-
Όντως το clio φαίνεται πιο ποιοτικό και ντιζαινατο από το yaris.
Αλλά αν είσαι μάγκας (Renault) δώσε μια ισάξια εγγύηση (έστω 8 χρονια) στο υβριδικό σου σύστημα για να κλέψεις πωλήσεις από τον αιώνιο πρωταθλητή της κατηγορίας (κάτι σαν τον ολυμπιακό) yaris. -
Δεν είναι ρε συ! Πήγαινε και πιάσε τα πλαστικά του!
Ίδια είναι σε πολλά σημεία και σκληρά στο ταμπλό
Όμορφο είναι! Οχι πιο ποιοτικό!
-
@lap said in Renault Clio VI:
Δεν είναι ρε! Πήγαινε και πιάσε τα πλαστικά του!
Ίδια είναι σε πολλά σημεία και σκληρά στο ταμπλό
Όμορφο είναι! Οχι πιο ποιοτικό!
Δεν αντιλέγω για τα πλαστικά.
Όλη η εικόνα και το φιλινγκ όμως είναι καλύτερο, και σίγουρα καλύτερη θα είναι και η ηχομόνωση (γι αυτό δεν θέλει και προσπάθεια). -
Αυτό ναι το δέχομαι! Είναι ωραίο!
-
@v_a said in Renault Clio VI:
Αλλά αν είσαι μάγκας (Renault) δώσε μια ισάξια εγγύηση (έστω 8 χρονια) στο υβριδικό σου σύστημα για να κλέψεις πωλήσεις από τον αιώνιο πρωταθλητή της κατηγορίας (κάτι σαν τον ολυμπιακό) yaris.Στην αντιπροσωπεία μου είπαν προχθές ότι έχει εγγύηση 8χρονια ή 160000χλμ
-
@otso said in Renault Clio VI:
@sette said in Renault Clio VI:
@lap said in Renault Clio VI:
Τρελό ξενέρωμα.
Έχει (πολύ) χειρότερα... Όταν ήμουν στο μεταπτυχιακό Αγγλία, ουσιαστικά αναγκάστηκα να πουλήσω το Colt CZT (ήταν μισό-μισό με τη μάνα μου), επειδή θα με έπιανε τεκμήριο (δεν δούλευα) και ο πατέρας μου ήθελε κάτι πιο οικονομικό (για δεύτερο) να κινείται... Όταν επέστρεψα λοιπόν, πήρα μεν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της πώλησης, αλλά με περίμενε και η διαστημική εμπειρία οδήγησης με το τότε νέο Suzuki Alto (2011)... Ούτε στον εχθρό μου τέτοια μετάβαση!
Τι ονειρευεσαι να παρεις με την πρωτη καλοπληρωμενη δουλεια που θα βρεις ;
κανα σουιφτ ;Πιθανότατα θα μείνω με το όποιο εταιρικό + το Mondeo που έχω μέχρι να αρχίσει να βγάζει σοβαρά θέματα. Μόλις πάτησα τα 77k km (του 2004 παρακαλώ...), οπότε έχουμε ακόμη... Αν και το συναίσθημα λέει να πάρω νέο, η λογική λέει ότι δεν έχω για πέταμα 25k για κάτι που δεν είναι αναγκαίο. Προτιμώ να πιάσουν τόπο αλλού. Άλλωστε όλοι οι μη κληρονόμοι, γνωρίζουμε πόσο δύσκολα μαζεύονται χρήματα στις μέρες μας...
Υ.γ ίσως ξεσπάσω σε μηχανή... Κάποια κατά προτίμηση από τα βάθη της Κίνας, ώστε να μη δώσω ευρώ στα κωλοχανεία της Ευρώπης χαχα
-
@siswhs said in Renault Clio VI:
Αλλά αν είσαι μάγκας (Renault) δώσε μια ισάξια εγγύηση (έστω 8 χρονια) στο υβριδικό σου σύστημα για να κλέψεις πωλήσεις από τον αιώνιο πρωταθλητή της κατηγορίας (κάτι σαν τον ολυμπιακό) yaris.Στην αντιπροσωπεία μου είπαν προχθές ότι έχει εγγύηση 8χρονια ή 160000χλμ
Εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν 5 χρόνια εγγύηση ή 100κ χιλιόμετρα και 8 χρόνια για την μπαταρία του hybrid.
-
Υ.γ ίσως ξεσπάσω σε μηχανή... Κάποια κατά προτίμηση από τα βάθη της Κίνας, ώστε να μη δώσω ευρώ στα κωλοχανεία της Ευρώπης χαχα
Οι γιαπωνεζοι τι σου φταινε ; εχουν δωσει στην ανθρωποτητα και το nuru massage .
-
Οι γιαπωνεζοι τι σου φταινε ; εχουν δωσει στην ανθρωποτητα και το nuru massage .
Και τους ευχαριστώ πολύ... Στα των μοτοσυκλετών τώρα, έχουν ξεφύγει τελείως σε τιμές (λες και τα σφυρηλατούν στο Πινατούμπο ένα πράμα...), οπότε ως ρετρολάγνος (ή έστω κανένα custom) κιόλας, τους ρίχνω μαύρο... Εκτός και αν βρίσκεις λογικό, ένα W230 (όχι το meguro...) να πηγαίνει ~5300, ένα W800 11400 ή ένα GB350 5200 (χωρίς στροφόμετρο...). Για να μη τα ισοπεδώνω όλα, ίσως παίξει και Ινδία (R.E ή JAWA).
-
Και τους ευχαριστώ πολύ... Στα των μοτοσυκλετών τώρα, έχουν ξεφύγει τελείως σε τιμές (λες και τα σφυρηλατούν στο Πινατούμπο ένα πράμα...), οπότε ως ρετρολάγνος (ή έστω κανένα custom) κιόλας, τους ρίχνω μαύρο... Εκτός και αν βρίσκεις λογικό, ένα W230 (όχι το meguro...) να πηγαίνει ~5300, ένα W800 11400 ή ένα GB350 5200 (χωρίς στροφόμετρο...). Για να μη τα ισοπεδώνω όλα, ίσως παίξει και Ινδία (R.E ή JAWA).
τα ρετρό ανέκαθεν ήταν πιο ακριβά
-
@tearinio said in Renault Clio VI:
@siswhs said in Renault Clio VI:
Εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν 5 χρόνια εγγύηση ή 100κ χιλιόμετρα και 8 χρόνια για την μπαταρία του hybrid.
Στην μπαταρία ανφερομουν
-
Καλησπέρα στην ομάδα του forum!
Είμαι κοντά στο να κλείσω το νέο Clio και έχω κανονίσει test drive στο τέλος της εβδομάδας. Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή υπέρβαση και να πάρω την έκδοση Alpine, αλλά δεν έχω οδηγήσει αμάξι με 18 άρα ζάντα. Η λογική είναι να πάω στην έκδοση Techno με 16 άρα με τους δρόμους που έχουμε στην Αθήνα. Ειλικρινά δεν ξέρω, και στο test drive σε 2 αντιπροσωπείς που πήγα, είχαν την έκδοση Techno με 18αρά διαθέσιμο. Δεν έχω αποκλείσει να πάρω και το Captur που το καλοείδαμε και θα δοκιμάσω.
Στην σύγκριση βασίστηκα στο gemini και μου προτείνει στην 16 αρά.
Όσον αφορά τις τιμές, αξίζει να δω παραπάνω αντιπροσωπείες; Υπάρχει διακύμασνη στις τιμές;
Προερχόμενος από το νέο Yaris που κλάπηκε είμαι. Ήμουν πολυ ευχαριστημένος με το αμάξι, αλλά δεν θα έπαιρνα το ίδιο ή το Cross.
Η Renault συνεργάζεται με την meta - systems μου είπαν. Έχει κανείς εμπειρία με το gps tracker τους;
-
Προσωπικά θα με φρέναρε η τιμή της alpine έκδοσης και όχι η 18αρα. Τη βρίσκω πολύ ακριβή για clio.
Στο δικό μου πάντως δεν έχω νιώσει κάπου μειονεκτικά λόγω 18αρας. Δε κοπανάει καθόλου. Η γνώμη μου είναι να μη τις φοβάσαι, η ανάρτηση είναι κατάλληλα ρυθμισμένη από το εργοστάσιο. -
Τη δεκαοκτάρα, δεν είναι ότι θα τη φας στη μάπα μόνο στις λακούβες... Θα καλό περάσεις και στην αλλαγή ελαστικών. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω βέβαια, ότι η alpine είναι πολύ ακριβή για Clio. Αχρείαστα ακριβή γενικώς...
-
Έχουν πέσει οι τιμές στα 18άρια, προφανώς λόγω μεγαλύτερης παραγωγής.
480€ 4άδα michelin ps5. 225/40-18.
To clio ίσως φοράει καμια περίεργη διάσταση βέβαια. -
Καλημέρα. Για το κόστος λαστίχων, με τα τωρινά δεδομένα - απόσταση σπιτιού και εργασίας - δεν θα έχω πρόβλημα. Το Yaris που μου έκλεψαν είχε 32.000 χιλίομετρα σε 5 χρόνία ( μόλις είχα αλλάξει λάστιχα όταν μου το έκλεψαν, δηλ μετά από 7 ημέρες). Οπότε θα αλλάζω κάθε 4 ή 5 χρόνια.
Σχετικά με το κόστος του Alpine, ναι συμφωνώ ότι είναι πολλά τα λεφτά για Clio, αλλά σε υβριδικό, και όχι mild, είναι λίγες οι επιλογές.
-
Αν σου αρέσει η alpine και την αντέχεις, προχώρα το

Είναι ωραία η αίσθηση να έχεις το top level από ένα μοντέλο..
(και αφού με το καλό το αποκτήσεις, ανέβαζε photos για να ζηλεύουμε
) -
Προσωπικά προχώρησα σε παραγγελία της techno έκδοσης με τις 16αρες ζάντες. Θεώρησα ότι τα 2κ που ζητάει η alpine δεν τα αξίζει και δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, καλύτερα να τα φάω σε κανά ταξίδι.
Προσωπικά και εγώ ήμουν ανάμεσα σε clio και yaris, δεν πήγα καν να δω οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο λόγω μη υβριδικού συστήματος. Θα κοιτούσα μόνο ηλεκτρικό πέρα από αυτά τα δύο και δεν ήθελα ακόμα γιατί δεν το χρειάζομαι ακόμα στην ηλικία και στην οικογενειακή μου κατάσταση.
-
@nick007 said in Renault Clio VI:
Καλησπέρα στην ομάδα του forum!
Είμαι κοντά στο να κλείσω το νέο Clio και έχω κανονίσει test drive στο τέλος της εβδομάδας. Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή υπέρβαση και να πάρω την έκδοση Alpine, αλλά δεν έχω οδηγήσει αμάξι με 18 άρα ζάντα. Η λογική είναι να πάω στην έκδοση Techno με 16 άρα με τους δρόμους που έχουμε στην Αθήνα. Ειλικρινά δεν ξέρω, και στο test drive σε 2 αντιπροσωπείς που πήγα, είχαν την έκδοση Techno με 18αρά διαθέσιμο. Δεν έχω αποκλείσει να πάρω και το Captur που το καλοείδαμε και θα δοκιμάσω.
Στην σύγκριση βασίστηκα στο gemini και μου προτείνει στην 16 αρά.
Όσον αφορά τις τιμές, αξίζει να δω παραπάνω αντιπροσωπείες; Υπάρχει διακύμασνη στις τιμές;
Προερχόμενος από το νέο Yaris που κλάπηκε είμαι. Ήμουν πολυ ευχαριστημένος με το αμάξι, αλλά δεν θα έπαιρνα το ίδιο ή το Cross.
Η Renault συνεργάζεται με την meta - systems μου είπαν. Έχει κανείς εμπειρία με το gps tracker τους;
Οι τιμές στις 18άρες πέσανε τώρα. Μετά από μία τριετία; Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει επιλογή κάποιος για μελλοντική αγορά ελαστικών με βάση σημερινές τιμές τους (αν είναι χαμηλές).
Στις 16 ίντσες είναι για καλές μάρκες στα 380 με 400 ίσως και λίγο παραπάνω ευρώ τώρα. Μετά.....
Δεν διάβασα κάπου για προφίλ. 16 με 55 και 18 με 45, 40; Όπως γράφουν και παραπάνω οι Ελληνικές λακούβες είναι επικίνδυνες.
Καλύτερα στις 16άρες, δεν ξέρω αν χάνεις πολύ σε αισθητική, κάνεις πάντως κάποια οικονομία. Πόσα άλογα είναι και δίνουν επιλογή και για 18άρες; Είναι 140+; 18άρες φοράσει BMW 2 Coupe Diesel 190ps 2λιτρο.....
Το χειμώνα κατεβαίνει σε 16άρες για χειμερινά ελαστικά. -
Συγγνώμη ρε παιδιά... Σας φαίνεται ακριβό το Κλιο alpine στα 28000.... Ναι είναι ακριβό.
Έχετε δει όμως πόσο έχει το top yaris GR sport bitone...
Φεύγει πανω απο 30.000
Για να ξέρουμε τι λέμε.
Renault Clio VI