-
@dettol said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
https://www.iefimerida.gr/ellada/dafni-aytoptis-martyras-feromeno-xylodarmo-gynaika
@dettol απολυμαντικε, δικος σας ειναι....
χαχαχαχα
η καριολα τι πηγε να του φτιαξει...δεν παιζεις τετοια παιχνιδια σε τεσλα. Σε γραφουν 6 καμερες ανα πασα στιγμη
Μπορεις να το χρησιμοποιησεις μετα σε δικαστηριο κλπ κλπ?
Η υπαρχουν τιποτα μ@λακισμενοι νομοι που δεν σε αφηνουν?γενικα σε τετοια θεματα, καλυτερα ειναι να εχεις υλικο παρα να μην εχεις. Αν η αλλη λεει οτι την χτυπησες και δειξεις βιντεο οτι δεν την ακουμπας, τι θα σου πουν; Ας κοψουν προστιμο για παρανομη βιντεοσκοπηση ή οτι στο διαολο θελουν.
Πρακτικα, στην συγκεκριμενη περιπτωση, θα δειξεις το βιντεο στον αστυνομικο που θα ερθει, θα βαλει τα γελια και θα τελειωσει το πανηγυρι εκει, δηλαδη δεν θα φτασει σε δικαστηρια το θεμα. Γνωμη μου, δεν ειμαι δικηγορος.Αν να κανει μηνυση αυτη ο αστυνομικος δε μπορει να τη σταματησει.
-
@panick-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ποια ειναι αυτα τα προστιμα δηλαδη που εχουν μονο εισπρακτικο χαρακτηρα
Ολες οι περιπτωσεις που βλεπεις τους αστυνομικους κρυμμενους σαν κλεφτες.
-
https://www.iefimerida.gr/ellada/dafni-aytoptis-martyras-feromeno-xylodarmo-gynaika
χαχαχαχα
η καριολα τι πηγε να του φτιαξει...δεν παιζεις τετοια παιχνιδια σε τεσλα. Σε γραφουν 6 καμερες ανα πασα στιγμη
Μου θυμίζει την χθεσινή μαντάμ που μας πήγαινε καροτσάκι από το τούνελ της Βούλγαρη μέχρι το Κόσμος στην αριστερή με μέγιστη ταχύτητα τα 67 χλμ….ο ορισμός της άνιωθης….ούτε φώτα, ούτε κόρνα κατάλαβε….τίποτα εντελώς….
-
@omikrositalofilos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μισο λεπτο εδω. Αν περασεις απο μπλοκο που εχει στηθει να μετρησει κρανη , ζωνες, αλκοτεστ και ταχυτητα και σε πιασουν για 2-3 απο αυτα, δεν φταιει ουτε ο νομος ουτε το μπλοκο. Εσυ φταις που αντι να παρεις ταξι να σε παει σπιτι, οδηγησες χωρις ζωνη/κρανος κι ετρεχες κιολας.
Καλα εχεις μπερδεψει πραγματα μεταξυ τους
Θα μπορουσες να μου πεις τι εννοεις με το:
Αλλα δυστυχως η ασφαλεια του συνολου, μπερδευται σκοπιμως απο την αστυνομια με εισπραξη προστιμων που επ ουδενι σχεση εχουν με την διακινδυνευση της συλλογικης οδικης ασφαλειας
ποια ειναι αυτα τα προστιμα δηλαδη που εχουν μονο εισπρακτικο χαρακτηρα;
γραψιμο στην εο σε ανεδαφικα προσδιορισμενο οριο ταχυτητας ή σε παμπολα σημεια που η σημανση προβλεπει επισης ανεδαφικους περιορισμους. καποτε με εγραψαν εξω απο τον περιφερειακο τοτε της μεγαλοπολης γιατι ειχα μονο ενα ζευγαρι γυαλια, αυτο το εφεδρικο στο ντουλαπακι , το οργανο δεν αναγνωρισε τους φακους επαφης που φορουσα σαν μεσο διορθωσης. ή περυσι στην εξοδο της εο στη βρυουλων κατεβαινοντας το ποταμι, τα οργανα εκει με εγραψαν οτι πατησαν οι πισω ροδες μου στην λεα κατα την εξοδο μαζι με καμποσους ακομη (οσοι περνανε θυμουνται οτι η λωριδα επιβραδυνσης ειναι ελαχιστα μετρα και τα φορτηγα που κινουνται δεξια ισως εχουν μια καποια αντιρρηση στις προθεσεις σου), ασχετα εαν ο διοικητης την επομενη μερα ειχε δωσει εντολη στη γραμματεια του να μας επιστρεφουν διπλωματα χωρις καν ερωτηση. το ειχα βαλει και πριν λιγες ημερες, οπως ερχεσαι απο θηβα προς αθηνα στην εο, μετα την εισοδο της χαλκιδας, υπαρχει πινακιδα 120 οπως και 500 μετρα νωριστερα. σε 30-40 μετρα μετα, πινακιδα 100 και σε ελαχιστα μετρα το παρκιν δεξια που ειναι οτι πρεπει...
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
χαχαχαχα
Η υπαρχουν τιποτα μ@λακισμενοι νομοι που δεν σε αφηνουν?γενικα σε τετοια θεματα, καλυτερα ειναι να εχεις υλικο παρα να μην εχεις. Αν η αλλη λεει οτι την χτυπησες και δειξεις βιντεο οτι δεν την ακουμπας, τι θα σου πουν; Ας κοψουν προστιμο για παρανομη βιντεοσκοπηση ή οτι στο διαολο θελουν.
Πρακτικα, στην συγκεκριμενη περιπτωση, θα δειξεις το βιντεο στον αστυνομικο που θα ερθει, θα βαλει τα γελια και θα τελειωσει το πανηγυρι εκει, δηλαδη δεν θα φτασει σε δικαστηρια το θεμα. Γνωμη μου, δεν ειμαι δικηγορος.Αν να κανει μηνυση αυτη ο αστυνομικος δε μπορει να τη σταματησει.
Από ότι γνωρίζω, η μήνυση απαιτεί χρήματα (νομίζω 150€) που σπάνια δίνει κάποιος αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ή αν δεν είναι τρελός και ευκατάστατος.
-
χαχαχαχα
Από ότι γνωρίζω, η μήνυση απαιτεί χρήματα (νομίζω 150€) που σπάνια δίνει κάποιος αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ή αν δεν είναι τρελός και ευκατάστατος.
νομιζω οχι παντα, στην βιαιοπραγια μαλλον οχι, ειναι κατι νομικο που δεν θελει γιουρα για την μηνυση
-
ποια ειναι αυτα τα προστιμα δηλαδη που εχουν μονο εισπρακτικο χαρακτηρα
Ολες οι περιπτωσεις που βλεπεις τους αστυνομικους κρυμμενους σαν κλεφτες.
Η δικη μου περιπτωση , κρυμενοι πισω απο φωτοβολταικα , κρυμενοι σε παρκινκ σουπερ μαρκετ , διπλη γραμη επι 30 χλμ και σε ευθειες χωρις να υπαρχει πουθενα να στριψεις απεναντι , οποτε στα100 μαγαζια που υπαρχουν εκατεροθεν παντα εισαι παρανομος .
-
Εγώ πάντως απορώ με τους τόσους πολλούς τροχαίους που αναφέρετε. Πραγματικά αν ήταν τόσοι πολλοί, δεν θα άνοιγε ρουθούνι στους δρόμους, όχι τόσοι νεκροί κάθε εβδομάδα.
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι; -
Εγώ πάντως απορώ με τους τόσους πολλούς τροχαίους που αναφέρετε. Πραγματικά αν ήταν τόσοι πολλοί, δεν θα άνοιγε ρουθούνι στους δρόμους, όχι τόσοι νεκροί κάθε εβδομάδα.
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι;σιγουρα οχι στο κατουρημα....
-
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι;Σκέψου ότι είναι τόσοι πολλοί τα τελευταία 2 χρόνια που οι άλλοι αναγκάστηκαν να βγάλουν ομάδες ενημέρωσης στο viber οι οποίες μάζεψαν 20.000 μέλη+!
-
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι;σιγουρα οχι στο κατουρημα....
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στους ελληνικούς δρόμους. Αν κατούραγαν και λίγο οι συμπολίτες μας, θα είχαμε λιγότερα δυστυχήματα.
-
-
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι;Εσυ δεν εχεις δει ποτε? Δε μιλαμε για καθε μερα, δεν ειναι ολα το ενα ή το αλλο ακρο.
-
Σίγουρα τους βλέπετε ενώ είστε ξύπνιοι;Εσυ δεν εχεις δει ποτε? Δε μιλαμε για καθε μερα, δεν ειναι ολα το ενα ή το αλλο ακρο.
Βεβαίως και εχω δει. Σε πάρκινγκ ή κοντά σε εξόδους μετά απο μεγάλες ευθείες. Οχι σε κατσικόδρομους ή κρυμμένους στα πουρνάρια σαν ανταρτες όμως.
-
Βεβαίως και εχω δει. Σε πάρκινγκ ή κοντά σε εξόδους μετά απο μεγάλες ευθείες. Οχι σε κατσικόδρομους ή κρυμμένους στα πουρνάρια σαν ανταρτες όμως.
Αν πας νορμαλ σαν άνθρωπος με τα όρια δεν τους βλέπεις. Όποιος έχει τον φόβο τα παρατηρεί όλα μην κάτσει καμία στραβή.
-
Οι τίμιοι φουκαράδες Έλληνες οδηγοί θα αναγκαστούν να κυκλοφορούν τα ξημερώματα και μόνο μέσα από σκοτεινά και στενά δρομάκια, υπό το φόβο της αιώνιας διαπόμπευσης και της υποκειμενικής καταδίκης υπό του άγρυπνου βλέμματος του σκληρού και απάνθρωπου Ιαβέρη!
-
Αν πας νορμαλ σαν άνθρωπος με τα όρια δεν τους βλέπεις
ξερεις ενα οχημα αδυνατει να αλλαξει κινητική κατασταση σε χρονο dt, 1ΟΣ ΝΝ οποτε οταν την στηνεις 20m μετα την ταμπελα αλλαγης οριου ειναι σκοπιμο
-
@omikrositalofilos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αν πας νορμαλ σαν άνθρωπος με τα όρια δεν τους βλέπεις
ξερεις ενα οχημα αδυνατει να αλλαξει κινητική κατασταση σε χρονο dt, 1ΟΣ ΝΝ οποτε οταν την στηνεις 20m μετα την ταμπελα αλλαγης οριου ειναι σκοπιμο
Πες σοβαρά τώρα, το έχεις δει ποτέ αυτό στο δρόμο;! Μήπως στο έχει αναφέρει κάποιος φίλος του μπατζανάκη του κομμωτή της τρίτης ξαδερφης σου;
-
Επικές συζητήσεις σε ένα ακόμη όμορφο απόγευμα.
-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Επικές συζητήσεις σε ένα ακόμη όμορφο απόγευμα.
Χαίρομαι που σε διασκεδάζουμε!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.