-
@iceman7 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
...
Οπως λειτουργεί το block (δηλ να μην βλέπω εγω αλλα να με βλέπει αυτός) δεν εχει και πολύ νόημα η διαδικασία!Πάντα έτσι λειτουργούν τα block στα forums. Το ότι δεν τον δείχνει καν τον άλλον εδώ είναι και προχώ.
-
Καλησπέρα σε όλους. Είχα στο κινητό το app του forum το οποίο με βόλευε απίστευτα. Μετά από backup που έκανα για να προχωρήσω σε factory reset του κινητού, για κάποιο ανεξήγητο λόγο το app δεν υπάρχει πλέον (ενώ υπάρχουν όλες οι άλλες εφαρμογές). Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω το app πουθενά...Καμιά ιδέα;

-
Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι εφαρμογή.... Μάλλον είχες βάλει την σελίδα στην αρχική οθόνη του κινητού
-
@araxnis said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Καλησπέρα σε όλους. Είχα στο κινητό το app του forum το οποίο με βόλευε απίστευτα.
Δεν υπάρχει app του φορουμ - κάτι άλλο είχες.
-
Δεν είναι app, αλλά λειτουργεί σαν app
, δεν υπάρχει στο Google play.
Κατά διαστήματα μου προτείνει να το εγκαταστήσω στο tablet (το έχω στο κινητό), -
Όταν μπαίνεις από android με Chrome πάνω δεξιά στην μπάρα διευθύνσεων βγάζει ένα βελάκι που λέει εγκατάσταση εφαρμογής.

-
@a-d-p said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Δεν είναι app, αλλά λειτουργεί σαν app
, δεν υπάρχει στο Google play.
Κατά διαστήματα μου προτείνει να το εγκαταστήσω στο tablet (το έχω στο κινητό),
-
Αααα..οκ...Τόσα χρόνια το είχα ξεχάσει..Νόμίζα ήταν app. Σας ευχαριστώ!
-
Να ρωτήσω μήπως και...
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε ignore (να μη φαίνονται είτε σα νέα είτε καθόλου) ολόκληρα τόπικς.
Προσωπικά έχω πήξει με τα 100 κινεζοτόπικς και πατάω συνεχώς mark as read. -
@xenos said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Να ρωτήσω μήπως και...
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε ignore (να μη φαίνονται είτε σα νέα είτε καθόλου) ολόκληρα τόπικς.
Προσωπικά έχω πήξει με τα 100 κινεζοτόπικς και πατάω συνεχώς mark as read.
Επάνω δεξιά πρώτα...και επιλέγεις από κάτω μετα...τι θέλεις για το κάθε θέμα.
-
@georgekn said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Να ρωτήσω μήπως και...
Προσωπικά έχω πήξει με τα 100 κινεζοτόπικς και πατάω συνεχώς mark as read.Επάνω δεξιά πρώτα...και επιλέγεις από κάτω μετα...τι θέλεις για το κάθε θέμα.
Πραγματικά....

-
@georgekn said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Να ρωτήσω μήπως και...
Προσωπικά έχω πήξει με τα 100 κινεζοτόπικς και πατάω συνεχώς mark as read.Επάνω δεξιά πρώτα...και επιλέγεις από κάτω μετα...τι θέλεις για το κάθε θέμα.
Πραγματικά....

Έτσι όμως θα χάνεις τα καλύτερα, best of the best, σχόλια του @criuser

-
Και μόνο που έχω κάνει ignore ολόκληρους χρήστες, ξέρεις τι ηρεμία μου έχει προσφέρει; Φαντάζομαι και σε άλλους.
-
Και μόνο που έχω κάνει ignore ολόκληρους χρήστες, ξέρεις τι ηρεμία μου έχει προσφέρει; Φαντάζομαι και σε άλλους.
Πώς κάνει κανείς ignore? Επίσης έχω προσπαθήσει να μπω σε προφίλ χρήστη να το κάνω αλλά δεν με αφήνει να δω το προφίλ καν. Ξέρετε τι παίζει;
-
Yποθέτω:

-
Πώς κάνει κανείς ignore? Επίσης έχω προσπαθήσει να μπω σε προφίλ χρήστη να το κάνω αλλά δεν με αφήνει να δω το προφίλ καν. Ξέρετε τι παίζει;
Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης μου οταν πατάω σε ενα προφίλ χρήστη για να το δω και δεν το βλέπω σημαίνει ότι με έχει μπλοκάρει; Η απλά έχει απαγορεύσει σέ όλους να βλέπουν το προφίλ του; Μου κάνει εντύπωση γιατί κάνα δυο προφίλ που πήγα να δω δεν ανοίγουν με τίποτα και γενικότερα δεν εχω έρθει σέ αντιπαράθεση με κανένα εδώ μέσα για να με μπλοκάρει. Απλά από περιέργεια ρωτάω....
-
@samronnin said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης μου οταν πατάω σε ενα προφίλ χρήστη για να το δω και δεν το βλέπω σημαίνει ότι με έχει μπλοκάρει; Η απλά έχει απαγορεύσει σέ όλους να βλέπουν το προφίλ του; Μου κάνει εντύπωση γιατί κάνα δυο προφίλ που πήγα να δω δεν ανοίγουν με τίποτα και γενικότερα δεν εχω έρθει σέ αντιπαράθεση με κανένα εδώ μέσα για να με μπλοκάρει. Απλά από περιέργεια ρωτάω....
Όχι, απλώς μερικά προφίλ φορτώνουν δύσκολα, πχ lap, fanis κτλ.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]