-
Χεχε, οχι. Αλλά ήταν ολόιδια και μετά μου ήρθε φλασια, πως ίσως να μεταφέρθηκε μαζί μου χωρίς να το καταλάβω. Μάλλον…..τι να πω.
Την έψαξα αλλά δεν την βρήκα.
-
Σε Civic 2008 αναγκαστήκαμε να λύσουμε στο συνεργείο προφυλακτήρα και ποδιές για να βγει γατάκι τεσσάρων πέντε μηνών. Με το ανάλογο κόστος.....
-
@axel12p said in Γάτα στο αυτοκίνητο..:
Την πρώτη φορά χρειάστηκε να ασχοληθώ 3 ώρες για να βγάλω την γάτα από το αμάξι. Το μόνο που την ενοχλούσε ήταν το νερό, όλα τα άλλα δεν έκαναν δουλειά. Βέβαια ούτε με το νερό βγήκε, γιατί είχε χωθεί στο φτερό του αυτοκινήτου. Στο τέλος αναγκάστηκα να ξηλώσω τον πλαστικό θόλο και με το που τον τράβηξα βγήκε από εκεί.
Την δεύτερη φορά ήταν τρία γατάκια μαζί. Μου έφαγε μια ημέρα για να τα βγάλω και επειδή ήταν χειμώνας ξεπάγιασα γιατί ψιλό έβρεχε κιόλας. Άλλο βγήκε βρέχοντας το, άλλο χρειαζόταν απλά να ανοίξω γρήγορα το καπό και να το πιάσω μιας και είχε πάει και είχε καθίσει πάνω στο καπάκι της μηχανής!
Γενικά μη μπλέξεις! Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις δεν έπαθαν τίποτα ούτε τα γατάκια, ούτε το αυτοκίνητο...Στην αρχή νόμιζα κι εγώ ότι το γατάκι είχε σφηνώσει πίσω από τον πλαστικό θόλο και έβγαλα δυο τρία κλιπς και τον τράβηξα για να βγει.
-
Την επόμενη φορά (μακάρι να μην τύχει ποτέ) δοκιμάστε κι εσείς νιαουρίσματα από το youtube.
Αν μου το λεγαν κάποια άλλη στιγμή, μπορεί να μην το πίστευα.
Νιάου η γάτα στο τηλέφωνο, νιάου και το γατάκι στο αυτοκίνητο. Και αυτό να συνεχίζεται για αρκετά λεπτά. Λες και συνομιλούσαν.
Όταν τελικά απομακρύνθηκε αρκετά από το αυτοκίνητο, έτρεξα και το έδιωξα μακριά. Στην αρχή βιάστηκα και το γατάκι γύρισε πίσω και κρύφτηκε.
Γάτα στο αυτοκίνητο..