-
@giteart said in TESLA FORUM:
Guys σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Μ3 dual motor του 2024 από μια μάντρα εδώ στην Αθήνα.
Είναι μοντέλο 2/24 και έχει ήδη 3 μηνες σε αγγελία, οπότε σε σχεδόν 1.5 χρόνο ο ιδιοκτήτης του έκανε 60.000 χιλιόμετρα.
Με απασχολεί αυτό. θα έχει πολύ φόρτιση σε ταχυφορτιστη σκέφτομαι.
Έχετε να μου πείτε μερικά πράγματα να κοιτάξω προτού πάρω κάποιο μεταχειρισμένο? επίσης τι θεωρείται οκ για battery degradation?Έλεγχο μτχ από ΤΕΣΛΑ
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Guys σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Μ3 dual motor του 2024 από μια μάντρα εδώ στην Αθήνα.
Είναι μοντέλο 2/24 και έχει ήδη 3 μηνες σε αγγελία, οπότε σε σχεδόν 1.5 χρόνο ο ιδιοκτήτης του έκανε 60.000 χιλιόμετρα.
Έχετε να μου πείτε μερικά πράγματα να κοιτάξω προτού πάρω κάποιο μεταχειρισμένο? επίσης τι θεωρείται οκ για battery degradation?Έλεγχο μτχ από ΤΕΣΛΑ
ok θα τους πάρω τηλ να ρωτήσω τι είναι αυτό
-
Γιατί όμως από μάντρα και όχι από ιδιώτη;
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
ok θα τους πάρω τηλ να ρωτήσω τι είναι αυτό
Θα πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δέχονται έλεγχο από την Tesla. Αν πουν όχι, δεν το αγοράζεις ακόμα και αν στο δίνουν τσάμπα.
-
@scotch said in TESLA FORUM:
Μπορείς να αφήσεις όχημα σε μάντρα για να κάνει την όλη διεκπεραίωση και να μην σου σπάνε @@ οι «αγοραστές». Αυτό έκανε με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο. Η αγγελία στο καρ είχε ανέβει από μάντρα, αλλά το αυτοκίνητο ανήκε σε ιδιώτη (εμένα).
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Μπορείς να αφήσεις όχημα σε μάντρα για να κάνει την όλη διεκπεραίωση και να μην σου σπάνε @@ οι «αγοραστές». Αυτό έκανε με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο. Η αγγελία στο καρ είχε ανέβει από μάντρα, αλλά το αυτοκίνητο ανήκε σε ιδιώτη (εμένα).
Αν είναι τέτοια περίπτωση, ok. Αλλά μπορείς να το κάνεις αυτό και αφού κλείσεις το deal με ιδιώτη. Να αναθέσεις δηλαδή σε διεκπεραιωτή να κάνει όλη τη διαδικασία.
-
Αν είναι τέτοια περίπτωση, ok. Αλλά μπορείς να το κάνεις αυτό και αφού κλείσεις το deal με ιδιώτη. Να αναθέσεις δηλαδή σε διεκπεραιωτή να κάνει όλη τη διαδικασία.
Το έκανα αυτό για να μην με πρήζουν με τηλέφωνα και να τους το δείχνω. Επίσης, ήθελα να το διώξω από το γκαράζ μου γιατί είχε έρθει το τεσλα.
-
Πόσα πήρε ο μαντράς;
-
-
Το πιο δύσκολο, σπαστικό και χρονοβόρο δεν ειναι η διεκπαιρέωση, αλλά η διαδικασία να βρείς αγοράστη. Που ερχεται ο καθένας, σε πρήζει, ζητάει να το πας στο συνεργείο στου διαόλου το κέρατο, δεν του αρέσει, κλπ.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Το πιο δύσκολο, σπαστικό και χρονοβόρο δεν ειναι η διεκπαιρέωση, αλλά η διαδικασία να βρείς αγοράστη. Που ερχεται ο καθένας, σε πρήζει, ζητάει να το πας στο συνεργείο στου διαόλου το κέρατο, δεν του αρέσει, κλπ.
Κάτι μου θυμίζει αυτό

Εγώ ευτυχώς τα έχω αποφύγει όλα αυτά μέχρι στιγμής. Όσα έχω δώσει, είναι μπαμ και κάτω (fist come, first served). Ένα μάλιστα είχε φύγει επί τόπου, δεν ήθελε καν να το πάει για έλεγχο

-
@lap said in TESLA FORUM:
Πόσα πήρε ο μαντράς;
850 αν θυμάμαι καλά
Βασικά τι ποσοστό ήταν του συνόλου; Ή είναι Φιξ τιμή;
Θα του πω του μαντρα να το δώσει σε ωραίες κοπέλες από άλλο νομό.
Δεν θέλω να βλέπω να οδηγούν άλλοι το αυτοκίνητό μου και αν τελικά το δω ας είναι ωραία κοπέλα.
-
Πόσα πήρε ο μαντράς;
850 αν θυμάμαι καλά
Βασικά τι ποσοστό ήταν του συνόλου; Ή είναι Φιξ τιμή;
Θα του πω του μαντρα να το δώσει σε ωραίες κοπέλες από άλλο νομό.
Δεν θέλω να βλέπω να οδηγούν άλλοι το αυτοκίνητό μου και αν τελικά το δω ας είναι ωραία κοπέλα.
Φιξ τιμή ήταν. Το αμάξι έφυγε 24 χιλιάρικα
-
Ωραία.... Καλό Ντηλ φαίνεται.
Ούτε έννοιες, ούτε διάφοροι τρελοί.
Θενξ ε λοτ
-
εννοείται θα προτιμούσα από ιδιώτη!
-
SpaceX: Στο τραπέζι πιθανή συγχώνευση με Tesla ή xAI - Τι εξετάζει ο Έλον Μασκ
Η SpaceX εξετάζει μια πιθανή συγχώνευση με την Tesla, καθώς και έναν εναλλακτικό συνδυασμό με την xAI, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg, σε μία ένδειξη ότι ο Έλον Μασκ εξετάζει τρόπους για το πώς να εδραιώσει την αυτοκρατορία του.
-
Tesla: Τέλος εποχής για τα μοντέλα S και X – Ο Μασκ στρέφεται στα ανθρωποειδή ρομπότ
Ο Ίλον Μασκ δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του η εταιρεία του παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική της και να στραφεί στην ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικών συστημάτων. Πλέον, φαίνεται ότι αυτή η στροφή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η Tesla, της οποίας τα καθαρά κέρδη του τριμήνου υποχώρησαν στα 840 εκατ. δολάρια, από 2,1 δισ. δολάρια πέρυσι, αποσύρει από τη γκάμα προϊόντων της δύο μοντέλα, υπέρ ενός νέου μοντέλου της, ανθρωποειδούς ρομπότ. Η απόφαση αυτή έρχεται εν μέσω του εντεινόμενου διεθνούς ανταγωνισμού, κυρίως από την κινεζική BYD.
-
Εμ το έβλεπα ….αλλα δεν το’ παιξα (στοίχημα)

Πάλι άφραγκος θα μείνω.

-
Η αίσθηση μου είναι ότι απώτερος σκοπός του μασκ είναι η εποίκηση του Αρη, όλες οι άλλες επιχειρήσεις προσανατολίζονται προς αυτό το σκοπό !
Λειτουργούν τα μπαταριο κινητα ιχ και τα ανθρωποειδή ρομπότ ελλείψει οξυγόνου ; ΝΑΙ!
Τα οχήματα με ΜΕΚ ; ΟΧΙ ! -
Καθόλου απίθανο
TESLA FORUM