-
@zaxosm said in JEEP AVENGER:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα, ωστοσο οι χωροι ειναι ανυπαρκτοι. Εγω ειμαι 1.88 και δεν χωραγα πισω ουτε να μπω. Δυσκολευομουν στο μπες βγες στη θεση οδηγου και αισθανομουν σαν καπως να πιεζομαι.
Οδηγικα ηταν ωραιο ειχα δοκιμασει το ηλεκτρικο και ειχε ωραια ποιοτητα κυλισης. Τραβαγε και τα βλεμματα!
ιδιο υψος σε ρίχνω και 1 πόντο ,ειχα απο πίσω μου ατομο 180
Δεν θα έλεγα οτι ειναι το ποιο ανετο,βασικά οταν διορθωσα την θεση οδηγησης ηταν καλα
Πίσω ειναι ποιο ανετο απο την AL junior -
θα ηθελα να σας βαλω 2 ερωτηματα
Εχει οδηγησει κανεις το 4χe?
Αν καταλήγατε στο Avenger θα αγοραζατε την summit και εξτρα πχ εξοπλισμό (ηλιοροφη ) στα 32800 περιπου ή θα πηγαινατε στην upland 4xe 35500? -
@giatros01 said in JEEP AVENGER:
@zaxosm said in JEEP AVENGER:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα, ωστοσο οι χωροι ειναι ανυπαρκτοι. Εγω ειμαι 1.88 και δεν χωραγα πισω ουτε να μπω. Δυσκολευομουν στο μπες βγες στη θεση οδηγου και αισθανομουν σαν καπως να πιεζομαι.
Οδηγικα ηταν ωραιο ειχα δοκιμασει το ηλεκτρικο και ειχε ωραια ποιοτητα κυλισης. Τραβαγε και τα βλεμματα!
ιδιο υψος σε ρίχνω και 1 πόντο ,ειχα απο πίσω μου ατομο 180
Δεν θα έλεγα οτι ειναι το ποιο ανετο,βασικά οταν διορθωσα την θεση οδηγησης ηταν καλα
Πίσω ειναι ποιο ανετο απο την AL juniorΤοτε το συγκρινα με το t cross που ειχα. Αυτο που ενοχλουσε κατα βαση ειναι οτι ηταν χαμηλο και στενο για suv εν αντιθεσει με το t cross που επαιζα μπαλα!
-
Jeep Avenger Black Edition: Όταν το μαύρο χρώμα συναντά το off-road DNA
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/neo-jeep-avenger-black-edition/
-
Διαθέσιμο σε νέα, χαμηλότερη τιμή το τετρακίνητο Jeep Avenger 4xe
https://www.4troxoi.gr/agora/nea-timi-tetrakinito-jeep-avenger-4xe-ellada/
-
Το Jeep Avenger 4xe στον Παρνασσό
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/to-jeep-avenger-4xe-ston-parnasso/
-
-
Το Avenger 4xe μας υπενθυμίζει πως είναι τα γνήσια Jeep. Σκληροτράχηλο, τετρακίνητο και ικανότητες που εκπλήσουν εκτός δρόμου! Βουτάμε στο κοκκινόχωμα και ζούμε στιγμές που σίγουρα δεν περιμέναμε πίσω από το τιμόνι ενός μικρού SUV.
-
είναι καλύτερο από το Vitara???
-
@dimitrioskosmas said in JEEP AVENGER:
Σίγουρα ναι στην απόσταση από το έδαφος. Για τα υπολοιπα ας απαντήσουν οι γνωρίζοντες.
Επίσης ισχύει οτι το avenger 4xe έχει 8 χρόνια εγγύηση ή αυτό αφορά μόνο την μπαταρία; Νομίζω οτι διαφέρει αυτό στο 4xe.
-
Μόνο αν δεν χρειάζεται να κάτσουν ολόκληροι άνθρωποι στο πίσω κάθισμα έχει νόημα η ερώτηση. Αν υπάρχει η ανάγκη τακτικής μετακίνησης 4 ενηλίκων, τότε μόνο Vitara.
-
@green-power said in JEEP AVENGER:
Σίγουρα ναι στην απόσταση από το έδαφος. Για τα υπολοιπα ας απαντήσουν οι γνωρίζοντες.
Επίσης ισχύει οτι το avenger 4xe έχει 8 χρόνια εγγύηση ή αυτό αφορά μόνο την μπαταρία; Νομίζω οτι διαφέρει αυτό στο 4xe.
- https://www.carandmotor.gr/nea/suzuki-vitara-espase-ola-ta-rekor
- απόσταση απο εδαφος σε στελαντι? βαζουν οτι εκατοστα τους λειπουν στο κρεβατι. στο 3008 μου εδινε 21.9(!) αλλά μπουκαλακι νερο δεν επαιρνε απο κάτω, τελικά σε κάτι τεχνικα εγχειρίδια κρυμμενο υπήρχε ενα 15.5. που ουτε αυτο ειχε. ψευτες και απατεωνες.
- τετρακινηση στελλαντι. σιριουσλι? στο 3008 το πισω μοτερ εκανε τα δικα του και με κανενα συντονισμο με το μπροστινο. κολληματα ακομη και σε γαρμπιλι. στο ιταλικο κουατρο κατι περιοδικο τα ιδια και χειροτερα λενε για αυτο το χρεπι και μαλιστα σημειωνουν οτι καμμια σχεση με βιταρα.
- διπλοσυμπλεχτο? για εκτος δρόμου? γελαει και η μενεγακη του σαραντη.
- πες οτι βγαινεις εκτος δρομου. ποιος πιστευει οτι δεν θα ξεβιδωσει μεχρι και η ταπα της βενζινης σε στελλαντι? και οτι δεν θα μεινεις απο σασμαν ή καμμια καδενα στη μεση του πουθενα? απατη για γαλαζια αριστολοατκι κορμια ειναι. ξεφτιλλιζουν καθε σημα που αγοραζουν, κανανε τη τζιπ στριγκακι.
- 145 λενε οι απατεωνες? με τα μισα να ερχονται απο δελτιο τυπου ενα βραδυ με φεγγαρι? πως διαολο δεν μπορουσε να με πιασει στην εο ενα οπελ κλανιερα οσο και να το εσπαγε ο συναδελφος? ....με το αργοσυρτο ειμαι ακομη fhd
- εστω εκανες τη μαλακια και το πηρες οπως ψηφισες τον κουλι. εχεις ακουσει πως αναστεναζουν ολα τα νεα γκέι-τζιπ της στελλαντι μολις κρεμασουν ροδα? δεν ανοιγει πορτα λεμε, αυτοφερομενο απο νον μπραντ ανακυκλωμενα προφυλακτικα, αυτα τα χρυσοκοκκινα που βοηθανε στην αυξηση του πληθυσμου.
-
Ενας που θα πάρει κυριλέ Τζίπ, δεν θα κοιτάξει την άσχημη γεροντοκόρη το βιτάρα...

-
@criuser said in JEEP AVENGER:
Ενας που θα πάρει κυριλέ Τζίπ, δεν θα κοιτάξει την άσχημη γεροντοκόρη το βιτάρα...

Πεστα ρε @criuser , που τον περίμενα να σκάσει στο Τμήμα με Omoda 9, να χαζεύαμε λίγο και εμείς οι προλετάριοι

και αυτός ήρθε με Vitara 🤭
-
JEEP AVENGER