Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 344
    • 345
    • 346
    • 347
    • 348
    • 389
    • 390
    • 346 / 390
    Περί αυτοκίνησης
    122
    7792
    285908
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A d P
      A d P moderator last edited by

Μιλάμε έχουν λαλήσει οι 70χρονοι με τον νέο ΚΟΚ 🤭😁

Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας: 70χρονος μαχαίρωσε οδηγό μοτοσικλέτας

https://www.naftemporiki.gr/society/2076795/agria-symploki-sto-kentro-tis-athinas-70chronos-machairose-odigo-motosikletas/

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

I 1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • I
        ilias-a @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://www.naftemporiki.gr/society/2076795/agria-symploki-sto-kentro-tis-athinas-70chronos-machairose-odigo-motosikletas/

Τσογλανος ο νεαρος που πηγε να κοπανησει το γερο, μεγα μουτρο ο παππους για να τραβας μαχαιρι στα 70 σου σκεψου τι εχεις κανει στα νιατα σου.

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 7
        • A d P
          A d P moderator @ilias-a last edited by A d P

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Τσογλανος ο νεαρος που πηγε να κοπανησει το γερο, μεγα μουτρο ο παππους για να τραβας μαχαιρι στα 70 σου σκεψου τι εχεις κανει στα νιατα σου.

It takes two to tango 😉 που λένε και οι χωροφύλακες στο χωριό μου😁

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 7
          • A d P

Πότε χάνεις το δίπλωμά σου για 8 χρόνια με τον νέο ΚΟΚ;

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/pote-chaneis-to-diploma-soy-gia-8-chronia-me-ton-neo-kok/

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • A d P

Επικαιρότητα
              Αθήνα: Οδηγός ταξί χρέωσε 56 φορές διπλή ταρίφα, μέρα μεσημέρι

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/athina-odigos-taxi-chreose-56-fores-dipli-tarifa-mera-mesimeri/

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • S
                sarantism @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κάτσε terry γιατί δεν ξέρω αν τα κατάλαβα καλά.
                Τα θυμάμαι αυτά τα παλιά Radar που γέμιζαν γρήγορα. Τώρα έξω από την πόλη όπου έχει σταθερό ραντάρ, θα πρέπει να προειδοποιούν πως «η ταχύτητα ελέγχεται με ραντάρ»;
                Το είδα το Sygic. Εξαιρετικό. Δεν ξέρω πως μπορεί και συλλέγει πληροφορίες για κάμερες και παρουσία αστυνομίας. Τότε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν έχεις τέτοιο πρόγραμμα.
                Κάθε χρόνο κάνεις ανανέωση συνδρομής από όσο κατάλαβα;

Δεν το είχα πετύχει Ηλία του 86!!

Κάποτε ο νόμος αυτό το επέβαλε, σαν προειδοποίηση, σήμερα δεν ξέρω, έχουμε γίνει αχταρμάς, υπάρχουν πιο υπεύθυνοι από μένα και προφανώς θα ξέρουν καλύτερα.
                Στη Γερμανία από ότι ξέρω π.χ. το Sygic αν δεν προλάβεις να το κλείσεις, τουλάχιστον να το γυρίσεις σε κάποιες επιλογές, μπορεί να τιμωρηθείς με πρόστιμο γιαυτό επειδή σου παρέχει την ενημέρωση για λεπτά θέματα, γιαυτό και ενημερώνει το πρόγραμμα ότι σε κάποιες χώρες είναι παράνομη η πλήρης χρήση του...!!!
                Στη χώρα μας, ακόμα δεν το βάλαμε χέρι, ούτε αυτό ούτε τα υπόλοιπα gps που ενημερώνουν γενικώς και αορίστως ...!!!
                Το που είναι τοποθετημένες οι κάμερες, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, οι ανοχές που δείχνει η κάθε πολιτεία είναι το ζητούμενο...!!!
                Αν ποτέ κατεβείς Θεσσαλονίκη ο περιφερειακός είναι γεμάτος από τέτοιες κάμερες, πολύ χαρακτηριστικές, μεγάλα γκρι κουτιά για τις οποίες υποχρεώνονταν να σε προειδοποιήσουν, τώρα αλλάξαν οι καιροί, τα ραντάρ είναι επάνω σε κατασχεμένες Πόρσε , Φερράρι και Οκτάβια τα γρήγορα και ούτε που το παίρνεις είδηση όταν σε φωτογραφίζουν...!!!
                Την έπεσαν σε συγγενή μου μετά τον Αλμυρό προς Λαμία ,ήταν με καμμιά διακοσαριά , τούρθαν με πάνω από 240, ευτυχώς πριν την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ...!!!
                Το οξύμωρο πάω με 240 για να πω σε σένα παραβάτη που πας με 200 ότι παρανομείς, είναι σαν αυτό το ανέκδοτο που μας έλεγαν κάποτε ότι σταμάτησαν οι καταδιώξεις για λόγους ασφαλείας...!!!
                Μεγάλη κουβέντα , ας μη την πιάσουμε γιατί θα μελαγχολήσουμε και θα γίνουμε και κακοί...!!!
                Αναπολώ τις εποχές που περνούσε κάποιος και αναρωτιόμασταν, τι χρώμα ήταν..???!!! Ειδικά αν ήταν μοτό..!!
                Θεσσαλονίκη Κατερίνη έχει δρομολόγιο τακτικό...!!!
                Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια , τους πάτησε το τραίνο και από τις δυο πλευρές εννοείται....!!!
                Ώρες ώρες λέω, τι τυχερός που είμαι στα 70...!!!

Θα το ψάξω το πρόγραμμα στο ίντερνετ τι λένε και άλλοι και ας είναι ξένοι, μπορεί να υπάρχουν και Έλληνες. Να δω αν εντοπίζεται. Εφαρμογή σε κινητό είναι. Έχουν τόσο τεχνολογία που να βρίσκουν το κινητό; Έχουν αλλά σε σταθερές εγκαταστάσεις. Όχι σε μπλόκα.
                Εκτός αν μου πούνε δώσε να δούμε το κινητό σου που δε μπορούν να το κάνουν γιατί είναι τα προσωπικά μου δεδομένα. Τεσπα. Θα το ψάξω.
                Έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Εσύ έζησες ακόμη ποιο αθώες εποχές. Εκείνα τα ωραία χρόνια του 87 με 97 πριν μπει το διαδίκτυο στη ζωή μας και που τα αυτοκίνητα ήταν οδηγοκεντρικά και όχι με ηλεκτρονικά βοηθήματα που καλά κάνανε και τα βάλανε, με το αυτοκίνητο ήμουν φρόνιμος σε μπλόκα.
                Δεν έπαιζα κορώνα γράμματα να χάσω το αυτοκίνητο και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μου πάντα. Όχι γιατί το αυτοκίνητο δεν ήταν γρήγορο, αλλά γιατί ήταν αυτοκίνητο και πάνω κάτω μπορεί να προλάβαιναν κάποια χαρακτηριστικά να τα κρατήσουν.
                Αλλά με το πίστας αν το μπλόκο ήταν σε δρόμο εκτός πόλης, πολλές φορές πέρασα και ας μου κάνανε σήμα. Αυτό δεν ήταν λόγω μαγκιάς. Ήταν γιατί έζησα κοντά σε άτομα και καταστάσεις που είδα πόσο ευάλωτοι ήταν οι εφαρμοστές του νόμου στο χαρτζιλίκι και δεν δεχόμουν να μου κάνει μαθήματα νομιμότητας ο εφαρμοστής του νόμου. Δεν είναι όλοι το ίδιο βέβαια. Είναι όμως λίγοι κατά τη γνώμη μου.
                Μετά είναι και το άλλο. Τρεις φίλους που είχα, από το δημοτικό μαζί, από μία ηλικία και μετά εγώ ήμουν ποιο ανήσυχο πνεύμα. Αν γινότανε κάτι με κάποιον ερχόταν «Σαράντη ρε συ μπορείς να βοηθήσεις;». Αυτοί στην κοινωνία ήταν τα καλά παιδιά. Δεν ξενυχτούσαν, δεν έδιναν αφορμές. Μόλις πέρασαν αστυνομία, τα καλά μας τα παιδιά και φορέσαν τη στολή ο Σαράντης έγινε «Φιλαράκι». «Τι κάνεις φιλαράκι;». Εμένα με λες φιλαράκι; Τόσα χρόνια Σαράντης και τώρα λες και με γνώρισες σήμερα ή με ξέρεις λίγο, με αποκαλείς «φιλαράκι»; Που το τομάρι σου στο έσωζα για τις βλακείες που έκανες;
                Αυτός ήσουν δλδ ο πραγματικός χαρακτήρας; Τους είπα. Ξανά ούτε καλημέρα, ούτε τπτ. Φιλαράκι!! Δεν ντρέπονται; Επειδή βάλανε μία στολή; Ο ένας μάλιστα χωρίς κράνος οδηγεί όποτε έρχεται εδώ γιατί είναι σε άλλη πόλη. Τα καλά παιδιά. Που δεν είναι αλήτες, δεν μπλέκουν σε καυγάδες κλπ.
                Αυτό που έζησα είναι πως η στολή άλλαξε χαρακτήρες ή έβγαλε στην επιφάνεια, χαρακτήρες που επιμελώς κρυβόταν, γιατί δεν τους έπαιρνε να εκδηλωθούν. Και πάλι θα πω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Δεν είναι όμως πολλοί οι καλοί. Τεσπα.

I O 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                • I
                  ilias-a @sarantism last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κάτσε terry γιατί δεν ξέρω αν τα κατάλαβα καλά.
                  Τα θυμάμαι αυτά τα παλιά Radar που γέμιζαν γρήγορα. Τώρα έξω από την πόλη όπου έχει σταθερό ραντάρ, θα πρέπει να προειδοποιούν πως «η ταχύτητα ελέγχεται με ραντάρ»;
                  Το είδα το Sygic. Εξαιρετικό. Δεν ξέρω πως μπορεί και συλλέγει πληροφορίες για κάμερες και παρουσία αστυνομίας. Τότε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν έχεις τέτοιο πρόγραμμα.
                  Κάθε χρόνο κάνεις ανανέωση συνδρομής από όσο κατάλαβα;

Δεν το είχα πετύχει Ηλία του 86!!

Κάποτε ο νόμος αυτό το επέβαλε, σαν προειδοποίηση, σήμερα δεν ξέρω, έχουμε γίνει αχταρμάς, υπάρχουν πιο υπεύθυνοι από μένα και προφανώς θα ξέρουν καλύτερα.
                  Στη Γερμανία από ότι ξέρω π.χ. το Sygic αν δεν προλάβεις να το κλείσεις, τουλάχιστον να το γυρίσεις σε κάποιες επιλογές, μπορεί να τιμωρηθείς με πρόστιμο γιαυτό επειδή σου παρέχει την ενημέρωση για λεπτά θέματα, γιαυτό και ενημερώνει το πρόγραμμα ότι σε κάποιες χώρες είναι παράνομη η πλήρης χρήση του...!!!
                  Στη χώρα μας, ακόμα δεν το βάλαμε χέρι, ούτε αυτό ούτε τα υπόλοιπα gps που ενημερώνουν γενικώς και αορίστως ...!!!
                  Το που είναι τοποθετημένες οι κάμερες, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, οι ανοχές που δείχνει η κάθε πολιτεία είναι το ζητούμενο...!!!
                  Αν ποτέ κατεβείς Θεσσαλονίκη ο περιφερειακός είναι γεμάτος από τέτοιες κάμερες, πολύ χαρακτηριστικές, μεγάλα γκρι κουτιά για τις οποίες υποχρεώνονταν να σε προειδοποιήσουν, τώρα αλλάξαν οι καιροί, τα ραντάρ είναι επάνω σε κατασχεμένες Πόρσε , Φερράρι και Οκτάβια τα γρήγορα και ούτε που το παίρνεις είδηση όταν σε φωτογραφίζουν...!!!
                  Την έπεσαν σε συγγενή μου μετά τον Αλμυρό προς Λαμία ,ήταν με καμμιά διακοσαριά , τούρθαν με πάνω από 240, ευτυχώς πριν την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ...!!!
                  Το οξύμωρο πάω με 240 για να πω σε σένα παραβάτη που πας με 200 ότι παρανομείς, είναι σαν αυτό το ανέκδοτο που μας έλεγαν κάποτε ότι σταμάτησαν οι καταδιώξεις για λόγους ασφαλείας...!!!
                  Μεγάλη κουβέντα , ας μη την πιάσουμε γιατί θα μελαγχολήσουμε και θα γίνουμε και κακοί...!!!
                  Αναπολώ τις εποχές που περνούσε κάποιος και αναρωτιόμασταν, τι χρώμα ήταν..???!!! Ειδικά αν ήταν μοτό..!!
                  Θεσσαλονίκη Κατερίνη έχει δρομολόγιο τακτικό...!!!
                  Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια , τους πάτησε το τραίνο και από τις δυο πλευρές εννοείται....!!!
                  Ώρες ώρες λέω, τι τυχερός που είμαι στα 70...!!!

Θα το ψάξω το πρόγραμμα στο ίντερνετ τι λένε και άλλοι και ας είναι ξένοι, μπορεί να υπάρχουν και Έλληνες. Να δω αν εντοπίζεται. Εφαρμογή σε κινητό είναι. Έχουν τόσο τεχνολογία που να βρίσκουν το κινητό; Έχουν αλλά σε σταθερές εγκαταστάσεις. Όχι σε μπλόκα.
                  Εκτός αν μου πούνε δώσε να δούμε το κινητό σου που δε μπορούν να το κάνουν γιατί είναι τα προσωπικά μου δεδομένα. Τεσπα. Θα το ψάξω.
                  Έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Εσύ έζησες ακόμη ποιο αθώες εποχές. Εκείνα τα ωραία χρόνια του 87 με 97 πριν μπει το διαδίκτυο στη ζωή μας και που τα αυτοκίνητα ήταν οδηγοκεντρικά και όχι με ηλεκτρονικά βοηθήματα που καλά κάνανε και τα βάλανε, με το αυτοκίνητο ήμουν φρόνιμος σε μπλόκα.
                  Δεν έπαιζα κορώνα γράμματα να χάσω το αυτοκίνητο και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μου πάντα. Όχι γιατί το αυτοκίνητο δεν ήταν γρήγορο, αλλά γιατί ήταν αυτοκίνητο και πάνω κάτω μπορεί να προλάβαιναν κάποια χαρακτηριστικά να τα κρατήσουν.
                  Αλλά με το πίστας αν το μπλόκο ήταν σε δρόμο εκτός πόλης, πολλές φορές πέρασα και ας μου κάνανε σήμα. Αυτό δεν ήταν λόγω μαγκιάς. Ήταν γιατί έζησα κοντά σε άτομα και καταστάσεις που είδα πόσο ευάλωτοι ήταν οι εφαρμοστές του νόμου στο χαρτζιλίκι και δεν δεχόμουν να μου κάνει μαθήματα νομιμότητας ο εφαρμοστής του νόμου. Δεν είναι όλοι το ίδιο βέβαια. Είναι όμως λίγοι κατά τη γνώμη μου.
                  Μετά είναι και το άλλο. Τρεις φίλους που είχα, από το δημοτικό μαζί, από μία ηλικία και μετά εγώ ήμουν ποιο ανήσυχο πνεύμα. Αν γινότανε κάτι με κάποιον ερχόταν «Σαράντη ρε συ μπορείς να βοηθήσεις;». Αυτοί στην κοινωνία ήταν τα καλά παιδιά. Δεν ξενυχτούσαν, δεν έδιναν αφορμές. Μόλις πέρασαν αστυνομία, τα καλά μας τα παιδιά και φορέσαν τη στολή ο Σαράντης έγινε «Φιλαράκι». «Τι κάνεις φιλαράκι;». Εμένα με λες φιλαράκι; Τόσα χρόνια Σαράντης και τώρα λες και με γνώρισες σήμερα ή με ξέρεις λίγο, με αποκαλείς «φιλαράκι»; Που το τομάρι σου στο έσωζα για τις βλακείες που έκανες;
                  Αυτός ήσουν δλδ ο πραγματικός χαρακτήρας; Τους είπα. Ξανά ούτε καλημέρα, ούτε τπτ. Φιλαράκι!! Δεν ντρέπονται; Επειδή βάλανε μία στολή; Ο ένας μάλιστα χωρίς κράνος οδηγεί όποτε έρχεται εδώ γιατί είναι σε άλλη πόλη. Τα καλά παιδιά. Που δεν είναι αλήτες, δεν μπλέκουν σε καυγάδες κλπ.
                  Αυτό που έζησα είναι πως η στολή άλλαξε χαρακτήρες ή έβγαλε στην επιφάνεια, χαρακτήρες που επιμελώς κρυβόταν, γιατί δεν τους έπαιρνε να εκδηλωθούν. Και πάλι θα πω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Δεν είναι όμως πολλοί οι καλοί. Τεσπα.

Για να δεις τον πραγματικο χαρακτηρα του ανθρωπου, δωστου εξουσια.

• O
                    otso @sarantism last edited by

Ρε τον Σαραντη τον Αναρχικο Λογιστη

S 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • S
                      sarantism @otso last edited by

@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ρε τον Σαραντη τον Αναρχικο Λογιστη

To πτυχίο έκανα χρόνια για να το πάρω. Αλλού ήταν τα μυαλά μου. Τότε δεν είχε κάμερες και τέτοια. Πρέπει να ήταν 1992 αρχές Ιουνίου που με σταματήσανε σε μπλόκο. Μπορούσα να μην σταματήσω. Με έπαιρνε ο δρόμος και αυτοί ήταν με περιπολικό.
                      Πάντα τα είχα όλα. Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια. Με γράψανε για κράνος. Μία φορά με έχουν γράψει για κράνος. Τότε ήταν 15.000 δρχ και 2 ή 3 πόντους στο δίπλωμα.
                      Κάπου κοντά εκεί χρονικά, με είχαν γράψει για ΚΤΕΟ με το αυτοκίνητο. Πρέπει να ήταν κοντά στα 14.000δρχ. Ξέχασα να το πληρώσω και τότε πήγαινε δικάσιμος. Δεν πήγα ούτε εκεί και δικάσθηκα ερήμην. Μου ήρθε κοντά στις 40.000δρχ να πληρώσω.
                      Παιρνούσε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο χαλαρά. Και αυτό το ξέχασα. Δεν ξέρω αν τότε ήταν που τα τέλη κυκλοφορίας, τα κολούσαμε στο παρπρίζ. Όπως και την ασφάλεια σε ένα μία διαφάνεια στο παρπρίζ.

• L
                        lap last edited by lap

Τι φάση αυτό το forum με τους συνταξιούχους και 70-80αρηδες;

Που σαι ρε τερρυ με την χαγιαμπουζα και με τα 30χλμ/ωρα;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • L
                          lap last edited by lap

Έτσι όπως το πάει ο νόμος όλοι σας με μικρά ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα θα είστε και θα λέτε και ευχαριστώ!

Λαπ σπικινγξ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• O
                            otso @lap last edited by

@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Τι φάση αυτό το forum με τους συνταξιούχους και 70-80αρηδες;

Που σαι ρε τερρυ με την χαγιαμπουζα και με τα 30χλμ/ωρα;

Ο Σαραντης ολο τονιζει οτι ειναι 45 , λες να ειναι συνταξιουχος του δημοσιου ;
                            Πρεπει να ειναι πλακατζης (δεν στρωνει πλακακια ) αλλά αν ειναι 45 περιγραφει εποχες που η δεν ειχε γεννηθει η αντε να ηταν 5 χρονων .
                            Παντως για ΔΥ τον κοβω πρωην η νυν .

• L
                              lap last edited by lap

Μάλλον 40 έτη συνταξιούχος! Μετά τα 30 έτη συνταξιοδότησης έχουν πάντα δίκιο

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • O
                                otso @lap last edited by otso

Μπα και προτου να βγουν ορισμενοι , πχ Κρουζερ που μου θυμιζει εντονα Μπειζανη (θα σε κανω βασιλισσα )
                                Ιδιοι , εργολαβοι και οι δυο με βαθια γνωση της αγορας και της κατοικιας και ταλεντο να βγαζουν κερδος ( κι απο την μυγα ξυγκι )
                                Μονο που ο Μπειζανης δεν ειχε πτυχιο .

C 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • T
                                  terryp117 last edited by

Ψυχραιμία Σαράντη, πολλοί είχαμε παιδικούς φίλους που μεγαλώνοντας καταλάβαμε, ότι τραβάμε διαφορετικούς δρόμους...!!
                                  Προτείνω να αρκεστείς στα νομιμότατα GPS , να προσέχεις και λίγο τις πινακίδες με τις σημάνσεις στους δρόμους, οπλίσου και με υπομονή όταν ταξιδεύεις, κάνε και καμμιά τρίπλα αν πετύχεις κανέναν με μπλε φάρο στο δρόμο σου να σε κολλάει και γράψε όλους τους υπόλοιπους στα ΜΕΖΕΑ ΣΟΥ...!!!
                                  Η ζωή είναι πολύ γλυκιά και πολύ λίγη για να την παίρνουμε τόσο πολύ στα σοβαρά...!!!
                                  Σκουλίκια πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στη γη, είναι νόμος της φύσης....!!!

• T
                                    terryp117 last edited by terryp117

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η χρήση κινητού κατά την οδήγηση είναι ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ από την χρήση της οθόνης για την αλλαγή π.χ. της θερμοκρασίας του κλιματιστικού , ή ότι άλλο..??!!
                                    Δοκίμασε κανείς να χρησιμοποιήσει την οθόνη του όταν κινείται δουλεύοντας την αφή και όχι τους διακόπτες..??!!
                                    Διότι σε πολλά αυτοκίνητα αυτό επιβάλλεται..??!!
                                    Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να πετύχω όταν κινούμαι τις εντολές, ευτυχώς το αυτοκίνητο μου έχει τον κλιματισμό με μπουτόν και διακόπτες...!!!
                                    Βάλτε ένα μπλε δόντι παιδιά και μη δίνετε δικαιώματα, μη χαρίζετε λεφτά, αφού θέλουν νομιμοφάνεια, τρελάνετε τους με αυτήν...!!!
                                    15 ευρώ κάνει ένα ασύρματο bluetooth...!!!
                                    Άλλη παράνοια..?? Αυτό με το καλώδιο απαγορεύεται..!!
                                    Τώρα πως επιτρέπεται να έχεις βουλωμένο αυτί και να οδηγάς..??!!
                                    Μήπως επιτρέπεται το bluetooth που έχει συνδεθεί κατευθείαν με το μικρόφωνο του αυτοκινήτου..??!!
                                    Με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων που πουλάει ποιος να τα βάλει..??!!
                                    Με τον απλό πολίτη όμως..??!!
                                    Τι να πούνε, ότι αν σημαδεύεις τις εντολές στην οθόνη του αυτοκινήτου με το δάχτυλο, είναι 3 φορές χειρότερα σε ότι αφορά την απόσπαση της προσοχής, από το να έχεις ένα κινητό στο χέρι που οι πιτσιρικάδες έχουν γίνει σήμερα πιανίστες στη χρήση του..??!!
                                    Υπάρχουν πολλά ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ κατά τα λεγόμενα των δημοσιογράφων που τα λένε πλέον σε αυτόν τον νέο ΚΟΚ, τώρα αφαίρεση αδειών οδήγησης για 8 και 10 χρόνια, μόνο ειρωνικά χαμόγελα θα μπορούσε να επιφέρει αυτή η διάταξη του, μου φέρνει στο νου κάποιες χώρες που όταν κλέβεις ένα κουλούρι σου κόβουν το χέρι...!!!
                                    Μερικά πράγματα, χάνουν από μόνα τους τη σοβαρότητα και το κύρος τους...
                                    Ε ναι το εμπεδώσαμε, αν δολοφονήσεις κάποιον σου παίρνουν ΚΑΙ την άδεια οδήγησης ισοβίως...!!!
                                    Μπορεί κάποιοι να σταματήσουν να βγάζουν άδειες να γλυτώσουν και τα χιλιάρικα, να κάθονται και κανένα μήνα μέσα ,να τους πληρώνουμε και τη διαμονή...!!!
                                    Χτίστε φυλακές παιδιά, ερχόμαστε για διακοπές, λεφτά δεν έχουμε..!!
                                    Μέχρι πόσο χρονών μπαίνουμε μέσα, στα 70 με πιάνει..??!!
                                    Πάντως η σύνταξη δεν φτάνει για τίποτε, για καμμιά ζώνη είναι, άντε και ένα κράνος..!!!
                                    Τον άλλο μήνα πληρώνεις φως , νερό τηλέφωνο και πας στο συσσίτιο της εκκλησίας της γειτονιάς σου, αλλά κι εκεί δύσκολα είναι, ζητάνε πιστοποιητικό ότι είσαι άπορος, ή πρέπει να τα έχεις καλά με τον καντηλανάφτη να σου κρατάει καμμιά μερίδα...!!!
                                    Γιαυτό λέω, άμα βρεις τα ζόρια, τραβάς μια διακοσάρα και έχεις τζάμπα φαι και ύπνο...!!!
                                    Μη τα βλέπουμε όλα μαύρα, έχει και τα καλά του το πράγμα..!!!

• C
                                      criuser @otso last edited by

@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Μπα και προτου να βγουν ορισμενοι , πχ Κρουζερ που μου θυμιζει εντονα Μπειζανη (θα σε κανω βασιλισσα )
                                      Ιδιοι , εργολαβοι και οι δυο με βαθια γνωση της αγορας και της κατοικιας και ταλεντο να βγαζουν κερδος ( κι απο την μυγα ξυγκι )
                                      Μονο που ο Μπειζανης δεν ειχε πτυχιο .

Μαγαζί είχε ο Μπειζάνης. Ούτε μια ταινία δεν θυμάσαι καλά.

Αλλά ήταν πελάτης εργολάβων και είχε αγοράσει 4 διαμερισματάκια.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                      Εμαθα...

• A d P
                                        A d P moderator last edited by A d P

Κι εδώ βλέπουμε τι ισχύει σε χώρες που σου κόβουν το χέρι ✋ αν κλέψεις ένα κουλούρι 🤡😁 (Γερμανία)

https://www.bussgeldkatalog.org/geschwindigkeitsueberschreitung/

S 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                        • C
                                          criuser last edited by

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/1405518_o-odyseas-allazei-skiniko-stoys-dromoys-ton-ioynio-anoigoyn-300

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                          Εμαθα...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • S
                                            sarantism @A d P last edited by

Κι εδώ βλέπουμε τι ισχύει σε χώρες που σου κόβουν το χέρι ✋ αν κλέψεις ένα κουλούρι 🤡😁 (Γερμανία)

https://www.bussgeldkatalog.org/geschwindigkeitsueberschreitung/

Αν κατάλαβα καλά, σε μικρές αποκλίσεις από τα όρια ταχυτήτων, μπαίνουν μικρά χρηματικά πρόστιμα. Σε εμάς, 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 1 μήνα.

Αν κατάλαβα καλά, σε μικρές αποκλίσεις από τα όρια ταχυτήτων, μπαίνουν μικρά χρηματικά πρόστιμα. Σε εμάς, 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 1 μήνα.
                                            Τα πρόστιμα, παγκοσμίως, δεν τηρούν της αρχή της αναλογικότητας και είναι φυσικό γιατί δε θέλουν οι κυβερνώντες να στεναχωρέσουν τους επιχειρηματίες τους οποίους εξυπηρετούν με τους νόμους που φτιάχνουν.
                                            Δε γίνεται να βάζεις 350 ευρώ πρόστιμο σε έναν με χαμηλό εισόδημα. Το αυτοκίνητο δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά πρώτης ανάγκης. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις απαραίτητο για να κάνεις τις εργασίες σου που σου αποφέρουν εισόδημα.
                                            Τα 350 ευρώ πρόστιμο, είναι επιθετικό προς τον χαμηλό σε εισόδημα εργαζόμενο, εξοντωτικό και αντιπαραγωγικό ακόμη και για την εθνική οικονομία. Ο νόμος θα πρέπει να έχει και κοινωνική προέκταση. Η έλλειψη αναλογικότητας ως προς το εισόδημα του παραβάτη, αναιρεί την κοινωνική ευαισθησία.
                                            Είναι αυταρχικό. Δείχνει ένα κυβερνητικό μένος προς τους παραβάτες. Κράνος, ζώνη, αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση θα πρέπει να είναι αυστηρά αντιμετωπίσιμα από πλευράς προστίμων. Τα όρια ταχύτητας, αν είναι ορθολογικά υπολογισμένα εντάξει. Στην Ελλάδα όμως, δεν είναι ορθολογικά, οριοθετημένα. Χώρια που δεν υπάρχει μία κλιμάκωση εφικτή οικονομικά για τους παραβάτες αλλά υπάρχει μία απότομη αύξηση των προστίμων.
                                            Η επίκληση πως είναι τέτοια για να μειωθούν τα ατυχήματα, δείχνει την αποτυχία της κυβέρνηση να επιτελέσει από την πλευρά της, έργα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των οδηγών με δρόμους ασφαλείς και μετατόπιση της ευθύνης για τα τροχαία ατυχήματα στους οδηγούς. Για την κυβέρνηση δεν φταίνε οι κακοί δρόμοι που είναι ευθύνη της, αλλά οι κακοί οδηγοί που τιμωρούνται.

I A d P 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 344
                                            • 345
                                            • 346
                                            • 347
                                            • 348
                                            • 389
                                            • 390
                                            • 346 / 390