-
Μπηκανε τα Πιρελια...για να δουμε!!
Παραγωγη 5125.

-
@chrisk6 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Παραγωγη 5125.Μade in.... ??
-
@alexandros-k said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Παραγωγη 5125.Μade in.... ??
Ρομενια…
-
Πολύ λάστιχο μπαίνει αυτή την εποχή. Καλοτάξιδα!
-
Ελαστικά Pirelli για την Bentley Continental GT Supersports
-
@xenos said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Πολύ λάστιχο μπαίνει αυτή την εποχή. Καλοτάξιδα!
Πράγματι. Όταν πήγα να βάλω τα Good Year είχε ένα αυτοκίνητο μέσα, δύο περίμεναν έξω και μετά ήμουν εγώ. Νόμιζα πως κατά τον Σεπτέμβιο αλλάζουν αν και το σωστό είναι όταν έχουν φθαρεί.
-
Η χαμηλοτερη θερμοκρασια της ασφαλτου και οι βροχες βγαζουν ολα τα κουσουρια στη φορα. Το δυστυχημα ειναι οτι το καλοκαιρι με καυσωνα και πολυ μεγαλη θερμοκρασια ασφαλτου αν και ειναι τρομερα απαιτητικη συνθηκη για τα λαστιχα και η πλειοψηφια των οδηγων κανουν τα περισσοτερα χιλιομετρα του ετους,οι περισσοτεροι περιμενουν το χειμωνα για να μην καψουν τα καινουρια.
-
Το καλοκαίρι λόγω της καυτής ασφάλτου, τρώγεται μάλλον ποιο γρήγορα το ελαστικό. Όμως αυτό που μου έγραψες Ηλία δεν κοιτάει εποχή. Πως ένα καλό ελαστικό μπορεί να μου γλυτώσει ένα μέτρο στο φρενάρισμα μέσα στην πόλη που γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.
Δεν παίζουμε με την ασφάλειά μας. Το ελαστικό είναι που έρχεται σε επαφή με την άσφαλτο. Εκεί που φοβάμαι είναι στο ψιλόβροχο που κάνει την σκόνη γλίτσα. -
@sarantism said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Το καλοκαίρι λόγω της καυτής ασφάλτου, τρώγεται μάλλον ποιο γρήγορα το ελαστικό. Όμως αυτό που μου έγραψες Ηλία δεν κοιτάει εποχή. Πως ένα καλό ελαστικό μπορεί να μου γλυτώσει ένα μέτρο στο φρενάρισμα μέσα στην πόλη που γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.
Δεν παίζουμε με την ασφάλειά μας. Το ελαστικό είναι που έρχεται σε επαφή με την άσφαλτο. Εκεί που φοβάμαι είναι στο ψιλόβροχο που κάνει την σκόνη γλίτσα.Στη γλιτσα αν δεν εχεις μεγαλη αποσταση απο το εμποδιο κανεις το σταυρο σου ειδικα σε κατηφορικο δρομο, το δεν παιζουμε με τα λαστιχα ειναι αυτονοητο.
-
Τα ελαστικά πρέπει να αλλάζονται όταν πρέπει. Κοινωσ αν έχουν φάει τα ψωμιά τους και υπάρχει θέμα γκριπ τα αλλάζεις ασχέτως εποχής. Εγώ τα ίδια έκανα και κάνω σε αυτοκίνητο και μοτο/σκουτερ.
Απλά οι περισσότεροι λένε το καλοκαίρι που δεν θα βρω βροχές θα είμαι οκ. Γενικώς λάθος…αλλά ο καθένας τώρα κρίνει διαφορετικά. -
Τα ελαστικά πρέπει να αλλάζονται όταν πρέπει. Κοινωσ αν έχουν φάει τα ψωμιά τους και υπάρχει θέμα γκριπ τα αλλάζεις ασχέτως εποχής. Εγώ τα ίδια έκανα και κάνω σε αυτοκίνητο και μοτο/σκουτερ.
Απλά οι περισσότεροι λένε το καλοκαίρι που δεν θα βρω βροχές θα είμαι οκ. Γενικώς λάθος…αλλά ο καθένας τώρα κρίνει διαφορετικά.Καλοκαιρινές μπόρες -ψιχαλες= το πιο χάλια οδόστρωμα όλου του χρόνου. Χοντρά ατυχήματα σε περιφερειακούς κτλ .
-
Βέβαια τα σχετικά με τα ελαστικά εννοείται πως ισχύουν και για τις μοτοσυκλέτες που είσαι πολύ περισσότερο εκτεθειμένος.
-
Σε τι διάσταση και τιμή είναι τα Toyo;
205/40/17. Κοντα στο 1,000αρικο πηγαν!!! Εχουν θορυβο κυλησης μαζι με ολους τους αλλους μαζι...(κομπρεσσορας,εξατμιση κλπ)
-
Με κομπρέσορα έβγαινε αυτό το fiesta st; Δεν ξέρω για τον δικό σου κομπρέσορα, στην W204 δεν αντεχόταν. Σαν να έβρισκε το λάστιχο στο φτερό έκανε.
-
Με κομπρέσορα έβγαινε αυτό το fiesta st; Δεν ξέρω για τον δικό σου κομπρέσορα, στην W204 δεν αντεχόταν. Σαν να έβρισκε το λάστιχο στο φτερό έκανε.
Γτ κάνει θόρυβο ο κομπρεσσορας? Μήπως βγάλατε τον πνιχτη? ( Έτσι το λένε πολλοί resonator ίσως το σωστό)
-
@geo-f1 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Σε τι διάσταση και τιμή είναι τα Toyo;
205/40/17. Κοντα στο 1,000αρικο πηγαν!!! Εχουν θορυβο κυλησης μαζι με ολους τους αλλους μαζι...(κομπρεσσορας,εξατμιση κλπ)
Πανάκριβα! Γενικά έχουν ακριβύνει αρκετά και τα λάστιχα μαζί με όλα.
Γιώργο, γιατί δεν έβαζες απλά ένα σπορ λαστιχάκι; -
Γιώργο, γιατί δεν έβαζες απλά ένα σπορ λαστιχάκι
Ισως το κορυφαιο κρατημα σε λαστιχο για στεγνο με στημενο αυτοκινητο και με αρκετα αλογα.
-
@w202-amg said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γτ κάνει θόρυβο ο κομπρεσσορας? Μήπως βγάλατε τον πνιχτη? ( Έτσι το λένε πολλοί resonator ίσως το σωστό)
Τπτ δεν πειράχτηκε και μου είχαν πει πως έτσι κάνει ο κομπρέσορας. Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο ήταν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ακόμη κάνει θόρυβο με κοντά στα 200.000 χλμ.
Διαβάζω προηγούμενα σχόλια για τα all season ελαστικά. Δε γίνεται και το χειμώνα να είναι καλά και το καλοκαίρι με 40 βαθμούς να είναι πάλι καλά.
Αν αυτό συνέβαινε γιατί να μη βάζανε στην Formula 1 4 seassons και έχουν μόνον θερινά;
Κάπου θα κερδίσεις, κάπου θα χάσεις. -
@ilias-a said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γιώργο, γιατί δεν έβαζες απλά ένα σπορ λαστιχάκι
Ισως το κορυφαιο κρατημα σε λαστιχο για στεγνο με στημενο αυτοκινητο και με αρκετα αλογα.
Ναι ρε παιδί μου, αλλά κόντρες θα κάνει; Ωραία δεν είναι να μην σε πιάνει η ψυχή σου αν ρίχνει καμία ψιχάλα; Το ίδιο το χαίρεσαι και περισσότερο.
-
Αυτά τα Κινέζικα αυτοκίνητα με τι ελαστικά έρχονται από το εργοστάσιο; Δικά τους ή εκτός Κίνας εταιριών;
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]