-
οπαδοι υπαρχουν πολλοι. οι πλεον ανεξηγητοι οπαδοι ειναι αυτοι του αυναν. εμμονικοι της τελευταιας κουβεντας.
-
Ρε παιδιά ατυχώς ειπώθηκε κάτι. Τώρα έχει νόημα όλο αυτό?
Νομίζω κανένα. -
@gatoz said in Οδήγησα....:
οπαδοι υπαρχουν πολλοι. οι πλεον ανεξηγητοι οπαδοι ειναι αυτοι του αυναν. εμμονικοι της τελευταιας κουβεντας.
Τουλάχιστον ο αυναν περπατάει ανάμεσα μας

-
Δεν έχω καταλάβει τίποτα.

Μπορείτε να τα ξαναγράψετε να τα δω;
-
@gatoz said in Οδήγησα....:
του αυνανά
ξέρω οτι ακούγεται σοφιστικέ και πιασάρικο, αλλά ρε σεις ! -
@red_monster said in Οδήγησα....:
@savas89 said in Οδήγησα....:
@red_monster said in Οδήγησα....:
@savas89 said in Οδήγησα....:
Απαράδεκτο σε σάιτ αυτοκίνησης να γίνεται ανεκτη οποιαδήποτε βλασφημία. Μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος είναι άθεος άθρησκος η αλλοδοξος αλλά εδώ δεν είναι οπαδικο σάιτ -τσιρκο
Ποιος χρονιάς ειναι αυτή η εφημερίδα ;
Τον καιρό που γεννήθηκες ίσως γιατί σίγουρα θα είσαι μεγαλύτερος από μένα
Σίγουρα κιόλας !
37 χρόνων χριστιανό ουλτρας είχα καιρό να δω !Ευκαιρία ήταν να δεις κάτι διαφορετικό από τον δικό σου κύκλο.
-
Αδιόρθωτοι τύποι και ανύπαρκτοι μοντ.
-
Μάγκες, εδώ είστε λίγο φάουλ. Χρησιμοποίησε ο dettol μια φράση (που δεν τον χαρακτηρίζει γιατί είναι κύριος γενικά) και εξέφρασαν τη δυσφορία τους πολύ κόσμια 1-2 συμφορουμιτες και θα έπρεπε να είναι τέλος εκεί. Το θεωρώ άκομψο να το συνεχίζετε και να χλευάζετε. Και το λέω εγώ που ισως είμαι πιο μακριά από τη θρησκεία από όλους σας.
-
Το ξεσκισατε το topic
-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Οδηγησα για 1η φορα ηλεκτρικο σημερα.
CHR+ 4×4 .
Απλα δεν εχω λογια απιστευτη αισθηση .Ολος ο κακος χαμος ξεκινησε απο το παραπανω ποστ
Τι να πει κανεις γι αυτον τον ανθρωπο
-
@otso said in Οδήγησα....:
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Οδηγησα για 1η φορα ηλεκτρικο σημερα.
CHR+ 4×4 .
Απλα δεν εχω λογια απιστευτη αισθηση .Ολος ο κακος χαμος ξεκινησε απο το παραπανω ποστ
Άσε που θα ξεκινήσει τουρ στην Ελλάδα βάζοντας και ακυρώνοντας παραγγελίες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!!!
Παπαπαπαπα -
-
@otso said in Οδήγησα....:
Ολος ο κακος χαμος ξεκινησε απο το παραπανω ποστ
Χαχα ηθελα να το γραψω και γω

Οδήγησα....