-
Προτιμώ τα φωτοβολταϊκά του ντετολ
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@dettol said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@gatoz το να διαφωνεις εκ του ασφαλους χωρις να κυβερνας και να κανεις επιλογες ειναι ευκολο. Σε αυτο ειστε αψογοι και μονο αυτο θελετε.
@lap για μια ακομα φορα δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας
@A-d-P στη δημοκρατια αυτη ακριβως ειναι η εντολη των κυβερνησεων. Να εκφραζουν την πλειοψηφια. Το προβλημα ειναι οτι εχουμε φτασει στο αλλο ακρο και εξυπηρετουν τις μειοψηφιες, δηλαδη τον εαυτο τους και τους παρατρεχαμενους τους.
@piliourits ζεις σε μια απο τις πιο ομορφες πολεις της ελλαδας και το μονο που κανεις ειναι να γκρινιαζεις και να παραπονιεσαι. Αν το κανεις απλα για να απελευθερωσεις την αρνητικη σου ενεργεια, καλα κανεις, αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τρωμε στην μαπα ολη αυτη τη γκρινια. Ευτυχως υπαρχει και το block.
Απο την αλλη, αν το κανεις επειδη δεν μπορεις να βρεις τιποτα θετικο στην καθημερινοτητα σου, τοτε, φιλικα, υπαρχει σοβαρο προβλημα.εαν βγεις λιγο εξω απο το φορουμ, τον πολυ κοσμο τον απασχολει η δυσκολη καθημερινοτητα του. αν κλεινεις τα αυτια βοηθας να δυσκολευει περισσοτερο. πολυ περισσοτερο οταν χρησιμοποιεις το στομα μονο για γεννες ανωδυνων λογων. ή ηλεκτροφορτισμενων.
ενω με τον ρυπαινονται ολα τα νηματα με πολιτικη κουβεντα βοηθουν παρα πολυ τον κοσμο στην δυσκολη καθημερινοτητα του, φανταζομαι. Την πραξη επαναστασης απεναντι στην κυβερνηση, να την δω στις επομενες εκλογες, οχι απο το πληκτρολογιο.
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@dettol said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@gatoz το να διαφωνεις εκ του ασφαλους χωρις να κυβερνας και να κανεις επιλογες ειναι ευκολο. Σε αυτο ειστε αψογοι και μονο αυτο θελετε.
@lap για μια ακομα φορα δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας
@A-d-P στη δημοκρατια αυτη ακριβως ειναι η εντολη των κυβερνησεων. Να εκφραζουν την πλειοψηφια. Το προβλημα ειναι οτι εχουμε φτασει στο αλλο ακρο και εξυπηρετουν τις μειοψηφιες, δηλαδη τον εαυτο τους και τους παρατρεχαμενους τους.
@piliourits ζεις σε μια απο τις πιο ομορφες πολεις της ελλαδας και το μονο που κανεις ειναι να γκρινιαζεις και να παραπονιεσαι. Αν το κανεις απλα για να απελευθερωσεις την αρνητικη σου ενεργεια, καλα κανεις, αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τρωμε στην μαπα ολη αυτη τη γκρινια. Ευτυχως υπαρχει και το block.
Απο την αλλη, αν το κανεις επειδη δεν μπορεις να βρεις τιποτα θετικο στην καθημερινοτητα σου, τοτε, φιλικα, υπαρχει σοβαρο προβλημα.Δεν ξέρω αν θα απαλύνει τον πόνο σου ή τον δικό μου, να σημειώσω πως το ποστάρισμα το έκανα απ το τελευταίο καφέ στη Κάτω Γατζέα, περιμένοντας τη (μέτρια) σοκολατόπιτα. Έχω και ντοκουμέντα:
Η φτώχια Μητσοτάκη θέλει καλοπέραση, κι η ζωή ανάλυση. Οπότε δύο καφεδάκια δίπλα στο κύμα με τον ήλιο να δύει στη πλάτη, κι ένα γλυκό στη μέση (10 κιλακια έχω χάσει) και λίγο περπάτημα στη παραλία του κάμπινγκ, απελευθερώνουν πολλή απ την αρνητική ενέργεια με την οποία μας φορτιζουν οι διαφόρων τύπων Μενουμευρώπηδες που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι η πανέμορφη πατρίδα μας Μπαγκλαντεσοποιείται με ταχείς ρυθμούς και τη χάνουμε μέσα απ τα χέρια μας.
Μας γλυκαίνει τον πόνο κι η ΨιΨίνα ειναι η αλήθεια...(και) Αυτον τον πηλιουριτη θελουμε!!!
-
Όχι δεν τον θέλουμε.
Λεφτας που κάνει βόλτες όταν οι άλλοι εργάζονται.
Ουουουοου
-
σαφεστατα δεν ειναι ρυπανση η εκφραση πολιτικης γιου νοου - απο οποια πλευρα και να ειναι
ρυπανση ειναι ομως οι ατερμονες συζητησεις για τουοτα, τεζλα, 3008, υποχρεωση ηλεχτροκινησης, αντιμετωπιση εχοντων στους μη εχοντες, δαιμονοποιηση της χαρας της αυτοκινησης για χαρη της ευνουχισμενης αποψιακης ορθοτητας -
Εδώ έχουν στο φτύσιμο τα suzuki. Τι να λέμε;;; Ανίδεοι

-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
σαφεστατα δεν ειναι ρυπανση η εκφραση πολιτικης γιου νοου - απο οποια πλευρα και να ειναι
ρυπανση ειναι ομως οι ατερμονες συζητησεις για τουοτα, τεζλα, 3008, υποχρεωση ηλεχτροκινησης, αντιμετωπιση εχοντων στους μη εχοντες, δαιμονοποιηση της χαρας της αυτοκινησης για χαρη της ευνουχισμενης αποψιακης ορθοτηταςΓια το κάθε πράγμα υπάρχει η σωστή ώρα και το σωστό μέρος. Χεζουμε στην τουαλέτα, τρώμε στο τραπέζι.
Οσο ρύπανση είναι να λέμε για τεσλα σε πολιτικά νήματα, άλλο τόσο είναι να τσακώνεστε για πολιτική σε ΟΛΑ τα νήματα. Μόνο που το πρώτο δεν γίνεται, ενώ το δεύτερο γίνεται συνέχεια. Το καταληκτικό όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέω.
Προφανώς λοιπόν, αφού είμαι μειοψηφία, έχω άδικο. Κούρασα και κουράστηκα οπότε σταματάω -
Πότε θα καταλάβεις ότι σε πειράζουνε; Και ότι σ αγαπάνε ;
Ιιιιιι χα!
-
Κάποιος δεν θυμάμαι ποιος είχε πει ότι και το πώς πίνεις τον καφέ σου, είναι πολιτική πράξη.
Είχε δίκιο.
-
Πώς πίνεις τον καφέ σου;
-
Πολλά βαρύ και όχι...

-
Είναι απλά μια υποκριτική χαζομάρα, να παλεύεις να επιβιώσεις σε ένα Βασίλειο διαφθοράς και να σνομπάρεις την "πολιτική". Σημαίνει πως απλά δεν κατανοείς την έννοια της λέξης.
Κι όχι, Πολιτική δεν είναι το αν θα διαλέξεις μεταξύ Πεπσι ή Κόκα Κολας. -
Είναι απλά μια υποκριτική χαζομάρα, να παλεύεις να επιβιώσεις σε ένα Βασίλειο διαφθοράς και να σνομπάρεις την "πολιτική". Σημαίνει πως απλά δεν κατανοείς την έννοια της λέξης.
Κι όχι, Πολιτική δεν είναι το αν θα διαλέξεις μεταξύ Πεπσι ή Κόκα Κολαο @dettol έγραψε ότι:
Ότι και να πεις,
Ότι και να γράψεις
Όσες φορές και να το πεις
Όσες φορές και να το γράψεις
Ο @criuser δεν γίνεται κομμουνιστής

Άρα στο τέλος το μόνο που κάνετε είναι να σπαμαρετε όλα τα τοπικά και να κάνετε λαικ μεταξύ σας οι αριστεροί (και οι δεξιοί.)
Το οποίο φυσικά ισχύει και για το άλλο άκρο (δεξιοί)
Τώρα μην μου την πέσετε και από τα δύο "άκρα" γιατί θα φάτε Μπαν

-
Ο ταξιδευτής κομμουνιστής είναι! Εχει πεισθεί! Δεν φαίνεται;;;
-
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κι όχι, Πολιτική δεν είναι το αν θα διαλέξεις μεταξύ Πεπσι ή Κόκα Κολαο @dettol έγραψε ότι:
Ότι και να πεις,
Ότι και να γράψεις

Άρα στο τέλος το μόνο που κάνετε είναι να σπαμαρετε όλα τα τοπικά και να κάνετε λαικ μεταξύ σας οι αριστεροί (και οι δεξιοί.)

Τώρα δηλαδη βάζεις στην ίδια μοίρα τους δεξιούς και τους αριστερούς? Επειδή πήραν ένα πρωτάθλημα με τον Alexis?
Σαν τους βάζελους στο ποδόσφαιρο κι αυτοί, θα 'χουν να το λένε στα εγγόνια τους
ΥΓ. Αν απαντήσουν βάλτα στο νήμα της πολιτικής

-
Ότι και να πεις,
Ότι και να γράψεις

οι αγωνιες του λαου δεν γνωριζουν απο νηματα και οφειλουν να εκδηλωνονται παντου, ειναι πιο σημαντικες απο ερμαφροδιτα υβριδικα, ματσο θερμικα, χρεπια φεβ και σεξυ μπατονς. φυσικα ενοχλουν και ταγμενους και κοιμησμενους και ψωνισμενους
ααααα
και οργανα εξουσιας. θα το βρω το τηλεφωνακι της να την ενημερωσω. κοβ κορδελιου-ευοσμου ειπαμε? -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ότι και να πεις,
Ότι και να γράψεις

οι αγωνιες του λαου δεν γνωριζουν απο νηματα και οφειλουν να εκδηλωνονται παντου, ειναι πιο σημαντικες απο ερμαφροδιτα υβριδικα, ματσο θερμικα, χρεπια φεβ και σεξυ μπατονς. φυσικα ενοχλουν και ταγμενους και κοιμησμενους και ψωνισμενους
ααααα
και οργανα εξουσιας. θα το βρω το τηλεφωνακι της να την ενημερωσω. κοβ κορδελιου-ευοσμου ειπαμε?2310703430

Εγώ της τα λέω, διάβασε ιστορία...
Έγινε ποτέ κομμουνιστική κάποια χώρα με ειρηνικές πορείες και μηνύματα στο twitter;;
Όχι
️
️
️ΥΓ. Οι αγώνες του λαού πρέπει να σέβονται και τους αμισθους εργάτες του φόρουμ (mods)

-
Δεν μπορώ να γίνω κάτι ανύπαρκτο...

-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν μπορώ να γίνω κάτι ανύπαρκτο...

Oi πιο
σβήστηκε ομοφοβικό ποστ, την επόμενη φορά θα επιβληθεί ποινή {mod}
-
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ότι και να πεις,
Ότι και να γράψεις

ααααα
και οργανα εξουσιας. θα το βρω το τηλεφωνακι της να την ενημερωσω. κοβ κορδελιου-ευοσμου ειπαμε?2310703430

Εγώ της τα λέω, διάβασε ιστορία...
Έγινε ποτέ κομμουνιστική κάποια χώρα με ειρηνικές πορείες και μηνύματα στο twitter;;
Όχι
️
️
️ΥΓ. Οι αγώνες του λαού πρέπει να σέβονται και τους αμισθους εργάτες του φόρουμ (mods)

μυρισε το σφαγειο μας θυμαρι και το κελι μας κοκκινο ουρανο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3