-
Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: 12χρονος πνίγηκε στο σχολείο σε ένα viral challenge του TikTok – Ποιά είναι τα πιό επικίνδυνα
Η υπόθεση του μικρού Τζέικομπ Μεντίνα ξανανοίγει τη μεγάλη συζήτηση για τις «προκλήσεις» των social media που, από παιχνίδι λίγων δευτερολέπτων, μπορούν να καταλήξουν σε θάνατο.
https://www.huffingtonpost.gr/diethnes/tragodia-sti-nea-yorki-12chronos-pnigike-sto-scholeio-se-ena-viral-challenge-tou-tiktok-poia-einai-ta-pio-epikindyna/ -
Αυτό δεν είναι τπτ. Τα μεγάλα κεφάλια είναι το θέμα.
Αυτοί είναι τσιράκια που θα βρούνε άλλα.Βόρεια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη της συμμορίας – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»(Βίντεο)
Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και ανήλικων «βαρόνων».
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για σπείρες ανηλίκων που διακινούσαν σκληρά ναρκωτικά στα βόρεια προάστια. Σε 9 συλλήψεις μελών 2 εγκληματικών οργανώσεων προχώρησε η Αστυνομία, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (11.6.26).Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στις 9 Ιουνίου σε περιοχές της Αττικής, 9 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, ηλικίας 14, 15, 17 και 19 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμα 2 άτομα.
Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι διάλογοι των 2 συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές.
Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές σχολείων και ακόμα τρία μέλη έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA να τραβούν με τη βία ανήλικο που τους χρωστούσε χρήματα έξω από ΙΧ. Τον ρίχνουν στο οδόστρωμα και τον ξυλοκοπούν άγρια.
Στα πλάνα φαίνεται ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας μαζί με άλλα μέλη της ομάδας να ρίχνουν μπουνιές και κλοτσιές στους δύο ανήλικους που δεν τους έδωσαν όλο το χρηματικό ποσό για τις δόσεις τους. Και οι δύο ανήλικοι δέχονται απανωτά χτυπήματα, ενώ στο βίντεο φαίνεται το ένα από τα δύο θύματα να έχει πέσει κάτω στο έδαφος όσο οι υπόλοιποι τον χτυπούν άγρια.
Λίγο αργότερα επιστρέφουν στο ίδιο σημείο για να τον εκφοβίσουν ξανά. Από το συγκεκριμένο βίντεο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισιάς κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον αρχηγό και να ξεκλειδώσουν την έρευνα. Με βία και ξυλοδαρμούς φρόντιζαν να παίρνουν τα χρωστούμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Οι διάλογοι μεταξύ τους σοκάρουν:
«Συνήθως σε προσεγγίζουν και σου δίνουν ναρκωτικά δωρεάν στην αρχή. Μετά σε μπλέκουν και απαιτούν να τους δίνεις χρήματα», είπε κάτοικος περιοχής που γνωρίζει για τις δύο συμμορίες.
Οι διάλογοι και η δράση τους
Για τις συνομιλίες τους τα μέλη των συμμοριών χρησιμοποιούσαν εφαρμογές κρυπτογράφησης μηνυμάτων και κωδικές ονομασίες. «Μπλούζες» ήταν τα γραμμάρια κάνναβης, «λεκ» το χρηματικό αντίτιμο, «μικρά», «πιτσιρίκια» τα ανήλικα επιχειρησιακά μέλη της οργάνωσης.Τα μέλη της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα και χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών εγκαταλελειμμένο σπίτι στους Θρακομακεδόνες. Στις μεταξύ τους συνομιλίες αποκαλούσαν το κτίριο κωδικοποιημένα ως “τραπ”.
Η εγκληματική δραστηριότητα των νεαρών επεκτεινόταν σε Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσο και Νέα Ερυθραία.
Μεταξύ άλλων, οι αρχές βρήκαν συνομιλίες μεταξύ των μελών στις οποίες αναφέρουν:
Μέλος Α: … στην τραμπούκα και στο ξύλο για να φοβηθούν.
Μέλος Β: Τώρα πρέπει να περάσει δύσκολη περίοδος για τα μικρά.
Μέλος Α: Θα ήσουν αυτός που είσαι τώρα χωρίς εμάς και τα χαστούκια που έχεις φάει;
Μέλος Β: Ναι, ρε μπρο, όχι.
Μέλος Α: Κάνε το ίδιο ρε αδελφέ, βάρα τα…
Πάρκα, πλατείες, στάσεις λεωφορείων ακόμα και σχολικά προαύλια ήταν τα μέρη που τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επέλεγαν για να πωλούν τις ναρκωτικές ουσίες. Προσπαθούσαν να στρατολογήσουν ακόμα και μαθητές της Α’ γυμνασίου, ενώ σε μία περίπτωση πούλησαν κοκαΐνη σε μία μαθήτρια 14 ετών.«Άγνωστος»: Ρε μου λέει ότι πήγε, έπιασε ο … ένα παιδάκι πρώτης Γυμνασίου.
«Κ»: Τον έπιασε και του είπε τι;
«Άγνωστος»: Κάτι, να δίνει.
«Κ»: Τι λες ρε.
«Άγνωστος»: Όταν σου λέω δεν κάνουν τα παιδιά, θα σε βάλουν εσένα φυλακή, δεν μ’ ακούς.
Σε άλλη συνομιλία καταγράφεται:«Κ»: Λοιπόν άκουσέ με, όταν έρθεις δουλειά, πέρα από τα 6 ευρώ ξέρεις τι άλλο θα σου δώσω;
«Γ»: Τι;
«Κ»: Θα σου δώσω κάποιες από τις πάσες μου.
«Γ»: Γιατί;
«Κ»: Γιατί ρε μπρο εμένα οι δικοί μου πελάτες αυτήν την βδομάδα δίνουν Πανελλήνιες. Είναι λίγο πιεσμένα τα πράγματα.
Όπως έγινε γνωστό, σε αυτοκίνητο αξίας άνω των 150.000 ευρώ αποθήκευαν την κάνναβη, την κοκαΐνη και τα φαρμακευτικά δισκία. Η δράση τους ήταν τόσο οργανωμένη που όπως διαπιστώθηκε, μέσα σε μόλις 4 μέρες είχαν καταφέρει να διακινήσουν 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε πελάτες – μαθητές.«Κ»: Θέλω να στήσω 10 δουλειές μέχρι τον Ιούνιο να κόβω 10.000 τον μήνα, να ξέρεις, θα τον …, μετά ορκίζομαι θα σας δίνω λεφτά και θα παίρνετε τις πενηντάρες. Δώρο θα στις παίρνω θα δεις, θα δεις μπρο. Θα δεις θα κάνω comeback το boss».
https://www.huffingtonpost.gr/kinonia/voreia-proastia-speires-anilikon-diakinousan-narkotika-xylodarmos-nearon-apo-meli-tis-symmorias-vinteo/ -
Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η ώρα της ετυμηγορίας για τους 4 κατηγορούμενους
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026 11:46ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME
Μετά την απόφαση επί της ενοχής (ή μη) των κατηγορουμένων, θα ακολουθήσει η συζήτηση επί τυχόν ελαφρυντικών, πριν από την τελική ετυμηγορία
Η πρόταση της εισαγγελέως
Στην προ ημερών αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από τους δικαστές (τακτικούς και ενόρκους) να κηρυχθούν όλοι ένοχοι, προτείνοντας πάντως σε κάποιες περιπτώσεις, μεταβολή της νομικής αξιολόγησης των πράξεων, ως εξής:
Ο ιδιοκτήτης για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα
Η σύζυγος και ο μηχανικός για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα
Ο χειριστής για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο
https://www.naftemporiki.gr/society/2123646/dystychima-sto-loyna-park-tis-chalkidikis-i-ora-tis-etymigorias-gia-toys-4-katigoroymenoys/ -
@sarantism said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η ώρα της ετυμηγορίας για τους 4 κατηγορούμενους
Μετά την απόφαση επί της ενοχής (ή μη) των κατηγορουμένων, θα ακολουθήσει η συζήτηση επί τυχόν ελαφρυντικών, πριν από την τελική ετυμηγορία
Στην προ ημερών αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από τους δικαστές (τακτικούς και ενόρκους) να κηρυχθούν όλοι ένοχοι, προτείνοντας πάντως σε κάποιες περιπτώσεις, μεταβολή της νομικής αξιολόγησης των πράξεων, ως εξής:
Η σύζυγος και ο μηχανικός για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα
https://www.naftemporiki.gr/society/2123646/dystychima-sto-loyna-park-tis-chalkidikis-i-ora-tis-etymigorias-gia-toys-4-katigoroymenoys/Η δημαρχος τιποτα?
-
@ilias-a said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@sarantism said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
https://www.naftemporiki.gr/society/2123646/dystychima-sto-loyna-park-tis-chalkidikis-i-ora-tis-etymigorias-gia-toys-4-katigoroymenoys/Η δημαρχος τιποτα?
Την ξέχασαν; Δεν το διάβασα αναλυτικά.
Όμως πράγματι. Τι θα γίνει με τη δήμαρχο;;; -
-
-
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Έχει γεμίσει Tesla Y το Forum

μεχρι στιγμής ειναι μόνο παραγγελία, ούτε VIN δεν έχει πάρει.
-
Όποιος θέλει ας διαβάσει Ο Καλός Αφεντικός. Εκδόσεις Σαραντόπουλος.
1996.
Ο καλός μας αφεντικός. Να τρελένεσαιhttps://forum.4troxoi.gr/topic/57925/μονόλογοι-aka-sarantism-topic/1593
-
Πρέπει να είχε ένα topic μαστορέματα στο σπίτι. Δεν το βρήκα....
Το βρήκα τελικά
Στην επαρχία δεν υπάρχει σε όλα αλλά για εμένα σε ήδη μαστορέματος η ποικιλία που υπάρχει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αυτό δεν μπορούν πολλοί να το καταλάβουν όταν κάνω παραγγελίες από το ίντερνετ.
Η λογική "όλα το ίδιο είναι", είναι καταστροφική. Πολύ απλά.
Πάμε στο σύνθημα. Θέλω να δουλέψω έτοιμο στόκο. Είχα της Kraft. Αστέρι. Στην κυριολεξία. Δε θα ρηγματώσει που για εμένα αυτό είναι το βασικό όπως και το να μαζέψει να συσταλθεί. Μεγάλη ζημιά η συστολή. Ξήλωμα και πέρασμα ξανά θέλει. Για σωστή δουλειά.
Τέλειωσε ο Κραφτ που είχα πήγα και μου έδωσε το κατάστημα της Vitex. Δεν ήξερα δεν πήγα διαβασμένος από τις κριτικές του Skroutz που αυτυχώς ξέρουν τι γράφουν στις κριτικές.
Τον έχουν σακατέψει τον Vitex. Τον Kraft τον θεωρούν τον καλύτερο.
Έβαλα τον Vitex Ότι γράφουν στις κριτικές έπαθα. Ρηγματα και συστολή. Δεν τα ήξερα όταν τον εφάρμοζα. Αν το ήξερα δεν θα τον χρησιμοποιούσα.
Σακατεύτικα. Μεγάλη ζημιά.
Όποιος θέλει ακρυλικό γενικής χρήσης έτοιμο στόκο για εμένα μακριά από τον Vitex. Για σοβαρή δουλειά αν τον θέλει. Αν τον θέλει για δουλειά της πλάκα ας τον χρησιμοποιήσει.
Θα δω αν βρω το topic για μαστορέματα να το βάλω εκεί για να μην είναι ξεκάρφωτο εδώ.
Eδώ πήγε
https://forum.4troxoi.gr/topic/44552/node-44552/3073
Κεντάω!!
Πως τα καταφέρνω έτσι.
Μαστορέματα στο φόρουμ κάνω!!!

Με βλέπω για banάκι -
-
Και ο Μιχάλης Μόσιος, ΑΚΑ Ταμτάκος...
Δύο κάλτ φιγούρες των 90's σε μια μέρα

-
Optical fiber nests...
-
Μου ήρθε ρε παιδί μου έτσι φλασιά και στους μονολόγους ασχολούμε και με τον Τερλέγκα. Εντάξει.
Βλέπω τώρα βίντεο.
Ένας που τον άκουγε, κοβόταν και βαρούσε το κεφάλι του στον τοίχο, ένας άλλος αυτοκτόνησε, ένας τον απείλησε να σταματάει να τραγουδάει.....
Εντάξει είχε και μια εμπειρία με το λάστιχο που έπαθε στο δρόμο. Εντάξει δεν ξέρω. Στους μονολόγους σε άλλο ύφος θα ασχοληθώ.
Αλλά δημόσιος κίνδυνος έχει καταντήσει......Από τα νιάτα μου δε μπορούσα να τον ακούω. Δεν πήγα να βαράω το κεφάλι μου. Όχι. Ούτε τον απείλησα.
Η άλλη λέει για Εκκλησάκι. Ποιο εκκλησάκι κοπέλα μου.
Έβαλε την κοπέλα να κάτσει με την πλάτη της να ακουμπάει στον Άγιο Γεώργιο. Η κοπέλα ποιο σωστά από αυτόν μίλησε: "Είναι δυνατόν να κάθομαι πάνω στον Άγιο Γεώργιο".
Αααχ Τερλέγκα.....Το "Ρ" δεν ξέρω αν είναι σε σωστό μέρος στο επίθετο.
Youtube Video -
Οκτώβριος 2025, πιάστηκαν 13 τούρκοι με 147 πιστόλια και 190 γεμιστήρες
Μάιος 2026, πιάστηκαν 2 τούρκοι με 25 πιστόλια και γεμιστήρες
Ιούλιος 2026, πιάστηκαν 2 τούρκοι με 50 πιστόλια και 49 γεμιστήρες
(πόσοι δεν πιάστηκαν; )Επίσης Μάιος 2025 τούρκοι πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

-
Eπειδη με το φλασαρισμα της ECU του αυτοκινητου χρησιμοποιησα ΑΙ για καποια πραγματα , με τρελαναν στα ψεματα , μιλαμε ουτε γκομενα που τα εχει ταυτοχρονα με τρεις
πχ μου ελεγε Ανεβασε το αρχειο bin καπου οπου θα το παρω να το ελεγξω και θα σου βαλω το διορθωμενο εκει η θα σου το στειλω με email κτλ.
Για οσους λοιπον ενδιαφερονται για βοηθεια και οχι καυλαντισμα με το ΑΙ και δεν ειναι του χωρου ωστε να το γνωριζουν , οπως και η αφεντια μου , οταν ξεκινουν μια συνομιλια μπορουν να βαζουν αυτο πρωτα .Από εδώ και στο εξής, θέλω να ακολουθήσεις αυστηρά τους παρακάτω κανόνες συμπεριφοράς:
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ: Μην με επαινείς, μην λες "μπράβο", "πολύ έξυπνη σκέψη" ή "έχεις απόλυτο δίκιο". Κράτα ουδέτερο και επαγγελματικό ύφος.
- ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ: Μην μου δίνεις ελπίδες αν κάτι είναι ρισκαδόρικο ή αν δεν είσαι σίγουρος. Προτίμησε να είσαι απαισιόδοξος και προσεκτικός, παρά υπεραισιόδοξος.
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ (HALLUCINATIONS): Αν δεν γνωρίζεις μια συγκεκριμένη τεχνική λεπτομέρεια, κώδικα, ή διεύθυνση μνήμης, πες ΞΕΚΑΘΑΡΑ "Δεν το γνωρίζω". Μην προσπαθήσεις να μαντέψεις ή να βγάλεις λογικά συμπεράσματα που μπορεί να είναι λάθος.
- ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Αν καταλάβεις ότι κάνω λάθος ή ότι έχω παρανοήσει κάτι, διορθώσέ με αμέσως, άκομψα και απερίφραστα. Σαν ένας αυστηρός επαγγελματίας συνάδελφος.
- ΣΥΝΤΟΜΙΑ: Δώσε μου μόνο τα ωμά δεδομένα, χωρίς εισαγωγές και συμπεράσματα ευγενείας.
Απάντησε μόνο με τη λέξη "ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ" για να ξεκινήσουμε.
και βρηκα την υγεια μου
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Από εδώ και στο εξής, θέλω να ακολουθήσεις αυστηρά τους παρακάτω κανόνες συμπεριφοράς
Ξέχασες να του πεις 'make no mistakes'
-
-
@jousis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Από εδώ και στο εξής, θέλω να ακολουθήσεις αυστηρά τους παρακάτω κανόνες συμπεριφοράς
Ξέχασες να του πεις 'make no mistakes'
Σοβαρα αν υπαρχουν τιποτα μυστικα ,μιας και εισαι της δουλειας πες τα .
Αυτο που εβαλα δειχνει να δουλεψε , αλλα αν δεν ειναι σωστο βαλε μου κατι που δουλευει καλυτερα .
Παντως στις ECU της bosch κωλωνουν . -
Σοβαρα αν υπαρχουν τιποτα μυστικα ,μιας και εισαι της δουλειας πες τα .
Δεν ασχολούμαι (επαγγελματικά) με llm, χάσιμο χρόνου.
Αλλά μπορεί να πάρεις hints και να τα ψάξεις μετά μόνο σου τις βλακείες που σου λένε. Απλά θέλει προσοχή όπως κατάλαβες.Για πες όμως για ecu flashing πολύ ενδιαφέρον, το κάνεις επαγγελματκά; Έχεις ανοίξει κανένα τόπικ να χαζέψω;
Βοηθό θέλετε; βαρέθηκα την πληροφορική.
Ξέρω c, c++, και διάφορα embedded, αν γεράσω λίγο ακόμα να το γυρίσω σε αυτοκίνητα ;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]

️