-
Κλασικα οπως και στο 5αρι η evolution ειναι αδεια. Ειναι δυνατον να βαζεις εξτρα το one pedal?
Αρα επι της ουσιας η τιμη ειναι 32500 με την επιδοτηση - που θεωρω ειναι πολλα.
-
Η φτηνότερη δεν αξίζει σε κανένα νέο ρενό γιατί δεν έχει το γκούγκλ infotainment.
Και για εμένα, για την Ελλάδα, δεν αξίζει ούτε η iconic αν και αυτά τα καπιτονέ καθίσματα απο κοντά είναι μούρλια. -
-
-
Αλλη μια ακριβή γαλλική μπούρδα....next!!
-
Νταξει αναμενόμενες οι τιμές.
Οι Ευρωπαίοι κλασικά όλα τα σημαντικά είναι έξτρα εξοπλισμός που ανεβάζει την τιμή
Όταν ο Κινέζος έχει 2 εκδόσεις κοντά μεταξύ τους τιμολογιακα και στην πρώτη έχει όλα τα απαραίτητα και στην δεύτερη τα πάντα όλα γενικά
Οι Ευρωπαίοι που έχουν δυνατές τσέπες θα το πάρουν. Εδώ σε μας αμφιβάλω
-
Εμένα μου κάνει εντύπωση το πώς μπλέκονται τιμολογιακά το 4αρι με το 5αρι. Ενώ το 4αρι είναι μεγαλύτερο ως όχημα, το 5αρι που είναι μικρότερο, παίζει στο ίδιο budget, τι έχουν κάνει....
-
Εμένα μου κάνει εντύπωση το πώς μπλέκονται τιμολογιακά το 4αρι με το 5αρι. Ενώ το 4αρι είναι μεγαλύτερο ως όχημα, το 5αρι που είναι μικρότερο, παίζει στο ίδιο budget, τι έχουν κάνει....
Το ένα ειναι καθαρά lifestyle όχημα και τιμολογείται ως τέτοιο. Το άλλο ειναι πιο συμβατικό.
Ειναι όπως το Μινι που ειναι ακριβό λόγω ονόματος και λαηφσταηλ.
-
Οι Ευρωπαίοι που έχουν δυνατές τσέπες θα το πάρουν. Εδώ σε μας αμφιβάλω
Επιπλέον του μεγαλύτερου διαθέσιμου εισοδήματος, αρκετές χώρες έχουν και καλύτερες επιδοτήσεις αυτή τη στιγμή πχ 6.000 στη Γερμανία, 5.700 στη Γαλλία + 2.000 για made in Europe, 9.000 Ιταλία, 7.000 Σλοβενία, 4.500 Ισπανία
-
-

Εγω έκανα ένα 40 λεπτό ψιλο test drive στο πιο πρακτικο αδερφάκι του...5 etech.
-
Και ;
Επίσης το άσπρο δοκίμασες τελικά ή το μπλέ (flashback);
-
Από χώρους B Suv με εμένα στο 1.83 να κάθομαι άνετα εμπρός και πίσω μού με αέρα στα γόνατα μιας γροθιάς.
Ψηλό μαρσπιε και πάτωμα που σε αναγκάζει να προσπαθήσεις λίγο για να μπεις.
Πορτμπαγκάζ 380 έως 420 λίτρα δηλωμένο με καλό σχήμα επίπεδο πάτωμα.και ένα πλαστικό κουβα απο κατω στην θέση της ρεζερβας για τα καλώδια η βρεγμένα αντικείμενά.
Ορατότητα περιορισμένη εμπρός δεξιά λόγω υψηλού καπω, όπως σε όλα τα Suv πίσω δεξιά λίγο καλύτερη από C-HR.
Σκοτεινό εσωτερικό με μαύρη οροφή, που εμένα δεν με χαλάει.
Οδήγηση πανεύκολη ίδια αίσθηση με το υβριδικό Corolla μού εκτός από την στιγμή που παίρνει μπροστά ο κινητήρας.
Κύλιση ωραία με την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και το χαμηλό του βάρος για ηλεκτρικό, κάτω από 1500 κιλά, επίσης όλες οι εκδόσεις φορούν 18αρες ζάντες με 60 προφίλ.
Κάτι μικροτριγμοι ακούστηκαν από την εμπρός δεξιά κολώνα.
Χειριστήρια ο.κ. θέλουν λίγο ψάξιμο όπως όλα τα σύγχρονα οχήματα...αλλά για τις απαραίτητες λειτουργίες υπάρχουν κανονικά κουμπιά.
Πολύ χρήσιμο ένα πλήκτρο που με δύο πατήματα απενεργοποιει όλους τούς ήχους παραβίασης ορίων κλπ
One pedal drive και 3 επίπεδα ανάκτησης ρυθμιζόμενα από τα αυτάκια στο τιμόνι.
Κατανάλωση σε επίπεδο σχετικά επαρχιακό δρόμο παλιά εθνική που έγινε το τεστ στις 11,4 kwh.
Μπαταρία είχε την 52αρα και 150 ps. -
-
-
Το άσπρο...είχε και μπλε?
Στην πρώτη φωτό το βλέπω άσπρο κ στην δεύτερη μπλέ (δεν έχω και τα καλύτερα μάτια βέβαια)

Το ίδιο άσπρο είναι και στις δύο φωτογραφίες...απλά ο φωτισμός και τα σπασμένα σύννεφα στο ουρανό μετα την βροχουλα έπαιξαν τον ρόλο τούς.
-
στο Κολωνάκι πλεον έχει το μπλεδακι φουλ εξτρα αν θέλετε να το χαζεψετε με την ησυχία σας.
αν με εκβίαζε κάποιος να παρω bsuv, μόνο αυτό.
Renault 4