-
TOYOTA COROLLA CROSS: Ένα όνομα με μοναδική ιστορία αποτελεί την ταυτότητα ενός αυτοκινήτου που φτιάχτηκε με την παραδοσιακή... τεθωρακισμένη αξιοπιστία της TOYOTA, αλλά που κοιτά σταθερά στο μέλλον -δικαιώνοντας όσους το επιλέγουν για το παρόν και τη σημερινή καθημερινότητά τους. Το TOYOTA COROLLA CROSS συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, αποδοτική υβριδική δύναμη και πραγματικές SUV δυνατότητες. Και με εμφάνιση που δηλώνει... υποψηφιότητα για κάθε είδους περιπέτεια!
-
Έχω παραγγείλει το δικό μου Corolla Cross και το περιμένω Φεβρουάριο ή Μάρτιο, 1.8L Style Panorama σε μπεζ-καφε χρώμα ("argile brown" στο διαμορφωτή, "mud bath" στο συμφωνητικό).
Υπάρχει πολλή πληροφορία στο ίντερνετ και πολλές εκδόσεις αμερικής, ασίας κλπ οπότε δεν μπόρεσα να βρω κάποιες πληροφορίες. Αν μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.
- Τα παράθυρα κλείνουν αυτόματα με το κλείδωμα?
- Μπορώ να ξεκινήσω απομακρυσμένα το clima μέσω της εφαρμογής αν έχω παρκάρει μακριά?
- Ποια αξεσουάρ αξίζουν? Θα βάλω σίγουρα συναγερμό και σκεφτόμουν και για ανεμοθραύστες αλλά ο πωλητής μου είπε ότι είναι 300 ευρώ για το ανταλλακτικό και την τοποθέτηση οπότε μάλλον δεν αξίζουν.
-
@angelosk55 said in Toyota Corolla Cross:
Έχω παραγγείλει το δικό μου Corolla Cross και το περιμένω Φεβρουάριο ή Μάρτιο, 1.8L Style Panorama σε μπεζ-καφε χρώμα ("argile brown" στο διαμορφωτή, "mud bath" στο συμφωνητικό).
Υπάρχει πολλή πληροφορία στο ίντερνετ και πολλές εκδόσεις αμερικής, ασίας κλπ οπότε δεν μπόρεσα να βρω κάποιες πληροφορίες. Αν μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.
- Τα παράθυρα κλείνουν αυτόματα με το κλείδωμα?
- Μπορώ να ξεκινήσω απομακρυσμένα το clima μέσω της εφαρμογής αν έχω παρκάρει μακριά?
- Ποια αξεσουάρ αξίζουν? Θα βάλω σίγουρα συναγερμό και σκεφτόμουν και για ανεμοθραύστες αλλά ο πωλητής μου είπε ότι είναι 300 ευρώ για το ανταλλακτικό και την τοποθέτηση οπότε μάλλον δεν αξίζουν.
Εγώ έχω μοντέλο τέλος 2024, μετά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα κρατώντας παρατατημένα πατημένο το κουμπί ανεβάζει/κατεβάζει τα παράθυρα.
Κλιματισμός μπαίνει απ οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής στο κινητό. -
Εγώ έχω μοντέλο τέλος 2024, μετά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα κρατώντας παρατατημένα πατημένο το κουμπί ανεβάζει/κατεβάζει τα παράθυρα.
Κλιματισμός μπαίνει απ οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής στο κινητό.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
-
@angelosk55 said in Toyota Corolla Cross:
Κλιματισμός μπαίνει απ οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής στο κινητό.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Συναγερμό ΔΩΡΟ να μη βάλεις, δεν κάνει τίποτε εκτός από το να χτυπήσει κάποιο ηχητικό, ΑΝ προλάβει..!!
Πάρε τα 200 ευρώ που λένε ότι τον κοστολογούν, σε κάτι άλλο..!!
Τα υπόλοιπα ,όπως σου τα είπε ο από πάνω....
Αν θέλεις πραγματικά να το προστατεύσεις με συναγερμό, οι Ρώσικοι συναγερμοί είναι μονόδρομος...!!
Μέσα από την εφαρμογή γίνονται αρκετά πράγματα, εντοπίζει που είναι το αυτοκίνητο, δείχνει υπόλοιπο καυσίμου ,κλειδώνει ξεκλειδώνει, ανάβει αλάρμ, ενεργοποιεί τον κλιματισμό, εννοείται ανοιγοκλείνει τα παράθυρα, τα οποία το κάνουν και με το χειριστήριο του αυτοκινήτου, όπως σου είπε κι ο φίλος...!! -
Φασιστο ρωσικά προϊόντα σε δυτικής τεχνολογίας αμάξι μην βάζετε …
Βασικά απορώ πως επιτρέπεται να πωλούνται ακόμα ρωσικά προϊόντα στη Ελλάδα με τόσες κυρώσεις κλπ
Μακριά ! -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Βασικά απορώ πως επιτρέπεται να πωλούνται ακόμα ρωσικά προϊόντα στη Ελλάδα με τόσες κυρώσεις κλπ
Μακριά !Με μέτρο η Ρωσοφοβία, γιατί σε χαλάει...

-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Μακριά !Με μέτρο η Ρωσοφοβία, γιατί σε χαλάει...

Είναι γνωστό ότι απεχθάνομαι οτιδήποτε ρωσικο, σοβιετικό, κομμουνιστικό !
Κόκκινος φασισμός σε οποιαδήποτε έκφανση του.
Αλλά εδώ μια και μιλάμε για ρωσικά προϊόντα μου είναι αδιανόητο να επιτρέπεται ακόμα η πώληση ρωσικών προϊόντων στη χώρα.
Μάλλον έχουν βρει κάποια πρόθυμη χώρα να φιλοξενεί τη μάρκα και απλά έχουν την τεχνολογία από εκεί (σε απευθείας σύνδεση με την fsb)Φυσικά είναι επίσης απίστευτο που τα προϊόντα της Τογιότα αλλά και πολλά κορεατικά έχουν μάπα συστήματα και είναι η χαρά του κλέφτη.
-
Ωχ Παναγία μου...!!!!!
-
Κόκκινος φασισμός σε οποιαδήποτε έκφανση του.Έκανε δουλίτσα η αμερικανόδουλη προπαγάνδα βλέπω...

-
Starline και Pandora, ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα για αυτοκίνητα με τεχνολογία Can-Bus.
Οι Αμερικάνοι, αλλά και οι Ευρωπαίοι έχασαν επεισόδια και όλοι οι γνωστοί συναγερμοί τους έμειναν πίσω τεχνολογικά.
Όταν θέλεις να προστατεύσεις την περιουσία σου, δεν κοιτάς από που προέρχεται ο συναγερμός, με αυτή τη λογική δεν θα τρώγαμε λαχανικά φρούτα και πατάτες από αυτούς που μας είχαν δούλους για 500 χρόνια, ούτε τα ρούχα τους θα φορούσαμε, αλλά ούτε και Τογιότα θα αγοράζαμε , επειδή συναρμολογούνται απέναντι...!!!
Τα Τογιότα κλέβονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, αν μπείτε στο ίντερνετ θα δείτε πως, με χίλιους διαφορετικούς τρόπους...!!!
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που με έκανε να αναζητήσω ότι καλύτερο υπάρχει από συναγερμούς, παρότι το έχω ασφαλισμένο από κλοπή και σε γκαράζ...!!! -
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Κόκκινος φασισμός σε οποιαδήποτε έκφανση του.Έκανε δουλίτσα η αμερικανόδουλη προπαγάνδα βλέπω...

Καλημέρα.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, δεν πιστεύω ότι φταίει η αμερικανόδουλη προπαγάνδα.Πιστεύω ότι φταίει η δήθεν προοδευτική πολιτική των καλοπληρωμένων υπαλλήλων της ΕΕ, που έχουν μια λανθασμένη άποψη, για την τεχνολογία, το περιβάλλον, τους μετανάστες, την αγροτική πολιτική, την φορολογία, τις σχέσεις με άλλα κράτη και πολιτισμούς.
Οι Αμερικανοί (μαζί με Ιαπωνία, Κορέα, Αυστραλία, Καναδά, Μ. Βρετανία) οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και έρχονται φορτσάτοι και οι Ινδοί, κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Αλίμονο από εμάς στην ΕΕ, που βαδίζουμε στον γκρεμό.
-
Το ότι οι κλέφτες προτειμουν να κλέβουν Τογιότα το ξέραμε. Το ότι κλέβονται όμως ευκολότερα τι παίζει με αυτό; Εννοούμε το θεμα με την μπαταρία που είναι κάτω από το πίσω κάθισμα ή κάτι άλλο;
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Το ότι οι κλέφτες προτειμουν να κλέβουν Τογιότα το ξέραμε. Το ότι κλέβονται όμως ευκολότερα τι παίζει με αυτό; Εννοούμε το θεμα με την μπαταρία που είναι κάτω από το πίσω κάθισμα ή κάτι άλλο;
Είναι πολλοί οι λόγοι.
Πρώτα από τη στιγμή που η Τογιότα πουλάει τα υπερδιπλάσια από όλους αυτοκίνητα αυτό από μόνο του αρκεί για να γίνουν τα αυτοκίνητα τους ο υπ' αριθμόν ένα στόχος αναλογικά ,αλλά και διότι οι κλέφτες τα βρίσκουν πολύ περισσότερο σε ευάλωτες θέσεις για να τα κλέψουν.
Έπειτα ενημερώνονται για πολύ περισσότερα αυτοκίνητα με τη μία, άρα εκεί θα στρέψουν την προσοχή τους...!!
Μέσα στα Τογιότα εννοείται συμπεριλαμβάνονται και τα Λέξους, τα οποία έχουν παρόμοια δομή...!!
Έπειτα δεν ξέρω αν αυτό είναι κατασκευαστικό μείον, τα Τογιότα πρέπει να έχουν κάποιο πέρασμα του can-bus που ελέγχει πλέον αυτό το σύστημα όλο το αυτοκίνητο, πολύ κοντά στο αριστερό φανάρι και οι κλέφτες τραβώντας το πλαστικό κομμάτι που υπάρχει εκεί , όταν το ξηλώσουν ,έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση από τα πλάγια στη μηχανή κάτω από το καπώ...!!!
Κάτι υπάρχει εκεί κοντά στα φώτα, που είναι το ευαίσθητο σημείο...!!!!
Υπάρχουν πολλά βίντεο που το δείχνουν αυτό, από κάμερες ασφαλείας όταν κλάπηκαν τα αυτοκίνητα, κουμπώνουν εκεί κάποια μορφή γέφυρας και ζωντανεύει το αυτοκίνητο, σαν να γύρισες τον διακόπτη...!!!
Κατά τα λοιπά όλα τα άλλα μειονεκτήματα είναι ίδια με όλα τα άλλα αυτοκίνητα που λειτουργούν με can bus, ενώ όσα διαθέτουν αυτοκίνητο χωρίς κλειδί, που είναι πολλά σήμερα, εκεί ανοίγουν ακόμα μία πόρτα στους κλέφτες.
Από τη μία δεν χρειάζεται αντικλείδι, ή να σπάσεις τον διακόπτη ,αλλά το χειρότερο από την άλλη αντιγράφεται το χειριστήριο από απόσταση, με αποτέλεσμα να κάνει χειριστήριο ο κλέφτης επιτόπου και να φεύγει σαν κύριος...!!!
Γιαυτό έκανε κάτι η Τογιότα, μπορεί ο ιδιοκτήτης κάθε φορά που κλειδώνει ξεκλειδώνει με το χειριστήριο να το απενεργοποιεί, ώστε να μην εκπέμπει το χειριστήριο σήμα επικοινωνίας μόνιμα με το αυτοκίνητο, για να μην μπορεί να αντιγραφεί.
Είναι ένας απλός συνδυασμός στο πάτημα το χειριστήριο, αλλά είναι σπαστικό να το κάνεις κάθε φορά.
Ακόμα υπάρχουν θήκες για το χειριστήριο που αν το βάλεις μέσα δεν επιτρέπουν την συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία με το αυτοκίνητο, για να μπορεί να αντιγραφεί..!!
Προσοχή δεν είναι όλες καλές...!!!
Όταν πουλάς 10-11 μύρια αυτοκίνητα στον πλανήτη, εσύ θα είσαι ο πρώτος στόχος των κλεφτών, αυτονόητο αυτό...!!! -
Αρα φταίει πιο πουλάνε πολλά ιχ και όχι ότι έχουν κάποιο κενό στο σύστημα ασφαλείας ! Μάλιστα !
-
@red_monster said in Toyota Corolla Cross:
Αρα φταίει πιο πουλάνε πολλά ιχ και όχι ότι έχουν κάποιο κενό στο σύστημα ασφαλείας ! Μάλιστα !
Αφού αυτό κατάλαβες από όλα όσα έγραψα, γιατί να στο χαλάσω..??!!
-
Οι υπεύθυνοι της Τογιότα άραγε έχουν δει κανένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν με τον τρόπο που τα κλέβουν ή θεωρούν ότι όλα καλώς καμομενα κλέφτες πάντα θα υπάρχουν και πάμε παρακάτω;
Αν υπάρχει κάποιο τόσο αδύναμο σημείο δεν πρέπει να κάνουν κάτι;
Μάλιστα...σε λιγότερο από ένα λεπτό έχουν δώσει ρεύμα στο αμάξι απλά ξεκουμπωνουν το φανάρι του συνοδηγού εδώ σε αριστεροτιμονο αμάξι κάτι ξεκουμπωνουν κάτι κουμπωνουν και σε ένα λεπτό είναι μέσα και φεύγουν...
Εντάξει η Τογιότα προφανώς δεν ασχολείται ενδεχομένως να την συμφέρουν κιόλας οι πολλές κλοπές, οι υποψήφιοι αγοραστές βλέπουν τέτοια βίντεο και μετά πάνε και ψωνίζουν;...Τα πράγματα για την Τογιότα μάλλον είναι απλά όσο πιο πολλά Τογιότα κλέβονται τόσα πιο πολλά αντικαθίστανται άρα γιατί να κάνει κάτι και να μειώσει τις μονάδες που πουλά;
Προφανώς μιλάμε για δεκάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες αμάξια που κλέβονται παγκοσμίως ανά έτος !
https://youtu.be/OD_6F_Wt4HM?si=6ElWKJxnud331zrM
Και εδώ πιο νέο βίντεο που εξηγεί αυτό με το can bus που παρεμβάλλονται.
Youtube Video -
Είπαμε, μία είναι η λύση, αλλά αν δεν ψηφίζεις ΚΚ, δύσκολο...!!!
-
@tkin73 said
Όποιος δε θέλει , δεν πρόκειται να καταλάβει όσα βίντεο και να παραθέσεις.
Ο τύπος τα λέει πολύ αναλυτικά, ένας από τους πολλούς που έχουν επισημάνει το πρόβλημα...!!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Είπαμε, μία είναι η λύση, αλλά αν δεν ψηφίζεις ΚΚ, δύσκολο...!!!
Από όλα αυτά που ειπώθηκαν εσύ κατάλαβες αυτό ; Ή η λύση είναι να βάλεις ρωσική συναγερμό ;
Τι σχέση έχει πάλι ο Μητσοτάκης ; Ρε πάτε καλά ; Έχετε χαζέψει ;
Toyota Corolla Cross