-
Το Zeekr X με όφελος 5.000 ευρώ
https://www.4troxoi.gr/agora/to-zeekr-x-me-ofelos-5-000-eyro/
-
τιμιο ξεστοκαρισμα πριν ερθει το νεο μοντελο με τις καλύτερες μπαταρίες
νομιζω για τα χρηματα του ειναι πολυ καλή η τιμη του
-
κατι που εγραψε ο οικονομου και μου εκανε φοβερη εντυπωση διοτι δεν το ηξερα
"Σημειώνω και το οτι η Zeekr είναι μια απο τις δύο εταιρίες στην ελλάδα που δεν έρχεται μεσω κάποιου αντιπροσώπου. Η τιμή δεν είναι τυχαία."
η αλλη προφανως ειναι η τεσλα. Αν ισχυει αυτο, που δεν εχω αμφιβολια οτι ισχυει, ειναι πραγματικα ενας ακομα λογος να αγορασει κανεις zeekr
-
Η Geely θα εισαχθεί στην Ελλάδα μέσω της Geo Mobility Hellas S.A., μιας νέας εταιρείας που αποτελεί θυγατρική της Union Group. Η Union Group ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Union είναι ο εισαγωγέας των Toyota, Lexus, Geely και Zeekr στο Ισραήλ, αντιπροσωπείες της Toyota και της Nissan στον Καναδά και συμμετέχει στην Inchcape Plc, μια βρετανική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 32 χώρες σε όλη την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική στη διανομή, το λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες αυτοκινήτων
https://techmaniacs.gr/erchetai-stin-ellada-koryfaia-marka-aytokiniton-tis-kinas/
-
@cirus said in ZEEKR forum:
τιμιο ξεστοκαρισμα πριν ερθει το νεο μοντελο με τις καλύτερες μπαταρίες
νομιζω για τα χρηματα του ειναι πολυ καλή η τιμη του
ωραίο
Zero to 100km/h acceleration times are claimed at 5.6 seconds for the RWD and 3.7 seconds for the AWD – the latter 0.1sec quicker.
-
@a-d-p said in ZEEKR forum:
αυτή την έκπτωση από το Xtreme Value 50 πως την παίρνεις. στην τιμή στο configurator, εβαλα το X το privilege awd με πέρλα και διχρωμία στο σαλόνι, και μου το βγάζει στα 51 χιλιάρικα, δεν φαινεται να περνάει κάποια έκπτωση
-
@bekiaris said in ZEEKR forum:
@a-d-p said in ZEEKR forum:
αυτή την έκπτωση από το Xtreme Value 50 πως την παίρνεις. στην τιμή στο configurator, εβαλα το X το privilege awd με πέρλα και διχρωμία στο σαλόνι, και μου το βγάζει στα 51 χιλιάρικα, δεν φαινεται να περνάει κάποια έκπτωση
Από κοντά μάλλον

-
....και μου το βγάζει στα 51 χιλιάρικα, δεν φαινεται να περνάει κάποια έκπτωση
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το νέο μοντέλο το οποίο τουλάχιστον στις αγορές που έχει παρουσιαστεί είναι πιο φθηνό από το απερχόμενο και αρκετά βελτιωμένο σε εξοπλισμό, ιπποδυναμη, κλπ.
-
-
@ataim said in ZEEKR forum:
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το νέο μοντέλο το οποίο τουλάχιστον στις αγορές που έχει παρουσιαστεί είναι πιο φθηνό από το απερχόμενο και αρκετά βελτιωμένο σε εξοπλισμό, ιπποδυναμη, κλπ.
το θέμα ειναι πότε θα έρθει? ειμαι στο όριο πλέον, τον Σεπτέμβριο λήγει το leasing (αντε να πάρω δυο τρεις μήνες παράταση) πρέπει μέχρι το Μάιο να έχω παραγγείλει αμάξι, το λιβανίζω εδώ και πολλούς μήνες και δεν κάνω την κίνηση, πλέον εχω ήδη καθυστερήσει. Αν βγει πάντως 51-5=46 - 3 (επιδότηση)=43 μιλάμε για πολύ καλή τιμή για ένα αμάξι που έχει πολυτελή εσωτερικό. και το Changan (5 awd) μου αρέσει πολύ αλλά το zeek r το βάζω (τουλάχιστον στο μυαλό μου) πιο ψηλά.
-
το θέμα ειναι πότε θα έρθει? ειμαι στο όριο πλέον, τον Σεπτέμβριο λήγει το leasing (αντε να πάρω δυο τρεις μήνες παράταση) πρέπει μέχρι το Μάιο να έχω παραγγείλει αμάξι, το λιβανίζω εδώ και πολλούς μήνες και δεν κάνω την κίνηση, πλέον εχω ήδη καθυστερήσει. Αν βγει πάντως 51-5=46 - 3 (επιδότηση)=43 μιλάμε για πολύ καλή τιμή για ένα αμάξι που έχει πολυτελή εσωτερικό. και το Changan (5 awd) μου αρέσει πολύ αλλά το zeek r το βάζω (τουλάχιστον στο μυαλό μου) πιο ψηλά.
Εννοείται το zeekr βγαίνει κάνα 6 χιλιαρο ακριβότερο από το ντιπαλ 5 awd ακόμα και μετά τις εκπτώσεις αν δεν σε περιορίσουν οι μειωμένοι χώροι του zeekr πήγαινε σε αυτό είναι ποιοτικότερο από το άλλο.
-
@tkin73 said in ZEEKR forum:
Εννοείται το zeekr βγαίνει κάνα 6 χιλιαρο ακριβότερο από το ντιπαλ 5 awd ακόμα και μετά τις εκπτώσεις αν δεν σε περιορίσουν οι μειωμένοι χώροι του zeekr πήγαινε σε αυτό είναι ποιοτικότερο από το άλλο.
θα πάω να τα δω και τα δύο μετά το Πάσχα και να αποφασίσω (επιτέλους), απλά η κατάσταση και με τον πόλεμο μου δημιουργεί μια ανασφάλεια. Για τους χώρους, δεν μπορώ να το αξιολογήσω απο τις εικόνες, πρέπει να το δω απο κοντά. Πάντως αν βγαίνει μέ την επιδότηση, το τετρακίνητο (ψάχνω αποκλειστικά για awd έκδοση) μέχρι 45, ειναι μια καλή αγορά και μέχρι εκεί παώ άνετα, απο εκει και πάνω ξεκινάμε τα "θα δούμε"
-
Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό, δίπλα ψαλίδια μπροστά, multi link πίσω, όπως τα tesla. Όμως το νέο έχει την golden μπαταρία και πολύ εξοπλισμό.
Στην Αυστραλία είχε 50 έως 60κ και το νέο λένε για 40 έως 50κ δηλαδή 10κ κάτω. Εγώ θα έλεγα να τους πιέσεις στην αντιπροσωπεία να κλείσεις το νέο, σίγουρα η προσφορά έχει να κάνει με το ξεστοκαρισμα του παλιού.
-
Στην Αυστραλία είχε 50 έως 60κ και το νέο λένε για 40 έως 50κ δηλαδή 10κ κάτω. Εγώ θα έλεγα να τους πιέσεις στην αντιπροσωπεία να κλείσεις το νέο, σίγουρα η προσφορά έχει να κάνει με το ξεστοκαρισμα του παλιού.
αν το καινούργιο (παραδοξο πάντως) ειναι πιο φθηνό, η ακόμα και στα ίδια να ειναι, σίγουρα αξίζει να το δει κάποιος. Σωστά το αναφέρεις ομως, οτι η προσφορά θα αφορά το stock. θα δω τι θα μου πουν με το καλό, πάντως μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον απο το changan, ακόμα και απο Tesla. Thanks for the tip
-
-
@tkin73 said in ZEEKR forum:
Εμένα η Zeekr με έχει κερδίσει περισσότερο από όλες τις Κινέζικες όπως έχω αναφέρει ξανά, αλλά μεταξύ των δύο και καθαρά από τα videos και τις δοκιμές που βλέπω, θα πήγαινα στο Deepal S05.
Από κοντά βέβαια δεν τα έχω δει αλλά το Deepal έχει περισσότερα στοιχεία που μου αρέσουν και το θεωρώ και πιο όμορφο εμφανισιακά. Δε μου αρέσει που δεν έχει πίνακα οργάνων αλλά όλα τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο και ταιριάζουν περισσότερο με τα θέλω μου. Και φυσικά πολύ μεγάλη διαφορά σε χώρους καμπίνας αλλά και αποσκευών.
Ο καθένας βέβαια έχει τα γούστα του. -
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ σκιαννης! Προσεξε και ανεφερε απιστευτες λεπτομεριες, που δεν βλεπουμε ουτε σε γνωστους youtuber του εξωτερικου. Το κομματι της εκπομπης που αναλυει το infotainment οθονη-οθονη ειναι εξαιρετικα χρησιμο, ενω η ανεση που εχει με τα ηλεκτρικα οχηματα του επιτρεπει να δωσει βαση σε σημεια που αλλοι "παραδοσιακοι" κριτικοι τα προσπερνανε (πχ καμπυλη φορτισης). Επισης, προς τιμην του, αναφερει οτι δεν μπορει να μιλησει για το sentry mode και για το mobile app, διοτι δεν ειχε προσβαση σε αυτα.
Στα του αυτοκινητου. Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ αισθητικα. Επιτελους βλεπω εναν κατασκευαστη να αντιγραφει (με την καλη εννοια) καποια χαρακτηριστικα του software των τεσλα που απορουσα τοσο καιρο για δεν το εκαναν. Η δυνατοτητα ρυθμισης ενα προς ενα των αμπερ φορτισης απο τα 5 εως τα 32 ειναι φοβερα σημαντικη για καποιες λειτουργιες, ειδικα αν υπαρχει api που να σου επιτρεπει να "κουμπωσεις" το αυτοκινητο πανω σε εφαρμογες τυπου home assistant. Μπορεις να κανεις ευκολα, με εναν μονο μετρητη (πχ shelly) dynamic load balancing χωρις να χρειαζεσαι ακριβες hardware λυσεις και ηλεκτρολογο.
Ο κυκλος στροφης για πισωκινητο αυτοκινητο τετοιου μεγεθους με ξενισε.
Αν ενδιαφερομουν για να αγορασω το οχημα, θα ακουγα με πολλη προσοχη αυτα που αναφερει ο δημητρης σχετικα με την ισχυ του regen και την αποτομη αποκριση του γκαζιου σε χαμηλες ταχυτητες. Δεν θελω να (κατα)κρινω το αμαξι, διοτι δεν ξερω αν ειναι λιγο υπερβολικος. Σιγουρα ομως, θα ηταν ενα σημειο που θα το προσεχα ιδιαιτερως στο test drive που θα εκανα.
Δεν ξερω πως θα τα παει στην ελληνικη αγορα, διοτι ο αμεσος του αντιπαλος ειναι το βολβο, το οποιο εχει πολυ δυνατο ονομα.
-
Για το regen βέβαια αναφέρει πως ο συνδυασμός normal με one pedal driving δεν είναι τόσο απότομος. Αν και σε κάθε περίπτωση του φάνηκε ότι κόβει αρκετά το αμάξι.
-
@axel12p said in ZEEKR forum:
Για το regen βέβαια αναφέρει πως ο συνδυασμός normal με one pedal driving δεν είναι τόσο απότομος. Αν και σε κάθε περίπτωση του φάνηκε ότι κόβει αρκετά το αμάξι.
εχει οδηγησει πολλα ηλεκτρικα και τα γουσταρει. Επομενως, για να του κακοφανει αυτο το σημειο, θεωρω οτι οντως δεν δουλευει οσο καλα οσο θα επρεπε. Απο εκει και περα, ειναι τοσο λεπτο αυτο το ζητημα, που πρεπει καποιος να το οδηγησει για να εχει προσωπικη εικονα.
ZEEKR forum