-
Για θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

-
To μόνο σοβαρό Τογιότα εκείνης της εποχής.
-
Ξεχνάω πιο Suzuki είναι αυτό ?
Ο @lap το γνωρίζει σίγουραhttps://www.autotriti.gr/news/photo/index.asp?newsid=280113
Κουκλάκι πάντως!
@georgekn Κάποιο λάθος πρέπει να έχετε κάνει με το link σας. {Mod}
-
Πιτσιρικά ήμουν. Πολύ όμορφο. Αν θυμάμαι καλά, είχε καθρέπτες νικελένιους μπροστά στο φτερό;
Το άλλο που μου άρεσε και μου θύμιζε σε μαύρο χρώμα τον ΚΙΤ ήταν αυτό:

-
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Ο @lap το γνωρίζει σίγουραhttps://www.autotriti.gr/news/photo/index.asp?newsid=280113
Κουκλάκι πάντως!
Το διόρθωσα....το αυτοτσικνοΠεμπτη φταίει

-
@sarantism said in TOYOTA FORUM:
Πιτσιρικά ήμουν. Πολύ όμορφο. Αν θυμάμαι καλά, είχε καθρέπτες νικελένιους μπροστά στο φτερό;
Το άλλο που μου άρεσε και μου θύμιζε σε μαύρο χρώμα τον ΚΙΤ ήταν αυτό:Ωραία γενιά αυτή η ΑΕ60...μου άρεσε περισσότερο σε 3θυρη liftback.....

-
Κουκλάκι πάντως!
Ωχ το fronx είναι, αυτό που φωνάζω τόσα έτη να φέρουν!!!!!
Η Κουλα με γαλότσες!!!
Δεν το πιστεύω!!!!
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Κουκλάκι πάντως!
Ωχ το fronx είναι, αυτό που φωνάζω τόσα έτη να φέρουν!!!!!
Η Κουλα με γαλότσες!!!
Δεν το πιστεύω!!!!
Ολόκληρη η είδηση....
-
Επειδή χρωστούσα μια σβέλτη διαδρομή με επιστροφή για δούμε την οποία οικονομία σε ταξίδι των hybrid της Toyota...παραθέτω την παρακάτω εικόνα.

62 χλμ απο τα 84 αυτοκινητόδρομος τα υπόλοιπα παλιά εθνική.
2 στάσεις ανά διαδρομή για πληρωμή διοδίων σε ταμία.
Η δεύτερη διαδρομή (ανάβαση) με συν 70 κιλά φορτίο και τρελό αέρα.
Θερμοκρασία από 2 έως 6 βαθμούς.
Υψόμετρο 600μ εκκίνηση 800μ μέγιστο 120μ άφιξη και αντίστροφα.
Καμία προσπάθεια για οικονομική οδήγηση.Μέση κατανάλωση 5,5lt/100km
Όχημα Corolla hybrid 1.8 122ps
-
Το νέο αντικλεπτικό σύστημα της Toyota έρχεται από το… 1986
-
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
Ειδικά με το keyless entry τα σηκώνουν τα αυτοκίνητα σε 10 δευτερόλεπτα. Δεν παίρνεις χαμπάρι.
Στην Αυστραλία είχα διαβάσει ότι ειδικά με τα RAV4, οι κλέφτες δεν χρησιμοποιούσαν το κλειδί, αλλά αποκτούσαν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Τρύπαγαν το μπροστινό μέρος κοντά στα φώτα για να φτάσουν σε καλωδιώσεις και να συνδεθούν απευθείας στο εσωτερικό δίκτυο του αυτοκινήτου (CAN bus). Από εκεί μπορούσαν να στείλουν εντολές σαν να ήταν το κανονικό σύστημα του οχήματος, να ξεκλειδώσουν τις πόρτες και να το εκκινήσουν, χωρίς να χρειάζονται το πραγματικό κλειδί.
Στο Λονδίνο σηκώνουν ένα RAV4 σε 2 λεπτά...
Youtube Video -
Αν μάθω part number του origibal μπαστουνιού, θα το ανεβάσω.
Όταν η Toyota είναι 1η εταιρεία με διαφορά σε πωλήσεις, έχοντας διπλάσιες πωλήσεις από τη 2η, είναι λογικό να είναι και 1η σε κλοπές, τι να κάνουμε τώρα;
Καλή ασφάλεια για ολική-μερική κλοπή και σε αξία που να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του αυτοκινήτου και ο Θεός βοηθός... -
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Όταν η Toyota είναι 1η εταιρεία με διαφορά σε πωλήσεις, έχοντας διπλάσιες πωλήσεις από τη 2η, είναι λογικό να είναι και 1η σε κλοπές, τι να κάνουμε τώρα;
Καλή ασφάλεια για ολική-μερική κλοπή και σε αξία που να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του αυτοκινήτου και ο Θεός βοηθός...Δεν είναι καμιά επιστημονική ιδέα, να επαληθεύουν τα σήματα εντός του αυτοκινήτου (με κρυπτογράφηση, κλπ). Και σαν νούμερο 1 θα έπρεπε ήδη να έχει ασχοληθεί με το θέμα της κλοπής. Μεγάλο φάουλ να κλέβονται αμάξια σε 2 λεπτά... όχι μόνο για την Toyota αλλά για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Καλή ασφάλεια για ολική-μερική κλοπή και σε αξία που να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του αυτοκινήτου και ο Θεός βοηθός...Δεν είναι καμιά επιστημονική ιδέα, να επαληθεύουν τα σήματα εντός του αυτοκινήτου (με κρυπτογράφηση, κλπ). Και σαν νούμερο 1 θα έπρεπε ήδη να έχει ασχοληθεί με το θέμα της κλοπής. Μεγάλο φάουλ να κλέβονται αμάξια σε 2 λεπτά... όχι μόνο για την Toyota αλλά για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Μου θύμησες πριν πολλά χρόνια, που αν θυμάμαι καλά το FBI χάκερς που είχαν συλληφθεί τους έδινε χάρη αρκεί να δούλευαν για αυτούς γιατί αλλιώς σκέφτεται ο χακεράς και αλλιώς αυτός που έχει σπουδάσει για την ασφάλεια των δικτύων κλπ στις επιχειρήσεις.
TOYOTA FORUM