-
Πλακα πλακα ξερει κανεις μαγαζι που να κανει αναβαθμιση ηχοσυστηματος tesla ελλαδα; Εχει βγαλει η focal plug and play ηχεια μπρος πισω η εναλλακτικα του βαζεις woofer ειδικα για Μ3. Το θεμα ειναι να στα βαλει καποιος που εχει καποια εμπειρια.
-
@jammamon said in TESLA FORUM:
Πλακα πλακα ξερει κανεις μαγαζι που να κανει αναβαθμιση ηχοσυστηματος tesla ελλαδα; Εχει βγαλει η focal plug and play ηχεια μπρος πισω η εναλλακτικα του βαζεις woofer ειδικα για Μ3. Το θεμα ειναι να στα βαλει καποιος που εχει καποια εμπειρια.
Υπενθυμίζω οτι το χαιλαντερ έχει μπαταρία ασθενών 15,5 V
-
@sargus said in TESLA FORUM:
@nascar1 said in TESLA FORUM:
Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη...
-
τι λέει το στανταρντ; μπαίνουμε;
-
Αυτό το απαίσιο πράγμα που φαίνεται στους τροχούς του στανταρντ είναι καπάκι ζάντας; υπάρχουν άλλες επιλογές διαθέσιμες στο εμπόριο;
-
Εμείς οι μη Αθηναίοι, παραλαμβάνουμε επίσης από Αθήνα;
-
Έχει ακόμη λεφτά η επιδότηση;
-
Τα προδιαμορφωμένα δικαιούνται επιδότηση ή όχι;
Για να δούμε...
Αν δεις λέει Φλεβάρη Μάρτη άφιξη οπότε επιδότηση αμφίβολη. Επίσης ναι μεν είναι τάσια αλλά ίσως δεν έχει τις όμορφες ζάντες αλουμινίου του Premium. Κατά τα άλλα το αμάξι είναι σε τιμή χάρισμα. Εγώ το άλλαζα άνετα το δικό μου Premium με το "γυμνό" για φλας, κάμερα εμπρός και κυρίως την λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.. Οθόνη πίσω, μη ηλεκτρικό τιμόνι σιγά. Μόνο αν το οδηγούν παραπάνω από ένας οδηγοί δεν θα ρυθμιζει το τιμόνι (που κακά τα ψέμματα είναι γαματο feature)
Καλή παρατήρηση αυτό με την άφιξη!
Έχεις το προηγούμενο μοντέλο να υποθέσω;
Με χαλάει από τις ελλείψεις του μόνο το πιο απλό ηχοσύστημα γιατί δε θέλω πια να βάζω χέρι σε καινούργιο αμάξι (άσε που δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς εδώ κάτω με τεσλα) και η αλλαγή των αμορτισερ που σχολίασε ο τέρας πιο πάνω εφόσον αυτή επηρεάζει την ποιότητα κύλισης.Ναι έχω το highland αλλά αρχές 25. Πρέπει να το δεις πολύ σοβαρά στην τιμή αυτή. Στην θέση σου θα ζητούσα ένα test drive το συγκεκριμένο και εκεί θα κρίνεις. Ιδανικά κάνε back 2 back με το Premium. Αν έχει αρχίσει να στην σπάει ο συμπλέκτης, ο θόρυβος και οι επισκέψεις στα πρατήρια νομίζω είσαι έτοιμος!!!!
Καλά τα λες αλλά μένω Κρήτη* και δεν είναι εύκολο το τεστ ντραιβ.
Εσύ δεν έχεις κανένα σοβαρό λόγο να αλλάξεις. Είναι δυνατόν να το σκέφτεσαι;
*Καλά, αν δεν έμενα Κρήτη δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πάρω πέρισυ που έβγαινε γύρω στα 32 με την επιδότηση των 9.000.Απλά με τρώει πολύ φέτος και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες που νοίκιασα ένα ΜΥ performance.
Έχασες μεγάλη ευκαιρία με τα 12 χιλιάρικα του ΚΗ
-
-
@dettol said in TESLA FORUM:
νομιζω πως οσοι συνεχιζουν να ελπιζουν σε "model 2/q" θα περιμενουν για αρκεταααα χρονια. Το μονο που μενει ειναι ενα Model 3 standard long range στα 39990 και εχει καλυψει ενα τεραστιο ευρος αναγκων/δυνατοτητων/επιδοσεων/εμβελειας ΚΑΙ τιμης
Πάντως σήμερα που έπαιζα με τον διαμορφωτη το νέο tesla m3 sr έβγαινε στα 35.500 τελική τιμή. Αν σκεφτούμε την μπροστινή κάμερα, τον διακόπτη φλας και την λίγο αυξημένη μπαταρία το λες και σούπερ ευκαιρία. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται πιθανή επιδότηση ΚΗ
Μιλάς για το στάνταρ μοντέλο όμως με πολλές ελλείψεις από αυτό που έχεις.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
νομιζω πως οσοι συνεχιζουν να ελπιζουν σε "model 2/q" θα περιμενουν για αρκεταααα χρονια. Το μονο που μενει ειναι ενα Model 3 standard long range στα 39990 και εχει καλυψει ενα τεραστιο ευρος αναγκων/δυνατοτητων/επιδοσεων/εμβελειας ΚΑΙ τιμης
Πάντως σήμερα που έπαιζα με τον διαμορφωτη το νέο tesla m3 sr έβγαινε στα 35.500 τελική τιμή. Αν σκεφτούμε την μπροστινή κάμερα, τον διακόπτη φλας και την λίγο αυξημένη μπαταρία το λες και σούπερ ευκαιρία. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται πιθανή επιδότηση ΚΗ
Και με πολλές προσθήκες πλέον... Μια χαρά τιμιότατο είναι.. Ακόμα και έτσι έχει σχεδόν τα πάντα
-
Σίγουρα, αλλά γιατί 12; 9 δεν ήταν;
-
Σίγουρα, αλλά γιατί 12; 9 δεν ήταν;
Για κατοίκους νησιών ήταν 12
-
-
-
Αυτό το απαίσιο πράγμα που φαίνεται στους τροχούς του στανταρντ είναι καπάκι ζάντας; υπάρχουν άλλες επιλογές διαθέσιμες στο εμπόριο;
-
-
-
Για να δούμε...
Μπαίνεις πατώντας εδώ
https://ts.la/stefanos942439 για έκπτωση ή 1000 χλμ supercharging.
Πάρε όμως και ένα τηλέφωνο στα παιδιά στο sales να μάθεις πότε έρχεται. Για να προλάβεις επιδότηση γιατί είναι κάτω από 2 εκατ.Δεδομένων των συνθηκών μπαίνεις αν και το standard έχει κάποιες εξοπλιστικές ελλείψεις. Η βασική για εμένα είναι η χειρότερη ανάρτηση.
Εσωτερικά λείπουν ψυχωμένα μπροστα, θερμαινόμενα πίσω, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ημιδερματινα καθίσματα, χειροκίνητη ρύθμιση τιμονιού, non dimmable πλαϊνούς καθρέπτες, έλλειψη πίσω οθόνης, 7 αντί 9 ηχεία. Λιγότερες επιλογές χρωμάτων.Σε σχέση με την πλειοψηφία των highland που κυκλοφορούν έχει μπροστινή κάμερα, φλασιερα και 64αρα αντί 60αρα μπαταρία. Κάποιες ελάχιστες παραδόσεις πρέπει να γίνονται ακόμα του premium sr model year 2026 με όλες τις βελτιώσεις και τον παλιό εξοπλισμό. Δυστυχως μπόρεσαν να παραγγελθούν από 25/10 εως τέλη Νοεμβρη. Μετα άλλαξε στο standard trim το sr.
Ψάξε μήπως έχει μείνει κανένα.Τα τάσια αλλάζουν φθηνά.
Η έκπτωση που δίνει (-2500) έχει παγιωθεί τον τελευταίο χρόνο αφού μειώθηκε η επιδότηση.
-
-
Και με πολλές προσθήκες πλέον... Μια χαρά τιμιότατο είναι.. Ακόμα και έτσι έχει σχεδόν τα πάντα
Για κάποιον που αγοράζει σήμερα το standard είναι η μόνη επιλογή. Εσυ αγόρασες πλήρες μοντέλο. Μόνο η κάμερα δεν μπαίνει εκ των υστέρων. Φλασιερα βάζεις ακόμα να μαμά.
Σε κάποιον που έρχεται από legacy ή άλλη μάρκα ακόμα και το standard είναι μια χαρά.
Αλλα αν έχεις μπει στο πλήρες highland σου είναι πίσωγυρισμα. -
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Έπεσε δηλαδή η τιμή του;
39.900 δεν είχε το standard;Σίγουρα δεν είναι αυτή η κουτσουρεμενη έκδοση σε εξοπλισμό που έβγαλαν και στην Αμερική;
Αν όχι τότε μιλάμε για εξαιρετικά νέα και μαζί με ενδεχόμενη επιδότηση θα πάει πιο χαμηλά ακόμη.
Ισως να ξέρουν και κατι εκ των έσω για νέο πρόγραμμα ΚΗ που θα έχει όρια στην ΛΤΠΦ και έσπευσαν να προσαρμοστούν πρώτοι γιατί στα 34 χιλιάρικα το αυτοκίνητο αυτό θα φύγει σαν ζεστό κουλούρι που συνοδεύει μεγάλη κούπα ελληνικού καφέ.
Έγραψα για το sargus τις διαφορές.
Λείπουν κάποια πράγματα αλλά υπάρχουν κάποια άλλα.
Σίγουρα όμως έχει περισσότερα πράγματα από το αμερικάνικο standard που έρχεται και με άλλης τεχνολογίας μπαταρία.
Το ευρωπαϊκό έχει lfp και ηλεκτρικά ανακλινομενους καθρέπτες και ραδιόφωνο.
41 (υπολογίζουμε πάντα και τα 970 που χρεώνουν για έξοδα ταξινόμησης/παραδοσης) είχε το premium sr.
38 λανσαρίστηκε το standard
Από αυτά αφαιρείς την έκπτωση της τεσλα που τρέχει σχεδόν 6-7 μήνες μετά το κόψιμο της μεγάλης επιδότησης στα 2500 ευρώ και βγαίνει 35500 προ επιδότησης αν προλάβεις. -
-
-
-
-
-
Για να δούμε...
Αν δεις λέει Φλεβάρη Μάρτη άφιξη οπότε επιδότηση αμφίβολη. Επίσης ναι μεν είναι τάσια αλλά ίσως δεν έχει τις όμορφες ζάντες αλουμινίου του Premium. Κατά τα άλλα το αμάξι είναι σε τιμή χάρισμα. Εγώ το άλλαζα άνετα το δικό μου Premium με το "γυμνό" για φλας, κάμερα εμπρός και κυρίως την λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.. Οθόνη πίσω, μη ηλεκτρικό τιμόνι σιγά. Μόνο αν το οδηγούν παραπάνω από ένας οδηγοί δεν θα ρυθμιζει το τιμόνι (που κακά τα ψέμματα είναι γαματο feature)
Καλή παρατήρηση αυτό με την άφιξη!
Έχεις το προηγούμενο μοντέλο να υποθέσω;
Με χαλάει από τις ελλείψεις του μόνο το πιο απλό ηχοσύστημα γιατί δε θέλω πια να βάζω χέρι σε καινούργιο αμάξι (άσε που δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς εδώ κάτω με τεσλα) και η αλλαγή των αμορτισερ που σχολίασε ο τέρας πιο πάνω εφόσον αυτή επηρεάζει την ποιότητα κύλισης.Η ποιότητα κύλισης πιθανώς να είναι σαν το legacy μοντέλο. Τα ηχεία είναι 2 λιγότερα από 9-7.
Εγώ δεν συμφωνώ με το nascar πάντως. Το premium highland προσφέρει πράγματα που δεν μπορείς να τα βάλεις μετά.
Από το μοντέλο 2026 είτε premium είτε standard μόνο τη μπροστινή κάμερα δεν μπορείς να βάλεις.
Η ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία είναι ευπρόσδεκτη αλλά όχι deal breaker. Φλασιερα βάζεις και μαμά.
Στη θέση σου θα κοίταγα και ένα ελαφρώς μτχ όπως αυτό.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/49556093-tesla-model-3 -
-
Νομίζω ότι αυτό ίσχυε για τα μικρά νησιά και όχι για Κρήτη. Δεν ξέρω σίγουρα όμως.
-
Νομίζω ότι αυτό ίσχυε για τα μικρά νησιά και όχι για Κρήτη. Δεν ξέρω σίγουρα όμως.
Ίσχυε και για Κρητη. Εχω πετύχει πολλούς από Κρήτη που αγόραζαν στην έκθεση στο Μαρούσι που περνούσα συχνά. Πρέπει να κυκλοφορούν πολλά εκεί κάτω.
-
Καλά, είσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια τιμοκαταλόγου-εξοπλισμών Tesla! Και επίσης περιλαμβάνεις από ότι βλέπω και τους ιστορικούς τιμοκαταλόγους!

-
Ίσχυε και για Κρητη. Εχω πετύχει πολλούς από Κρήτη που αγόραζαν στην έκθεση στο Μαρούσι που περνούσα συχνά. Πρέπει να κυκλοφορούν πολλά εκεί κάτω.
Αχχ, αυτό ήταν μια έξτρα μαχαιριά...
-
Καλά, είσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια τιμοκαταλόγου-εξοπλισμών Tesla! Και επίσης περιλαμβάνεις από ότι βλέπω και τους ιστορικούς τιμοκαταλόγους!

Ότι θες στη διάθεσή σου.
Εχω ένα βίτσιο να μελετάω μέχρι αηδίας ότι με ενδιαφέρει. -
Από ότι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο, τα έξτρα 4.000 επιδότησης ήταν για εταιρίες στα νησιά και όχι για ιδιώτες.
-
Από ότι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο, τα έξτρα 4.000 επιδότησης ήταν για εταιρίες στα νησιά και όχι για ιδιώτες.
Δεν το είχα ψάξει αναλυτικα γιατί αν και είμαι και ΕΕ ποτέ δεν σκέφτηκα να μπλέξω με σεξι κολπάκια για επιπλέον έξοδα. Αλλά με όσους κρητικούς μιλούσα στο κατάστημα στο Μαρούσι μου έλεγαν για παραπάνω επιδότηση λόγω νησιού.
Ηταν κιόλας η εποχή του ΚΗ2 που και ιδιώτες και εταιρίες έπαιρναν 8 οπότε +4 προέκυπταν τα 12 που έγραψε ο dettol.
Στο ΚΗ3 οι ιδιώτες έπαιρναν 9 και οι εταιρίες 6.
Γενικά έπεσαν πολλά λεφτά.
Ισως γι αυτό να έβλεπες ένα μτχ για να καρπωθείς εμμέσως όλη την επιδότηση του αρχικού ιδιοκτήτη. -
Αν το μεταχειρισμενο που έστειλε ο iceman είναι καθαρό το παίρνεις με κλειστά μάτια... Το δίνει σε εξαιρετική τιμή
-
Αν το μεταχειρισμενο που έστειλε ο iceman είναι καθαρό το παίρνεις με κλειστά μάτια... Το δίνει σε εξαιρετική τιμή
γελοία αγγελία, "Είναι δεύτερο και αν πουληθεί σε αυτή τη τιμή έχει καλός ειδάλλως θα κρατηθεί.".... αλλά η τιμή ειναι καλή
TESLA FORUM