντρική οθόνη και την αιωρούμενη κονσόλα.
Είναι πολύ διαφορετικό από το αιρκρος και το φροντέρα.
Οχι σαν τα κινέζικα που εσωτερικά είναι πολύ παρόμοια.
-
Προφανώς και βασίζονται σε σκαρί Frontera/C3 Aircross/C4, παρόλα αυτά, η Fiat το έφτιαξε δικό της.
Θα συμφωνήσω στο ότι η Fiat έχει το ταλέντο να προσφέρει κάτι το διαφορετικό, κάτι το ιδιαίτερο.
Αρκετά δυναμικό πακέτο η κουπεδιά, δεν συνηθίζεται αρκετά θαρρώ, είναι τολμηρή κίνηση θα έλεγα.
Όσον αφορά αυτό με τα pixelοειδή φώτα, έχει κι αυτό τη φάση του, πάλι προσφέρει κάτι το διαφορετικό
Σα να αρχίζει να το ξαναβρίσκει η μάρκα....
-
@realzeus said in Fiat Grizzly 2026:
@katafractos17 said in Fiat Grizzly 2026:
Δηλαδή Grizzly?
Ούτε αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για αγροτικό με προορισμό τα βουνά της Μοντάνα δεν θα σκεφτόταν τέτοιο όνομα.Μικρό Fiat --> Panda (αρκουδάκι). Μεγάλο Fiat --> Grizzly
Αν βγάλουν κανένα τεράστιο --> Polar BearΤο έχουν ρίξει στις αρκούδες.

-
Σχεδιαστικά πολύ όμορφα έχουν καταντήσει όμως να είναι όλα μια κοψιά
-
-
Άκου, να δεις τι γίνεται στο Βόλο...
Αν αυτά τα αυτοκίνητα τα αγοράσεις ως Φιατ απ'τον Χατζηγούλα, και χρειαστείς εγγύηση, ή ακόμη χειρότερα επισκευή, είσαι άξιος της τύχης σου...
(2-3 έχουμε πάρει στο παρελθόν). Αν τα αγοράσεις ως Σιτροέν, απ'το αστείο υποκατάστημα που έχει ο Λαμπρούλης στο Βόλο, ακόμη χειρότερα... Ως Πεζώ, λίιιιγο καλύτερη η κατάσταση υποτίθεται, σε ένα σέρβις που έχει να εξυπηρετήσει τα μισά αυτοκίνητα της πόλης... Τεηκ χολντ οφ δι εγκ εντ μπάρμπερ ιτ...
Fiat Grizzly 2026