-
@ig said in Mazda CX-30:
Απαντώντας στο φίλο που το σημείωσε, από το επίσημο σέρβις μου είπαν ότι μετά από 10/22 ισχύει 6ετης εγγύηση.
Δες αν είναι 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση διότι το δικό μου (αγορά 2021) έχει εγγύηση 5 χρόνια, 3 εργοστασιακή + 2 της εδώ αντιπροσωπίας, με συνέπεια όταν χρειάστηκα μία αναβάθμιση στα 3,5 χρόνια να μου πουν ότι είμαι εκτός εγγύησης.
-
Πάντως οκ για να μην του τα λέμε όλα μαύρα, όπως και να χει είναι Mazda και καλός ιάπωνας γενικά, οπότε το πιο πιθανό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ την εγγύηση

-
Προφανώς αυτός πήρε το ρίσκο να κάνει τα σέρβις εκτός για χαμηλότερο (?) κόστος και ότι συνεπάγεται αυτό. Πχ να μην τον κάλυπτε η Mazda σε κάποια πιθανή βλάβη αν θεωρούσε ότι δεν είχε γίνει σωστή συντήρηση. Απλά δεν μπορεί να πουλάει το γεγονός ότι έχει εγγύηση γιατί αυτό είναι αμφισβητούμενο.
Τώρα όσον αφορά το θέμα αξιοπιστίας δεν έχει ακουστεί κάτι σημαντικό. Πιθανόν να μην βγάλει κάτι, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι σαν εγγύηση μπορεί να μην έχεις τυπικά. -
Δεν αναφέρει πάντως κάτι για εγγύηση στην αγγελία του. Περισσότερο για μένα γίνεται η κουβέντα, κρίμα είναι να μην την έχω.
Στο site της Mazda διασαφηνίζεται ότι πρόκειται για 6 έτη ή 150.000χλμ εργοστασιακή εγγύηση. -
Επίσης προφανώς δεν έχουν γίνει και έλεγχοι για αναβαθμίσεις, διορθώσεις, ανακλήσεις κτλ. Πιστεύω βέβαια πως αν στο επόμενο σέρβις το πάω σε επίσημο θα γίνουν όλα αυτά, αλλά με τί κόστος;
Μπελάς... -
@ig said in Mazda CX-30:
Επίσης προφανώς δεν έχουν γίνει και έλεγχοι για αναβαθμίσεις, διορθώσεις, ανακλήσεις κτλ. Πιστεύω βέβαια πως αν στο επόμενο σέρβις το πάω σε επίσημο θα γίνουν όλα αυτά, αλλά με τί κόστος;
Μπελάς...Οι ανακλησεις ασφαλείας (πχ αντικατασταση αεροσακου λογω ελαττωματος ) , δεν εχουν σχεση με το πού και αν πηγαινε για σερβις. Και ποτέ να μην πηγε για σερβις , στις παρεχουν δωρεαν
-
Πήγαμε σήμερα μια βόλτα με το αυτοκίνητο και μετά το ελέγξαμε στο σέρβις του Μανώλογλου στη Θεσσαλονίκη. Τα βρήκε όλα καλά, το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, χωρίς βαψίματα ή άλλες παρατυπίες (χιλιόμετρα κτλ). Προχωράω άμεσα σε αγορά με μεγάλο ενθουσιασμό. Ένας πόθος τεσσάρων και παραπάνω ετών φτάνει στην εκπλήρωσή του, αφού μεσολάβησε η αγορά και πώληση μιας καινούριας Χ1. Έβλεπα το αμάξι στο δρόμο, το ζαχάρωνα και κάποια στιγμή ρώτησα και έναν-δύο οδηγούς για εντυπώσεις.
Μετά το βιολογικό θα κάνω και ένα σέρβις μόνο και μόνο για να πάρω τις αναβαθμίσεις, να περάσουν τα στοιχεία μου στο σύστημα και να μπούμε σε μια σειρά. Περιττό να πω ότι όσο το οδήγησα μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Πρίμιουμ αίσθηση χωρίς κριγμούς και με το δέρμα που υπάρχει παντού στο εσωτερικό να σε αγκαλιάζει.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν και είπαν τη γνώμη τους στο θέμα μου, μόλις τελειώσω τα διαδικαστικά θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες. -
@ig said in Mazda CX-30:
Πήγαμε σήμερα μια βόλτα με το αυτοκίνητο και μετά το ελέγξαμε στο σέρβις του Μανώλογλου στη Θεσσαλονίκη. Τα βρήκε όλα καλά, το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, χωρίς βαψίματα ή άλλες παρατυπίες (χιλιόμετρα κτλ). Προχωράω άμεσα σε αγορά με μεγάλο ενθουσιασμό. Ένας πόθος τεσσάρων και παραπάνω ετών φτάνει στην εκπλήρωσή του, αφού μεσολάβησε η αγορά και πώληση μιας καινούριας Χ1. Έβλεπα το αμάξι στο δρόμο, το ζαχάρωνα και κάποια στιγμή ρώτησα και έναν-δύο οδηγούς για εντυπώσεις.
Μετά το βιολογικό θα κάνω και ένα σέρβις μόνο και μόνο για να πάρω τις αναβαθμίσεις, να περάσουν τα στοιχεία μου στο σύστημα και να μπούμε σε μια σειρά. Περιττό να πω ότι όσο το οδήγησα μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Πρίμιουμ αίσθηση χωρίς κριγμούς και με το δέρμα που υπάρχει παντού στο εσωτερικό να σε αγκαλιάζει.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν και είπαν τη γνώμη τους στο θέμα μου, μόλις τελειώσω τα διαδικαστικά θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες.Καλοταξιδο να ειναι.
-
Καλοτάξιδο.
-
Με γεια και αχρειαστη η εγγύηση
-
Kαλοτάξιδο, με υγεία να το χαρείς!
-
Καλοτάξιδο και πάντα έτσι χαρούμενος να είσαι!
-
Να είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές παιδιά. Σας ευχαριστώ!
-
@ig said in Mazda CX-30:
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν και είπαν τη γνώμη τους στο θέμα μου, μόλις τελειώσω τα διαδικαστικά θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες.Καλοταξιδο

-
Καλοτάξιδο! Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα!!
Το βασικό στοιχείο για τον κάθε οδηγό που επιλέγει ένα όχημα είναι να το βλέπει καθημερινά και να γουστάρει να το οδηγεί!
Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!! -
@ig said in Mazda CX-30:
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν και είπαν τη γνώμη τους στο θέμα μου, μόλις τελειώσω τα διαδικαστικά θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες.Καλοτάξιδο! Να το ευχαριστηθείς
-
Καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείτε!
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο (όπως όλα τα Mazda βέβαια!) -
Μπήκαν οι μπάρες της Mazda και πήρα την Thule Force 3 L (450 λιτρα), ωραία ταίριαξε. Δοκίμασα και την μικρότερη αλλά "σήκωνε" άνετα και αυτήν οπότε είπα αφού θα βάλουμε που θα βάλουμε βάλε την μεγαλύτερη. Μετά ήταν πολύ μεγάλες ή πολύ χαμηλές (vector), για σκι. Προτίμησα την ανθρακί ματ παρά την μαύρη γυαλιστερή γιατί θα γρατσουνιστεί και θα φαίνεται άσχημα.
https://ibb.co/Ldq0rTcNΠάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση στο κατάστημα-αντιπροσωπεία στην Καβάλας.
Εν τω μεταξύ η Thule έχει άπειρα αξεσουάρ για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για μπάρες/μεταφορά. Προσωπικά μου γυάλισε ένα σετ σακβουαγιάζ που έχει και μαζεύουν σε μία θήκη μεταφοράς.
https://www.thule.com/en-gr/cargo-carrier/cargo-accessories/thule-gopack-duffel-set-_-800604
Το έβαλα στο μάτι για τις καλοκαιρινές διακοπές -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Thule Force 3 L
Ωραιος!!!
Τωρα κουβαλα οτι τραβαει η καρδουλα σου!!
Περιμενουμε κανα feedback απο ταξιδι και πως ειναι (θορυβο, καταναλωση κλπ κλπ).
Ποσο πηγαν ειπαμε οι μπαρες στην Mazda?
Καλυτερα ομως που κουμπωνουν ετσι παρα πανω στην πορτα!!
Λογικα το βαλε/βγαλε δεν θα ειναι θεμα. -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Εν τω μεταξύ η Thule έχει άπειρα αξεσουάρ για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για μπάρες/μεταφορά. Προσωπικά μου γυάλισε ένα σετ σακβουαγιάζ που έχει και μαζεύουν σε μία θήκη μεταφοράς.
https://www.thule.com/en-gr/cargo-carrier/cargo-accessories/thule-gopack-duffel-set-_-800604
Το έβαλα στο μάτι για τις καλοκαιρινές διακοπέςΌταν τα παιδιά ήταν μικρά και χρησιμοποιούσα μπαγκαζιέρα thule, είχα πάρει το σετ.
Απίστευτα βολικό καθώς εκμεταλλεύεται πλήρως την χωρητικότητα. Η ποιότητα είναι εξαιρετική, τις έχω ακόμα και συνεχίζω να τις χρησιμοποιώ για διακοπές και ταξίδια καθώς βολεύουν και στο πορτ μπαγκαζ.
Mazda CX-30