-
Zeekr: Έτοιμο το πρώτο Zeekr Experience Store στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/zeekr-etoimo-to-proto-zeekr-experience-store-stin-ellada/
-
-
Με τα ολοκαίνουργια X, 001 και 7X, η Zeekr μπαίνει με αξιώσεις στην premium ηλεκτρική κατηγορία, συνδυάζοντας σκανδιναβική αισθητική, κορυφαία ποιότητα και προηγμένα συστήματα, προσφέροντας μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία πίσω από το τιμόνι.
-
Zeekr 7GT: Το γνωρίζουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών

-
Τα Zeekr μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι ένα βήμα παραπάνω από τα υπόλοιπα Κινέζικα.
Και αν μη τι άλλο είναι και όμορφα.
Ίδωμεν πως θα πάνε. -
-
@katafractos17 said in ZEEKR forum:
Τα Zeekr μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι ένα βήμα παραπάνω από τα υπόλοιπα Κινέζικα.
Ίδωμεν πως θα πάνε.Είπαμε μόνο Θεσσαλία μπορούν να πουλήσουν.
Που μπορούν να προφέρουν και το όνομα τους σωστά...
Ζίιιικρ...

Μου θύμισε και το γνωστό ανέκδοτο που μαθαίνουν αγγλικά στην Θεσσαλία.
Μάθημα για τους μήνες.
January Γιενάρς...
February Φλεβάρς...
March Ως έχει...

-
@criuser said in ZEEKR forum:
@katafractos17 said in ZEEKR forum:
Ίδωμεν πως θα πάνε.Είπαμε μόνο Θεσσαλία μπορούν να πουλήσουν.
Που μπορούν να προφέρουν και το όνομα τους σωστά...
Ζίιιικρ...

Μου θύμισε και το γνωστό ανέκδοτο που μαθαίνουν αγγλικά στην Θεσσαλία.
Μάθημα για τους μήνες.
January Γιενάρς...
February Φλεβάρς...
March Ως έχει...

Φίλε εγώ που μπήκα μέσα στο 7Χ, σου λέω ότι στατικά βάζει κάτω πολλά Ευρωπαϊκά μοντέλα από άποψη ποιότητας, σχεδίασης και εξοπλισμού.
Έτσι και και είχε σηματάκι Ευρωπαϊκής μάρκας επάνω του και όχι Κινέζικης, πιθανότατα δεν θα προλάβαιναν τις παραγγελίες.
Και στο λέω εγώ που είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα Κινέζικα.
Το 7Χ δηλαδή, αν είχε το στήσιμο και την οδηγική συμπεριφορά που μπορεί να σου δώσει ένα Ευρωπαϊκό και δεν κόστιζε 60Κ, μια χαρά θα το σκεφτόμουν έτσι και μπορούσα οικονομικά να διαθέσω χρήματα για αυτή την κατηγορία. -
Τα Σααμπ τα θυμάσαι. ;
Εξαιρετικά αμάξια αλλά δεν πούλαγαν.
Σχεδιαστικές απομιμήσεις ευρωπαϊκών αυτοκινήτων για μένα είναι ανάξια σχολιασμού.
-
αμαξαρες ειναι τα ζιιικρ
το οτι δεν μπορουμε να τα αγορασουμε γιατι ειναι ακριβα δεν σημαινει οτι δεν θα θέλαμε ενα.
τωρα να μιλάνε απαξιωτικα για αυτα τα αμαξια θιασωτες μιας από τις χειροτερες ποιοτικα και με τις περισσοτερες βλαβες μαρκες οπως ειναι η σιτρονελα εχει απλά πλάκα
-
@cirus said in ZEEKR forum:
αμαξαρες ειναι τα ζιιικρ
το οτι δεν μπορουμε να τα αγορασουμε γιατι ειναι ακριβα δεν σημαινει οτι δεν θα θέλαμε ενα.
τωρα να μιλάνε απαξιωτικα για αυτα τα αμαξια θιασωτες μιας από τις χειροτερες ποιοτικα και με τις περισσοτερες βλαβες μαρκες οπως ειναι η σιτρονελα εχει απλά πλάκα
Για αυτό στις τελευταίες θέσεις αξιοπιστίας βγαίνει η vw και η Audi…φτύστε την καραμέλα επιτέλους…
-
Τα Σααμπ τα θυμάσαι. ;
Εξαιρετικά αμάξιαΜια από τις καλύτερες αγορές αυτοκινήτου που έχω κάνει!
-
Τα Σααμπ τα θυμάσαι. ;
Σχεδιαστικές απομιμήσεις ευρωπαϊκών αυτοκινήτων για μένα είναι ανάξια σχολιασμού.
+1 μόνο στο κομμάτι του εξαιρετικά αμάξια!
Επίσης πρωτοπόρα στο κομμάτι ανάπτυξης του τομέα ασφάλειας!!! -
Τα Σααμπ τα θυμάσαι. ;
Μια χαρα πουλαγαν! Απλα ηταν τοσο over-engineered (αφου βασιζονταν στα χρεπια της Τζι Εμ, αρα ηθελαν πολυ δουλεια για να γινουν αμαξια) που τελικα η εταιρια εχανε λεφτα.
-
@kkostask said in ZEEKR forum:
αμαξαρες ειναι τα ζιιικρ
Για αυτό στις τελευταίες θέσεις αξιοπιστίας βγαίνει η vw και η Audi…φτύστε την καραμέλα επιτέλους…
Μην τον στενοχωρείς, είναι συλλέκτης μοναδικών αυτοκινήτων...

-
@fanis75 said in ZEEKR forum:
Τα Σααμπ τα θυμάσαι. ;
Μια χαρα πουλαγαν! Απλα ηταν τοσο over-engineered (αφου βασιζονταν στα χρεπια της Τζι Εμ, αρα ηθελαν πολυ δουλεια για να γινουν αμαξια) που τελικα η εταιρια εχανε λεφτα.
Όταν είδε η μαμά GM τις αλλαγές που έκανε η Saab στην πλατφόρμα GM Epsilon για να βγάλει to 9-3, έφριξε! Τα πάντα καινούρια! Ο δε δίλιτρος τούρμπο ήταν σχεδίασης Saab. Να φανταστείς έβγαλαν δικό τους εγκέφαλο που φοράνε μόνο τα Saab και κόστισε κάτι εκατομμύρια και ο οποίος ελέγχει όλο το αυτοκίνητο. Και για αυτό την έκλεισαν οι Αμερικάνοι...
-
@kkostask said in ZEEKR forum:
αμαξαρες ειναι τα ζιιικρ
Δεν ξέρω ποια είναι η καραμέλα. Για την ζικκρ μίλησα όχι για την vag. Δεν καταλαβαίνω τι λες. Αχωνευτα και τα vag με πολλές βλάβες επίσης απλά δεν φτάνουν την stelantis
-
Το νέο Zeekr 7X κατακτά τον Παρνασσό
Ορίστε, το Zeekr πάει και Παρνασσό.
Όχι που πήγαν τα ριμάδια τα Tesla και έκλεισαν όλο τον Παρνασσό, τη μισή Βοιωτία και τη μισή Φθιώτιδα.
ZEEKR forum