-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τα διάφορα "αριστερά" σχόλια στο θέμα τα πέρασα στα γρήγορα, γιατί παίζει και ο γαύρος. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο όριο της ασχετοσύνης και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ως συνήθως.
χαχα πάντως θέλω να σε γνωρίσω από κοντά...έχω μεγάλη απορία με την πάρτυ σου
μετράει το κόστος στον προϋπολογισμό από το ακριβό πετρέλαιο και τον μειωμένο τουρισμό, αν συνεχίσει η κατάσταση, και δεν βγαίνουν τα νούμερα, και κάνει τις προετοιμασίες του. Τι σας λένε στο κόμμα?
Το τι λέει το κόμμα είναι δική σας ψεκασμένη αριστερή νοοτροπία. Εξαρτημένοι άνθρωποι, με μηδέν πρωτοβουλία και ελευθερία σκέψης. Σαν τα πρόβατα που σφυρίζει ο βοσκός και τρέχετε να στοιχηθείτε πίσω του.
Θέλω να πιστεύω ότι οι υπόλοιποι κάνουν ότι ακριβώς δεν κάνετε εσείς. Δηλαδή χρησιμοποιούν το μυαλό τους, την κρίση τους και την κοινή λογική. Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό και τετριμένο. Φαίνεται όμως απ' αυτά που γράφετε στο forum και από τον πολιτικό λόγο των κομμάτων που υποστηρίζετε, ότι δεν είναι καθόλου δεδομένο για όλους.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το τι λέει το κόμμα είναι δική σας ψεκασμένη αριστερή νοοτροπία. Εξαρτημένοι άνθρωποι, με μηδέν πρωτοβουλία και ελευθερία σκέψης. Σαν τα πρόβατα που σφυρίζει ο βοσκός και τρέχετε να στοιχηθείτε πίσω του.
εξαρτημένοι, απο τι δεν μας ειπες??? κλασσικά, κολλήσαμε και την ταμπέλα "ψεκασμένος" και "αριστερα" για κλεισει και αυτος ο κύκλος, οπως σου έχω ομως ξαναπει, πρέπει να εμπλουτίσεις λίγο το λεξιλόγιο σου... για το μηδεν πρωτοβουλία, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Ο αγαπημένος σου πρωθυπουργός θα μοιράσει κανά επίδομα ή τρέχει να οργανώσει τις εκλογές πριν ειναι πολύ αργα? βλέπω να τον πιάνει μεγάλο ταράκουλο με τις τιμές του ρεύματος, θα σπάσουν οι πάροχοι και τα σταθερά γιατι δεν θα βγαίνουν (εκτός απο την ΔΕΗ), ζούμε μια επανάληψη του 22 αλλά σε χειρότερη έκδοση - τώρα δεν εχει ευρωπαικά όμως λεφτά να μοιράσει.
μήπως οι εσωτερικές κομματικές πηγές σου γνωρίζουν που τι γίνετια με το C-27J?
-
Μπράβο @andya3 το έθεσες σωστά
Υποστηρίζουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και τους φαίνεται περίεργο γιατί δεν έχουμε "καπέλλο"Εγω πχ πιστεύω στον Πρόεδρο Τράμπ γιατί κανένας άλλος Πρόεδρος δεν έχει επιχειρήσει αυτό που κάνει, αν και πολλοί θα το ήθελαν.
Πιστεύω επίσης οτι οι Κινέζοι είναι κομμούνια με καπιταλιστική προβιά γιαυτό απεχθάνομαι τα κινεζικά αυτοκίνητα.
Ότι οι Ρώσοι πρέπει για τιμωρία να γυρίσουν πίσω στα χρόνια του Ρασπούτιν
και αισθάνομαι μια ευχαρίστηση οταν ακούω στην πρωινή ενημέρωση οτι ακόμα ενας μουλάς πηγε να βρεί τις 72 παρθένεςταυτόχρονα μου αρέσει ιδιαίτερα το εξωτερικό κομμάτι της πολιτικής Μητσοτάκη
Πειράζει; Πειράζει! γιατί δεν ταιριάζει...
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μπράβο @andya3 το έθεσες σωστά
Υποστηρίζουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και τους φαίνεται περίεργο γιατί δεν έχουμε "καπέλλο"οχι καπέλλο, με την αντίληψη των πραγμάτων έχετε πρόβλημα.
Εγω πχ πιστεύω στον Πρόεδρο Τράμπ γιατί κανένας άλλος Πρόεδρος δεν έχει επιχειρήσει αυτό που κάνει, αν και πολλοί θα το ήθελαν.
είπε οτι δεν θα κάνει κανένα πόλεμο... λούφαξε με τους δασμούς με τους Κινέζους, τον έχουν για πρωινό....
Πιστεύω επίσης οτι οι Κινέζοι είναι κομμούνια με καπιταλιστική προβιά γιαυτό απεχθάνομαι τα κινεζικά αυτοκίνητα.
τα κομμούνια τους πάνε ολους τρένο!!!! εχουν ολη την παραγωγή του πλανήτη και σπάνιες γαίες στα πόδια τους. βοήθεια μας!!!!
Ότι οι Ρώσοι πρέπει για τιμωρία να γυρίσουν πίσω στα χρόνια του Ρασπούτιν
εχουν απο τα πιο εξελιγμένα πολεμικά συστήματα του πλανήτη, το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο και βγάζουν τρελά κέρδη απο την κατάσταση με το Ιραν. Συντομα έρχονται και δωράκια απο την ΟΥκρανία που θα ψάχνει για καλάσνικοφ. Μην κάνεις όνειρα!!!
ταυτόχρονα μου αρέσει ιδιαίτερα το εξωτερικό κομμάτι της πολιτικής Μητσοτάκη
αυτή που άδειασε όλα τα νησιά από τα όπλα? που μας αύξησε το χρέος αντί να το μειώσει?
-
Ο Πρόεδρος είπε οτι δεν θα μπλέξει σε μακροχρόνιους πολέμους αυτα που έκανε και κάνει είναι ....
Ειδικές Στρατιωτικές Επιχειρήσεις
Οι Κινέζοι είναι μια φούσκα οικονομικά και άκαπνοι στρατιωτικά ,κοιτάνε με ... δέος!
Οι Ρώσοι αν ακούσουν τον Πρόεδρο θα ξαναγίνουν το Μεγάλο Βενζινάδικο αν δεν τον ακούσουν μια Μεγάλη Β. Κορέα.
Απο τα νησιά εγω βλέπω να φεύγει η σαβούρα και να έρχεται η κορυφή!
Είναι θέμα αντίληψης ...
-
Είναι θέμα αντίληψης ...
Θα συμφωνήσω με αυτό. Είναι προφανές σε όποιον ξέρει πέντε πράγματα (εγώ λιγότερα από εσάς, οκ) και δεν ενημερώνεται μονο από το pronews.
Τα θέματα που θα ρίξουν τον μητσοτακη είναι άλλα, όχι αυτό. Καθεστωτική νοοτροπία και διαφθορά, πληθωρισμός και ακρίβεια.
-
Ο Πρόεδρος είπε οτι δεν θα μπλέξει σε μακροχρόνιους πολέμους αυτα που έκανε και κάνει είναι ....
Ειδικές Στρατιωτικές Επιχειρήσεις
Οι Κινέζοι είναι μια φούσκα οικονομικά και άκαπνοι στρατιωτικά ,κοιτάνε με ... δέος!
Οι Ρώσοι αν ακούσουν τον Πρόεδρο θα ξαναγίνουν το Μεγάλο Βενζινάδικο αν δεν τον ακούσουν μια Μεγάλη Β. Κορέα.
Είναι θέμα αντίληψης ...
ειδικη στρατιωτικη επιχειρηση ηταν η συλληψη του μαδουρο (που δεν θα συζητησω αν ηταν σωστη ή οχι επιλογη).
ΟΧΙ ομως, δεν ειναι ειδικη στρατιωτικη επιχειρηση να κανεις ανω κατω ολη τη μεση ανατολη, χωρις πλανο, χωρις exit strategy και χωρις να εχεις σκεφτει την επομενη μερα.Αυτα ειναι ενεργειες ενος ανοητου, ανοϊκου που δυστυχως δεν εχει κανεναν να του βαλει φρενο.
-
οντως, οι Κινέζοι έχουν θέματα με την οικονομία τους εσωτερικά και στεγαστική κρίση, αλλά...δεν σου έμαθε η μητέρα σου οταν ήσουν μικρός οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί????μιλάς για φούσκες στην Κίνα, και δεν βλέπεις την φουσκάρα του AI στην Αμερική που παραδέχονται όλοι και κοιτάζουν σαν θεατές πότε θα σκάσει? ειπαμε, να βγάλουμε τα οπαδικά γυαλιά....
ήταν ένας γείτονας, οικοδόμος ο άνθρωπος, δούλευε σκληρά και ερχονταν το βράδυ, μέσα στις σκόνη. Το 2010 είχε αγοράσει 4 διαμερίσματα (με ελάχιστα δάνεια της τάξης των 50 χιλιάδων), είδε δύο παιδάκια και μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια. Ενας αλλος γείτονας, γραφειας, μου λέεει, εγώ δεν θα μπορούσα να ειμαι ολη την ημέρα μέσα στην μουτζούρα... ο μέν παραμένει στο ενοίκιο, τα βγάζει με το ζόρι πέρα, και ο δε έχει κάνει περιουσία.
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, τι σημασία εχει αν ειναι βενζινάδικο ή whatever, το μπαγιόκο να πέφτει αγαπητέ....και αυτό έχει κάνει την Ρωσία να πολεμάει 4 χρόνια....καληνύχτα θα ευχηθώ
-
και πλάνο υπάρχει και όλα είναι τακτοποιημένα
Και EXIT υπάρχει αλλα πρώτα γίνεται το ENTER για να αφήσει το σπέρμα της δημιουργίας...μεχρι εδω μπορώ να αποκαλύψωπιπέρι.... και εμπιστεύομαι απόλυτα σε αυτό το κομμάτι εναν που εχει πολλά παιδιά -απο πολλές γυναίκες- και ενα τσούρμο εγγόνια
δίνει ελπίδα για το μέλλον
πολύ περισσότερη απο την Ινδή γατομάνα -
σπέρμα της δημιουργίας...
χαχα
μεχρι εδω μπορώ να αποκαλύψω και εμπιστεύομαι...
στο τέλος θα μας πεις οτι σε συμβουλεύεται και o Trump...φιλος, προσγειώσου!!!!
-
και πλάνο υπάρχει και όλα είναι τακτοποιημένα
Και EXIT υπάρχει αλλα πρώτα γίνεται το ENTER για να αφήσει το σπέρμα της δημιουργίας...μεχρι εδω μπορώ να αποκαλύψω και εμπιστεύομαι απόλυτα σε αυτό το κομμάτι εναν που εχει πολλά παιδιά -απο πολλές γυναίκες- και ενα τσούρμο εγγόνια
δίνει ελπίδα για το μέλλον
πολύ περισσότερη απο την Ινδή γατομάναδυσκολευομαι να αποφασισω ποιος εχει περισσοτερο συγκεχυμενη εικονα για την πραγματικοτητα, εσυ ή ο wantone. Ας βαλω Χ ...
ας επιστρεψω στα νηματα με τα ηλεκτρικα αυτοκινητακια γιατι εδω δεν βγαινει ακρη.
-
σπέρμα της δημιουργίας...
χαχα
μεχρι εδω μπορώ να αποκαλύψω και εμπιστεύομαι...
στο τέλος θα μας πεις οτι σε συμβουλεύεται και o Trump...φιλος, προσγειώσου!!!!
εχω εναν συγγενή που πληρώνει την συνδρομή

-
Σε «ναρκοπέδιο» για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις εξελίσσεται η διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, καθώς τα φρέσκα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το τέταρτο τρίμηνο του 2025 αποκαλύπτουν μια εφιαλτική πραγματικότητα. Τα «κόκκινα» δάνεια που βρίσκονται υπό τη διαχείριση των Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων (Servicers) εκτοξεύτηκαν στα 80,2 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μια ανησυχητική αύξηση ύψους 604 εκατ. ευρώ μέσα σε μόλις τρεις μήνες.
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ελληνικούς Πάτριοτ στην Τουρκία έστειλε ο Κουλης. Ακόμα τον στηρίζετε;
Τι έστειλε λέει? Από που προκύπτει αυτό?
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
έστειλε πυραύλους στα γερμανικά Πάτριοτ που προστατεύουν το Ινσιρλικ.
-
Σε «ναρκοπέδιο» για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις εξελίσσεται η διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, καθώς τα φρέσκα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το τέταρτο τρίμηνο του 2025 αποκαλύπτουν μια εφιαλτική πραγματικότητα. Τα «κόκκινα» δάνεια που βρίσκονται υπό τη διαχείριση των Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων (Servicers) εκτοξεύτηκαν στα 80,2 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μια ανησυχητική αύξηση ύψους 604 εκατ. ευρώ μέσα σε μόλις τρεις μήνες.
Τώρα μπορεί να τα διαβάσουν άνθρωποι που δυσκολεύονται με τα κόκκινα δάνεια.
Δε θα πάνε καλύτερα τα δάνεια. -
έστειλε πυραύλους στα γερμανικά Πάτριοτ που προστατεύουν το Ινσιρλικ.
Πιο λογικό πάντως (αν υποθέσουμε ότι όντως συνέβη κάτι τέτοιο) θα ήταν να στείλουν οι Γερμανοί δικούς τους PAC3 (και πολλου τέτοιους έχουν και αεροπλάνα να τους στείλουν έχουν) και όχι να περιμένουν τος δικούς μας υποδεέστερους PAC2 που δεν αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες του συστήματος τους και αυξάνουν και τον κίνδυνο καταστρφησ του. Αυτά βέβαια για τις δημοσιευσεισ στο Χ είναι μικρολεπτομέρειες…
-
Χωρίς να αποκλείεται τίποτα βέβαια, όταν διαβάζω «το γράφει στο ίντερνετ» μόνο θλίψη μου προκαλεί. Και ειδικά στην απόλυτη πηγή πληροφόρησης που λέγεται Χ
-
Χωρίς να αποκλείεται τίποτα βέβαια, όταν διαβάζω «το γράφει στο ίντερνετ» μόνο θλίψη μου προκαλεί. Και ειδικά στην απόλυτη πηγή πληροφόρησης που λέγεται Χ
Με αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες, έχει ξεσκιστεί η ψυχολογία μου....Βασικά χώρια από τον πόλεμο, ήρθαν και κάτι αυξήσεις στους σκληρούς δίσκους 50% και βάλε και είμαι.....Μες την τρελή χαρά που πάμε για φούντο ομαδικώς, πλανητικώς.
Θα το κάνω το καλοκαίρι. Ξανά για ψάρεμα και ψαροντούφεκο. Χωρίς τη στολή γιατί δε μου χωράει. Εντάξει οικονομία στο φαγητό. Θα βοητήξω και για μύδια. Στα 50 μου....Αντί να χαλαρώσω θα ασχολούμαι με πράματα που τα έκανα στα νιάτα μου.
Ρεζιλίκια.Η Γερμανία να δώσει τα καλά της στην Τουρκία; Γερμανία είναι.
-
Σιγά τα λεφτά ρε μεγάλε, τα 80 δισεκατομμύρια!
Τόσα πέταξε ντάουν δα ντρέην μόνο ο Μάρκος, προσπαθώντας να φτιάξει βίρτουαλ ριάλιτι κεφαλοσέτ παιχνιδοκατάσταση με πραγματικά λεφτά, στο ΓιουΕςοβΕη!
Ούτε στα όνειρά τους οι οποσθοδρομικοί Κινέζοι τέτοια μεγαλεία, που ακόμα χρηματοδοτούν και χτίζουν εναέρια σιδηροδρομικά δίκτυα, λιμάνια κι αεροδρόμια στην Αφρική, 200 χρόνια πίσω έχουν μείνει απ' την πορτοκαλί Αυτοκρατορία των Ειρηνευτικών βομβαρδισμών!
Ούτε 100 νεκρούς μαθητές το χρόνο σε σχολικούς πυροβολισμούς δεν έχουν οι Κινέζοι, δεν έχουν εισβάλει πουθενά τόσους αιώνες, της πλάκας τελείως.
Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με 80 ψωροδισεκατομμύρια ευρά, ενώ ανήκομεν εις την Δύσιν.
Σε λίγα χρόνια, με 80 δισεκατομμύρια στην Ευρώπη, δεν θα αγοράζεις ούτε μια φρατζόλα ψωμί χωρίς γλουτένη, σιγά το ποσόν...https://douglevin.substack.com/p/the-80-billion-metaverse-that-wasnt
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3