-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@azmo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Ρε Φάνη εντάξει δεν θα πω τίποτα αρνητικο για την Αφροδίτη (αν και θα μπορούσα γιατί ξέρω) αλλά μην την βάζεις απέναντι κιόλας ως "σοβαρή" εναλλακτική. Γέννημα θρέμα ΝΔ είναι, και δεν έφυγε με την δικη της θέληση.
Τα κουτσομπολιά δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρουν οι θέσεις της, που εκτός από το θρησκοληπτικό, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνω. Η ΝΔ, ειδικά σε θέματα μεταναστών, ρομά, δημοσίου, κλπ, είναι χειρότερη και από Σύριζα!
Μια σοβαρή δεξιά κυβέρνηση με φιλελεύθερη οικονομική πολιτική (π.χ. Τζήμερος ή Μάνος) μπορούμε να έχουμε?
Κοίτα, σε αυτό έχω και εγώ κάνει κριτική, αλλά το μεταναστευτικό είναι ένα πολύπλοκο θέμα που σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και εμείς ως μέλος είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τους νόμους και τις συνθήκες της Γενεύης, του Δουβλίνου κλπ. Οποιος ισχυρίζεται ότι μπορούμε να χαράξουμε ανεξάρτητη μεταναστευτικη πολιτική πρέπει να μας βρει και τρόπο να επιβιώσουμε εκτός ευρώ.
Τον Στεφανο Μάνο τον σέβομαι απεριόριστα και ειχα μάλιστα ενταχθει για ενα διαστημα στην Δράση και ειχα συμβάλει στην κατάρτιση του προγράμματος, αλλά είχε ένα μειονέκτημα ως χαρακτήρας να ειναι απόλυτος (τολμω να πω και ιδεοληπτικός) σε κάποια θέματα, το οποίο δυσκολεύε οποιαδήποτε κυβερνητικη προοπτική.
Τον Τζήμερο δεν μπορώ να τον ψυχολογησω. Εχει φιλελεύθερη σκέψη, λέει αρκετα σωστά πράγματα, και μετά τα καταστρέφει όλα φλερτάροντας με φασιστικές ιδέες.
-
Έβλεπα στην τηλεόραση αυτό το πάρτυ της Καρυστιανού για τη δημιουργία του κόμματός της. Μερικοί μεσήλικες, χωρίς τίποτα πολιτικά κοινό να τους συνδέει, φτιάχνουν μια παρέα για να σώσουν τη χώρα.
Φυσικά μ' έπιασε θλίψη μ' αυτό που είδα και σκέφτηκα πόσο σοβαρή δουλειά κάνει αυτή τη στιγμή η ΝΔ. Με τα σωστά της και τα λάθη της έχει να κυβερνήσει τη χώρα.
Την ώρα που η αντιπολίτευση προσπαθεί να φτιάξει καινούργια κόμματα και να καταλάβει τι της γίνεται και που η αριστερά είναι χαμένη στις αυταπάτες της ως συνήθως, κάποιος πρέπει και να δουλεύει για να τσουλάει τη χώρα...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Έβλεπα στην τηλεόραση αυτό το πάρτυ της Καρυστιανού για τη δημιουργία του κόμματός της. Μερικοί μεσήλικες, χωρίς τίποτα πολιτικά κοινό να τους συνδέει, φτιάχνουν μια παρέα για να σώσουν τη χώρα.
Φυσικά μ' έπιασε θλίψη μ' αυτό που είδα και σκέφτηκα πόσο σοβαρή δουλειά κάνει αυτή τη στιγμή η ΝΔ. Με τα σωστά της και τα λάθη της έχει να κυβερνήσει τη χώρα.
Την ώρα που η αντιπολίτευση προσπαθεί να φτιάξει καινούργια κόμματα και να καταλάβει τι της γίνεται και που η αριστερά είναι χαμένη στις αυταπάτες της ως συνήθως, κάποιος πρέπει και να δουλεύει για να τσουλάει τη χώρα...
Το είδα και εγώ. Νοσταλγοί της Χούντας, θεούσες, γραφικά μπαρμπονια, και ψέκες από αυτούς που φόρανε καπέλα από αλουμινοχαρτο για να μην ελέγχει η κυβέρνηση το μυαλό τους μέσω 5G.
Και σου λένε μετά γιατί παίρνει Σημιτικους ο Μητσοτάκης και γιατι δεν παίρνει τόσα νέα παιδιά με προσόντα αντί για τους ίδιους κλπ. Τα νέα παιδιά με τα πτυχία τα ρωτήσατε αν θέλουν ή αν μπορούν;
Η πολιτική καλώς ή κακώς είναι ένα χόμπι πολυτελείας. Και εμένα μου είχαν γίνει προτάσεις αλλά όταν έπρεπε να φέρω ψωμί στο σπίτι ή όταν έτρεχα σαν τον Βέγγο για να κρατήσω ζωντανη μια επιχείρηση με 14 υπαλλήλους που να βρω χρόνο και κουράγιο. Είναι εύκολο να λέμε ιστορίες για άξιους και τίμιους ανθρώπους αλλά ο οποιοδήποτε αρχηγός κόμματος έχει περιορισμένες επιλογές πρόθυμων και ικανών.
-
από εδώ το πάτε, απο εκει το πάτε, ολο με την Καρυστιανού ασχολείστε. Τόσο πολύ σας πονάει δηλαδή? τα είπαμε, χάνει ποσοστά, έχει ακραίες θέσεις, τι σας ενοχλεί? ή μηπως τωρα που θα μετρηθεί στις δημοσκοπήσεις θα το γυρίσετε (οπως εξάλλου κάνετε πάντα)? Παρακαλέστε τον ΑΝτώνη να μην κάνει κόμμα, αλλά αυτός ξέρετε τι θέλει για να έρθει πίσω...να παραιτηθεί η Κούλα, και έχει δίκιο...
Πρέπει κάποια στιγμή να μάθεις να συντάσσεις επιχείρηματα, και όχι να γαυγίζεις άναρθρα με διάλεκτο λαχαναγοράς για "λαμογια δεξχιους".
ποιος μιλάει, αυτός που έχει εκπρόσωπο το Μπουλντοκ Αδωνη...τέτοια ποιοτικά κριτήρια έχετε...
ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι λόγοι που ο Ελληνικός λαός σας γυρισε την πλάτη και δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν με τον αντιπολιτευτικο λόγο σας, παρόλα τα λάθη που έκανε ο Μητσοτάκης, και παρόλη την ευνοϊκή για εσάς συγκυρία για χίλιους λόγους, εσωτερικούς και διεθνείς.
ναι, καλά τα λες, μόνο που δεν έχεις καταλάβει οτι γύρισε και την πλάτη στην Κούλα...θα το μάθεις by the hard way
Το είδα και εγώ. Νοσταλγοί της Χούντας, θεούσες,
την Χούντα Μητσοτάκη λες?
Και εμένα μου είχαν γίνει προτάσεις
πόσο χαμηλά εχει πέσει η πολιτική ζωη του τόπου....
-
Η πολιτική καλώς ή κακώς είναι ένα χόμπι πολυτελείας. Και εμένα μου είχαν γίνει προτάσεις αλλά όταν έπρεπε να φέρω ψωμί στο σπίτι ή όταν έτρεχα σαν τον Βέγγο για να κρατήσω ζωντανη μια επιχείρηση με 14 υπαλλήλους που να βρω χρόνο και κουράγιο. Είναι εύκολο να λέμε ιστορίες για άξιους και τίμιους ανθρώπους αλλά ο οποιοδήποτε αρχηγός κόμματος έχει περιορισμένες επιλογές πρόθυμων και ικανών.
Αλήθεια ειναι αυτό, αλλά μπορούν να συνδυαστούν. Ξέρω ορισμένους (λίγους) που το έκαναν και μάλιστα και με επιτυχία (για τον τόπο όχι για αυτούς). Και εμένα εαν μου κάνουν πρόταση θα πάω και είμαι και ικανός και πρόθυμος. Αλλά να λειτουργήσει σωστά το κράτος, ώς επιχείρηση (με κοινωνικό πρόσωπο φυσικά) και να μειωθεί το δημόσιο, οι ρομά, η εγκληματικότητα κλπ.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Για να ασχολείται τόσο ο Πήλιου, η γραμμή που του στέλνουν δηλαδή και την μεταδίδει μέχρι κεραίας σε εμας αυτούσια, να ασχολείται λοιπόν τόσο με το Αφροδιτάκι, μάλλον θα πάρει σημαντικό ποσοστό στις εκλογές...
. :
Εδώ είσαι λάθος....ο @piliourits στέλνει τη γραμμή, είναι ο καθοδηγητής

-
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Για να ασχολείται τόσο ο Πήλιου, η γραμμή που του στέλνουν δηλαδή και την μεταδίδει μέχρι κεραίας σε εμας αυτούσια, να ασχολείται λοιπόν τόσο με το Αφροδιτάκι, μάλλον θα πάρει σημαντικό ποσοστό στις εκλογές...
. :
Εδώ είσαι λάθος....ο @piliourits στέλνει τη γραμμή, είναι ο καθοδηγητής

Το πιστεύω αυτό. Στην χώρα που έγινε πρωθυπουργός ο στόκος που σαλιωνει τον φάκελο αντί να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο, είναι εντελώς εφικτό ο @piliourits να καθοδηγεί ταγάρια.

-
Το πιστεύω αυτό. Στην χώρα που έγινε πρωθυπουργός ο στόκος που σαλιωνει τον φάκελο αντί για να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο
πρέπει να σας προβληματίσει αυτό αντίστοιχα και για τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν Κυριάκο. Εξάλλου, αυτούς θέλετε, δύσκολο να ψηφίσουν σοβαροί άνθρωποι ένα τσαρλατάνο
-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Το πιστεύω αυτό. Στην χώρα που έγινε πρωθυπουργός ο στόκος που σαλιωνει τον φάκελο αντί για να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο
πρέπει να σας προβληματίσει αυτό αντίστοιχα και για τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν Κυριάκο. Εξάλλου, αυτούς θέλετε, δύσκολο να ψηφίσουν σοβαροί άνθρωποι ένα τσαρλατάνο
Με εσένα δεν μαλώνω πια. Νόμιζα ότι είσαι τρολ, αλλά από τότε που δήλωσες θαυμαστής της Καρυστιανού, σε έχω κατατάξει στην κατηγορία σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης και δεν μπαίνω καν σε διάλογο.
-
σε έχω κατατάξει στην κατηγορία σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης και δεν μπαίνω καν σε διάλογο.
σε κατανοώ...συμπάσχω με τον πόνο σου. Τώρα που θα πέσετε στο 20%, και θα χάσετε και βολευτές, και θα φύγει ο Κυριάκος, εσύ τι θα ψηφίσεις, Πιερακάκη???
-
έτσι πρέπει!!!
Η πλευρά Καρυστιανού εμφανίζεται ιδιαίτερα επιθετική απέναντι στον Νίκο Καραχάλιο, κάνοντας λόγο για «συκοφαντική εμμονή» ενώ επισημαίνει πως «μοιάζει να τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία».
-
Το είδα και εγώ. Νοσταλγοί της Χούντας, θεούσες, γραφικά μπαρμπονια, και ψέκες από αυτούς που φόρανε καπέλα από αλουμινοχαρτο για να μην ελέγχει η κυβέρνηση το μυαλό τους μέσω 5G.
Και σου λένε μετά γιατί παίρνει Σημιτικους ο Μητσοτάκης και γιατι δεν παίρνει τόσα νέα παιδιά με προσόντα αντί για τους ίδιους κλπ. Τα νέα παιδιά με τα πτυχία τα ρωτήσατε αν θέλουν ή αν μπορούν;
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσοι έχουν επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις πολύ δύσκολα θα βρουν χρόνο και όρεξη να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική.
Και όσοι ζουν από την πολιτική ως μέλη ή στελέχη κομμάτων περιμένουν ανταπόδωση από το κόμμα για τη συνεισφορά τους όταν γίνει κυβέρνηση. Ανεξάρτητα αν έχουν τα προσόντα ή τις ικανότητες για τις θέσεις που καταλαμβάνουν.
Ελάχιστο κριτήριο πάντως για την επιλογή προσώπων πρέπει να είναι ο σεβασμός στο Δημόσιο χρήμα και στους νόμους γενικά. Πρέπει να βρεθούν θεσμικά δικλείδες ασφαλείας ώστε να τιμωρούνται παραδειγματικά οι παραβάτες. Προς γνώση και συμμόρφωση για όλους, γιατί το εύκολο χρήμα είναι πειρασμός.
-
Ελάχιστο κριτήριο πάντως για την επιλογή προσώπων πρέπει να είναι ο σεβασμός στο Δημόσιο χρήμα και στους νόμους γενικά. Πρέπει να βρεθούν θεσμικά δικλείδες ασφαλείας ώστε να τιμωρούνται παραδειγματικά οι παραβάτες. Προς γνώση και συμμόρφωση για όλους, γιατί το εύκολο χρήμα είναι πειρασμός.
πολύ σωστά μιλάς, και επειδή οι περισσότεροι βολευτές της Νεας Τρομοκρατίας, κάνουν το ακριβώς αντίθετο, πρέπει να επιστρέψουν, στα προηγούμενα τους επαγγέλματα.
-
πολύ σωστά μιλάς, και επειδή οι περισσότεροι βολευτές της Νεας Τρομοκρατίας, κάνουν το ακριβώς αντίθετο, πρέπει να επιστρέψουν, στα προηγούμενα τους επαγγέλματα.
Είσαι έμφυτα ψέκι, έτσι σου βγαίνει από μόνο του? Ή σε ψεκάζουν κάθε μέρα για να διατηρείται η επίδραση;

Επίσης βγήκε ανακοίνωση από τον Αυγερινό ότι οι υποψήφιοι ψηφοφόροι της Μαρίας ξεκινάνε μαθήματα Ρωσικών. Έχεις κλείσει θέση?

-
Είσαι έμφυτα ψέκι, έτσι σου βγαίνει από μόνο του? Ή σε ψεκάζουν κάθε μέρα για να διατηρείται η επίδραση;

έμφυτο. θυμίζεις κάτι απο Αδωνι/Μαρινάκη, οταν δεν έχουν τι να πουν, ξεκινούν τις προσωπικές επιθέσεις, δείγμα του χαρακτήρα τους. Τιποτα δεν ειανι τυχαίο στη ζωή.
Επίσης βγήκε ανακοίνωση από τον Αυγερινό ότι οι υποψήφιοι ψηφοφόροι της Μαρίας ξεκινάνε μαθήματα Ρωσικών. Έχεις κλείσει θέση?

Ω έφυγα.. περισσεύει μία θέση, θές να ερθεις και εσύ? να ξερεις ο βλαδιμηροσ δεν γουστάρει τους γλύφτες κτλ, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επόμενη μέρα
-

Έμαθα οτι αρχίζουν απο τα βασικά οπως Мицотаки, иди на хуй (Μητσοτάκη .....σαι) και μετά φτιάχνουν Μπαμπούσκες γεμάτες εμπλουτισμένο ουράνιο. Ειναι μια ωραία παρέα που θα σώσει την χώρα.
-
έτσι πρέπει!!!
Η πλευρά Καρυστιανού εμφανίζεται ιδιαίτερα επιθετική απέναντι στον Νίκο Καραχάλιο, κάνοντας λόγο για «συκοφαντική εμμονή» ενώ επισημαίνει πως «μοιάζει να τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία».
https://mid.ru/ru/press_service/journalist_help/accredited/
περιλαμβάνεται στη λίστα διαπιστευμένων δημοσιογράφων από το υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια
-
Ειναι μια ωραία παρέα που θα σώσει την χώρα.
όταν αποτυχάνεις στην πολιτική, δίνεις χώρο στους επόμενους. Ετσι ειναι η ζωή.
-
Ειναι μια ωραία παρέα που θα σώσει την χώρα.
όταν αποτυχάνεις στην πολιτική, δίνεις χώρο στους επόμενους. Ετσι ειναι η ζωή.
Ελπίζω τωρα που ο Αυγερινός θα αντικαταστήσει τον Μητσοτάκη να γίνουμε πυρηνική υπερδύναμη και να εισβάλουμε στα Βαλκάνια.
-
Ελπίζω τωρα που ο Αυγερινός θα αντικαταστήσει τον Μητσοτάκη να γίνουμε πυρηνική υπερδύναμη και να εισβάλουμε στα Βαλκάνια.
χμ δεν ξέρω αν εχει τέτοια επεκτατικά σχέδια, πάντως σίγουρα καλύτερα απο το να κάνει την κότα, φαντάζομαι θυμάσαι τον Κούλη που έκανε πίσω στην Κάσο απέναντι στην Τουρκία, ενώ γίνονται ερεύνες στο βυθό μας. Τέτοιους πατριώτες που πουλάνε την πατρίδα μας, δεν τους θέλουμε
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4