-
@zaxosm said in JEEP AVENGER:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα, ωστοσο οι χωροι ειναι ανυπαρκτοι. Εγω ειμαι 1.88 και δεν χωραγα πισω ουτε να μπω. Δυσκολευομουν στο μπες βγες στη θεση οδηγου και αισθανομουν σαν καπως να πιεζομαι.
Οδηγικα ηταν ωραιο ειχα δοκιμασει το ηλεκτρικο και ειχε ωραια ποιοτητα κυλισης. Τραβαγε και τα βλεμματα!
ιδιο υψος σε ρίχνω και 1 πόντο ,ειχα απο πίσω μου ατομο 180
Δεν θα έλεγα οτι ειναι το ποιο ανετο,βασικά οταν διορθωσα την θεση οδηγησης ηταν καλα
Πίσω ειναι ποιο ανετο απο την AL junior -
θα ηθελα να σας βαλω 2 ερωτηματα
Εχει οδηγησει κανεις το 4χe?
Αν καταλήγατε στο Avenger θα αγοραζατε την summit και εξτρα πχ εξοπλισμό (ηλιοροφη ) στα 32800 περιπου ή θα πηγαινατε στην upland 4xe 35500? -
@giatros01 said in JEEP AVENGER:
@zaxosm said in JEEP AVENGER:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα, ωστοσο οι χωροι ειναι ανυπαρκτοι. Εγω ειμαι 1.88 και δεν χωραγα πισω ουτε να μπω. Δυσκολευομουν στο μπες βγες στη θεση οδηγου και αισθανομουν σαν καπως να πιεζομαι.
Οδηγικα ηταν ωραιο ειχα δοκιμασει το ηλεκτρικο και ειχε ωραια ποιοτητα κυλισης. Τραβαγε και τα βλεμματα!
ιδιο υψος σε ρίχνω και 1 πόντο ,ειχα απο πίσω μου ατομο 180
Δεν θα έλεγα οτι ειναι το ποιο ανετο,βασικά οταν διορθωσα την θεση οδηγησης ηταν καλα
Πίσω ειναι ποιο ανετο απο την AL juniorΤοτε το συγκρινα με το t cross που ειχα. Αυτο που ενοχλουσε κατα βαση ειναι οτι ηταν χαμηλο και στενο για suv εν αντιθεσει με το t cross που επαιζα μπαλα!
JEEP AVENGER