-
Που μόλις πήραν το εφ΄ άπαξ της συνταξιοδότησης ξέχασες να πεις...

-
Σημασία θα είχε να μας πει ο φίλος, και ποιο αμάξι τον έπεισε, ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Κι ο Κρουζερ, που αγαπάμε να «μισιόμαστε»
γιατί «χαίρεται»;
Το Σιτροέν του Κρουζερ που έχω κι εγώ, όπως και τα καινούρια μοντέλα, είναι ποιοτικώς (σε απτή ποιότητα, σαλόνια, άνεση ανάρτησης, εξοπλισμός) από Corolla Cross Active και κάτω, στη καλύτερη για τα γαλλικά περίπτωση, είναι εφάμιλλα του Active plus.
Αν πάμε στα καλύτερα γαλλικά, C5 & 3008GT στα λεφτά που κοστίζουν, οι συνταξιούχοι της Τογιότα αγοράζουν Lexus.
Κι αν συγκρίνουμε τα wannabe «υβριδικά» γαλλικά 1200αρια με τα 2λιτρα Υβριδικά Τογιότα (που κοστίζουν 2μισι χιλιάδες περισσότερα απ'τα αντίστοιχα 1800 με τα 140 άλογα), θα τους φύγουν οι μασελες απ' τα γέλια τους συνταξιούχους της Τογιότα...
Για αυτό ρωτάω με ποια αυτοκίνητα συγκρίνει ο φίλος, γιατί δεν νομίζω να εννοεί ...Σιτροέν! -
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Σημασία θα είχε να μας πει ο φίλος, και ποιο αμάξι τον έπεισε, ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Τογιότα...
Για αυτό ρωτάω με ποια αυτοκίνητα συγκρίνει ο φίλος, γιατί δεν νομίζω να εννοεί ...Σιτροέν!Έχω την εντύπωση ότι έχει 308 και mx5
-
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Τογιότα...
Για αυτό ρωτάω με ποια αυτοκίνητα συγκρίνει ο φίλος, γιατί δεν νομίζω να εννοεί ...Σιτροέν!Έχω την εντύπωση ότι έχει 308 και mx5
Ο @panos2171 ??? Ναι, σίγουρα έχει 308 και ακόμα πιο σίγουρα το mx5 (άμεσα φωτογραφίες παρακαλώ)!
Το 308 είναι το προηγούμενο πριν το facelift!
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει και κάποιο άλλο. -
Κι ο Κρουζερ, που αγαπάμε να «μισιόμαστε»
γιατί «χαίρεται»;
Το Σιτροέν του Κρουζερ που έχω κι εγώ, όπως και τα καινούρια μοντέλα, είναι ποιοτικώς (σε απτή ποιότητα, σαλόνια, άνεση ανάρτησης, εξοπλισμός) από Corolla Cross Active και κάτω, στη καλύτερη για τα γαλλικά περίπτωση, είναι εφάμιλλα του Active plus.
Αν πάμε στα καλύτερα γαλλικά, C5 & 3008GT στα λεφτά που κοστίζουν, οι συνταξιούχοι της Τογιότα αγοράζουν Lexus.
Κι αν συγκρίνουμε τα wannabe «υβριδικά» γαλλικά 1200αρια με τα 2λιτρα Υβριδικά Τογιότα (που κοστίζουν 2μισι χιλιάδες περισσότερα απ'τα αντίστοιχα 1800 με τα 140 άλογα), θα τους φύγουν οι μασελες απ' τα γέλια τους συνταξιούχους της Τογιότα...
Για αυτό ρωτάω με ποια αυτοκίνητα συγκρίνει ο φίλος, γιατί δεν νομίζω να εννοεί ...Σιτροέν!Μου αρέσει που έτσουξε λίγο...
Τα δίλιτρα υβριδικά Τογιότα είναι καλά αλλά νομίζω το Σι Εητς Αρ ξεκινάει από 36970 έως 41950 ενώ το Κορόλα κρος από 41150 έως 41950.
Το 5 Αιρκρος είναι πολύ μεγαλύτερο και από τα δύο και σταματάει ως 1200 145 άλογα στα 35000 και το μεσαίο plug in με τα 225 άλογα είναι στα 44000.
Οπως έχουμε πει η σύγκριση των Τογιότα από πλευράς χώρων είναι με το 3 αιρκρος και με τον 1,8 για αυτά, όπου είναι πολύ φτηνότερο και πιο μοντέρνο το 3 αιρκρος.
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Τα δίλιτρα υβριδικά Τογιότα είναι καλά αλλά νομίζω το Σι Εητς Αρ ξεκινάει από 36970 έως 41950 ενώ το Κορόλα κρος από 41150 έως 41950.
Οτι ναναι για να βγει το στρεβλο αφηγημα!!!

Απο 35.000 το 2λιτρο chr και απο 33.500 το 2λιτρο Κορολα Κρος
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Οτι ναναι για να βγει το στρεβλο αφηγημα!!!

Απο 35.000 το 2λιτρο chr και απο 33.500 το 2λιτρο Κορολα Κρος
Ο @criuser Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αγοράζει μόνο top specs εκδόσεις , οπότε έβαλε τιμές για lounge kai GR

-
Δίκιο έχει ο Φάνης.
Η τογιότα έχει μακράν το πιο δύσχρηστο και το πιο άθλιο σάιτ για για να δεις τους κινητήρες πρέπει να κάνεις 10 κλικ.
Οντως έχει 2500 διαφορά ο 2,0 από τον 1,8 με 40 άλογα παραπάνω.
Γιατί τόσο μικρή τιμή ?
Μάλλον δεν θα το παίρνει κανείς το δίλιτρο επειδή φοβάται, οπότε τα σπρώχνουν.
Επειδή βλέπω και τα ποδόσφαιρα ταυτόχρονα, τώρα είδα ότι συγκρίνει την ανάρτηση της Σιτροέν την καινούργια που φοράει το σημερινό 3 αιρκρος με της Τογιότα που δεν την φτάνει.
Επίσης στα λεφτά αυτά υπάρχει το 5 αιρκρος που εκτός του δίλιτρου κινητήρα δεν βλέπει καν το 1,8 που είναι χειρότερο σε ποιότητα, χώρους, εμφάνιση κλπ και πουλάει αξιοπιστία και κίνηση σε μποτιλιάρισμα γιατί στον ανοικτό δρόμο χάνει πανηγυρικά.
-
Δίκιο έχει ο Φάνης.
Η τογιότα έχει μακράν το πιο δύσχρηστο και το πιο άθλιο σάιτ για για να δεις τους κινητήρες πρέπει να κάνεις 10 κλικ.
Οντως έχει 2500 διαφορά ο 2,0 από τον 1,8 με 40 άλογα παραπάνω.
Γιατί τόσο μικρή τιμή ?
Μάλλον δεν θα το παίρνει κανείς το δίλιτρο επειδή φοβάται, οπότε τα σπρώχνουν.
ή απλά φουσκώνουν το 1.8 που έχει ζήτηση

-
Μπορεί και αυτό.
Ματσάρες είχε σήμερα πάντως.
-
Δεν είναι ο οποιοσδήποτε κινητήρας ο 1.8 να προσθέσω εγώ. Μιλάμε για τον 2ZR-FXE, τον πιο αξιόπιστο κινητήρα της Toyota σε αμάξια με υβριδικά συστήματα.
-
Δεν τον κατηγόρησα τον κινητήρα και το υβριδικό σύστημα
Για τα υπόλοιπα λέω.
-
Για τα υπόλοιπα λέω.
Η μόνη χοντρή μαλακία στα Toyota πλέον Κρίου είναι η εκμετάλλευση χώρων!
Ακόμα και σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης τα Σιτροέν τα έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει! -
Δεν είχα την δυνατότητα να τα συγκρίνω γιατί δεν χώραγα μέσα...

-

Άκου εμένα που χωράω και στα 2 και με εμένα οδηγό σε Toyota χώρας εσύ άνετα στο πίσω κάθισμα!!!
-
@nickthetrib said in Toyota Corolla Cross:
Για τα υπόλοιπα λέω.
Ακόμα και σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης τα Σιτροέν τα έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει!Το CHR+ για εμένα είναι το σωστό αμάξι αλλά το έβγαλαν μόνο ηλεκτρικό άρα απευθύνονται σε πολύ λίγους. Κρίμα γιατί αν το είχαν βγάλει σαν το νέο CHR θα πήγαινε πιστεύω πάρα πολύ καλά. Αλλά έτσι θα κόβονταν πωλήσεις από το Corolla Cross.
-

Άκου εμένα που χωράω και στα 2 και με εμένα οδηγό σε Toyota χώρας εσύ άνετα στο πίσω κάθισμα!!!
Εχεις καιρό να με δεις και με ξέχασες.
Δεν έρχεσαι και στο ψαρονέφρι...

Το Κορόλα κρός με 2,64 μεταξόνιο είναι 3,5 εκ μεγαλύτερο από το δικό μου αιρκρος, 3 εκ μικρότερο από το νέο 3 αιρκρος και 14 εκ μικρότερο από το νέο 5 αιρκρος με το οποίο έχει ίδιες τιμές.
Δεν μπαίνει σύγκριση χώρων νομίζω σε καμία περίπτωση.
-
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
Για τα υπόλοιπα λέω.
Ακόμα και σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης τα Σιτροέν τα έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει!Το CHR+ για εμένα είναι το σωστό αμάξι αλλά το έβγαλαν μόνο ηλεκτρικό άρα απευθύνονται σε πολύ λίγους. Κρίμα γιατί αν το είχαν βγάλει σαν το νέο CHR θα πήγαινε πιστεύω πάρα πολύ καλά. Αλλά έτσι θα κόβονταν πωλήσεις από το Corolla Cross.
Δεν μιλάμε για συνολική πολιτική εταιρείας, αλλά για μοντέλα ξεχωριστά!
Εκεί όλα τα Toyota πάσχουν, πολύ μάλιστα!!!
Με την επικάλυψη αναγκών-κοψιμο πωλήσεων όλες οι εταιρείες έχουν πρόβλημα πλέον και για αυτό έχουν γίνει και τα πετσοκώματα-εξαφανίσεις κατηγοριών!
Εδώ πλέον πολλές εταιρείες δεν έχουν αυτοκίνητα seg c (Citroen Renault πχ) ή ακόμα και seg b (Citroen)
Τουλάχιστον η Toyota έχει!!!
Πάσχουν σε χώρους, σε απτή ποιότητα κλπ αλλά σαν μοντέλα στις παραπάνω κατηγορίες έχει πρόταση! -
Δίκιο έχει ο Φάνης.
Πάλι ότι νάναι λες, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Με 1 (ναι ΕΝΑ) κλικ βλέπεις τις τιμές απο όλες τις εκδόσεις!! Αλλά έχεις συνηθίσει την Γαλλική εργονομία βλέπεις, οπότε όταν σου προσφέρουν τις τιμές φόρα παρτίδα, μπερδεύεσαι!
-
Αγαπητέ Κρουζ, δυστυχώς για τα Σιτροέν (και τα εννοώ, και το αγαπητέ και το δυστυχώς) όσο και να τα συμπαθώ, μια χαρά αυτοκίνητα είναι για τους πολλούς και σε λογικές τιμές, δεν είναι πουθενά καλύτερα απ' τις σημερινές κορολες, άντε, να τους δώσω την όντως καλύτερη εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για να μην είμαι άδικος.
Ούτε στην ανάρτηση ως άνεση, σίγουρα όχι στο τιμόνι και οι εκδόσεις τους που είναι λίγο φθηνότερες, αντικατοπτρίζουν στη τιμή το ότι υστερούν γενικά κατά το αντίστοιχο ποσοστό.
Ας τους δώσουμε βέβαια μερικά χρόνια να τα δούμε ως αξιοπιστία τα νέα «υβριδικα» τους με τη καδένα, αλλά χωριό που φαίνεται...
Κι αν θες να βάλεις την Κορολα Κρος δίπλα στο C3, τότε πρέπει να συγκρίνεις το C5 με το RAV, που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα για τα γαλλικά...
Αυτό που είναι φοβερή αμαξαρα είναι το C5X, και «δεν έχει αντίπαλο» αφού δεν εισάγουν το Camry, αλλά είναι αστεία η τιμή του, ακόμη και για φανατικούς σιτροενάκηδες όπως εσύ.
Ξαναλέω, ίσως «δυστυχώς» οι σημερινές κορολες, με ο,τι αντιπαθητικα σημεία κι αν έχουν, είναι φοβερά vfm αυτοκίνητα που στο ηλεκτρο-μηχανικό τους κομμάτι, βρίσκονται 20 χρόνια μπροστά απ' τα πρωτόλεια ευρωπαϊκά υβριδικά.
Και δεν τα λέω καθόλου ως «φανμπόη», μόλις γύρισα από βόλτα με το Σιτροέν, ακόμη δεν συμπλήρωσε τα 40.000 στο οδόμετρο, γι'αυτό το βγάζω που και που... Και για πρώτη φορά αντιληφθηκα να κάνει αναγέννηση και επιβεβαιώνω πως ενεργοποίησε το πίσω θερμαινόμενο παρμπρίζ.
Πρέπει να συνδέσουμε λαμπάκι στο ταμπλό!...
Toyota Corolla Cross