-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
Νομίζω ότι πρέπει να επέμβει ο cruiser
δε μπορεί η τσαπατσουλιά και η ανοργανωσιά ενός εξ.συνεργείου να χαλάνε το όνομα της peugeotετσι που ερεθιζονται οι κατοχοι χρεπιων ο μετοχος θα την κανει με περουκα, φουστα και καλτσον για την βενεζουελα τωρα που εφυγε ο μαδουρος, κανε εικονα να προσπαθει να πεισει για τα στελαντι καποιον ηδη καμμενο
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε.
Και τα καλά και τα άσχημα μας είναι εκεί και φαίνονται...
Αλλοι τα κρύβετε, πίσω από άσχημα και παλιομοδίτικα αυτοκίνητα...

-
11 άτομα ουρά με το που άνοιξε.
Δεν τελειώνω ούτε σε μια ώρα. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
11 άτομα ουρά με το που άνοιξε.
Δεν τελειώνω ούτε σε μια ώρα.Μαλλον αγοραστες για τα ληζινγκ...μην δεν προλαβουν λογικα.
-
Φανταστειτε τι ακουνε καθε μερα οι υπαλληλοι …….
Με ψυχοφαρμακα θα φευγουν. -
Εντάξει παιδιά, τόσες πωλήσεις έχει κάνει η Peugeot στην χώρα μας , λογικό είναι να έχουν τόσο δουλειά ειδικά στο λεκανοπέδιο.
Τα έχουμε πει όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο μόνο Toyota.
-
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
Εντάξει παιδιά, τόσες πωλήσεις έχει κάνει η Peugeot στην χώρα μας , λογικό είναι να έχουν τόσο δουλειά ειδικά στο λεκανοπέδιο.
Τα έχουμε πει όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο μόνο Toyota.
Και Suzuki.
-
Και να κάνει επισκέψεις στους γηριάτρους για να γλυτώσουν την κατάθλιψη...

-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Και να κάνει επισκέψεις στους γηριάτρους για να γλυτώσουν την κατάθλιψη...

Δεν κάνει κιχ, οπότε δεν πάει να είναι πιο παλιάς σχεδίασης...
-
Κάνει αλλά λόγω ηλικίας οι κάτοχοι δεν τα ακούν...

-
-
Ενώ όλα τα τζόβενα κυκλοφορούν με πεζώ ...2 εν τέλει.
-
Με πήραν σήμερα τηλεφωνο από το service.
Βλέπω το νούμερο και αναρωτιέμαι τι έγινε και τι να θέλουν.
"Ναι καλημέρα, από το service της Peugeot καλούμε για το 3008 phev".
Ναι πείτε μου.
"Πότε θα μπορούσατε να το φέρετε γιατί η εταιρεία χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια δεδομένα από το αυτοκίνητο. Μία ωρίτσα θα πάρει και θα το πάρετε αμέσως".
Αύριο το πρωί του λέω.
"Εντάξει, μια χαρά".Εκείνη την ώρα έπηζα στη δουλειά και έπρεπε να μπω και σε μια συνάντηση και δεν είχα καθόλου χρόνο να τους ρωτήσω λεπτομέρειες.
Τι φάση; -
Ναι πείτε μου.
"Πότε θα μπορούσατε να το φέρετε γιατί η εταιρεία χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια δεδομένα από το αυτοκίνητο. Μία ωρίτσα θα πάρει και θα το πάρετε αμέσως".
Αύριο το πρωί του λέω.
"Εντάξει, μια χαρά".Εκείνη την ώρα έπηζα στη δουλειά και έπρεπε να μπω και σε μια συνάντηση και δεν είχα καθόλου χρόνο να τους ρωτήσω λεπτομέρειες.
Τι φάση;αν το πας θα το ξαναδείς μετά το Πάσχα
-
Είναι παγίδα

-
Ναι πείτε μου.
Αύριο το πρωί του λέω.
Τι φάση;Καταλαβαίνω ότι το αμάξι είναι leasing. Παρ' όλα αυτά, πες ότι όντως στο φτιάχνουν στο τέλος και σταματάς να ακούς τους θορύβους... τους εμπιστεύεσαι τους τύπους αυτούς ότι έχουν κάνει σωστή δουλειά μετά από τόσα μπρος-πίσω για να νιώθεις ασφαλής με το συγκεκριμένο αμάξι; Δεν το πας και σε μια άλλη αντιπροσωπεία να δεις τι θα σου πουν και αυτοί; Όχι τίποτα άλλο μην σου μείνει στο χέρι το αμάξι στα καλά καθούμενα.
-
@nikonino said in Peugeot 3008 2016:
Ναι πείτε μου.
Αύριο το πρωί του λέω.
Τι φάση;Καταλαβαίνω ότι το αμάξι είναι leasing. Παρ' όλα αυτά, πες ότι όντως στο φτιάχνουν στο τέλος και σταματάς να ακούς τους θορύβους... τους εμπιστεύεσαι τους τύπους αυτούς ότι έχουν κάνει σωστή δουλειά μετά από τόσα μπρος-πίσω για να νιώθεις ασφαλής με το συγκεκριμένο αμάξι; Δεν το πας και σε μια άλλη αντιπροσωπεία να δεις τι θα σου πουν και αυτοί; Όχι τίποτα άλλο μην σου μείνει στο χέρι το αμάξι στα καλά καθούμενα.
Έχω αρχίσει και δεν τους εμπιστεύομαι όπως είναι φυσικό.
Ομως τέλος Φλεβάρη τελειώνει η μίσθωση.
Άντε να τραβήξει λίγο παραπάνω μέχρι να έρθει το καινούργιο.
Είμαι εδώ τώρα και περιμένω να τελειώσουν αυτό που έχουν να κάνουν.
Πάλι θα χάσω ώρες από τη δουλειά.
Μόλις με φωνάξουν θα τους ρωτήσω τι ακριβώς το ήθελαν το αυτοκίνητο και τι έκαναν.
Ελπίζω να μου πουν πραγματικά. -
@nikonino said in Peugeot 3008 2016:
Ναι πείτε μου.
Αύριο το πρωί του λέω.
Έχω αρχίσει και δεν τους εμπιστεύομαι όπως είναι φυσικό.
Ομως τέλος Φλεβάρη τελειώνει η μίσθωση.
Άντε να τραβήξει λίγο παραπάνω μέχρι να έρθει το καινούργιο.
Είμαι εδώ τώρα και περιμένω να τελειώσουν αυτό που έχουν να κάνουν.
Πάλι θα χάσω ώρες από τη δουλειά.
Μόλις με φωνάξουν θα τους ρωτήσω τι ακριβώς το ήθελαν το αυτοκίνητο και τι έκαναν.
Ελπίζω να μου πουν πραγματικά.Θα κρεμασαν ματοχαντρο .

-
Λοιπόν μου είπαν ότι η Peugeot ζήτησε να κατέβουν και να της σταλούν κάποια δεδομένα από το αυτοκίνητο, που αφορούν τη λειτουργία και τη συμπεριφορά των δύο 12βόλτων που αλλάχθηκαν λόγω του ότι βρέθηκαν πεσμένες και γι' αυτό έβγαζε το μήνυμα για βλάβη ηλεκτρικού συστήματος.
Με δεδομένο ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκε να γίνει αλλαγή (την πρώτη φορά είχε χρειαστεί να αλλαχτεί μόνο η μία), πιθανολογώ ότι μπορεί να ψάχνουν την αιτία που ίσως δεν φορτίζονται επαρκώς και γι' αυτό πέφτουν.
Δεν ξέρω, εκεί πάει το μυαλό μου.Κατά τα άλλα, όλα καλά με το εργαλείο με εξαίρεση ότι πάλι έχασα ώρες από τη δουλειά.

-
stelantis leasing, παίζω στοίχημα τη δουλειά μου
-
Λοιπόν μου είπαν ότι η Peugeot ζήτησε να κατέβουν και να της σταλούν κάποια δεδομένα από το αυτοκίνητο, που αφορούν τη λειτουργία και τη συμπεριφορά των δύο 12βόλτων που αλλάχθηκαν λόγω του ότι βρέθηκαν πεσμένες και γι' αυτό έβγαζε το μήνυμα για βλάβη ηλεκτρικού συστήματος.
Με δεδομένο ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκε να γίνει αλλαγή (την πρώτη φορά είχε χρειαστεί να αλλαχτεί μόνο η μία), πιθανολογώ ότι μπορεί να ψάχνουν την αιτία που ίσως δεν φορτίζονται επαρκώς και γι' αυτό πέφτουν.
Δεν ξέρω, εκεί πάει το μυαλό μου.Κατά τα άλλα, όλα καλά με το εργαλείο με εξαίρεση ότι πάλι έχασα ώρες από τη δουλειά.

Ευτυχώς που δεν είναι Τογιότα να την πατήσεις σαν τον άλλον με την οδική...

Peugeot 3008 2016