-
@fanis75 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
@andya3 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Ισχύει όμως ότι και με τους Ρομά, που κι εκεί η διακίνηση είναι εκτεταμένη. Δεν μπορούν να τους βάλουν όλους φυλακή, είναι πολλοί και δεν θα άλλαζε και τίποτα πρακτικά.
Για αυτό χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα. Η Φυλακή ποτέ δεν ήταν σωστό μέτρο και ποτέ δεν θα γίνει. Απλά διαιωνίζεται το πρόβλημα.
Δε νομίζω. Τα μέτρα σωφρονισμού μέσα από συζητήσεις κλπ δε νομίζω να αποδίδουν. Το σάπιο φρούτο στη φρουτιέρα θα σαπίσει και τα υπόλοια αν δεν το απομακρύνεις.
Αν οι φυλακές δε λειτουργούν σωστά, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πέσει στην κοινωνία το βάρος του σοφρωνισμού.
Το "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" στα ναρκωτικά πρέπει να εφαρμοστεί με βαριές ποινές.
Φθάσαμε οι νέοι, όπως εμείς καπνίζαμε στα 16, αυτοί να κάνουν χασίς.
Πόσο μπορεί να σωφρονιστεί μία παρέα που έχει συνηθίσει να οδηγεί με κοκτέιλ θανάτου; -
@sarantism said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Πόσο μπορεί να σωφρονιστεί μία παρέα που έχει συνηθίσει να οδηγεί με κοκτέιλ θανάτου
Την επομενη γενια πας να πιασεις και οχι αυτην, στην εποχη μου στα μερη μου οι περισσοτεροι καπνιζαμε στα 15 και πιναμε απο τα 16-17, σημερα ειναι πολυ μικρα τα ποσοστα αυτων.
-
@ilias-a said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Πόσο μπορεί να σωφρονιστεί μία παρέα που έχει συνηθίσει να οδηγεί με κοκτέιλ θανάτου
Την επομενη γενια πας να πιασεις και οχι αυτην, στην εποχη μου στα μερη μου οι περισσοτεροι καπνιζαμε στα 15 και πιναμε απο τα 16-17, σημερα ειναι πολυ μικρα τα ποσοστα αυτων.
Ηλία για το πιοτό, από την εμπειρία που έχω, όσοι πίνανε, συνεχίζουν από τη δική μου γενιά. Με τα ναρκωτικά, το μαύρο το κάνουν. Υπάρχουν και αυτοί που δεν κόψανε τα "σκληρά" ναρκωτικά και "φύγανε". Λίγοι τα κόψανε.
Η σημερινή γενιά, είναι σε δύσκολη κατάσταση. Λέγανε να μη μπαίνουν στα κλαμπ ανήλικοι, να μην τους σερβίρουν ποτά χωρίς ταυτότητα, να μην πουλάνε τα περίπτερα ποτά σε ανήλικους κλπ.
Ποιος το τηρεί; -
@ilias-a said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Ηλία για το πιοτό, από την εμπειρία που έχω, όσοι πίνανε, συνεχίζουν από τη δική μου γενιά. Με τα ναρκωτικά, το μαύρο το κάνουν. Υπάρχουν και αυτοί που δεν κόψανε τα "σκληρά" ναρκωτικά και "φύγανε". Λίγοι τα κόψανε.
Η σημερινή γενιά, είναι σε δύσκολη κατάσταση. Λέγανε να μη μπαίνουν στα κλαμπ ανήλικοι, να μην τους σερβίρουν ποτά χωρίς ταυτότητα, να μην πουλάνε τα περίπτερα ποτά σε ανήλικους κλπ.
Ποιος το τηρεί;Αυτο ειπα, οι καμμενοι θα παραμεινουν καμμενοι.
-
Μια που μιλάμε για ναρκωτικά.
Απόψε έφεραν στο τμήμα έναν μερσεντακια. Σε τυπικό έλεγχο βρήκαν στο αυτοκίνητο (μια w202) ένα τούβλο κοκα (237 γραμμάρια), λογικά θα το ακούσετε από τις ειδήσεις. -
Για προσωπική χρήση προφανώς…

-
@kkostask said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:

5 χρόνια φυλακή χαλαρά
-
@a-d-p said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:

5 χρόνια φυλακή χαλαρά
Δηλαδή μέσα θα μείνει μαξ 2…
-

5 χρόνια φυλακή χαλαρά
Δηλαδή μέσα θα μείνει μαξ 2…
Όχι, με τουλάχιστον 8 τιμωρείται, αλλά θα καθίσει 5 περίπου....αν κριθεί ένοχος, μην το καταδικάσω απευθείας τον άνθρωπο
-
Απόψε έφεραν στο τμήμα έναν μερσεντακια. Σε τυπικό έλεγχο βρήκαν στο αυτοκίνητο (μια w202) ένα τούβλο κοκα (237 γραμμάρια), λογικά θα το ακούσετε από τις ειδήσεις.Εν τω μεταξύ έχει κάποια σημεία το αμάξι για κρύψιμο.....το προτιμούν λόγω αυτού ή λόγω οικονομικής στενότητας για μια w140?

-
@w202-amg said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Απόψε έφεραν στο τμήμα έναν μερσεντακια. Σε τυπικό έλεγχο βρήκαν στο αυτοκίνητο (μια w202) ένα τούβλο κοκα (237 γραμμάρια), λογικά θα το ακούσετε από τις ειδήσεις.Εν τω μεταξύ έχει κάποια σημεία το αμάξι για κρύψιμο.....το προτιμούν λόγω αυτού ή λόγω οικονομικής στενότητας για μια w140?

Στα καινούρια δεν έχει καλές κρυψώνες μάλλον

-
Δε νομίζω. Τα μέτρα σωφρονισμού μέσα από συζητήσεις κλπ δε νομίζω να αποδίδουν. Το σάπιο φρούτο στη φρουτιέρα θα σαπίσει και τα υπόλοια αν δεν το απομακρύνεις.
Αρα συμφωνείς μαζί μου ότι οι φυλακές δεν αποδίδουν ως μέτρο! Οπότε γιατι λές "δε νομίζω"? Ακριβώς την ίδια άποψη με αυτή που γράφεις έχω.
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία