-
Έχουν περάσει αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα από τα χέρια μου. Δεν έχω κάποιο κόλλημα . Ένα Γαλλικό , δύο Ισπανικά , πολλά Γερμανικά και Ιαπωνικά ,λίγα Ιταλικά και ένα Αγγλικό
-
2 ιταλικά 2 ισπανικά 1 σουηδικό 1 ελβετογερμανικό 2 γερμανικά 3 γαλλικά 1 κορεάτικο 2 ιαπωνικά.
Καλά πήγε αυτό.
-
Μόνο εγώ δένομαι με τα αυτοκίνητα και δεν μ αρέσουν οι αλλαγές?! Επόμενο βήμα είναι να ανοίξει τοπικ ποιος άλλαξε περισσότερα

-
@georgekn said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
1 ελβετογερμανικο
Καλά πήγε αυτό.
Smart?
-
Aλλάζω και μάρκες και χώρες και ηπείρους. Αγοράζω ότι μου γυαλίσει και με εξυπηρετεί κάθε φορά.
-
@geo-f1 said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
Προβατο εδω!!! Μονο ford οικογενειακα, τωρα στα γεραματα αλλαξαμε
3 εσκορτ
1 μοντεο
1 kuga
1 fiesta trend
1 fiesta st
1 c maxΤι πήρες ; mustang ?

-
@red_monster said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
@geo-f1 said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
Προβατο εδω!!! Μονο ford οικογενειακα, τωρα στα γεραματα αλλαξαμε
3 εσκορτ
1 μοντεο
1 kuga
1 fiesta trend
1 fiesta st
1 c maxΤι πήρες ; mustang ?

Χαχα οχι ρε συ. Με ειχε ρωτησει και ο Διας και ειχα πει οτι θα βαλω φωτο και ξεχαστηκα. Σιγα κατι οικογενειακο χαλαρο
ΚΙΝΕΖΙΑ!!!! και η συζηγος που την παρακαλουσα για leapmotor τελικα ΚΟΡΕΑΤΗ!!!!!Αχ φορντακια μου. Ευτυχως υπαρχει και το ST αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα!!!!
-
@geo-f1 Ε άντε βάλε φωτο.

-
@a-d-p said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
@georgekn said in Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;:
1 ελβετογερμανικο
Καλά πήγε αυτό.
Smart?
Ναι ναι...
-
Πλην εταιρικών, δεν έχω αγοράσει ποτέ δύο φορές την ίδια μάρκα !
-
Δεν έχω κολλήματα με τις μάρκες, ίσως με την χώρα προέλευσης (Japan)
Ολα τα χρόνια που οδηγώ είχα στην κατοχή μου κατά σειρά :
VW Polo, Rover 414Si, Mazda6, KIA Picanto, Fiat Seicento, Hyundai Ι10, Lexus LBXΠάντα κρατάω τα αυτοκίνητα πάνω απο 10 χρόνια οπότε είμαι πολύ ψείρας στην επιλογή
Δεν είχα με κανένα αυτοκίνητο κανένα πρόβλημαΤα 2 τελευταία ( Ι10 και LBX) τα έχω αυτήν την στιγμή στην κατοχή μου !
-
Εγώ ένα γιαρις που το κράτησα 22 χρόνια και ένα Μάζντα από το 2022.
-
subaru, honda x4, toyota x2, mazda, lexus, audi x2
-
Γενικώς δεν έχω κόλλημα με μάρκες, αλλά έχω σαφώς προτιμήσεις οι οποίες αλλάζουν ανά τα χρόνια και την κατάσταση στην οποία ειμαι. π.χ. τώρα δεν με νοιάζει να βγάζω γούστα με το αυτοκίνητο, οπότε Τογιότα και ξερώ ψωμί! Επίσης, αποφεύγω τα Γαλλικά, για τους γνωστούς λόγους όπως και τα φαου βε για τους ίδιους γνωστούς λόγους αλλά και ιδεολογικούς!!
Όμως από τα χέρια μου έχουν περάσει (ως αγοραστής, άρα τα πλήρωσα από την τσέπη μου):
- 1 VW
- 4 BMW
- 1 Mini
- 1 Ford
- 1 Fiat
- 1 Alfa Romeo
- 2 Toyota
Είμαστε πιστοί σε μια μάρκα ή αλλάζουμε μάρκες;