-
@lap said in Renault Clio VI:
@ad276 said in Renault Clio VI:
Ακριβό.
Εντωμεταξυ δεν έχει και μεσαίο αερόσακο.
Ενώ στο crash test στην κολώνα κόντεψε να διαλυθεί
Ακριβό;
Για κοίτα τις τιμες των Πολο, Γιαρις, 208 και μετά πες μου πιο είναι ακριβό.
Πιο φθηνά έρχονται τα χειρότερα Ίμπιζα,Σαντερο, Φαμπια, Σουιφτ.
Αν αυτό είναι ακριβό το Αιγκο τι είναι;Έχεις ένα ορθογραφικό και συντακτικό λάθος.
Για πες.... γιατι σε έχασα....
Δεν έπρεπε να γράψεις swift
Δε σου είπα.... Η κουμπάρα μου με το παλιό Σουιφτ, πήρε το καινούριο τον Αύγουστο .
Και τι έπαθε; Οδηγώντας της έφυγε το ένα τασι.
Τώρα, τι έφταιγε; Κάποιος δεν το κούμπωσε καλά στην αντιπροσωπεία;
Ψήνεται για ζαντες πάντως, καθώς πήρε την 1η έκδοση.
Σορρυ στο φόρουμ για το off topic.Στα δικά μας.... Εμένα μ αρέσουν οι τιμές. Είναι μέσα στην κατηγορία. Αυτό που δε μ αρέσει είναι ότι η ρεζέρβα πλέον ειναι έξτρα (170 ευρώ) και όχι στάνταρ όπως στο δικό μου Κλιο. Αλλα και πάλι καλά να λεμε γιατί κάτι Γιαρις ούτε έξτρα δεν τη δίνουν.
Μερικοί θα με πουν οπισθοδρομικο ή κολλημένο. Θεωρώ όμως απαράδεκτη την απουσία της.
Το κοκκινακι 490 ευρώ το χρεώνουν... Οι αφιλοτιμοι.... -
Μια χαρά τιμές για να γίνει το νέο αγαπημένο C hatchback των Ελλήνων αφού πλέον δεν μπορούμε να πάρουμε αυθεντικό C hatchback στις τιμές που έχουν φτάσει.
Θα αποτελέσει το πρώτο οικογενειακό αυτοκίνητο για πολλές νέες οικογένειες, και θα ασκήσει μεγάλη πίεση στο Yaris, πιο ευρύχωρο, όμορφο και με 165 άλογα υβριδικό πάρα πολλοί θα πουν πως αξίζει το κάτι παραπάνω σε τιμή.
-
Το μεταξόνιο των 2,59 - 2,60 είναι νομίζω το μεγαλύτερο των Β χάτς, ενώ και τα 391 λίτρα αποσκευών, είναι επίσης πολύ.
-
Σήμερα μπήκα σε citroen c3. Έτσι βραδάκι. Πολύ ωραίο. Συνεχίζω να το θεωρώ Κουλακι. Όλα σωστά τα έχει.
Φαντάσου πόσο ωραία θα ναι το clio.
(Το έσωσα το offtopic με τριπλά στο τέλος.)
-
Γιατί το έσβησες ?
Το διάβασα σχεδόν όλο...

-
@criuser said in Renault Clio VI:
Γιατί το έσβησες ?
Το διάβασα σχεδόν όλο...

Δε πιστεύω να γράψε για το τασι;
-
Τα μυστικά δεν τα λέμε...

-
Το μεταξόνιο των 2,59 - 2,60 είναι νομίζω το μεγαλύτερο των Β χάτς, ενώ και τα 391 λίτρα αποσκευών, είναι επίσης πολύ.
Όντως μεγάλο το μεταξόνιο, αλλά δεν φαίνεται να είναι πάνω από το Μ.Ο. τής κατηγορίας σε χώρους, ενώ τα 391 λίτρα είναι όνειρο απατηλό.
Έχει η αδερφή μου το 5άρι με επίσης 391 λίτρα στα χαρτιά, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πάνω από 300, άντε στο τσακίρ κέφι 320!
Μήπως η RENAULT χρησιμοποιεί άλλη μονάδα μέτρησης, γιατί και στα άλλα μοντέλα της φαίνεται να υπερβάλλει. -
@taxidiaris said in Renault Clio VI:
Μήπως η RENAULT χρησιμοποιεί άλλη μονάδα μέτρησης, γιατί και στα άλλα μοντέλα της φαίνεται να υπερβάλλει.
Παλιά ειχε γίνει θέμα αυτο, γιατι τα περιοδικά μέτραγαν τους χώρους αποσκευών και των Ρενώ έβγαιναν τελείως άλλα νούμερα. Τότε "αποκαλύφθηκε" ότι η Ρενώ έχει άλλο σύστημα μέτρησης (όχι το VDO) και για αυτό υπήρχαν αυτές οι διαφορές. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες.
-
Αποκλειστική φωτογραφία των τεχνικών της Renault από την διαδικασία μέτρησης του χώρου αποσκευών

-
Όντως μεγάλο το μεταξόνιο, αλλά δεν φαίνεται να είναι πάνω από το Μ.Ο. τής κατηγορίας σε χώρους, ενώ τα 391 λίτρα είναι όνειρο απατηλό.
Έχει η αδερφή μου το 5άρι με επίσης 391 λίτρα στα χαρτιά, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πάνω από 300, άντε στο τσακίρ κέφι 320!
Μήπως η RENAULT χρησιμοποιεί άλλη μονάδα μέτρησης, γιατί και στα άλλα μοντέλα της φαίνεται να υπερβάλλει.Στο 5αρι ο χώρος αποσκευών είναι και βαθυς. Το έχω και εγώ. Υπόψιν ότι 391 είναι μόνο στα βενζινοκινητα. Οχι στο ντιζελ (366) οχι στα υβριδικα (310).
-
Αποκλειστική φωτογραφία από την διαδικασία μέτρησης του χώρου αποσκευών
Πάντως ειναι μεγαλύτερος απ το Σουιφτ.....

-
-

Ωχ,
τώρα θα ανεβάσει 265 βίντεο που θα δείχνουν πόσο τεράστιο είναι το swift 

@lap βρισκόμαστε στο τοπικό του Clio
υπενθύμιση εκ της διαχειρίσεως.

-
@a-d-p said in Renault Clio VI:

Ωχ,
τώρα θα ανεβάσει 265 βίντεο που θα δείχνουν πόσο τεράστιο είναι το swift 

@lap βρισκόμαστε στο τοπικό του Clio
υπενθύμιση εκ της διαχειρίσεως.

-
Το shortακι το εβαλα ως μέτρο σύγκρισης για εσάς που έχετε το προηγούμενο. Τα ίδια δεν βάζετε μέσα μη πω και λιγότερα;;;
Εδώ έχει το προηγούμενο το οποίο πατάει στην ίδια πλατφόρμα και ανακοινώνει τα ίδια λίτρα.
Η έκδοση εδώ είναι η υβριδική.
Προς το τέλος του βίντεο μέτρα πόσες βαλίτσες χωρουν.
-
Μήπως η RENAULT χρησιμοποιεί άλλη μονάδα μέτρησης, γιατί και στα άλλα μοντέλα της φαίνεται να υπερβάλλει.Στο 5αρι ο χώρος αποσκευών είναι και βαθυς. Το έχω και εγώ. Υπόψιν ότι 391 είναι μόνο στα βενζινοκινητα. Οχι στο ντιζελ (366) οχι στα υβριδικα (310).
Βρε βαθύς είναι, αλλά μου φαίνεται αρκετά μικρότερος από τού Α3 (2019) που είχα και ήταν 380 λίτρα , και σίγουρα πολύ μικρότερος από του 308 που έχει η
μου! Κονταροχτυπιέται με το Renegade Plug in που έχω τώρα και είναι 330 λίτρα! -
Το Tce 115 πως να πηγαίνει άραγε από κατανάλωση;
-
Το shortακι το εβαλα ως μέτρο σύγκρισης για εσάς που έχετε το προηγούμενο. Τα ίδια δεν βάζετε μέσα μη πω και λιγότερα;;;
h
Εδώ έχει το προηγούμενο το οποίο πατάει στην ίδια πλατφόρμα και ανακοινώνει τα ίδια λίτρα.
Η έκδοση εδώ είναι η υβριδική.
Προς το τέλος του βίντεο μέτρα πόσες βαλίτσες χωρουν.
Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου. Είναι η υβριδικη έκδοση. Οπότε ανακοινωνονται 301 λιτρα. Το Σουιφτ πόσα εχει;
Α και κάτι άλλο. Το υβριδικό Κλιο είχε και στανταρ ρεζέρβα κάτι που ΔΕΝ έχει το Σουιφτ. -
Βρε βαθύς είναι, αλλά μου φαίνεται αρκετά μικρότερος από τού Α3 (2019) που είχα και ήταν 380 λίτρα , και σίγουρα πολύ μικρότερος από του 308 που έχει η
μου! Κονταροχτυπιέται με το Renegade Plug in που έχω τώρα και είναι 330 λίτρα!Εγώ είχα το πενταρι Γκολφ με 350 λίτρα. Σε μέγεθος μου φαίνεται ίδιο και σεχωριτικοτητα. Τα 391 μάλλον δεν ισχύουν αλλά είναι άνετος χώρος για την κατηγορια του. Μονο τα ιμπιζα/πολο είναι κοντά.
Renault Clio VI