-
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έλαβε και η σύζυγός ένα τέτοιο SMS πριν λίγες μέρες
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έλαβε και η σύζυγός ένα τέτοιο SMS πριν λίγες μέρες
Και γω...και αναρωτηθηκα αφου δεν τρεχω...

Εντο με ταξι εκανε μπαμ οτι ηταν σκαμ φαση... -
Εκεί με τα ταξί δεν ξέρω, αλλά για λίγο που το διάβασα είναι πολύ πειστικό.
Πόσα χρόνια φυλακή χρειάζεται να τους ρίξεις όλους αυτούς;;;
-
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ισχύει στην Ελλάδα; Στην Αμερική κρύβουν τα χλμ γιατί μπορούν να τους γράψουν από το βίντεο.
Αυτο που συζηταγαμε χθες, δεν του εκοψαν κληση σχηματισαν δικογραφια.
https://www.enikos.gr/society/attiki-taftopoiithike-23chronos-odigos-motosikletas-pou-ekane-souzes-gia-20-defterolepta-to-vinteo-pou-ton-ekapse/2551048/ -
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ισχύει στην Ελλάδα; Στην Αμερική κρύβουν τα χλμ γιατί μπορούν να τους γράψουν από το βίντεο.
Αυτο που συζηταγαμε χθες, δεν του εκοψαν κληση σχηματισαν δικογραφια.
https://www.enikos.gr/society/attiki-taftopoiithike-23chronos-odigos-motosikletas-pou-ekane-souzes-gia-20-defterolepta-to-vinteo-pou-ton-ekapse/2551048/Eμένα ρωτάς; Η αστυνομία πρέπει να είναι συγκεκριμένη γιατί ο AI site της αστυνομίας επικαλείται....
Astynomia.gr
Ο tery μηχανόβιος σουζάκιας δεν είναι. Ας κάνει μια σούζα να την ανεβάσει να δούμε τι θα γίνει. Μόνο στο γράψιμο είναι lol
Ο Adp θα τραβάει με το κινητό του.Επισκόπηση AI
Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) αξιοποιεί συστηματικά βίντεο που αναρτώνται στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ταυτοποιήσει οδηγούς που επιδεικνύουν επικίνδυνη οδική συμπεριφορά, επιβάλλοντας βαριά πρόστιμα, ακόμη και μετά την τέλεση της παράβασης.
Βασικά Σημεία και Πρόσφατες Εξελίξεις:
Ταυτοποίηση μέσω Video: Αν οδηγός ανεβάσει βίντεο (π.χ. στο YouTube, Instagram, TikTok) να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα (π.χ. 200+ χλμ./ώρα), η Τροχαία χρησιμοποιεί το υλικό για να αναγνωρίσει τον αριθμό κυκλοφορίας και να επιβάλει κυρώσεις.
Πρόστιμα και Κατασχέσεις: Στις περιπτώσεις αυτές, δεν επιβάλλεται μόνο χρηματικό πρόστιμο, αλλά συχνά σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ μπορεί να κατασχεθεί το όχημα (μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο).
Πρόσφατα Περιστατικά (2025-2026):
Τον Νοέμβριο του 2025, ταυτοποιήθηκαν άτομα που ανέβασαν βίντεο να οδηγούν μοτοσικλέτες με πάνω από 250 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό.
Τον Σεπτέμβριο του 2025, οδηγός που ανέβασε βίντεο να κινείται με 205 χλμ./ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου συνελήφθη.
Ψηφιακές Κλήσεις: Πλέον, η καταγραφή των παραβάσεων, είτε από κάμερες είτε από ψηφιακά μέσα, οδηγεί σε άμεση αποστολή της κλήσης ψηφιακά (π.χ. μέσω gov.gr) στον παραβάτη.
www.astynomia.gr
www.astynomia.gr
+5
Συμπέρασμα: Η ανάρτηση βίντεο με παράνομες ταχύτητες στο YouTube λειτουργεί ως αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του οδηγού, με τις αρχές να ελέγχουν ενεργά το διαδίκτυο για τέτοιου είδους οδική παραβατικότητα. -
Σας βάζω timestamp αλλά αν βαριέστε, δείτε το όλο δεν είναι κακό.
"...όταν διαμορφώναΜΕ τον καινούργιο κώδικα, έβαλα το λιθαράκι μου... τα 30 χλμ/ω ήταν η δική μου προσθήκη σε αυτόν τον κώδικα, ... και αυτό είναι πλέον νόμος του κράτους."
Τ. ΠουρναράκηςΤέρυ, του τα έχω μαζεμένα απο τον σχολιασμό f1*, πάμε να κάνουμε διαδήλωση κάτω απο το σπίτι του παρέα.
*συμπαθητικότατος, αλλά δεν έκανε για τον ρόλο.
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σας βάζω timestamp αλλά αν βαριέστε, δείτε το όλο δεν είναι κακό.
"...όταν διαμορφώναΜΕ τον καινούργιο κώδικα, έβαλα το λιθαράκι μου... τα 30 χλμ/ω ήταν η δική μου προσθήκη σε αυτόν τον κώδικα, ... και αυτό είναι πλέον νόμος του κράτους."
Τ. ΠουρναράκηςΤέρυ, του τα έχω μαζεμένα απο τον σχολιασμό f1*, πάμε να κάνουμε διαδήλωση κάτω απο το σπίτι του παρέα.
*συμπαθητικότατος, αλλά δεν έκανε για τον ρόλο.
Πουρναράκης.....Όταν η Ferrari του Schumi ήταν Top μόνο με σημαία της Ferrari δεν ήταν στην κάλυψη του αγώνα.
Όταν η Mercedes ζωγράφιζε με τον Hamilton μου φαίνεται χάθηκε από τα κανάλια. Βαρύ του ήρθε.
Όσο για τα 30 όπου έβαλε το λιθαράκι του, έχει οδηγήσει ποτέ του μηχανή, το λιθαράκι; -
Μην κατηγορηθώ για προτροπή σε βίαιη συμπεριφορά.
Αλλά πρέπει να τον πάρουν με το λιθαράκι!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.